- Konu Sahibi mutluluk_27
-
bu pratisyenler offf daha bide tek düşükle biz bu testi yapmıyoruz dediiiiiii
özelde kaça yaptırdın cnm???burda sadece tıp fakültesi yapıomuş gaziantepte yaşıyrm
tanıştıma çok memnun oldum cnm.sende sorun neydi???doktorun kim???
slm kızlar nasılsınız? ben bugün mezarlığa gittim ama bebeklerimin mezarına bakamadım bile 10 metre vardı arada yanaşamadım içiim yanıyor herkes abartılı buluyor bilseler ne çektiğiimi nefes bile alamıyorum gözyaşlarımı tutmaktan yalandanda olsa gülmekten bıktım nasıl alışacam ben buna bilemiyorum
slm kızlar nasılsınız? ben bugün mezarlığa gittim ama bebeklerimin mezarına bakamadım bile 10 metre vardı arada yanaşamadım içiim yanıyor herkes abartılı buluyor bilseler ne çektiğiimi nefes bile alamıyorum gözyaşlarımı tutmaktan yalandanda olsa gülmekten bıktım nasıl alışacam ben buna bilemiyorum
merhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim karnımda öldü.normal yolla suni sancı ile doğum yaptım.bunda ne kadar sonra ne yapacağımı bilemiyorum.önce rabbimin izniyle sonrada tecrübelerle bu yolu beraber yürüyelim istedim.hepinizi bekliyorum.allaha emanet olun...
merhaba, hepimize geçmiş olsun. ben diğer topiği takip ediyordum"kan pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların....." burayı da gördüğüme sevindim. en azından yeni açılmış bir topik. burayı da takip edecem bundan sonra. diğer topikteki gibi bizlerin bilgilerini de bir liste olarak yapabilir misin canım.
dicek bişe yok...sözün bittiği anlardan biri...allahım acının yüzü suyu hürmetine bundan sonra gönlüne göre versin..acını abartılı bulanları da allaha havale etmekten başka çare yok..
Canım benim çok zor evet ama alışmak zorundayız abartılı bulanlar bizim ne yaşadığımızı anlamayan insanlar.İnsan başına gelmeyince anlayamaz zaten.Ateş düştüğü yeri yakar Yüce Rabbim kimseye yaşatmasın inş evlat acısını.Ama bu Rabbimin mükafatı belkide bize. Şimdi meleklerimiz cennette ve inş bize şefaatçi olurlar.Sende kızların ve eşin için güçlü olmak zorundasın Rabbim onların acısını göstermesin.Ve yine hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat versin ama bu defa kucağına almayı nasip etsin inş AMİN
çok geçmiş olsun canım sanada umarım kötü birşey cıkmaz benim yavrularım ikizdiler 21 haftalıkken karnımda öldüler 8 ağustosta kaybettim onları biliyorum ağlamak o kadar iyi deil ama elimde deil allahım tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versinne kadar oldu canım düşüğüne. çok geçmiş olsun. benim de 15 haftalık bebeğim karnımda öldü. normal doğum yaptırdılar. defnedilirken ben de mezarlığa gittim.çok zor oluyor biliyorum. 21 eylülde doğum yaptım ben. ama zamanla insan alışıyor. zaman herşeyin ilacı. hergün ağlıyordum. artık daha iyiyim. biliyorum ki direk cennete gidecekler allahın izniyle bana şefaatçi olacaklar. 11 ay önce 7 haftalık düşük te yapmıştım. günahsız olarak öldüler cennete gidecekler. rabbim verdi o aldı. isyan etmek, sürekli ağlamak olmaz, allahın gücüne gider. böyle düşünüyorum. problemim neymiş onu araştırmaya çalışıyorum. bunlardan başka yapacak birşeyimiz yok. allah hepimize sabır versin.
uzunn bir aradan sonra merhaba canlarım nasılsınız??iş-ev-eş üçgeninde zamanım hızlıca akıp gidiyor.heyecanla yeni umutları bekliyorum ümit ediyorum.çok fazla giremedim biraz sporu yoğunlaştırdım.neler yapıyorsunuz her şey yolundadır umarım...hepinizden en kısa zamana güzel haberler bekliyorum tabii kendimde de öpüyorum çok Rabbimize emanet olun...
merhaba tatlım sen de hoşgeldin aramıza çokk büyük geçmiş olsun...tabii ki ama nasıl yapılacağını bilmiyorum ..belirtirsen ona göre düzenlerim hemen...
amin allah isteyen herkese nasip etsin ya bilmiyorum 2 evladımı birden kaybetmek çok ağır oldu ya çok şükür isyan etmiyorum ama ağlamamak elimde deil onlar benim canım ciğerim ben böyle hayal etmemiştim
çok geçmiş olsun canım sanada umarım kötü birşey cıkmaz benim yavrularım ikizdiler 21 haftalıkken karnımda öldüler 8 ağustosta kaybettim onları biliyorum ağlamak o kadar iyi deil ama elimde deil allahım tez zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
uzunn bir aradan sonra merhaba canlarım nasılsınız??iş-ev-eş üçgeninde zamanım hızlıca akıp gidiyor.heyecanla yeni umutları bekliyorum ümit ediyorum.çok fazla giremedim biraz sporu yoğunlaştırdım.neler yapıyorsunuz her şey yolundadır umarım...hepinizden en kısa zamana güzel haberler bekliyorum tabii kendimde de öpüyorum çok Rabbimize emanet olun...
merhaba tatlım sen de hoşgeldin aramıza çokk büyük geçmiş olsun...tabii ki ama nasıl yapılacağını bilmiyorum ..belirtirsen ona göre düzenlerim hemen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?