- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.921
Allah herkesinn yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versinn çok zor bu dönemler malesef çok zor
günaydın kızlar dün kontrolüm vardı herşey iyi giderken boyu kilosu haftasına göre güzel bebişiminn ama duruşşş sıkıntısı var geçen gittiğimde makat pozisyonuydu dönebilir dedi. dün ise oblik prezentasyon yani yan yatıyomuşş bizimkiii benim doktorr kötü seneryoları çizdi bide bende miyom var şu an bi sıkıntısı yok gerçi miyomun geçen sene ikiz hamileydim karnımda kaybettim 25 haftalıkken zaten tedirginlik içinde geçiriyorumm bu dönemiii. yan yatışı devam ederse böyle dönmezse normal pozisyonuna yanlardan genişleme olurmuş bende rahim ağzı erken açılabilirmiş erken suyun gelmesi falan yani erken doğum((( dedi kalkma yat dinlen çok yorma kendini ayak üstü fazla kalma ishal olma kabız olma grip olma ayy bi sürü şeyyy iyice korktummm aynıı durumda olan varmı bebegin duruşundna dolayı ya da öyle yan duruşş olupda düzelen 7 ekimde kontrole gidicez . pozisyon değişmemiş olursa bayramdan sonra 32.hafta oluyo o doğum öncesi izni kullanırsın aktattırmam dedii . zaten ben şu anda raporluyum da ne yapacam bilemiyorumm korkuyorum yaa offfffffffffff
dualarınızı esirgemeyin lütfenn inşş normal duruş pozisyonuna gelirr
Allah bana ve tüm hamile arkadaşlara tamamına erdirmeyii nasip etsinnn inşallahhh
yorgunbulutlar xprensenx sinemselçuk
allah tamamına erdirsin canlarım çok sevindim inşallah sıkıntısız bir hamilelikten sonra sağsalm kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
bu arada bizde 26 haftalık olduk biraz sancılı geçiyor ama bebeğin durumu çok şükür iyi bir 10 hafta daha dayansak iyi olacak plasenta sorunumuz var yine dua edin plasentam düzelsin o sancılara bile razıyım yeterki bebeğime birşey olmasın allahım bir daha o acıları bize yaşatmasın. bu arada bugün biraz kırıklığım var sanırım grip oluyorum offf ya hamileliktede hiç çekilmiyor neyse ya bebeğim iyi olsunda gerisi boş allah evlatlarımızı bize bağışlasın öpüyorum hepinizi
Allah herkesinn yardımcısı olsun herkesin gönlüne göre versinn çok zor bu dönemler malesef çok zor
günaydın kızlar dün kontrolüm vardı herşey iyi giderken boyu kilosu haftasına göre güzel bebişiminn ama duruşşş sıkıntısı var geçen gittiğimde makat pozisyonuydu dönebilir dedi. dün ise oblik prezentasyon yani yan yatıyomuşş bizimkiii benim doktorr kötü seneryoları çizdi bide bende miyom var şu an bi sıkıntısı yok gerçi miyomun geçen sene ikiz hamileydim karnımda kaybettim 25 haftalıkken zaten tedirginlik içinde geçiriyorumm bu dönemiii. yan yatışı devam ederse böyle dönmezse normal pozisyonuna yanlardan genişleme olurmuş bende rahim ağzı erken açılabilirmiş erken suyun gelmesi falan yani erken doğum((( dedi kalkma yat dinlen çok yorma kendini ayak üstü fazla kalma ishal olma kabız olma grip olma ayy bi sürü şeyyy iyice korktummm aynıı durumda olan varmı bebegin duruşundna dolayı ya da öyle yan duruşş olupda düzelen 7 ekimde kontrole gidicez . pozisyon değişmemiş olursa bayramdan sonra 32.hafta oluyo o doğum öncesi izni kullanırsın aktattırmam dedii . zaten ben şu anda raporluyum da ne yapacam bilemiyorumm korkuyorum yaa offfffffffffff
dualarınızı esirgemeyin lütfenn inşş normal duruş pozisyonuna gelirr
Allah bana ve tüm hamile arkadaşlara tamamına erdirmeyii nasip etsinnn inşallahhh
yorgunbulutlar xprensenx sinemselçuk
allah tamamına erdirsin canlarım çok sevindim inşallah sıkıntısız bir hamilelikten sonra sağsalm kucağınıza alırsınız bebişlerinizi
bu arada bizde 26 haftalık olduk biraz sancılı geçiyor ama bebeğin durumu çok şükür iyi bir 10 hafta daha dayansak iyi olacak plasenta sorunumuz var yine dua edin plasentam düzelsin o sancılara bile razıyım yeterki bebeğime birşey olmasın allahım bir daha o acıları bize yaşatmasın. bu arada bugün biraz kırıklığım var sanırım grip oluyorum offf ya hamileliktede hiç çekilmiyor neyse ya bebeğim iyi olsunda gerisi boş allah evlatlarımızı bize bağışlasın öpüyorum hepinizi
canım korkma düzelir merak etme hep sol tarafta yat ve bebeğine müzik dinlet bennimde bebeğim tersti hep sol yanımda uyudum ok şükür düzeldi birde benim doktorum korkulacak durum yok dedi yarım saatte bile düzelebilyorlarmış
evet kimsecikler yok..burdan eski arkadaşları özlüyorum...ben de bakıp bakıp çıkıyorum arkadaşlar yazılmayınca..umarım herkes iyidir..FATMAK iyi olmana çok sevindim arkadaşım..allahım 40 haftayı görmeyi nasip etsin..CEMREDAMLA doktorun içine sinmiyorsa değiştir derim ben..ben ikinci bebeğimi doktor yüzünden kaybettiğime çok inanıyorum..kadın erkek farketmez..içine sinsin..ne yaptığını bilen bi doktor olduğunu hissettirsin..senin üzerinde bişiler deniyomuş gbi olmasın tedavisi..insan hissediyo zaten bence ya..
ben de bu arada yeniden hamileyim sanırım kızlar..sanırım diyorum çünkü artık hamileyim demeye korkar oldumcuma günü adetim 5 gün geçince test yaptırdım 648 çıktı b hcg...insan nasıl bu durumda sevinçten havalara uçamaz...uçamıyorum..hamileyim derken bile içim burkuluyor..şimdiden daha ya dış gebelikse ya kese oluşmazsa ya kese oluşursa bebek olmazsa..bebek olursa kalbi atmazsa diye diye geçiriorum günlerimi..allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Lütfen bunları düşünme, hep pozitif yöne dön, korkuları at hiç yaşamamış gibi, yapılması gerekenleri uygula, kendine çok çok iyi bak, tedbirlerini al gerekirse sıksık tahlil yaptır.
Gerisi Allahın takdiri.Önce seni sonra bebeğini Allaha emanet ediyorum
Merhaba arkadaslar,Uzun zamandir girmiyordum ama Simdi hamilelik haberlerinizi okuyunca cok mutlu oldum. Allahtan tum kalbimle diliyorumki insallah saglikla kucaginiza alin. saglikla buyumesini, buyutmenizi nasip etsin Allah.yorgun bulutlar yazdiklarini okudumda, seni cok cok iyi anliyorum. Ama artik hep pozitif dusun. Biz kadinlar hep gecmiste yasiyoruz ama gecmisi unutmak gerek.gelecek mutlu gunlerini dusun hep))
Uzun zaman oldu kızlar en son tatile gittim derken bugün olduhepinizi özledim hemde kocaman şimdi size müjdeee 6 haftalık hamiliyim kızlarım...6 ay bekleyemedik :) hergün göbeğimden iğne oluyorum kan cıvıtıcı ama olsun elbet bu acılar gecicek..sık sık görüşcez inş artık ...
Yeni gelen arkaşlara çok geçmiş olsun hamile olan arkadaşlarada sağlıklık şekilde kucaklarına almak nasip etsin...hepnizi seviyorum bu süreci inş birlikte atlatcaz..
selam arkadaslar 2 ay önce 23 haftalık dogum yaptım bebegımı kaybettım öncesınde 21 haftalıkken suyum geldı dogumu engellemek ıcın serklaj yaptılar ama bebeğim tutunamadı ve gıttı sımdı tekrara hamıleleık ıstıyorum ama korkuyorum aynı syelerı yasamaktan( doktorun bırı 6 ay dedı bırı 3 ay napıcam bılmyıorum bu acı bıtermı unuturmuyum o anları bılmıyorum (
selam arkadaslar 2 ay önce 23 haftalık dogum yaptım bebegımı kaybettım öncesınde 21 haftalıkken suyum geldı dogumu engellemek ıcın serklaj yaptılar ama bebeğim tutunamadı ve gıttı sımdı tekrara hamıleleık ıstıyorum ama korkuyorum aynı syelerı yasamaktan( doktorun bırı 6 ay dedı bırı 3 ay napıcam bılmyıorum bu acı bıtermı unuturmuyum o anları bılmıyorum (
geçmiş olsun başın sagolsun . amasyalımısın ? 05 görünce merak ettim. bende geçen sene 25 haftalık ikizlerimi kaybettim karnımda kalpleri durdu( çok zor günler geçirdim.. temmuzda kaybettim doktor bana 6 ay bekle demişti 8-9 ay gibi bi süre sonra tekrar hamile kalmış oldum ama insan tedirginlik içinde oluyoo kurku tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu kolay değil Allah kimseye yaşatmasın benim önerim 6 ayı beklemen çünkü rahminde ancak eski haline gelir kilo verirsin kilon kaldıysa hem . psikolojik olarakda anca toparlanırsın çok geçmiş olsun rabbim bi daha yaşatmasın ben bu forum sayfasıan önceden çok içimi döktüm yazdım sende paylaş üzme kendini verende rabbim alan da hayırlısı böyleymiş demek nasipten öteye gidilmiyo
Allah yardımcın olsun canım benım öyle ıyı anlıyorumkı,cok zor zamanlar. Ama zamanla azalıyor hayat devam edıyor.
bana en az 6ay demıstı
saol canım evet amasyalıyım amin canım rabbım yasatmasın inşallah bıdaha evet içimi buraya dökuyorum cunku burdakılar anlayabılır ancak benı hıssettıgım acıyıinşallah bende atlatırım bu gunlerı etrafa gülücük sacmaktan yoruluyorum bazen
Uzun zaman oldu kızlar en son tatile gittim derken bugün olduhepinizi özledim hemde kocaman şimdi size müjdeee 6 haftalık hamiliyim kızlarım...6 ay bekleyemedik :) hergün göbeğimden iğne oluyorum kan cıvıtıcı ama olsun elbet bu acılar gecicek..sık sık görüşcez inş artık ...
Yeni gelen arkaşlara çok geçmiş olsun hamile olan arkadaşlarada sağlıklık şekilde kucaklarına almak nasip etsin...hepnizi seviyorum bu süreci inş birlikte atlatcaz..
bende amasyalıyım çok üzüldüm hayırlısı olsunn önce sağlık önemli olan kaderde nasip de varsa tekrar olacak elbet bozma moralini hiçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?