- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #2.981
amin canim bu sabah aniden kanamam oldu hemen doktora gittik...ama doktor hic birsey yapmadi bebegin kalbi atiyor dedi sadece ve beni eve gonderdi...agrim gelmedi..doktor neden kanamam olduguna dahi yanit vermediki olabilir bazen dedi ...
Benimde kan pıhtılaşması idi şimdi hergn iğne yapıyorum kendime..daha önce düşüğün oldumu bu ilkmidi
İlk bebegimdi... 10 haftalıkken kalbi durdu...
canım çok geçmiş olsun,bende geçen hafta 9 haftalıkkken kaybettim bebeğimi,ilk bebeğimizdi kalbi durmuşçok zor geliyor insana, ama daha kötüleri de olabilirdi ben kendime hep bunu söylüyorum;sakat doğabilirdi 6-7 aylıkken ölebilirdi, doğumda ölebilirdi vs...tüm bunları yaşayan pek çok insan var aramızda haline şükretmeye çalış,bundan sonrası için (şuan zor biliyorum ama) iyi düşünmeye çalış, şükretmeye çalış canım..
İlk bebegimdi... 10 haftalıkken kalbi durdu...
Benimde İlk bebeğimdi canım inş tekrar hamile kalırsın ama çok iyi araştırma yap olurda hamile kalırsan pıhtılaşma var ise mutlaka günlük iğnelerin olucak.süt gelmesi normal fazla bastırmadan ovuşturdunmu geçiyor dr. öle demişti.hakkında hayırlısı ne ise o olur inş.
Teşekkürler mesajın içinsana da çok geçmiş olsun arkadaşım. Şimdi bebeklerimizin kalbi neden durmuş bunu araştırmalıyız...
ben zor hamile kalmıştım klomen ve çatlatma iğnesi ile... hamile olamamaktan korkuyorumVe göğsümden süt geldi dün ve bugün senin oldu mu böyle ? çok şaşkınım...
Amin Allah razı olsun. Siz testleri nerede yaptırmıştınız?
ben de ilk bebegimi melegimi kaybettim, nedeni kordon dolanmasi
nasil katlanilir bu aciya. Allah sabir versin
ben de ilk bebegimi melegimi kaybettim, nedeni kordon dolanmasi
nasil katlanilir bu aciya. Allah sabir versin
canım başın saolsun hepimiz bebeklerimizi kaybettik tekrar hamile kaldık kimimiz bebeklerini kucana aldı..inş acılarımız yeni sevinçlerle sağlıklı bebişlerle teselli buluruz..
merhaba arkadaşlar. öncelikle bebeğini kaybeden annelere çok çok geçmiş olsun Allah biedaha yaşatmasın bu acıyı kimseye yaşatmasın İSTEYEN herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin... isteyeni büyük yazdım o iki aylık bebeği terkeden bebeklerini sevmeyen terkeden kişileri hitaben. neyse bunları geçeyim düşündükçe sinirlerim bozuluyo. Allahım onları bize emanet ediyor Rabbimin lütfu bizlere mucizemiz onlar nasıl kıyarlar... neyse... ve hamilelerimizi de Rabbim evlatlarını kucğına almayı nasip etsin inş. bende bu topikte yazışırken hamile olduğumu öğrendim hamileliğim boyunca yazdım zor bi hamilelik geçirdim ama sonunda oğlumu kucağıma aldım şuan 2.5 aylık. Rabbim sizlrrede nasip etsin inş. her hamilelik bir değil kormayın aynısını yaşarım diye stres yapmayın arkadaşlarım. ben arada girip bakıyorum ama benim yazıştığım kimse artık yazmıyor. çığu hamile şuanda çok da merak ediyorum ama vardır koşturmacaları telaşları elbet. yeni arkadaşlar var hepinize hayırlı sağlıklı bol bebeişler diliyorum
slm cnm evet üzücü çok yıpratııcı bi dönem paylaştık burda bnde ikizlerimi kaybetmştm hatırlarsan 25 haftalıkken..Allah kimseye bu acıyı göstermesinn...bnde hamileyım insan önceden yaşayınca daha bi korkuyo tabi tedirgin oluyo ama nasip kader yazı rabbim neyi yazdıysa alnımıza onu yaşıyoruz bi kere başımıza geldi diye aynı şeyleri yaşayacak değiliz allah koruusn. çok sevindim bebegini kucağına almana tebrik ederim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn rabbim analı babalı inşşş. 33+3 günlük olduk biz erkek cinsiyetimiz erken doğum riskimiz var biraz ama korku dolu günler geçiriyoruz ... Allah isteyen hak edenn herkese nasipp etsinn bu mutlulugu inşş sağlıkla kucağımıza aldıgımız haberini paylaşırım kib...
çok sevindim canım çoğu gitmiş azı kalmış :) benimki de erkek Ediz Ozanım benim :) erken doğum riskin varsa hiç iş yapma canım hep yat uzan Allahın izniyle bişey olmaz. doğumu nasıl düşünüyosun?
merhaba arkadaşlar. öncelikle bebeğini kaybeden annelere çok çok geçmiş olsun Allah biedaha yaşatmasın bu acıyı kimseye yaşatmasın İSTEYEN herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin... isteyeni büyük yazdım o iki aylık bebeği terkeden bebeklerini sevmeyen terkeden kişileri hitaben. neyse bunları geçeyim düşündükçe sinirlerim bozuluyo. Allahım onları bize emanet ediyor Rabbimin lütfu bizlere mucizemiz onlar nasıl kıyarlar... neyse... ve hamilelerimizi de Rabbim evlatlarını kucğına almayı nasip etsin inş. bende bu topikte yazışırken hamile olduğumu öğrendim hamileliğim boyunca yazdım zor bi hamilelik geçirdim ama sonunda oğlumu kucağıma aldım şuan 2.5 aylık. Rabbim sizlrrede nasip etsin inş. her hamilelik bir değil kormayın aynısını yaşarım diye stres yapmayın arkadaşlarım. ben arada girip bakıyorum ama benim yazıştığım kimse artık yazmıyor. çığu hamile şuanda çok da merak ediyorum ama vardır koşturmacaları telaşları elbet. yeni arkadaşlar var hepinize hayırlı sağlıklı bol bebeişler diliyorum
sizleri gördüğüme çok sevindim arkadaşlar inanın..eskilerden birilerini görmek garip bi şekilde içimi rahatlatıyor benim..meggie yavrun sağlıkla büyüsün inşallah..CNNM sen de maşallah sonuna gelmişsn..oğluna sağ salim kavuşursun inşallah..darısı da bize..hayalini bile kuramıyorum 30 lu haftaların..rabbim sonumuzu iyi, evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin..slm cnm evet üzücü çok yıpratııcı bi dönem paylaştık burda bnde ikizlerimi kaybetmştm hatırlarsan 25 haftalıkken..Allah kimseye bu acıyı göstermesinn...bnde hamileyım insan önceden yaşayınca daha bi korkuyo tabi tedirgin oluyo ama nasip kader yazı rabbim neyi yazdıysa alnımıza onu yaşıyoruz bi kere başımıza geldi diye aynı şeyleri yaşayacak değiliz allah koruusn. çok sevindim bebegini kucağına almana tebrik ederim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn rabbim analı babalı inşşş. 33+3 günlük olduk biz erkek cinsiyetimiz erken doğum riskimiz var biraz ama korku dolu günler geçiriyoruz ... Allah isteyen hak edenn herkese nasipp etsinn bu mutlulugu inşş sağlıkla kucağımıza aldıgımız haberini paylaşırım kib...
sizleri gördüğüme çok sevindim arkadaşlar inanın..eskilerden birilerini görmek garip bi şekilde içimi rahatlatıyor benim..meggie yavrun sağlıkla büyüsün inşallah..CNNM sen de maşallah sonuna gelmişsn..oğluna sağ salim kavuşursun inşallah..darısı da bize..hayalini bile kuramıyorum 30 lu haftaların..rabbim sonumuzu iyi, evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin..
sizleri gördüğüme çok sevindim arkadaşlar inanın..eskilerden birilerini görmek garip bi şekilde içimi rahatlatıyor benim..meggie yavrun sağlıkla büyüsün inşallah..CNNM sen de maşallah sonuna gelmişsn..oğluna sağ salim kavuşursun inşallah..darısı da bize..hayalini bile kuramıyorum 30 lu haftaların..rabbim sonumuzu iyi, evlatlarımızı hayırlı sağlıklı eylesin..
evet canım çok şükür yeniden hamileyim.11 hafta olduk bakalım iğnelerle, lekelenmelerle..dediğin doğru rabbim nasip ederse gerisi boş elbet ama ah bu içindeki ses insanı yer bitirir..inşallah canım hepimiz sağlıkla büyütürüz ne diyelim..canım sende hamilesin neyin olcak belli mi kaçıncı haftadasın? iğne vuruluyorsun değilmi canım? inan banada 30 lu haftalar hayal gelirdi nasıl bi hamilelik geçirdim biliyosun sen. ama Rabbim nasip etmişse oluyor. zaman su gibi akıp gidiyor. hatta uykusuz geçen hergece eşimle biz ne yaptık böyle deyip gülüşüyoruz. Rabbim karnındaki yavrunu sana bağışlasın inşallah güle güle büyüt bebeğini inşallah.
AMIN....bnde hayal edemiyodum korku ve endişe dolu günler geçirdim hala geçiriyorum uykular bölük pörçük dr. en ufak bişey dese ne yapacağımızı şaşırıyorum düşün 1 ay heyet aldım sırf iş yerindeki sıkıntılardan etkilenmemek için tam aldım raporu dr.um dedi erken doğum olblr duruşundan kaynaklı bebegin kaç günlerce evden çıkamadım gerçi hala riskimiz varda. şimdide geçen hafta pzrtesi itibari ile doğum öncesi izne başladım aktaramıyorum yani düşün nasip olursa tamamına erdirirsem süreci doğum öncesi 3 ay evde olmuş oluyorum korkudan . sonrasını bilmem naspıcaz şimdi sağlıgımz daha önemli dedik. inşallah sende 30 lu haftalarıda geçersin yazarsınn burda kaç haftalık oldun ?hiçç moralini bozmaa Allah nasip edecek inşş sağlıkla kucağımıza almamızı rabbim tamamına erdirsin tümm hamilelerii inşş.. Allaha emanet olll
evet canım çok şükür yeniden hamileyim.11 hafta olduk bakalım iğnelerle, lekelenmelerle..dediğin doğru rabbim nasip ederse gerisi boş elbet ama ah bu içindeki ses insanı yer bitirir..inşallah canım hepimiz sağlıkla büyütürüz ne diyelim..
ben de raporluyum şu an canım..ve bir de rahim ağzına dikiş atılma ihtimali var ki o zman çalışma imkanım hiç olmaz gibi biliyorum..inşallah gerekmez die dualar ediyorum inan..artık sen çok şükür riskli haftaları atlatmışsın canım inşallah sonu iyi olur..ben daha 11 haftayım..pıhtılaşma+ lekelenme+ idrar yolu enfeksiyonu...çook uzun yolumuz var daha..bi de diş ağrısı çıktı ki 3 gündür öldürüyor beni..yıllardır diş ağrısı nedir bilmeyen ben hamilelikte diş ağrısı çekiyorum ya.inanılır gibi değil ama işte herkes güle oynaya doğuramıyomuş ne yapalım..yetr ki bebeğime bişe olmasın da ben katlanıyorum nasılsa idmanlıyız sıkıntıya :)
sen de allah a emnt ol canım..bebişin doğum haberlerini de paylaş burdan muhakkak burdan..umut olsun bize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?