- 14 Ağustos 2012
- 1.266
- 69
- 108
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.781
inşallah canım. Tekrar hamile kalman açok sevindim fakat kürtajdan sonra adetim azaldı. Vucudumun dengesi bozuldu sanki eskisi gibi değilim adetlerim çamuurumsu geliyor yumurtlama dönemim ağrılı geçiyor. Karnım sürekli şiş.doktor normal olduğunu söylüyor.ama eskiden böyle değildi eskisi gibi sağlıklı hissedemiyorum kendimi.merhaba canım bende 25 haftalıkken kaybetmiştim ikizlerimi karnımda ölmüşlerdi ve ne sancılarla normal doğum yaptım çok acı bi durum ve kucağa alamamak çok şükür ki hamile kaldım sonra ama epey 8-9 ay kadar yani ara verdik öyle oldu. Sabretmek lazım bedenin toparlanması kolay olmuyor stres sıkıntıdan geliyo insanın başına herşey çok takmamk lazım gördüğüm kadarı ile çok uzun yıllarda geçmemiş siz evleneli hiç acele telaş etme oluruna bırak rabbim ne zaman hayırlısı ise o zaman nasip etsinn inşşş. Tez zamanda senden de güzel haberler duyarız...
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bu sayfayı görünce girdim bi de baktım tekrar hamile kalanlar var çok ümitlendim bana da ümit olun diye geldim. Benim de geçen yıl karnımda öldü bebeğim 3 aylıktı. Sonrasında tedavi olmaya başladık eşimde sperm sorunu çıktı tedavisi bitti şimdi çok şükür iyi ben srophene kullandım çatlamamış yumurtam oldu bu ay ara veriyoruz tedaviye. Ama ümitlerim de tükeniyor insan çok yoruluyor bu tedavi aşamasında bekliyor yine hüsran oluyor sonucu inşallah böyle devam etmez de rabbim hepimize nasip eder hayırlı evlatları
superisi canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına alıp büyütürsün bebeğini inşallah. Rabbim sane ve eşine bağışlasın bebeğinizi...
bebişim iyi de ben yaz nezlesi oldumaman ben etmedim siz dikkat edin arkadaşlar muhakkak yanınızda şal bulundurun. havalar sıcak diye aldandım birden kapıyo rüzgar esiyo ee bende terlemiş oluyorum ki gebelikte çok terliyo insan inanın kıyafet yetiştiremiyorum okadar çok terliyorum kii rüzgar da aniden çıkıveriyo üşüttüm. Allahtan grip olmadım ağrı, halsizllik yok sadece burun akıntısı hapşurma kuru öksürük... çokkk dikkat edin emi arkadaşlar her ihtimale karşı şal alın yanınıza bide pencere açık uyumayın ben onu da yapmıştım... Allah hepimize yardım etsin sağlıkla atlatalım şu hamilelik dönemimizi inşallah... hepinizi çok öptüm...
kızlar merhaba kandiliniz mübarek olsun allahım dualarımızı kabul etsin en kısa zamanda inşallah..bu mübarek günde bende güzel haber vereyim sizlere Hamileyimdün adet günümdü gelmedi belirtiler vardı zaten önce idrar testinde sonra kan testinde kesinleşti hamileliğim..allahıma binlerce şükür bu günleri yeniden gördüm..allahım olmayanlarada isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
Canım destegin için sagol ben hala adet olmadım bugün kürtajın 34. Günü inş. Olurum bir an önce
inşallah canım. Tekrar hamile kalman açok sevindim fakat kürtajdan sonra adetim azaldı. Vucudumun dengesi bozuldu sanki eskisi gibi değilim adetlerim çamuurumsu geliyor yumurtlama dönemim ağrılı geçiyor. Karnım sürekli şiş.doktor normal olduğunu söylüyor.ama eskiden böyle değildi eskisi gibi sağlıklı hissedemiyorum kendimi.
yok canım kürtaj olalı 15 ay oldu düzene çoktaan girmesi lazımdı ama girmedi malesef. çocuk düşüncesi ise çıkmıyor hiç zihinden. şimdi eşimle 1 aylığına umreye gidecez en büyük hayalim ordan hediyeyle dönmek inşallah bebeğim ordayken gelir banane kadar oldu kürtaj olalı sen bilmiyorum ama detin düzene girmesi için en az 3 adet döneminin geçmesi gerek bence şişlikte olabilir doktor normal diyosa korkmana lüzum yok . Adetinin azalması belki dönemseldir eski düzenine girer sabır biraz eskisi gibi hissetmen zor biraz psikolojik olarak bi kere üzüntü yaşadın bedenin ayrı moralini yüksek tut bi süre çocuk konusunu unut takma hiç kafana imkanın varsa tatil yap eşinle gez toz biraz zamanı gelince rabbim verecek tekrar inşşş..
superisi canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına alıp büyütürsün bebeğini inşallah. Rabbim sane ve eşine bağışlasın bebeğinizi...
bebişim iyi de ben yaz nezlesi oldumaman ben etmedim siz dikkat edin arkadaşlar muhakkak yanınızda şal bulundurun. havalar sıcak diye aldandım birden kapıyo rüzgar esiyo ee bende terlemiş oluyorum ki gebelikte çok terliyo insan inanın kıyafet yetiştiremiyorum okadar çok terliyorum kii rüzgar da aniden çıkıveriyo üşüttüm. Allahtan grip olmadım ağrı, halsizllik yok sadece burun akıntısı hapşurma kuru öksürük... çokkk dikkat edin emi arkadaşlar her ihtimale karşı şal alın yanınıza bide pencere açık uyumayın ben onu da yapmıştım... Allah hepimize yardım etsin sağlıkla atlatalım şu hamilelik dönemimizi inşallah... hepinizi çok öptüm...
herkesin kandili mübarek olsunn... hayırlı olsun canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsinn inşşşş ... rabbim isteyen herkese nasip etsinn
canım rabbim ol dedikten sonra tüp bebeğe gerek kalmaz..yetr ki bi evlat sahibi olmak hakkımızda hayrlı olan bişe olsun..kaldı ki hamile kalmak bütün sorunları çözmüyo kısmet olmadıktan sonra.bnu bizden iyi kimse bilemez..rabbim gönlüne göre versn..inşallah gerek kalmadan kendiliğinden sağlıklı hayrlı bi evlada hamile kalırsn..tüpün stresi de ayrı çünkü..allah yardımıcımz olsn..seni görmek güzeldi bu arada..boş bırakmayalım buralar...
su perisi ben bu üstteki yazıyı sana yazalı ne kadr oldu arkadaşım ya bak gördün mü rabbim çok büyük..gerek kalmadı işte..ben cidden inanıyorum ya artık..sizleri de gördükçe daha da umutlanıyorum..yine de güzel şeyler olacak..yine de olmaz dediklerimiz olacak.. yine de üzüntüler sevinçlere dönecek..belki bugün belki yarın belki öbür gün..ama inanıyorum..bize düşen o sürede sabırlı olmak ve allah a yakınlaşmak..çooook sevindim canım yaa..allahım sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin inşallah..haberdar et bizi..ne zamn dr a gidiceksin..
merhaba kızlar 13 +4 günlük olduk çok şükür inşş sorunsuz devam ederiz rabbim nasip ederse darısı tüm bekleyenlerin başına inşş... merak ediyorum çatlak önleyici krem kullanmaya başlayan var mı varsa hangisini öneriyorsunuz ?
doktorum bana striacare gel (100ml) veya phytolastil gel önerdii eczanelerde genelde yok ve depoadan sorduruyorum 70 -80 lira gibi fiyatlar söylüyorlar başka bir eczanede Elancyl isimli bir çatlak önleyiciyi önerdi kullanan var mı???
maşallah maşallah sana ve bebeğine canım. :) canım ben lierac kullanıyorum çok memnunum. dermoeczanem.com diye siteden alıyorum hep en uygun fiyat orda. ama senin için çok erken değil mi canım yaa.. 4.aydan sonra kullansan olur aslında...
ee diğer arkadaşlardan ne haber? nasıl gidiyor hayat?[/QUOE] çanim iyi gdio cok sükür..lireac i herkes òneriyor.genetik de diolar ama tabi önlem almak en güzeli.dedgn siteye baktm simdi.2lisi gayet uygun.tek satis fiyati o die biliodum.orjinaldir demi.gerci memnunsun .ins hc catlamayiz.ileride alirm ins.
Ç
maşallah maşallah sana ve bebeğine canım. :) canım ben lierac kullanıyorum çok memnunum. dermoeczanem.com diye siteden alıyorum hep en uygun fiyat orda. ama senin için çok erken değil mi canım yaa.. 4.aydan sonra kullansan olur aslında...
ee diğer arkadaşlardan ne haber? nasıl gidiyor hayat?[/QUOE] çanim iyi gdio cok sükür..lireac i herkes òneriyor.genetik de diolar ama tabi önlem almak en güzeli.dedgn siteye baktm simdi.2lisi gayet uygun.tek satis fiyati o die biliodum.orjinaldir demi.gerci memnunsun .ins hc catlamayiz.ileride alirm ins.
Ç
evt orjinal cnm ve site çok güvenilir ben orda nuxe, babe, cichco nunda ürünlerini aldım hep 2 güne geliyor ürünler. evt genetik tabi ama nemli tutmakta fayda var cildimizi.. henüz çatlamadım ama son 2 ayda çatlanıyo en fazla diyolar...bakalım... inş çatlamayız... sıcaklarda zorlanıyo musunuz? şimdilik iyi gidiyor ama ayaklarım şişiyor sıcaklardanmış çok şükür tahliller temiz.. hepimize sağlıklı günler... buarada ema ve maonya ne zamandır yazmıyorlar yaa... inş herşey yolundadır...
ee diğer arkadaşlardan ne haber? nasıl gidiyor hayat?
`cnnm` maşallah bebeşin büyümüş.hayırlısı olsn bitanm.
Meggie nin ogluşundan sonra kızımız geliyo..bugün ögrendm 16+2 günlk oldk.hayrlısı olsn hepimiz için..
Mutluluk..ema.. Nerdesnz kızlar...
Mutluluk ultrasona girdi mi ne yaptı bilen yok sanırım yazmadıda meraktym..
saol canım teşekkür ederim :) ben o siteyi görmüştümde orjinalmi diye tereddüt ettim biraz erken mi bilmiyorum ama göbeğim belli oluyo gerçi geçen hamileliktende biraz göbek kalmıştı. doktorum önerdi diye araştırmaya koyuldum bende lierac sanki biraz daha kozmetik ağrılıklı mı diye düşündürdü diğer yazıdıgm marka ve eczacının önerdiğini de merak ettimde önemli olan faydalı olması tabi bilemedim hayırlısı bakalım inşş çatlamayız badem yağı sürüyorum şimdilik bi kaç gündür ama hafif göbeğimde kıl var daha da olursa diye korkuyorum . ya bide dün feci şekilde karnım gerildi çok kötü hissettim kendimi çatlayacak gibi gerçi biraz fazla yol yürüdüm ve sıkışmıştım (wc) yaniondan mı bilemedim bi kaç gündür tansiyonumda 8 e 5 - 9 -5 gibi normalde böyle değildir aslında ama bilemedim doktor kontrolune de var daha 26sında inşş güzel haberler duyarız eski yaşadıgım şeylerden dolayı çok tedirginim stresliyim allah bi daha o acıları yaşatmasın kimseye hayırlısı ile hepimizin sağasalım kucağına almayı nasip etsin inşş
arkadaşlar benm düşükten sonraki 3. adetim bitti..2-3 gün kahverengi lekelerim oldu hatta siyah gibiydi..sonra bitti.bikaç gün temiz gezdim..fakat ertesi gün yani bugün böle akıntıyla karışık kan geldi..leke falan değil resmen kandı..bu arada karnım belim adet ağrısı gibi hafif hafif ağrıyo..internette yumurtlama akıntısı olabilir diyo en iyi ihtimalle..ben de bunu düşünmek istiyorum çünkü hem yumurtlama akıntım da vardı bikaç gündür..ama yine de içim içimi yiyo..var mı başına böle bişe gelen?
merhaba kızlarrrr.....kuşadasındayım ailemin yanına geldim..bu tatil bana çok yaradıı hepnizi kocaman öptümmmm yakın zamanda sizlerleyimmm
`cnnm` maşallah bebeşin büyümüş.hayırlısı olsn bitanm.
Meggie nin ogluşundan sonra kızımız geliyo..bugün ögrendm 16+2 günlk oldk.hayrlısı olsn hepimiz için..
Mutluluk..ema.. Nerdesnz kızlar...
Mutluluk ultrasona girdi mi ne yaptı bilen yok sanırım yazmadıda meraktym..
arkadaşlar benm düşükten sonraki 3. adetim bitti..2-3 gün kahverengi lekelerim oldu hatta siyah gibiydi..sonra bitti.bikaç gün temiz gezdim..fakat ertesi gün yani bugün böle akıntıyla karışık kan geldi..leke falan değil resmen kandı..bu arada karnım belim adet ağrısı gibi hafif hafif ağrıyo..internette yumurtlama akıntısı olabilir diyo en iyi ihtimalle..ben de bunu düşünmek istiyorum çünkü hem yumurtlama akıntım da vardı bikaç gündür..ama yine de içim içimi yiyo..var mı başına böle bişe gelen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?