karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
slm kızlar nasılsınız? ben bugün mezarlığa gittim ama bebeklerimin mezarına bakamadım bile 10 metre vardı arada yanaşamadım içiim yanıyor herkes abartılı buluyor bilseler ne çektiğiimi nefes bile alamıyorum gözyaşlarımı tutmaktan yalandanda olsa gülmekten bıktım nasıl alışacam ben buna bilemiyorum

bu pratisyenler offf daha bide tek düşükle biz bu testi yapmıyoruz dediiiiiii

özelde kaça yaptırdın cnm???burda sadece tıp fakültesi yapıomuş gaziantepte yaşıyrm

canım özelde bir değer eksikti onu kan alıp kayseriye yolladılar 150 tl aldılar hepsi özelde bakılsa daha pahalı olurdu herhalde sen özellere bi sor belki anlaşmalı oldukları iller vardır benimki kayseriye gitti sonuçta orda deta gen diye bir yer var orda bakıldı

tanıştıma çok memnun oldum cnm.sende sorun neydi???doktorun kim???

benm bebeğimde kromozomal anormallik vardı( trizomi18 ).zatn öleceğini söylemişti doktorlar ama ben bekledm ve karnımda öldü dedikleri gbi.sonra tekrarlamaz bişe olmaz yeniden bebek düşünebilirsn 3 ay sonra dediler ama ben rahat edemedim.ve eşimle bana kromozom incelenmesi yapılmasını istedm.doktor da kan pıhtılaşmasını da yaptırın o zamn dedi.yoksa benm aklımda kan pıhtılaşması falan yoktu.ama çıktı işte.bebeğimiz ölmesiyle bi ilgisi yokmuş.çünkü o kromozomlarla ilgili.kromozom analizi sonuçlarımız da çıkmadı daha.inş onda bişe çıkmaz die dua ediorum.şimdi kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum.hamile kalırsam da allahın izniyle iğne vurulcakmışım.ama burda test eksik yapıldığı için iğneyi erken bıraktım bebeğimi kaybettm falan yazılınca yne korkuyorum.hem deli gbi hamile kalmak istiyrm hem de çok ama çok korkuyorum..allahım kimsenn kucağını boş bırakmasın.doktor da emre bey diye biriydi sanırım..oldu biraz ben gideli..senn hakkında da en hayrlsı olsn inşş

dicek bişe yok...sözün bittiği anlardan biri...allahım acının yüzü suyu hürmetine bundan sonra gönlüne göre versin..acını abartılı bulanları da allaha havale etmekten başka çare yok..

Canım benim çok zor evet ama alışmak zorundayız abartılı bulanlar bizim ne yaşadığımızı anlamayan insanlar.İnsan başına gelmeyince anlayamaz zaten.Ateş düştüğü yeri yakar Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın inş evlat acısını.Ama bu Rabbimin mükafatı belkide bize. Şimdi meleklerimiz cennette ve inş bize şefaatçi olurlar.Sende kızların ve eşin için güçlü olmak zorundasın Rabbim onların acısını göstermesin.Ve yine hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat versin ama bu defa kucağına almayı nasip etsin inş AMİN

merhaba, hepimize geçmiş olsun. ben diğer topiği takip ediyordum"kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların....." burayı da gördüğüme sevindim. en azından yeni açılmış bir topik. burayı da takip edecem bundan sonra. diğer topikteki gibi bizlerin bilgilerini de bir liste olarak yapabilir misin canım.

ne kadar oldu canım düşüğüne. çok geçmiş olsun. benim de 15 haftalık bebeğim karnımda öldü. normal doğum yaptırdılar. defnedilirken ben de mezarlığa gittim.çok zor oluyor biliyorum. 21 eylülde doğum yaptım ben. ama zamanla insan alışıyor. zaman herşeyin ilacı. hergün ağlıyordum. artık daha iyiyim. biliyorum ki direk cennete gidecekler allahın izniyle bana şefaatçi olacaklar. 11 ay önce 7 haftalık düşük te yapmıştım. günahsız olarak öldüler cennete gidecekler. rabbim verdi o aldı. isyan etmek, sürekli ağlamak olmaz, allahın gücüne gider. böyle düşünüyorum. problemim neymiş onu araştırmaya çalışıyorum. bunlardan başka yapacak birşeyimiz yok. allah hepimize sabır versin.

uzunn bir aradan sonra merhaba canlarım nasılsınız??iş-ev-eş üçgeninde zamanım hızlıca akıp gidiyor.heyecanla yeni umutları bekliyorum ümit ediyorum.çok fazla giremedim biraz sporu yoğunlaştırdım.neler yapıyorsunuz her şey yolundadır umarım...hepinizden en kısa zamana güzel haberler bekliyorum tabii kendimde de öpüyorum çok Rabbimize emanet olun...

merhaba tatlım sen de hoşgeldin aramıza çokk büyük geçmiş olsun...tabii ki ama nasıl yapılacağını bilmiyorum ..belirtirsen ona göre düzenlerim hemen...

dicek bişe yok...sözün bittiği anlardan biri...allahım acının yüzü suyu hürmetine bundan sonra gönlüne göre versin..acını abartılı bulanları da allaha havale etmekten başka çare yok..

amin çok saol canım bende aynen öyle yapıyorum allaha havale ettim diyecek birşey yok sen nasılsın

amin allah isteyen herkese nasip etsin ya bilmiyorum 2 evladımı birden kaybetmek çok ağır oldu ya çok şükür isyan etmiyorum ama ağlamamak elimde deil onlar benim canım ciğerim ben böyle hayal etmemiştim

çok geçmiş olsun canım sanada umarım kötü birşey cıkmaz benim yavrularım ikizdiler 21 haftalıkken karnımda öldüler 8 ağustosta kaybettim onları biliyorum ağlamak o kadar iyi deil ama elimde deil allahım tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Hg canım Rabbim işlerinde kolaylık nasip etsin

amin allah isteyen herkese nasip etsin ya bilmiyorum 2 evladımı birden kaybetmek çok ağır oldu ya çok şükür isyan etmiyorum ama ağlamamak elimde deil onlar benim canım ciğerim ben böyle hayal etmemiştim

ah canım benim seni çok iyi anlıyorum benim yavrumda ölmeseydi şimdi kucağımdaydı ama Rabbimin takdiri diyecek bişey bulamıyorum

rabbim hepimize sabır ihsan etsin. sonra da sağlıklı bebekler...

canım ben de bilmiyorum. söylediğim topiğin sahibi sevinç çok ilgili biri. ona yazarsan sana söyler. dediğim topiği inceledin mi? ilk sayfasında yapılmış tablo var. onun gibi birşey yapabilirsen iyi olur. aslında adımızın yazdığı şu ğembe terler varya keşke orda bilgilerimiz olabilse. sürekli ilk sayfaya dönüp inceleme yapmak zor oluyor.zamanla birbirinin durumunu unutuyursun çünkü.

öncelikle arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
2 ay önce bende kürtaj oldum benim daha küçüktü 9 haftalık ama benim rahatsızlığım geçemdi dr gittim parça var dedi
adet olursan atılır dedi adetim bitti tekrar gittim bakıldı ultrasonla temiz dediler
ama benim ağrılarım geçmedi belimde kasıklarımda ağrılarım devam ediyor
nedenini bilmiyorum bişeyde demedi doktor rahatsızlığın devam edersse gel tekrar dedi ama artık ben
bıktım çok yıprandım sinirlerimde bozuldu kolay değil Allahım kimseye yaşatmasın

slm kızlar nasılsınız? bugün doktora gittim yine çok şükür poliplerim büyümemiş doktor korunmayı bırakabileceğimizi söyledi 3 aydan sonra ilk kez böyle sevindim gelecek ay inşallah başlayacaz artık bana dua edin kızlar yine aynı şeyleri yaşamayayım allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin aminnnnn

Bugün o kadar doluyum ki anlatamam smear sonucunu aldım çok şükür o temiz uzun zamandır belimde kasıklarda ve bacağımda ağrı vardı kadın doğum uzmanına gitmiştim enfeksiyon dedi ama geçmedi ağrılar.Bugünde başka branşta bir doktora gittim bel fıtığı dedi zor doğum olduğu için muhtemelen o da sebep olmuştur dedi Allah beterinden saklasın tabii ama artık bebek düşünebilirsin demişti doktorum lafın kısası önce sağlık sonra sağlıklı hayırlı bebek

Bebek bebek diye çırpınırken kendi sağlığımızı düşünmüyoruz Rabbim hepimize önce sağlık versin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…