- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.961
benim şimdi 2 yaşına girecek.hamdolsun hamdü senalar olsun rabbime iyi.son aya doğru gelişme geriliği yaşanabilir olursa da endişe etmek yok olur mu.benim sezeryanla 38 haftada oldu 2 hafta gerilemesi vardı.sadece doğumdan hemen sonra şeker düşüklüğü yaşandı.söylemediler ama tahminimce sulandırıcı iğnemi vurulmadım 1 önce kesildi ve de aç aç ameliyat oldum .bebeğimin bu durumdan etkilendiğini düşünüyorum . eli ayağı düzgün aklı bütün hamdolsun.
Arkadaşlar tekrar merhaba,
öncelikle güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim ama ne yazıkki bende bebeğimi 25 önce kaybettim. çok kötü günler geçirdiğim için giremedim. ama biliyorumki rabbimin verdiği sabır ile hepsi geçecek. hepimizin acıları geçecek güzel günleri de göreceğiz inşallah.
Merhaba arkadaslar,ben 3 gün önce bebegimin öldügunu ogrendim kürtaj oldum.9 haftaliktı kalbi durmus..müthiş bir bosluga dustum,tekrar hamile kalabilmek tek umudumken ilk 3ay korunmam gerektiginı ögrendim..bunun nedeni tam olarak ne olabilir arkadaslar?
Merhaba arkadaslar,ben 3 gün önce bebegimin öldügunu ogrendim kürtaj oldum.9 haftaliktı kalbi durmus..müthiş bir bosluga dustum,tekrar hamile kalabilmek tek umudumken ilk 3ay korunmam gerektiginı ögrendim..bunun nedeni tam olarak ne olabilir arkadaslar?
canım benim geçmiş olsun. ben sana yaşadıklarımı anlatayım. ben geçen sene nisan 14 de 8 hafta 2 günlüktü bir heyecanla gittim dktora kalbi durmuş. besleyen damarlardan kan gitmemiş. bebeğim beslenemediği için öldü. bir çok nedeni vardı bende hasta olmuştum doktorum antibiyotik kullandırdı. ikincisi idrar yolları enfeksiyonu vardı. 3. olarak kansızlık. son olarak kromozomal anomalilik olabilir canım. bana da doktor 3 ay demişti bana ben eylüle kadar korundum. eylül ayında tekrar gebe kaldım. ama bu sefer de gelişemedi mol gebelik teşhisi konuldu. doktorum 1 sene boyunca korunmam gerektiğini söyledi. 1 sene bekledim eylüle kadar korundum. geçen ay hamile kaldığımı öğrendim. ilk eczane testi yaptım. pozitif çıktı. sonra hastaneye gittim 852 çıktı. 48saat sonra 1466 çıktı doktorum az çıkmışdedi. muayene oldum kese var dedi haftaya gene gel dedi. geçen hafta gittim 5 ekimde. doktorum şüpheli kese dedi düzensiz dedi. yolk kesesi ve embriyo görmedi. krtaj dedi gene. başka doktora gittim. kese 11 mm dedi. istersen bekleyelim dedi orada da 12 gün üzerine beta hcg baktırdım 3600 çıktı. düzensiz artış dedi. vücut kendisi atabilir bunu dedi şuanda kürtaj olma dedi. bayramdan sonra gel dedi. şuanda herhangi bir kanamam yok. mide bulantım hat safhada. hala bekliyorum. Allah'ıma dua ediyorum. :Herşey ondan geliyor. ona dua ediyorum sadece. Hakkımızda hayırlısını versin diye. o yüzden canım beterin beteri var. sakın stres yapma. canını da sıkma sakın. bu iş sabır işi. seni çok iyi anlıyorum ben çok ağlamıştım. ama alıştım artık. inan hiç birşey hissetmiyorum artık.
Canım çok geçmiş olsun. .korunma korunmama kişiden kişiye farklılık gösterir. .ben 11haftalikken rutin kontrole gittim bebeğim 8+1 günlükken kalbi durmuş ve 14 Mayıs ta hemen kürtaj oldum..1 hafta sonra bi kontrol ve 1ay sonra tekrar kontrole gittim. .doktor hemen hamile kalabileceğimi korunmama gerek olmadığını söyledi. .hiç korunmadik şuan tekrar hamileyim..12+6 şimdilik hersey yolunda gidiyor gibi görünüyor. .
En hayırlı zamanda tekrar hayırlı evlatla dolar inşallah göbüşün..
canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin,ne güzel inşallah bu kez yüzünüz güler.. ben henüz doktora kontrole gitmedim o nedenle bana şu kadar korun ya da bu kadar korun demedi..ben netten biraz araştırdım bir de bebek öldüğünde inanamayıp başka bir doktora da baktırmıştım o dedi üç ay olmayacak diye ama o zaman daha kürtaj bile olmamıştım ki doktor da kendi doktorum değildi zaten kürtajı da o yapmadı..kendi doktorumla da konuşamadık henüz bilemiyorum. o doktor öyle deyince netten de baktım herkez üç ay diyordu, üzüldüm ne yalan söyleyeyim...içime su serptin biraz inan,bir umut belki yine olur
tatlım rahim kendini toplamadığı sürece zaten hamile kalma gibi durum olamaz..benim doktorum hemen hamile kalabilirsin dedi ama işte hemen olmayınca olmadı 4.ayda hamile kalmışım..
sen sakın ümidini yitirme..içini ferah tut..bende ilk başlarda devamlı ağlıyordum hiç bişey hiç kimse yüzümü güldürmüyodu..
zamanla acım hafifledi asla unutmadım yaşadığımı ama zaman gerçekten herşeyin ilacı..
bence bi doktoruna git görüş bitanem..
Arkadaslar Uzun zamandir yazilanlari okuyorum, herkesin bebegini kaybedisinin acida olsa mutlaka bir sebebi var. benim hicbir sebep cikmiyor, ama 2bebegimi kaybettim. Anlayamiyorum. Sebebi oldugunda en azindan umut var cunku tedavisi var. benimse belirsiz. Bu kadar kisi yaziyor ve bir kisi bile yok benim Gibi sebebi belli degilmis diyen. Testler o bu su sonuc degismiyor. Bana 'Hersey Yolunda sebep yok ' deniyor. Cok uzuluyorum. Caresiz kaldim. Sebepsiz olmasi mumkun degilki
Ben de katıldım aranıza
10 haftalık bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum... tedavi ile hamile kalmıştım.
Daha 1 hafta olmadı kürtaj olalı. Ama ilk adetten sonra korunmayı düşünmüyorum.. Klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalabilmiştim.
Rabbim hayırlı saglıklı bir hamilelikle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşAllah.
arkadaslar bende 10 haftalik hamileyim ve 4 gundur karnimin sag ust tarafinda ve belimde agri vardi bu sabahta kasiklarimda agri var...doktora gitmeye korkuyorum kotu birsey soyliycek diye..doha onceki hamileliklerimde hic boyle olmamisti...karninda bebegi olenler hic anlamadilarmi hic belirtisi olmadi mi
Hoş geldin çok geçmiş olsun,kalbinin durması için araştırma yaptılarmı yani sebeb neymiş
Evet haklısın ben hep özele gıttım.artık doktora gıtmeye korkuyorum hıc ıstemıyorum. Ozellıkle Tavsıye edebılecegın bır araştırma hastanesi var mıAraştırma hastenesinede tam bir test yaptırdınmı elbet bi sebeb vardır ama bunun için iyi bir araştırma hastanesi şart..inş. hiç bir şey yoktur.
Canım böle şeyleri ihmal etme dok. git mutlaka belki üşüttün belki başka bir şey ama ihmal etme...bende böle bişi olmadı daha doğrusu belirti olmadı benimde 25 haftalık idi karnımda ölmüş ölelide baya olmuş hiç fark etmedim rutin kon. gittiğimde öğrendik.çok şükür beni zehirlemedi...şimdi hamileyim tekrar inş. sorunsuz sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza alırız ..
Kan pıhtılaşmasından şüpheleniliyor. Daha 1 hafta olmadı kürtaj olalı.. testler için 1 ay sonra gel dedi dr.
Evet haklısın ben hep özele gıttım.artık doktora gıtmeye korkuyorum hıc ıstemıyorum. Ozellıkle Tavsıye edebılecegın bır araştırma hastanesi var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?