karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

amın canım rabbım hepımızın yardımcısı olsun zaten tek tesellım bebegımın benı orda sefaatcı olarak beklemesı kendımı toparlamam zaman alacak gıbı yanı her an aklımda o dogum sancıları dogum anı bebegımı ölü olarak dogurmam hepsı cok zordu canım rabbım bebegını saglıkla kucagına almayı nasıp etsın nekadarlk hamılesın?

unutmak zor..hatta imkansızz..ama zamanla azalıyor acılar..zaman gerçekten de herşeyin iilacı..ben yavruma ağlarken bi de babamı kaybettim üstüne canım..beterin beteri her zaman var..baba acısı çok zormuş..allahıma yine de şükürler olsun her zman..beterinden korusun rabbim.şimdi sana dünyanın en büyük acısı buymuş gbi geliyor ama böyle düşünmek çok yıpratıyor canım insanı..her zman şükürden başka yol yok..ben şu an 5+5 im rabbim nasip ederse bu sefer..hamileyim demeye bile korkuyorum gerçi ama diyorum ya buna da şükür..bu arada hem kan pıhtılaşması için günlük iğne kullanıyorum..hem de ikinci bebeğimi suyu geldiği için kaybettiğimden bunda rahim ağzına dikiş atılma ihtimali çok yüksek..rabbim yardımcımız olsun..

basın saolsun canım tabıkı öle beterın beterı var şükürler olsun bu halımıze gene de canım benım rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın benımde 21. haftada suyum gelmıstı kanla bırlıkte sonra dıkıs atmıslardı ıste sımdı rabbım nasıp ederde tekrar hamıle kalırsam benımde bı dıkıs olayım olacak buyuk ıhtımal

canım gözün aydın çok sevindim bu güzel haberi alıdığıma Rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşAllah busefer sonu güzel olur umarım. kötü düşünme güzel şeyler düşünmeye çalış Rabbim sana bu kötü günlerin üstüne güzel bir hediye verecektir.
kendine çok dikkat et gelişmeleri bizede bildir.

mrb arkadaşlar bi sorum olacak 27 ağustosta 15 haftalık kalbi durduğu için bebeğim suni sancı verilip alındı ardından kürtaj oldum sonra genetikte kan pıhtılaşmam olduğum öğrenildi yeni öğrendim ne zaman adet olurum birde bilmiyordum kürtajdan sonra 1kere korunmadık ( şuan adet belirtilerimvar gibi ama olmadım daha peki hamile kalma olasılığım varmı şuan coraspirn ve folik asit alıyorum 2 gündür çok korkuyorum 6 ay hamile kalma demişti drum hamileysem kan pıhtılaşması için tedavi görmeden kalmam tehlikelimi lütfen yardımcı olun

geçmiş olsun öncelikle tam konuyu bilmiyorum kan pıhtılaşması sorunundan bebegini kaybedneler forumu var oraya bak istersen ama yanlış bilgi olmasın bnm bildigim hamile oldugunu tekrar öğrendikten sonra doktor belli dozlarda kan pıhtılaşmasını önleyen ilaçlara başlıyor

merhaba yorgunbulutlar hatırlarsın bende yazıyodum bu sayfaya canım inşş bu sefer Allah tamamına erdirmeyi nasip eder...
bn28+5 haftalık oldum ama tedirginlik içinde doktorum biraz erken doğum olabilir diye söyledi ve bende kaygılıyım insan önceden başına gelince daha bi tedirgin diken üstünde oluyo ... inşallah rabbim hepimize sağa salım kucağımıza almayı nasip eder..
hamile kalmak isteyenlerede tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip eder...

Benim ilk hamileliğimde blighted ovum teşhisi kondu, dünyam başıma yıkıldı. 10+5 iken çiftli taramaya gittiğimde öğrendim. Ancak benim bebeğim 5 haftalıkken görünüyordu ve kalp atışı vardı. herşeyi normaldi. Düşük tehdidiyle hastanede 3 gün yatmıstım. ilk başta fetüsü bulamadılar ertesi gün bakıldığında minnacık o şirin seyi gördüm kalp atışlarını duydum ve yasadığım mutluluğu kelimelerle anlatamam. Ve çift rahimli olduğumu öğrendim. Ancak araştırdığım kadarıyla çift rahim sadece bebeğin düşük riskini arttırıyormuş. kalbinin durmasıyla bir alakası yokmuş. Bir sonraki hamileliğimde aynı seyleri yasamaktan çok korkuyorum. Fiziksel ve psikolojik olarak çok yıprandım kürtajdan sonra.
Bu durumu yaşayan varsa lütfen söylesin sonraki hamileliğimde takrar bebeğimin kalp atışı durur mu, aynı seyler olur mu ?

sağol canım.allahım nasip eder inşallah hayırlıysa.dediğin gbi kışın sonu bahar derler..inşallah güzel günler de görürüz..sen nasılsın canım ?
canım bende de pıhtılaşma var..hamile kalmadan önce 3 ay falan coraspin içtim..hamilelikte de günlük iğne oluyosun.hamile kalmış olma ihtimalin elbette var ama erken hamile kalmış olman sakıncalı olur mu olmaz mı bilemiyorum inanki..allah hayırlısını versn diyelim..

sağol canım teşekkür ederim hatırlamaz mıyım hatırladım.hatta seni gördüğüme ççok sevindim..bebişin de iyi olucak inş merak etme..erken doğum riski ben de taşıycam bu hamileliğimde ama elden bişe gelmiyo canım allaha emanet işte..korkularımız hiç bitmiycek..allah sonumuzu hayır etsin..

geçmiş olsun arkadaşım inan konuyla ilgili bi bilgim yok ama kendine iyi bi doktor bul derim ben hangi şehirdesin bilmiyorum ama en azından büyük bi şehirde bi kerelik de olsa iyi bi doktora görün bu çift rahim durumunu iyice anla hamilelikten önce..allahım gönlüne göre versin...

Sağol canım, Edirne'deyim pek büyük bir şehir sayılmaz burası. Araştırma hastanesine sevk etmişlerdi beni devlet hastanesinden. Zaten yapılan zorunlu kürtaj sonrası tekrar fakülteye herhangi bir hastalığımda dolayı bile girmeyi düşünmüyorum. Devlet hastanesi de iki taneydi artık onlarda bir oldu ve sadece bir kadın doğum servisi var ve ilgilenilmiyor. Özel hastaneye gidicem mecburen. Tekrar hamile kalmadan önce kontrollü olmasını istiyorum herşeyin.

rabbım saglıklı bı sekılde bebegıne kavusmayı nasıp etsın sana ne kadar sonra hamıle kaldın yenı katıldım buraya oyuzden soruyorum canm:)

Çok geçmiş olsun aynı zamanda aramıza hoşgelsin canım benimde 23 nisan 25 haftalık bebeğim karnımda ölmüştü..ilk zamanlar acısı çok agır geliyor insana ama zaman geçtikçe alışıyorsun...ben tam olarak 3 ay sonra hamile kaldım çok şükür şuan herşey güzel gidiyor ama arkadaşımında dediği gibi korkular endişeler acabalar ile geçiyor zaman inş sende zamanı gelince sağlıklı bir hamilelik geçirir ve bebedigini kucana alırsın

Aminnn ben göbekten vuruluyorum kendim yapamadığım için benimde eşim yapıyor iğnemi..iğnemi aynı saatte olmuyorum yan hergün sabah oluyorum ama bazen yarım saat gec yada erken oluyor...gerçi dr. sorsam iyi olcak konturolum ihmal etmiyorum..inş sonuna kadar gider artık..şuan bebeğin nasıl inş iyidir...

Son düzenleme:

Rabbim insallah bu sefer saglikli sihhatli bi sekilde kucagna almayi nasip eder canm.. bnde ucuncu ayimda korunmayi birakmayi dusunuyorm ama korkuyorum erknmi acaba diye doktorlar bisey dedilermi sana erkn faln diye canmm

Rabbim insallah bu sefer saglikli sihhatli bi sekilde kucagna almayi nasip eder canm.. bnde ucuncu ayimda korunmayi birakmayi dusunuyorm ama korkuyorum erknmi acaba diye doktorlar bisey dedilermi sana erkn faln diye canmm

Amin canım cümlemize inş. dr. bana erken felan demedi. bence az daha bekle en azından 4 adet dönemin olsun bu sıra içinde mutlak kilo almışsındır onları vermeye ve en önemlisi kendine bunu hazırla gercekten hergün endişe korku ile yaşamak baya zor oluyor hakkında hayırlısı olsun inş.

benımde ekım 11 de 3 ayım bıtıyo canım ve eşim ısrarla bebek ıstıyo ıkımızede ıyı gelecek dıyo bakalım hayırlısı saol cnaım benm duan ıcın ınsallah tekrar bebek heyecanı yasamayı nasıp eder rabbım

Yorgunbulutlat canım nasılsın herşey yolundamı ne zamandır yoksun merak ettim seni

sağol canım iyiyim şimdilik çok şükür..yarın dr randevum var daha kalp atışı falan duymadım ya o yüzden hiç yorum yapamıorum..bakalım hayrlısı..sen de iyisin inşallah..allahım bu sefer kucağımızı boş bırakmasın

allah yardimcin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin,benim yasadiklarimi yasatmasin.mucizesini gostersin insallah saglikla..

Arkadaşlar tekrar merhaba,

öncelikle güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim ama ne yazıkki bende bebeğimi 25 önce kaybettim. çok kötü günler geçirdiğim için giremedim. ama biliyorumki rabbimin verdiği sabır ile hepsi geçecek. hepimizin acıları geçecek güzel günleri de göreceğiz inşallah.

benim şimdi 2 yaşına girecek.hamdolsun hamdü senalar olsun rabbime iyi.son aya doğru gelişme geriliği yaşanabilir olursa da endişe etmek yok olur mu.benim sezeryanla 38 haftada oldu 2 hafta gerilemesi vardı.sadece doğumdan hemen sonra şeker düşüklüğü yaşandı.söylemediler ama tahminimce sulandırıcı iğnemi vurulmadım 1 önce kesildi ve de aç aç ameliyat oldum .bebeğimin bu durumdan etkilendiğini düşünüyorum . eli ayağı düzgün aklı bütün hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…