karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

canım korkma düzelir merak etme hep sol tarafta yat ve bebeğine müzik dinlet bennimde bebeğim tersti hep sol yanımda uyudum ok şükür düzeldi birde benim doktorum korkulacak durum yok dedi yarım saatte bile düzelebilyorlarmış

yorgunbulutlar xprensenx sinemselçuk

allah tamamına erdirsin canlarım çok sevindim inşallah sıkıntısız bir hamilelikten sonra sağsalm kucağınıza alırsınız bebişlerinizi

bu arada bizde 26 haftalık olduk biraz sancılı geçiyor ama bebeğin durumu çok şükür iyi bir 10 hafta daha dayansak iyi olacak plasenta sorunumuz var yine dua edin plasentam düzelsin o sancılara bile razıyım yeterki bebeğime birşey olmasın allahım bir daha o acıları bize yaşatmasın. bu arada bugün biraz kırıklığım var sanırım grip oluyorum offf ya hamileliktede hiç çekilmiyor neyse ya bebeğim iyi olsunda gerisi boş allah evlatlarımızı bize bağışlasın öpüyorum hepinizi

Canım Benim inş hayırlısı ile bir sorun olmadan kucana alırsın bebişini...bu aralar hava çok karışık bir sıcak bir soğuk aman dikkat et grip baya zor çekiliyor..güzel dileklerin içinde saol.....kocaman öptüm seni

Aminnnnnnnnnnnnnn...
canım benim kendini üzme inş düzelir herşey gönlünce olur..çok fazla tedirgin olma hayırlısı ile herşey güzel olcak inş.

aminnnnnn aminnnnn inşallahh :)
ohhh maşallah sizede..geçenlerde bende nezle oldum ama çok şükür 4-5 günde atlattım..normalde 2 hafta sürerdi ama Allah'ın lütfu sanırım hamiş olunca daha rahat atlattım :)

onerini dinlicem sola yatıyorumda arada sagada oluyo hani ne biliyim . inşallah düzelir bi dahaki kontrole gitmemde güzel haberler veririm inşşş.

seninde Allah yardımcın olsun inşş şöyle bi 36. haftaları geçerizde rahatlarız ya bakalım Allah herkese hayırlısı ile nasip etsin hamile kalmak ayrı sıkıntı tamamına erdirmek ayrı ...

Lütfen bunları düşünme, hep pozitif yöne dön, korkuları at hiç yaşamamış gibi, yapılması gerekenleri uygula, kendine çok çok iyi bak, tedbirlerini al gerekirse sıksık tahlil yaptır.
Gerisi Allahın takdiri.Önce seni sonra bebeğini Allaha emanet ediyorum

Merhaba arkadaslar,Uzun zamandir girmiyordum ama Simdi hamilelik haberlerinizi okuyunca cok mutlu oldum. Allahtan tum kalbimle diliyorumki insallah saglikla kucaginiza alin. saglikla buyumesini, buyutmenizi nasip etsin Allah.yorgun bulutlar yazdiklarini okudumda, seni cok cok iyi anliyorum. Ama artik hep pozitif dusun. Biz kadinlar hep gecmiste yasiyoruz ama gecmisi unutmak gerek.gelecek mutlu gunlerini dusun hep))

hiç yaşanmamış gbi yaptım ikinci hamileliğimde...birinci bebeğimi kaybettim die bunu da kaybedicem die bişi yok dedim..eşim sevinemiyodu hatta ona ben destek oldum inan..hiç de kötü şeyler getirmedim aklıma ama ikinci de gdince dünya başıma yıkıldı..şimdi ister istemez kötüye odaklanıorum..engel olamıyor insan ama teşekkür ederim gerçekten önem verip yazdığın için..bütün yazdıklarını yapmaya çalışıorum çalışıcam da allah bana ve bebeğime ömür verirse..zaten rabbim dilemedikçe gerisi boş..sen de allah a emanet ol..allah razı olsun..

çalışıyorum canım inan çalışıyorum..bugnlere şükür..rabbim alsa da verse de zten elimizde bişe yok ama insansın işte..geçmiş acılarla dolu olunca unutmak zor oluyor...zaten insan böyledir iyiyi hatırlamaz ya hep kötüyü hatırlar..allah ın verdiklerine şükretmeyiz ama vermedikleri için dünyamızı karartırız..biz insanız..allahım hepimizin yüzünü güldürsn inşallah..

CNNM; yazdıklarını okudum da içini ferah tutmak hiç kolay değil biliyorum ama başka yapacak da bişe yok canım..şu an ne durumdasınız merak ettim..rabbim yardımcın olsun inşallah..allah a emanet ol

selam arkadaslar 2 ay önce 23 haftalık dogum yaptım bebegımı kaybettım öncesınde 21 haftalıkken suyum geldı dogumu engellemek ıcın serklaj yaptılar ama bebeğim tutunamadı ve gıttı sımdı tekrara hamıleleık ıstıyorum ama korkuyorum aynı syelerı yasamaktan( doktorun bırı 6 ay dedı bırı 3 ay napıcam bılmyıorum bu acı bıtermı unuturmuyum o anları bılmıyorum(

rabbım saglıklı bı sekılde bebegıne kavusmayı nasıp etsın sana ne kadar sonra hamıle kaldın yenı katıldım buraya oyuzden soruyorum canm:)

geçmiş olsun başın sagolsun . amasyalımısın ? 05 görünce merak ettim. bende geçen sene 25 haftalık ikizlerimi kaybettim karnımda kalpleri durdu ( çok zor günler geçirdim.. temmuzda kaybettim doktor bana 6 ay bekle demişti 8-9 ay gibi bi süre sonra tekrar hamile kalmış oldum ama insan tedirginlik içinde oluyoo kurku tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu kolay değil Allah kimseye yaşatmasın benim önerim 6 ayı beklemen çünkü rahminde ancak eski haline gelir kilo verirsin kilon kaldıysa hem . psikolojik olarakda anca toparlanırsın çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın ben bu forum sayfasıan önceden çok içimi döktüm yazdım sende paylaş üzme kendini verende rabbim alan da hayırlısı böyleymiş demek nasipten öteye gidilmiyo

Allah yardımcın olsun canım benım öyle ıyı anlıyorumkı,cok zor zamanlar. Ama zamanla azalıyor hayat devam edıyor.
bana en az 6ay demıstı

saol canım evet amasyalıyım amin canım rabbım yasatmasın inşallah bıdaha evet içimi buraya dökuyorum cunku burdakılar anlayabılır ancak benı hıssettıgım acıyı inşallah bende atlatırım bu gunlerı etrafa gülücük sacmaktan yoruluyorum bazen

bende amasyalıyım çok üzüldüm hayırlısı olsunn önce sağlık önemli olan kaderde nasip de varsa tekrar olacak elbet bozma moralini hiçç

ALLAH kucağına almayı nasip etsin.benim de çocuğum kan sulandırıcı ile oldu.aman derim saatini kaçırma.iğne göbekten dediler bana da ben kolumdan vuruldum.kendim yapamadım .ya eşime vurdurdum yada başkası vurdu.şimdi sağlıklı ama hamileyken gelişim geriliği olmuştu onun için kontrolunu aksatma lütfen.belki sana da aynı acılar kayıptan sonra teşhis kondu sulandırıcı için .

allahım acını mükafatlandırsın inşallah..üzülme demek mümkün değil..üzüleceksin..ben iki kere kaybettim bebeklerimi.. biri 20 hafta diğeri 16 hafta..ilkinde 5 ay ikinci de 6 ay bekledim canım..şu an üçüncü kez hamileyim..beklemek çok zor günler geçmiyor biliyoruz hepimiz ama sen şu an kendi sağlığına odaklan derim ben..çünkü ben ondan sonra bi de rahim ağzı yarasıyla falan uğraştım..kontrole gitmişsindir ama kendini ihmal etme..bebek olucaktır allahın izniyle..kendini topla mümkünse gez toz tatile çık imkanın varsa derim ben şu an için..rabbim yardımcın olsun..içini ferahlatsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…