- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.861
Slmlar herkese..uzun zamandr yoktm cnkü haziranin 18.inden beri memleketteydm.bebegimn acisina 3 ay olmsken babami kaybettim...isyana ilk kez bu kadr yakn hissettm kendmi ama cok şükr isyan etmedm.hala bebegim yok.üstüne artk babam da yok.hala inanamyrm ama yok.yinede hayt devm ediyr.bigün iyi şeylerde yazicam inş buraya.allah büyk...
Canım bnm çok şükür Rabb'ime gözün Aydın.cok sevindim darısı bizlere inşallah cnm.yaşasın ilk bebeğimiz geldi hoşgeldi :) hayırlı sağlıklı evlat olsn inş.kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..
kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..
merhaba arkadaşlar,
benim bebeğim kalbi durmuştu 8 hafta 6 günlükken alındı. ancak pataloji sonucunu ancak alabildim. ama dr birşey demedi.
yardımcı olur musunuz?
5cc küretaj materyalı.BK1k
TANI:
Plasental Dokular,
Kronik servisitis
küretaj
kızlarrr kimse yazmıyor buraya artık herkes unuttu bu topiği ama ben yazayım dedim yinede.... doğum yaptım çok şükür :) Rabbim hepinize nasip etsin inş... çok öptüm..
Ben dun 11 haftalık bebegımı kaybettım. Kontrole gttım ve bbgımın pıtpıtları durmuss hmn alınması gerekıo dedıı dunde aldı bi garıbım ruhum yok gıbı duygusuz moddayım patolojıden snuc cıkmadan rahat edemıcm galıbaa...
Ben dun 11 haftalık bebegımı kaybettım. Kontrole gttım ve bbgımın pıtpıtları durmuss hmn alınması gerekıo dedıı dunde aldı bi garıbım ruhum yok gıbı duygusuz moddayım patolojıden snuc cıkmadan rahat edemıcm galıbaa...
canım benim çok geçmiş olsun..Allah bunu unutturucak başka bi acı yaşatmasın..bende 11haftalık diye kontrolüme gitmiştim fakat 8hafta 1günlük olarak görünüyodu..ve o malum şey yapıldı..14mayısta kürtaj oldum..şuan yeniden hamileyim..biliyorum çok zor bunu uygulamak ama nolur bırakma kendini çok fazla yıpratma ama ağlamakla rahatlayacaksan tabi ki ağla..cennette bizleri bekleyen meleklerimiz var onlar bizlere kardeşlerini göndereceklerdir sen içini ferah tut emi
Sen patolojıye yolamısmıydın pkı alınan bbgını bn patolojıye yollatyım snucu bklıorum o snuc gelmeden rahtlamıcam....
benim isteğim doğrultusunda değil ama doktorum göndermişti temiz çıktı bitanem..bak sıkma canını öncede demştim yaa şuan hamileyim çok şükür..
İnşallah yalvarırım dua et bana bnde saglıklı bebeğimi kucagıma alayımmn dua ett nolurr
İnşallah yalvarırım dua et bana bnde saglıklı bebeğimi kucagıma alayımmn dua ett nolurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?