karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum geçmişi okudum biraz herkes iyi sanırım..bebişler büyümüş ne güzel..bizde iyiyiz salı günü kontrolümüz var inşallah bebeğim iyidir her kontrole gittiğim zaman korkuyorum kötü bişey olacak diye..sanırım kucağıma alana kadar böyle devam edecek..

arkadaşlar merhaba, her biriniz tek tek iyisinizdir inşaallah. yeni güzel haberler var Allah hamile olanlara bebeklerini sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin, hamile olmayanlara ise hamile kalmayı ve tamamına erdirmeyi nasip etsin inşaallah.

biz korunma süremizi bitirdik hatta ilk ayı hamile kalamadan bitirdik adetten önce kan testi yaptırmıştım ne olur ne olmaz diye akşamına adet oldum... adetim bitti şu anda ama hala kasıklarımda sanki hamile kalmadan önce hissettiğim ağrılar sancı giriş çıkışları var nedir ki kbunun sebebi normal mi? yaşayanınız var mı bu durumu? hani test yaptırmamış olsam üstüne görüyorum dicem...

hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum dualarımızın kabul olması dileklerimle...

maşaallah size :) Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşaallah. içini ferah tutmaya çalış canım inşaallah bu kez her şey çok güzel olacak :)

slm kızlar nasılsınız? biz iyiyiz allaha şükür 16 haftalık olduk haftaya kontrolüm var cinsiyetimiz belli deil daha haftaya öğrenecez her şeyin hayırlısı olsun allaha emanet olun

maşaallah maşaallah Allah hayırlısıyla birlikte tamamına erdirsin inşaallah önemli olan sağlıklı olmaları değil mi? Allah gönlünüze göre versin inşaallah

çok sevindim canım ne güzel Allah tamamına erdirsin inşaallah. geçmiş olsun bu arada inşaallah her şey düzelmiştir. Allah ım biz bekleyenlere de fazla bekletmeden nasip etsin inşaallah hayırlısıyla birlikte...

belki üşütmüşsündür cnm farkında olmadan o yüzden sancı giriyodur..dediğin gibi test yaptırmamış olsan hamile olma ihtimalin vardı..herşeyin hayırlısı cnm hiç sıkma canını inşallah en kısa zamanda sağlıkla yeniden o duyguyu tadacaksın emin ol..dualarım sizinle..

meggiemm,cnnmmm,,ttmmmm,yapragımmm,maonyammm,superisimmm,yorgunbulutlarımmmm,emammmm,fatmammmm,secondlifeimmm,yasakhayalimmm,asaletlimmmm,bitanelerimm nasılsınızzz??ve diğer arkadaşlarr hepinize merhaba...
canlarım topiğe gelemiyorum ama hep aklımdasınızz inşaallah hepinizin sağlığı sıhhati keyfi yerindedir.biz 13. haftamızdayız.henüz belli değil ama doktorum biri kız biri erkek tahminimce diyor.biri uslu diğeri kıpır kıpır .bende sizler gibi hep endişeliyim ama rabbime emanet ettim.sizler neler yapıyorsunuz?hepinizi sevgiyle kucaklıyorumm.mevlamıza emanet ediyorumm.dualarımızda birbirimizi unutmayalım...

Son düzenleme:

ayy canım benim maşallah... ben sana yazmıştım biri kız biri erkek olsa ne hoş olur diye :) rabbim sağlıkla almayı nasip eylesin inşallah... arkadaşlar benim doğum da bayramın bitiminde olacak inşallah... Allahım nasip eder hepimize kucağımıza almayı inşallah...korkularım hala bitmiş değil elim hep yüreğimde oyüzden sezeryan istedim doktorumdan. normali bekleyemicem artık çok sabırsızım çok evhamlıyım son anlarda yaşanabilen olumsuzluklardan korkuyorum. iğnemi gün aşırıya düşürdü doktorum. hakkımıza hayırlısı herşeyin... Rabbime emanetiz yavrularımızda bizde...

canım hoşgeldin maşallah bebişlerine sağlıkla büyüsünler inşallah..aramızda 1 hafta var arka arkaya gelicek inşallah bebişler

canım hadi hayırlısı inşallah sağlıkla alıcaksın bebeğini kucağına..bişey kalmamış nerdeyse doğuma hiç korkma herşey çok güzel olucak allahın izniyle..

Allah yardımcın olsun ikizler zor oluyo hem kendin açısından doktorda zorlanıyor ama senin çift yumurta galiba Allah tamamına erdirmeyi nasip etsinn inşş canımm ...

19+5 günlük olduk bizde inşş herşey yoluna gider insanın başına daha önce kötü şeyler gelince umutsuz oluyo korkuyo bende hareketlerini anlamaya çalışıyorumm öyle bazen anlamıyorum ne biliyim inşş güzell haberleri paylaşırızzz Allaha emanet olunnn

slm kızlarlar herkes iyi cok şükür.
Mutluluk inş hayrlısyla kucagına alırsn ikizlerni.
Topigin küçük canları büyüyo ne güzel..inş bu sefer yüzümüz güler canlarım.
Bizde 23 haftalık
olduk ayrıntılı ultrasonumuzu yaptrdk kıpır kıpır melegim cok şükür herşy yolunda.Allaha emanet olun canlarım..

merhaba bende 37 haftalıkken dekolman plesanta sonucu kızımı kaybettım.. sezaryen oldum 3 ay geçtii... 6 ay korunun demıstı doktor.. bu durumu yaşayan varmı? tedavı olarak ne yaptınız?

kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..

kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..

gözünaydın canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun oğluşun..nasıl geçti doğumun anlat mutlaka girdiğin zaman..

meggieeeeeee çok sevindim canım ya... Allah şansını bahtını kaderini güzel eylesin, ömrünü uzun bereketli ve hayırlı kılsın inşaallah... dün girdim ben de kimse yazmamış dedim. bugün de sen aklıma geldin doğum yapmıştır heralde diye, mesajını gördüm canım çok çok tebrik ederim mis mis kokla bebişini benim yerime de...

Slmlar herkese..uzun zamandr yoktm cnkü haziranin 18.inden beri memleketteydm.bebegimn acisina 3 ay olmsken babami kaybettim...isyana ilk kez bu kadr yakn hissettm kendmi ama cok şükr isyan etmedm.hala bebegim yok.üstüne artk babam da yok.hala inanamyrm ama yok.yinede hayt devm ediyr.bigün iyi şeylerde yazicam inş buraya.allah büyk...

Meggieeeee gözün aydın canım Rabbim hayırlı ömürler versin yavruna inşallah bizim için öp yakışıklıyı

Başınız sağolsun canım
Hayat böyle işte aynı sayfada hem doğum hem ölüm haberi Allah babacığının mekanını cennet eylesin çok ama çok üzüldüm

canım bende seni merak ediyordum başın saoğlsun benimde haziran ayında babamda böbrek yetmezliği olduğunu öğrendim şuan haftanın 3 günü diyalize gidiyor bende çok yıkıldım duyunca ama bunada şükür diyorum. Allah yar ve yardımcın olsun... güçlü olmaya çalış diycem ama ne kadar zor olduğunu biliyorum.

çok saolun arkadaşlar aslında 13 ünde doğacaktı ama sancılarım başlayınca 12 sinde aldı doktorum. epidural sezeryan oldum çok memnun kaldım. topiğimizin hamileleri nasıllar nasıl gidiyor hamilelik? yorgunbulutlar başın saolsun canım çok üzüldüm.

canım geçmiş olsun. inşaallah bir çaresi bulunur ve iyileşir baban...

olsun meggiecim sağlıklı olsun da bir gün sonra geleceğine bir gün önce gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…