- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.841
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum geçmişi okudum biraz herkes iyi sanırım..bebişler büyümüş ne güzel..bizde iyiyiz salı günü kontrolümüz var inşallah bebeğim iyidir her kontrole gittiğim zaman korkuyorum kötü bişey olacak diye..sanırım kucağıma alana kadar böyle devam edecek..
slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz allaha şükür 16 haftalık olduk haftaya kontrolüm var cinsiyetimiz belli deil daha haftaya öğrenecez her şeyin hayırlısı olsun allaha emanet olun
Meraba arkadaşlar hepinizin ramazanı mübarek olsun.umarım herkes iyidir telefondan girdiğim için geçmişe bakamıyorum.size güzel bi haber vermek için geldim hamileyimmm.yine kanamam var düşük tehlikem var.1hafta hastanede yattım bu yazın sıcağında grip oldum ve boğazım şişti öksürük ve hapşuruk birde yanında kusma sancımı iyce arttırdı kesenin şeklini bozmuşhaftaya kontrolüm var inş doktor düzelmiş der düşünmekten uyuyamıyorum bile.bu arada hiç yemek yiyemiyrm su içemiyorum mide bulantısı çok zor bişeymiş.hiç yataktan kalkmadan yattıyorum annem bakıyor bana.rabbim bu mübarek günler yüzü suyu hürmetine hepinizede nasip etsin inş hep dualarımdasınız sizde bana dua edin.korkuyla yaşamak çok zormuş hiç tadını alamadım.görüşmek dileğiyle rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inş.
arkadaşlar merhaba, her biriniz tek tek iyisinizdir inşaallah. yeni güzel haberler var Allah hamile olanlara bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin, hamile olmayanlara ise hamile kalmayı ve tamamına erdirmeyi nasip etsin inşaallah.
biz korunma süremizi bitirdik hatta ilk ayı hamile kalamadan bitirdikadetten önce kan testi yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye akşamına adet oldum... adetim bitti şu anda ama hala kasıklarımda sanki hamile kalmadan önce hissettiğim ağrılar sancı giriş çıkışları var nedir ki kbunun sebebi normal mi? yaşayanınız var mı bu durumu? hani test yaptırmamış olsam üstüne görüyorum dicem...
hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum dualarımızın kabul olması dileklerimle...
meggiemm,cnnmmm,,ttmmmm,yapragımmm,maonyammm,superisimmm,yorgunbulutlarımmmm,emammmm,fatmammmm,secondlifeimmm,yasakhayalimmm,asaletlimmmm,bitanelerimm nasılsınızzz??ve diğer arkadaşlarr hepinize merhaba...
canlarım topiğe gelemiyorum ama hep aklımdasınızz inşaallah hepinizin sağlığı sıhhati keyfi yerindedir.biz 13. haftamızdayız.henüz belli değil ama doktorum biri kız biri erkek tahminimce diyor.biri uslu diğeri kıpır kıpır .bende sizler gibi hep endişeliyim ama rabbime emanet ettim.sizler neler yapıyorsunuz?hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm.mevlamıza emanet ediyorumm.dualarımızda birbirimizi unutmayalım...
meggiemm,cnnmmm,,ttmmmm,yapragımmm,maonyammm,superisimmm,yorgunbulutlarımmmm,emammmm,fatmammmm,secondlifeimmm,yasakhayalimmm,asaletlimmmm,bitanelerimm nasılsınızzz??ve diğer arkadaşlarr hepinize merhaba...
canlarım topiğe gelemiyorum ama hep aklımdasınızz inşaallah hepinizin sağlığı sıhhati keyfi yerindedir.biz 13. haftamızdayız.henüz belli değil ama doktorum biri kız biri erkek tahminimce diyor.biri uslu diğeri kıpır kıpır .bende sizler gibi hep endişeliyim ama rabbime emanet ettim.sizler neler yapıyorsunuz?hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm.mevlamıza emanet ediyorumm.dualarımızda birbirimizi unutmayalım...
ayy canım benim maşallah... ben sana yazmıştım biri kız biri erkek olsa ne hoş olur diye :) rabbim sağlıkla almayı nasip eylesin inşallah... arkadaşlar benim doğum da bayramın bitiminde olacak inşallah... Allahım nasip eder hepimize kucağımıza almayı inşallah...korkularım hala bitmiş değil elim hep yüreğimde oyüzden sezeryan istedim doktorumdan. normali bekleyemicem artık çok sabırsızım çok evhamlıyım son anlarda yaşanabilen olumsuzluklardan korkuyorum. iğnemi gün aşırıya düşürdü doktorum. hakkımıza hayırlısı herşeyin... Rabbime emanetiz yavrularımızda bizde...
kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..
kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..
Slmlar herkese..uzun zamandr yoktm cnkü haziranin 18.inden beri memleketteydm.bebegimn acisina 3 ay olmsken babami kaybettim...isyana ilk kez bu kadr yakn hissettm kendmi ama cok şükr isyan etmedm.hala bebegim yok.üstüne artk babam da yok.hala inanamyrm ama yok.yinede hayt devm ediyr.bigün iyi şeylerde yazicam inş buraya.allah büyk...
Slmlar herkese..uzun zamandr yoktm cnkü haziranin 18.inden beri memleketteydm.bebegimn acisina 3 ay olmsken babami kaybettim...isyana ilk kez bu kadr yakn hissettm kendmi ama cok şükr isyan etmedm.hala bebegim yok.üstüne artk babam da yok.hala inanamyrm ama yok.yinede hayt devm ediyr.bigün iyi şeylerde yazicam inş buraya.allah büyk...
canım bende seni merak ediyordum başın saoğlsun benimde haziran ayında babamda böbrek yetmezliği olduğunu öğrendim şuan haftanın 3 günü diyalize gidiyor bende çok yıkıldım duyunca ama bunada şükür diyorum. Allah yar ve yardımcın olsun... güçlü olmaya çalış diycem ama ne kadar zor olduğunu biliyorum.
çok saolun arkadaşlar aslında 13 ünde doğacaktı ama sancılarım başlayınca 12 sinde aldı doktorum. epidural sezeryan oldum çok memnun kaldım. topiğimizin hamileleri nasıllar nasıl gidiyor hamilelik? yorgunbulutlar başın saolsun canım çok üzüldüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?