karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
cemredamlacım çok üzüldüm canım. ama umudunu yitirme ve lütfen internette yazılanları çok fazla takma kafana. bak her insan farklıdır metabolizması beslenmesi hayatı farklıdır kimseyle kıyaslama ve kendini üzme. benim arkadaşım 5 düşükten sonra 2 bebeği oldusağlıklı. tüp bebeği hiç düşünmemiş sonuçta hamile kalabiliyosun.doktorlar tüp bebeği birazda para için söylüyorlar. pıhtılaşma testleri yaptır canım ondan olmuş olabilir belki. iyi bir doktor ile 3.bebeğini kucağına alırsın inş canım. duayı da taşımışsın hep canım benim yaa... Rabbim tez zamanda evladını kucağına almayı nasip etsin inş. ben hamileliğim boyunca kan sulandırıcı iğne vuruldum. pıhtılaşma yoktu ama tedbir amaçlı verdi doktorum. bize yaz hep dertleşelim ama internette okuduklarına çok takılma canım. çok öpüyorum dualarım seninle...

Cok tesekkur ederim.iste insan caresizlikten herseye inaniyo.seninde mi sebebi belli degildi? Benim ilk gebelik sonrasinda genetic testler yapilmisti ama pihtilasma cikmamisti.doktor tedbir olarak coraspin ve previte positive vermisti. Ama igne vermedi.
bende tup bebegi para icin soylemis olabilecegini dusunuyorum.o yuzden once farkli yollari arastiracagim. Sen istanbuldamisin hangi hastaneye gitmistin

canım nerlerdesin sen ya incinazdan haber varmı çok merak ediyorum topiğin ıssız kaldı kimse cevap yazmıyor haber vermiyor (( beni unuttunuz.

Nıye artık kımse yazmıyor. Genetıc test sonucları geldı ve yıne hıcbırsey cıkmadı.doktorda sasırdı. Hersey normal dedı. Ilkı kızdı, eğer yasasaydı bu buyuk ıhtımalle erkek olacaktı dedı doktor. Tüp bebek konusundan da vazgeçemiş durumda. Hersey normal dedı tüp bebek olmayacak. Kendını bıraz toparla 1-2ay sonra gel, bu sefer oncesınde başka bır tedavı yapacağız bu sefer olacak Allah'ın ıznıyle dedı. Nazar degmıs herhalde sıze falan dedı. Ilk hamılelıgımdekı doktorumda bayandı,bu da bayan acaba erkek doktoromu gıtmelıyım dıye düşünüyorum.

Arkadaşım nazara inanırım hemde çok inanırım.inş rabbim tez zamanda yavrunu verir tekrardan bu sefer karnın belli ılana kadar en takınlarına bile söyleme.bu konuda özelden ziyade tıp fakülteleri daha iyi araştırıyor

slm arkadaslar topigi arada takip edyorm kimse yazmıyor eskisi gbi..arkadaşlar nerelerdesnz hamile olanlar nasıl gidyo iyisnz inşallah..aramıza katılan arkadaşlar rabbm sabır versin..tez zamanda tekrar hamile kalırsnz saglıklı bi şekilde inş..
Biz 30 haftalık olduk..herşy yolunda cok şükür tek problem arada çıkan tansiyonum..

evet kimsecikler yok..burdan eski arkadaşları özlüyorum...ben de bakıp bakıp çıkıyorum arkadaşlar yazılmayınca..umarım herkes iyidir..FATMAK iyi olmana çok sevindim arkadaşım..allahım 40 haftayı görmeyi nasip etsin..CEMREDAMLA doktorun içine sinmiyorsa değiştir derim ben..ben ikinci bebeğimi doktor yüzünden kaybettiğime çok inanıyorum..kadın erkek farketmez..içine sinsin..ne yaptığını bilen bi doktor olduğunu hissettirsin..senin üzerinde bişiler deniyomuş gbi olmasın tedavisi..insan hissediyo zaten bence ya..

ben de bu arada yeniden hamileyim sanırım kızlar..sanırım diyorum çünkü artık hamileyim demeye korkar oldum cuma günü adetim 5 gün geçince test yaptırdım 648 çıktı b hcg...insan nasıl bu durumda sevinçten havalara uçamaz...uçamıyorum..hamileyim derken bile içim burkuluyor..şimdiden daha ya dış gebelikse ya kese oluşmazsa ya kese oluşursa bebek olmazsa..bebek olursa kalbi atmazsa diye diye geçiriorum günlerimi..allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

cnm çok sevindim. değerin çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. bende unutmadım burdaki arkadaşlıkları arada giriyorum bakıyorum bende. tedavi olarak ne uygulucaksın clexan kullancak mısın? güzel günlerin yakında inş. cnm bnm.
bizi sorarsanız iyiyiz. uykusuz geceler...:) 35 günlüğüz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

sağol canım..hamile olduğumu öğrenince sevinçten ziyade bu sefer nası bi sınav bekliyor beni die geldi hemen aklıma..elbet seviniyorum ama hiç dolu dolu olamıyo..allahım bana bağışlasın bu seferde ben sevinmeden doğurmaya razıyım elbet..yarın gidicem doktora clexan yazar sanırım daha olmadım yani iğne..size de maşallah canım..allahım yüzünüzü hep güldürsün inşallah bebişinle...

canım benim çok ama çok sevindim bu gün aldığım 2. güzel haber....

Uzun zaman oldu kızlar en son tatile gittim derken bugün oldu hepinizi özledim hemde kocaman şimdi size müjdeee 6 haftalık hamiliyim kızlarım...6 ay bekleyemedik :) hergün göbeğimden iğne oluyorum kan cıvıtıcı ama olsun elbet bu acılar gecicek..sık sık görüşcez inş artık ...

Yeni gelen arkaşlara çok geçmiş olsun hamile olan arkadaşlarada sağlıklık şekilde kucaklarına almak nasip etsin...hepnizi seviyorum bu süreci inş birlikte atlatcaz..

amin ablacım amin inşallah..

Kuzum senin içinde çok sevindim Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin..bu sitede çok acımızı paylaştık çok ağladık artık inş herkes mutlu anlarını yazar

Kuzum senin içinde çok sevindim Allah isteyen herkese sağlıklı bebişler versin..bu sitede çok acımızı paylaştık çok ağladık artık inş herkes mutlu anlarını yazar

sağol ablacımm..aminnn Allah'ım herkesin kucaklarını doldursun inşallah..ahhh ahhh hemde ne acılar ne üzüntüler ne ağlamalar..bizim yaşadıklarımızı Allah kimselere yaşatmasn..

canım benim ne güzel bir haber bu çok sevindim inanki..kötü günler geride kalıcak inşallah o kadar acı çektin ama allahım meleğini yeniden gönderdi sana..hiç kötü düşünme güzel günler yakın diyoduk bak geldi bile..allahım sağsalim kucağında göstericek inşallah bu sefer..hayırlı haberlerini bekliyorum..biz iyiyiz kızımla hamileliğin yarısını atlattık çok şükür sorunumuz yok inşallah sonuna kadarda böyle gider..

Son düzenleme:

merhaba yorgunbulutlar ve diğer arkadaşlr arada okuyorum burayı eskiden sık yazardım biliyosunuz üzülüyorum moralim bozuluyo bebek kaybedenlerin yazılarını gördükçe içim acıyo kendi kötü dönemlerim aklıma geliyosa kusura bakmayın ondan lutfen . iyi haberleri gördükçede seviniyorum yorgunbulutlar allah tamamına erdirsinnn inşş... moralini bozma 27 hafta 4 günlük olduk çok şükür bende korkudan tedirginlikten bu günlere geldim bakalım rabbim inşş tamamına erdirmeyi nasip eder bana ve tüm hamilelere .. herşey nasip Allahtan hayırlısını dilemek gerek canı verende alan o .. Rabbim tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsünn inşşş

canım benim çok ama çok sevindim bu gün aldığım 2. güzel haber....

sağol canım..sen de hamileymişsin çok sevindim..inşalah kucağımızda görürüz artık.insanın bebeğini sadce ultrasonda sevebilmesi kadr zor bişe yok

canım biliyorum sevindiğini..allaha şükürler olsun..ben de seviniyorum nankörlük edemem rabbim beni seviyor bunu da biliyorum..ama içimdeki korkuları da atamıyorum..inşallah bu sefer kokusunu duyarım..sesini duyarım..öyle bi hal aldı ki bu özlem..kendimi olmayan bebeğimi bağrıma basarken buluyorum..onun kokusunu içine çekmek nasıl bi duygudur kucağındayken hayal ediyorum..allahım bu kez elimi boş bırakmasın..sizn de iyi olmanıza çok sevindim..rabbim sana bağışlasın güzel kızını inşallah..

evet insan ister istemez etkileniyo canım ben de bi dönem hiç yazamamıştım..ama yine anlatıcak kimseyi bulamıyorum sizden başka..anlayan yok çünkü bi bebeği kaybetme korkusuyla beklemek ne demek bilen yok..ya bu sefer de sadce rüyalarımda görmek zornda kalırsam die geceleri uykuları kaçmak ne demek..rabbim hepimize sağlıkla hayırla doğumlarını da göstersin inşllah canım..maşallah size de..gönlüne göre versn rabbim..

ben de dün keseyi gördüm çok şükür..2 hafta sonra da kalp atışı için çağırdı..böyle böyle ben de sizin haftalarınıza gelirim inşallah..2 hamilelik yaşadım...tam güzel haftalara gelirken kaybettim..o bebeği içinde hissetmek nası bişedir rabbim bana da yaşatsın..

siz hamişler yazın ki, biz de moral bulalım ve umutlanalım...
Allah hepinize ve hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah

yorgunbulutlar , sinemim , daha ismini yazamadığın hamile arkadaşlarım bu sefer ALLAHIN izniyle kucamıza alıcaz...biliyorum korkuyoruz gene aynı şeyleri yaşamaktan ama umudumuzu yetirmeyelim ilk gebelik gibi mutlu olalım ki iyi düşün iyi olsun misali elbet belli bir zaman geçince burda mutlu anlarımızla arkadaşlarımıza umut olucaz inş. herşey güzel olcak...hamile olmayan arkadaşlarda üzülmeyin desem boş olucak ama inancınızı kaybetmeyin sizinde iyi haberlerinizi alıcaz inş...

Allah herkesinn yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versinn çok zor bu dönemler malesef çok zor
günaydın kızlar dün kontrolüm vardı herşey iyi giderken boyu kilosu haftasına göre güzel bebişiminn ama duruşşş sıkıntısı var geçen gittiğimde makat pozisyonuydu dönebilir dedi. dün ise oblik prezentasyon yani yan yatıyomuşş bizimkiii benim doktorr kötü seneryoları çizdi bide bende miyom var şu an bi sıkıntısı yok gerçi miyomun geçen sene ikiz hamileydim karnımda kaybettim 25 haftalıkken zaten tedirginlik içinde geçiriyorumm bu dönemiii. yan yatışı devam ederse böyle dönmezse normal pozisyonuna yanlardan genişleme olurmuş bende rahim ağzı erken açılabilirmiş erken suyun gelmesi falan yani erken doğum ((( dedi kalkma yat dinlen çok yorma kendini ayak üstü fazla kalma ishal olma kabız olma grip olma ayy bi sürü şeyyy iyice korktummm aynıı durumda olan varmı bebegin duruşundna dolayı ya da öyle yan duruşş olupda düzelen 7 ekimde kontrole gidicez . pozisyon değişmemiş olursa bayramdan sonra 32.hafta oluyo o doğum öncesi izni kullanırsın aktattırmam dedii . zaten ben şu anda raporluyum da ne yapacam bilemiyorumm korkuyorum yaa offfffffffffff

dualarınızı esirgemeyin lütfenn inşş normal duruş pozisyonuna gelirr
Allah bana ve tüm hamile arkadaşlara tamamına erdirmeyii nasip etsinnn inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…