karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

canım başınız sağolsun Allah geride kalanlara sizlere uzun ve güzel ömürler bahşetsin. hepimiz o raddelere geldik Rabbim sınamasın, isyan ettirrmesin inşaallah. ne güzel sen etmemişsin Allah mükafatını da versin tez zamanda. yazacaksın Allah ın izniyle bir gün buraya güzel şeyler de yazacaksın inşaallah.

kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..
Canım bnm çok şükür Rabb'ime gözün Aydın.cok sevindim darısı bizlere inşallah cnm.yaşasın ilk bebeğimiz geldi hoşgeldi :) hayırlı sağlıklı evlat olsn inş.

merhaba arkadaşlar,
benim bebeğim kalbi durmuştu 8 hafta 6 günlükken alındı. ancak pataloji sonucunu ancak alabildim. ama dr birşey demedi.
yardımcı olur musunuz?

5cc küretaj materyalı.BK1k

TANI:
Plasental Dokular,
Kronik servisitis
küretaj

kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..

merhaba evde net yok yazamıyorum eskisi gibi tebrik ederim gözünaydınn Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsn...

yorgunbulutlar başın sağolsun Allah rahmet eylesin babana . inşş son acın olurr. tez zamanda güzel umutlu haberler vermeni diliyorum inşş

geçmiş olsun cnm yazdıgın tanıdan birşey anlayamadım ama doktorun da bilgiler erken dönem kaybı herşeyden olabilir bende 25 haftalık ikizlerm karnımda ölmüştü geçen yıl rabbim kimseye göstermesin bu acıyı şimdi 23 haftalık hamileym çok şükür darısı tüm isteyen arkadaşalrın başına hayırlısı ile inşş

oncelikle meggie'cim cok cok hayirli olsun bebisin.sevgiyle buyusun yavrun.darisi tum isteyenlerin basina olsun.

ben cok uzun zamandir yoktum buralarda.esimle ilgili bazi problemlerim oldugu icin askiya aldim bebek isini ama nasil icim gidiyor bir bilseniz.
her neyse, okudugum kadariyla hemen hemen hepiniz anne olma yolundasiniz.inanin bu beni cok sevindirdi.insallah saglikla kucaginiza alirsiniz yavrularinizi.hepinizi cok opuyorum.saglikla kalin.

Ben dun 11 haftalık bebegımı kaybettım. Kontrole gttım ve bbgımın pıtpıtları durmuss hmn alınması gerekıo dedıı dunde aldı bi garıbım ruhum yok gıbı duygusuz moddayım patolojıden snuc cıkmadan rahat edemıcm galıbaa...

Çok zor canım Rabbim bir daha yaşatmasın evlat acısını

canım benim çok geçmiş olsun..Allah bunu unutturucak başka bi acı yaşatmasın..bende 11haftalık diye kontrolüme gitmiştim fakat 8hafta 1günlük olarak görünüyodu..ve o malum şey yapıldı..14mayısta kürtaj oldum..şuan yeniden hamileyim..biliyorum çok zor bunu uygulamak ama nolur bırakma kendini çok fazla yıpratma ama ağlamakla rahatlayacaksan tabi ki ağla..cennette bizleri bekleyen meleklerimiz var onlar bizlere kardeşlerini göndereceklerdir sen içini ferah tut emi

Sen patolojıye yolamısmıydın pkı alınan bbgını bn patolojıye yollatyım snucu bklıorum o snuc gelmeden rahtlamıcam....

Yeni katılan arkadaşlar hepiniE geçmiş olsun rabbim bunu unutturacak acı vermesin.çok dua edin eğet hamile kalıöasaydım ben kalamazdım o kadar sorunluydukki biz daha bide kürtajda enfeksiyon kaptım kanamam 3 ay durmadı adette olamadım yaşadıklarım sizlere mucize umut olsun die topik açıcam ama netim yok telden giriyorum.çok şükür rabbim 7 ay sonra mucizemi gönderdi her gün kabus görüyorum doktora giderken korkudan ömrümden ömür gidiyor.

slm kızlar uzun zamandır giremiyordum biraz uzak kalmak istedim açıkçası biz şu an 23. haftaya girdik çok şükür plasenta previa dışında bir sorunumuz yok plasentam rahim ağzına yerleşmiş kanama olmaması için uzanıyorum sürekli. 8 ağustosta ikizlerimi kaybedeli 1 yıl oldu yani ramazan bayramının ilk günü dua edin ltf plasetam düzelsin sizlerde ne var ne yok buralar çok boş kalmış aslında iyide olmuş.

meggie canım allah analı babalı büyütsün uzun ömürlü olsun bebişin darısı bizlerin başına inşallah

yorgunbulutlar başın sağolsun çok üzüldüm mekanı cennet olsun babanın inşallah

ne kadar çok varmış ilk aylarda bebeğini kaybeden. ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum. çok tedirginim sonrası için aslında ama forumda görüyorum ki sonrasında sorun yaşamayan bebeğini sağlıkla kucağına alanlar da çok. sanıyorum biraz rahatlamak lazım kafaya takmamak lazım

Birde patolofjiden kaydadeğer bişey çıkmıyor. Boşuna heyecan yapma. Aslında genetikolarak incelenmeli ama hemen ryapmıyorlar onu

Arkadaslar merhaba,

Yazdiklarinizi okudum ve acinizi icimin en derinlerinlerde hissettim.

Suan 21+4 gunluk hamileyim ve 1 haftadir sizin neler yasadiginizi anlayabiliyorum. 1 hafta once aylik kontrol oncesi detayli ultrasona gittigimde bebegimin gelisimin 1 aydir devam etmedigini ve suyunun azaldigini ogrendim Ben 20+4 gunluk hamileyim derken yavrum 16+3 te kalmis bir kac prof ve doktor gezdikten sonra belki bir umut die beklerken bugun yine kontrole gittim ve suyunun neredeyse hic kalmadini ogrendim. Yasama sansi %2 diyorlar, kendinizi kotusune hazirlayin ama moralinizide yuksek tutun diyorlar. Ayni anda ikisini birden nasil yapacagim bilmiyorum. Suan com korkuyorum %2 bile olsa yasama umudu var ne yapacagimi sasirdim ne our benim durumumdaki arkadaslar birsey soyleyin.

Cani veren rabbim alacak olan yine rabbim onun buyuklugunden kudretinden suphemiz yok ama canimiz yaniyor, yuregimiz aciyor elimizde degil. Rabbim saglikla sihhatle hayirli evlatlar nasip etsin saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin.

Rabbim dermansiz dert vermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…