- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.821
canım 3ayı geçtim ama malesef düzelme yok sürekli artısta..tam düzeldi dediğimde 12 kere oldu..canım eşim bı aylık görevdeydı annem geldi izmirden saolsun 1.5 ay durdu gitmek zorunda kaldı calıstıgı için.anlıcagın sebze yemegı zaten yapan yok kı artık( mutfagın kapısından bıle giremıorum.eşim sabahları masayı hazırlayıp gıdıo..domates salatalık peynır ve tost yapıo .aksama kadar onlarla ıdare edıom.agustosun ılk haftası ızıne gitcez simdilik böyle idare edıom ıste..eşimde yemek yapmasını bılmıo hıc makarnayı soguk suda haslıcaktı gecenlerde..tek bıldıgı o sanıodum onuda bılmıomuss..elimden geldiği kadar zorluom ama süt yogurt tavuk balık hıc yemedım sımdıye kadar...sütü gecenlerde zorladım annem varken evı mahvettım resmen..oyuzden suan zorlayamıorum cünkü sonuc kötüoluyor..canım senın kan sulandırıcı iğne normal doguma engelmı..oglusuna kavusmana allahın ıznıyle az kalmıs..ogünleri görmeyi allah hepimize nasip etsın ınsallah..anlamadıgım sey sezeryanmı olmak zorundasın ıgneden dolayı..ben pıhtılasma tetsını yaptrdım ama sızınkıler gıbı genetıkte degıl.su basıt olanlardan..doktr önlem olarak coraspirin verdı sadece..allahımm saglıkla kucagımza almayı nasıp etsın ınsallah.
amin canım..tasınmana sevındım kendını cok yorma yenı evınıze gelcek oglusun..yenı evınzde saglıgınız mutlulgunuz bol olsun inşallah.evlendıgımden beri bikere tasındım esım yoktu koca evı kendım topladım oyuzden tasınmak cok zor gelır banaa..sende yorulma eşine yaptır herseyicanım aslında sana hemen cevap yazmıştım amayanlışlıkla silindi.taşınma telaşından da hemen yazamadım. çok şükür taşındık yerleşiyoruz yavaş yavaş. canım yaa inş. düzelir mide bulantın geçer... sen aklına en sevdiğin yemekleri getir canın çeksin ki yapıp yiyebilesin. ama geçer artık yavaş yavaş yaa... benimde tiksinmelerim olmuştu ama geçtiler şimdi hiç tiksinmem yok maşallah her koku hoşuma gidiyor :) habire acıkıyorum. 10 kilo aldım toplamda.54 le başladım 64 düm. ilk 4.5 ay hiç kilo almadım hep aynıydım. bide bende şeker çıkınca yemeyi kestim tabi tatlı börek çörek fln. inş biran önce geçer bulantıların canım kızımızı iyi besle :)
canım bende de genetik bişe çıkmadı ama önlem olarak iğne verdi doktorum. doğumdan 1 hafta önce kesmem gerek ee şimdi normal doğumun nezaman olacağı belli değil 1 hafta var sanırsın erken gelir ya da daha geç gelir yani zamanı belli olmuyor. ama sezeryan tarihi belli olduğu için 1 hafta öncesinden kesebiliyorsun. aslında iğne kullanıp normal doğum yapanları da duydum ama riske atmak istemiyorum canım yaa... korkuyorum bişe olur diye. biran önce gelsin sağlıkla kollarıma istiyorum. inşallah Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder...
amin canım..tasınmana sevındım kendını cok yorma yenı evınıze gelcek oglusun..yenı evınzde saglıgınız mutlulgunuz bol olsun inşallah.evlendıgımden beri bikere tasındım esım yoktu koca evı kendım topladım oyuzden tasınmak cok zor gelır banaa..sende yorulma eşine yaptır herseyiiğne olayına gelince 1hafta önce bırakılması gerekıosa tabıkı sezeryan daha mantıklı cnm.hakkımızda hayırlısı olsun..bebeklerımıze saglıklı bı sekılde kavusalım da normal sezeryan hıc fark etmez.bende sımdıye kadar 4 5 kılo vermıstım galıba 6 oldu..bulntım olsada tost kek ne varsa götürüom bana yaramıo heralde kilon masallah ideal cnm benımde hedefım 12 14 ..alınması normal olan kılo artısı okadrmıs zaten demi.şimdşye kadar almadım verdım ama son aylarda alınıo cok demi.buarada sekerın oldugunu nasıl anlasıldı herhangı bı sıkayetın varmıydı ben hamıle kaldıgımdan berı asırı agız kurulıgu oluo bende elımden su düşmuo..4 lt ıcıorum yanı zorluom iyi demi bukadar..buarada oglusuna ne isim düşündünüz cnm..doktr bana net degılse de kız deyınce bu fıkre cok alıstım ..alya ismine bayılıom ama teyzemın ısmı aylaa söyleyınce ayla mı fln dıolar oyuzden vazgectım hakkımızda hayırlısı olsun cnm ..zaman hayırlısıyla gecse de bebıslerıme saglıklı bı sekılde kavusalım..
artık verme yahu iskelete dönceksin :) son aylar alınıyo tabi ama ben 65 olmuşum son kontrolümden bu yana 3 haftada 1 kilo almışım fakat bebişim kilolanmış ona gitmiş :) canım şeker yükleme testi hamileliğin 24.haftasında 50 gr şeker yüklemesi yapılıyo onda yüksek çıkması halinde 100 gr yükleme daha yapılıyo onda da yüksek çıkarsa şeker hastası sayılıyosun. benim 50 gr yüklemede bile baya yüksek çıktı normalde enüst 140 benim 234 çıktı bana 100 gr yükleme yapılmadı bile hemen şeker hastası teşisi kondu insüline başladım sabah akşam. 250 üstüne çıksa şeker bebek anne karnında ölebiliyomuş biliyomusun oyüzden 100 lük yükleme yapılmadı bana. şuan şekerim kontrol altında normal gidiyo. çok dikkat ediyorum yememe. ama arada dondurma ödülü yapıyorum :) dondurmayı oğluş çok seviyo nezaman yesem takla atıyo içimde :) bugün kontrolümüz vardı bebişimizi gördük çok şükür iyi herşey boyu kilosu...maşallah... sende bende hepimiz tüm arkadsşlarımız sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah... Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın meleklerimiz korusun evlatlarımızı inşallah...herkese hayırlı ramazanlar buarada... oruç tutmamak tuhaf geliyo bana ayrıca...
Masallah masallah oglusunla sana.amin cnim saglikli bi sekilde kucgmza alalm yawrularmzi.oruc tutmamak bnada tuhaf gelio hep tutnca bi dgsk gelio.oglusunun ismini ne.biara topkte gòrmstm ama hatrlayamadm smdi.buarada mtluluk ve diger kizlar nerdesinz.buara herkes tatilde anlasilan.bense yine yalnz
canım bayılırım ediz isminee..oglusun ismiylee saglıklı bı sekılde büyüsün inşallah.buglem ismini arkadasım koydu ama zaten o isim sankı sölenirken bıraz güzel değil gibiEdiz Ozan düşünüyoruz canım bakalım son anda bi değişiklik olmazsa :) alya güzel bi isim ayla ile karıştırılabilir doğru ama bence söylenişi çok güzel. ben kız olsaydı buğlem düşünüyodum :)
evet ya bende kızları merak ediyorum topiğimiz çok sessiz kaldı... birdahaki kontrolün ne zaman? cinsiyet ozaman netleşir. sonra başlarsın ciciler almaya :) kız cicileri çok tatlı oluyo yaa bayılıyorum. bide anneleri saçlarını tepeden iki kuyruk yapmıyolar mı yemede yanında yat :)
merhaba bugün canım sıkkın moralim bozuk geçen sene bugün doğum için yatmıştım hastaneye kucağıma alamadıgım bebeklerim için gece yarısından sonrada doğum yapmıştım ne feci ne kötü bi gündü yıkıldıgım bi günde yaşlandıgım geçti o günler atlattık ama insanın içinde bi ukte kalıyo ilk heves ilk heyecan yarım kalan ilkler ....
şimdi 17+6 günlük hamileyim ama korku içimde hareketlerini hissetmeye çalışıyorum pek de anlamıyorum korkuyorum doktorda sorun yok diye çok sık çağırmıyo kontrole erkek cinsiyetimz. geçen senede cinsiyetimiz ikizlerm erkekti((
Allah herkese hayırlısı ile sağlıkla tamamına erdirmeyi nasip etsinn inşallahhh karmaşık duygular yaşadıgım bi gündeyimm
cnm 2li yapılınca 3lü yaplımıo mu bilmiodum ki.sırayla yapılıo sanıodum..inşallah taramamız ıyı cıkarda gerek kalmaz cnm.cnmm sakın kıyaslama ve sakın benzetme lütfen. hepimiz yaşadık hepimizin ilkleriydi ama nasip olmayınca napabiliriz boynumuz kıldan ince Yaradanımızın bir bildiği var lütfen düşünme. içinde yeşeren yenibir yavru var ona sarıl sımsıkı o hisseder biliuomusun ben üzüldüğümde 2 gün oynamadığını biliyorum am mutluyken o da coşuyo. anne karnında psikolojileri şekilleniyo lütfen üzme kendini ve bebişi. ben üzüldüğümde o oynamadığında okadar çok özür diledimki bebişimden birdaha yapmıcam diye söz vrrdim ona. hareketlerini bugün yarınhissedersin çok az kalmış bende hemen hemen 18. haftada hissettim kelebek çırpıntısı gibi...
buarada ttmm sen ikiliyi yaptırdım temiz dedin üçlüyü yptırmana gerek varmı ki. benim doktorum risk hiç yok dedi üçlüyü yaptırtmadı.
iyi akşamlar arkadaşlar bende 20 önce kaybettim ikizlerimi 22 haftalıktı
inşallah bende tekrar hamile kalırım benim tüp oldu yeni tedavi için kasımı bekliyorum
dua edin inşallah yavrularıma kavuşurum yine
çok geçmiş olsun canım allah tekrardan hamile kalmanı ve bu defa kucağına almayı nasip etsin benim yavrularımda ikizdi 8 ağustosta kaybettim onları. merakımı mazur gör kaybetme nedenin neydi acaba?
iyi akşamlar arkadaşlar bende 20 önce kaybettim ikizlerimi 22 haftalıktı
inşallah bende tekrar hamile kalırım benim tüp oldu yeni tedavi için kasımı bekliyorum
dua edin inşallah yavrularıma kavuşurum yine
Meraba arkadaşlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.umarım herkes iyidir telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum.size güzel bi haber vermek için geldim hamileyimmm.yine kanamam var düşük tehlikem var.1hafta hastanede yattım bu yazın sıcağında grip oldum ve boğazım şişti öksürük ve hapşuruk birde yanında kusma sancımı iyce arttırdı kesenin şeklini bozmuşhaftaya kontrolüm var inş doktor düzelmiş der düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu arada hiç yemek yiyemiyrm su içemiyorum mide bulantısı çok zor bişeymiş.hiç yataktan kalkmadan yattıyorum annem bakıyor bana.rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepinizede nasip etsin inş hep dualarımdasınız sizde bana dua edin.korkuyla yaşamak çok zormuş hiç tadını alamadım.görüşmek dileğiyle rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inş.
Meraba arkadaşlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.umarım herkes iyidir telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum.size güzel bi haber vermek için geldim hamileyimmm.yine kanamam var düşük tehlikem var.1hafta hastanede yattım bu yazın sıcağında grip oldum ve boğazım şişti öksürük ve hapşuruk birde yanında kusma sancımı iyce arttırdı kesenin şeklini bozmuşhaftaya kontrolüm var inş doktor düzelmiş der düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu arada hiç yemek yiyemiyrm su içemiyorum mide bulantısı çok zor bişeymiş.hiç yataktan kalkmadan yattıyorum annem bakıyor bana.rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepinizede nasip etsin inş hep dualarımdasınız sizde bana dua edin.korkuyla yaşamak çok zormuş hiç tadını alamadım.görüşmek dileğiyle rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?