- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.801
canım sen rahimağzı yarası için ilaç kullanıyodun ya belki ondan olabilir temizleniyor orası iyileşiyor ondan olabilir. benimde vardı yaram demiştim ya sana ozamanlar off ne akıntı gelirdi benden bazen kanlı da oluyodu. ama iyileşince akıntı fln kalmadı bidahada yara oluşmadı. stres olma ama için rahat etmicekse bi doktoruna görün istersen canım.
canım ben de ikinci adetimi oldum bitmek üzere. ama senin yaşadığın olayı ben kürtajdan sonra ilk adetimde yaşadım ilk gün geldi ikinci gün hiç gelmedi ben de korktum ama ertesi gün yine geldi ondan sonra da azaldı ve küçük küük pıhtılar geldi. kontrolde sorodum normal dedi dr. ama yumurtlama akıntısıyla bir ilgisi var mıdır bilmiyorum... sen ikinci adetten sonra mı bıraktın korunmayı?
ben de ikinci adetimi oldum arkadaşlar. ilk adette az gelmişti ama ikinci adetimde normalde geldiğinden fazla geldi, sıkıntı yapacak bişey varmı bilmiyorum ama gelince içim temizleniyor diye sevindim ben. adetin 3. günü yapılması gereken kan testlerini yaptırdım haftaya da randevu aldım dr dan. sanırım diğer testlerde yenilenecek son kontrolumde öyle demişti dr. inşaallah her şey yolunda olur ve bırakırız korunmayı...
herkese merhaba :) kürtajdan sonra ilk adetimi 12haziranda yani 28.günde oldum ilk 2gün pek bişey gelmedi ama 3.günden itibaren tam gaz devam ediyo..adet bitiminden sonra hemen doktoruma gidicem inşallah yine güzel şeyler söyler ve hayırlısıyla hamile kalabilirim..sık giremiyorum hala evde netim olmadığından hepinizii çok öptüm dikkat edin kendinize..hamiş olanlar bebişlerede tabiki
Canlarimmm nasilsiniz.sizleri cok ozledim.allah nasip ederse bebeklerim ikiz.radyasyon sıkıntı verdigi icin ve telden girdiğim icin biraz yasaklandi.tepki aldim.ama aklim inanin hep sizde hep dualarimdasiniz.hepinizi merak ediyorum. Srvgiyle öpüyorum.mevlamiza emanet ediyorum.sizde beni duanizda unutmayin.sizi cokkkk seviyorummmmm. ..
benm de çok yoğun olmştu canım anormal bişe olduğunu sanmıyorum çok ağrılı olmadığı sürece..adetin 3.günü yapılması gereken test ne testidir canım merak ettim..inşallah sıkıntı çıkmaz hiç bi testinde..allahım gönlüne göre versin...
Canlarimmm nasilsiniz.sizleri cok ozledim.allah nasip ederse bebeklerim ikiz.radyasyon sıkıntı verdigi icin ve telden girdiğim icin biraz yasaklandi.tepki aldim.ama aklim inanin hep sizde hep dualarimdasiniz.hepinizi merak ediyorum. Srvgiyle öpüyorum.mevlamiza emanet ediyorum.sizde beni duanizda unutmayin.sizi cokkkk seviyorummmmm. ..
canım senin adına çok sevindim inşallah kucağına alırsın yavrularını. ya bu arada merak ettim ikizlerin tek yumurtamı? ne kadar güzel değil mi ikiz bebek sahibi olmak maşallah sana ve bebeklerine artık çok dikkatli olmalısın 15 günde 1 doktora git kesinle ihmal etme dualarım seninle allaha emanet olCanlarimmm nasilsiniz.sizleri cok ozledim.allah nasip ederse bebeklerim ikiz.radyasyon sıkıntı verdigi icin ve telden girdiğim icin biraz yasaklandi.tepki aldim.ama aklim inanin hep sizde hep dualarimdasiniz.hepinizi merak ediyorum. Srvgiyle öpüyorum.mevlamiza emanet ediyorum.sizde beni duanizda unutmayin.sizi cokkkk seviyorummmmm. ..
bu arada bizde 12+5 günlük olduk herşey yolunda çok şükür dün doktora gittik cinsiyetini ögrenemedik gelecek aya dedi doktor ense kalınlığı falan hepsi normaldi doktorum ikili test istedi yapmak istemedim allah korusun bir problem çıksa bebeğime kıyamam dedim birde sıkıntısız bir gebelik geçirmek istiyorum.
diğer hamişler sizler nasılsınız umarım herşey yolundadır.
maşallah cnm zaman na çabuk geçmiş 3 aylık dönemi atlatmışsınız darısı bana inşallah..herşeyin yolunda gitmesine sevindim ama bence ikili testi yaptırmalısın allah korusun bir sorun çıkmasın bebeğinde ama en azından için rahat eder..ben iyiyim geçen hafta gittik kontrole keseyi ve bebişi gördük kalp atışınıda gördük şükür şuanda 6+3 günlük oldukallahım herkese yaşatsın bu güzel duyguları..
Kizlar büyük ihtimal prensesim geliyooo.cok mtluyum.allaha hc bozmasn.cok sükür.isteyen herkese nasip etsin.
ohh ohh maşallah :) çok sevindim cnm Allah kucağına aldığın günleride göstersin inşallah... sıcaklarda nasıl gidiyor hamilelik?
arkadaşlaaarrrr nerelerdesiniz özlettiniz kendinizi arada yazın iyi misiniz nasılsınız?
Cnim esim askeri personel oldugu icin hakkaridym.dagin basindaym resmen .oyüzdn ev cok serio.rahatm.ama hastane kntrlernde merkeze iniyorum bayilck gbi oluym sıcktan.oyüzdn allah yardmcinz olsun.crsamba günü van a gttk 2litarama icin burda yok.12kere istifra ettm.bulantilarm sürekli artio.hc bisy yiemym 5kg verdm.esim arada izn alip gelio.tost yada kizarms ekmk yiebilym anca.cok rezil oldum burlarda cok.ama yine de cok sükür.bebism mas.iyiyms saglikli.önde gdior.2litarama icin enşe kalnlgi dr gayet güzel ddi.kan snucu 2hafta snra.bendn böle cnim cok súkür allaha hersey yolunda.hep böyle gtsin ins.seninde oglusuna kawuşmana az kaldi nasil gdio sicklarda.
canım 3ayı geçtim ama malesef düzelme yok sürekli artısta..tam düzeldi dediğimde 12 kere oldu..canım eşim bı aylık görevdeydı annem geldi izmirden saolsun 1.5 ay durdu gitmek zorunda kaldı calıstıgı için.anlıcagın sebze yemegı zaten yapan yok kı artıkçok şükür canım iyi gidiyor evden çıkmamaya gayret ediyorum ancak 5-6 dan sonra çıkıyorum oyüzden fena gitmiyor sıcaklar. canım yaa çok m bulantın var aslında 3 ayı da geçtin neden düzelmediki.. kilo vermene üzülme sakın ilk aylarda bebişin senin yediklerinle alakası yok ama artık bundan sonra yemelisin sebze yemekleride mi yiyemiyosun? meyveyi yoğurdu sütü ihmal etme emi bide protein değerine bi baktır canım. ense kalınlığı iyiyse hiç dert etme kan sonucunda iyi çıkar sağlıkla al kucağına inş... önden gidiyor hee yerim ben onu benimkide önde hep. bakalım canım az kaldı çok heyecanlanmaya başladım sezeryan istiyorum kan sulandırıcı vurulduğum için. bu salı doktorumla konuşucam bakalım ne dicek. eğer sezeryan olursa ağustos başı gibi doğar inşallah tabi Allahımın izniyle... dikkat et ve bişeler yemeye gayret et olur mu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?