- 17 Kasım 2012
- 971
- 1.836
- 333
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.001
başın sağolsun kaç haftalıktı çok zor ALLAH sabır versin
canım başın saolsun hepimiz bebeklerimizi kaybettik tekrar hamile kaldık kimimiz bebeklerini kucana aldı..inş acılarımız yeni sevinçlerle sağlıklı bebişlerle teselli buluruz..
canlarım sızı gormek ne guzel.uzun zaman oldu gercekten.allah yavrularinizi sizden hic ayirmasin insallah.saglikli uzun omurler versin.ben arada yazilanlari okuyup dualara amin deyip cikiyorum sadece.13 aydir hamile kalamadim ne yazikki.umudum tukeniyor gun gectikce.doktora gidip dert anlatmak bile fuzuli geliyor artik.saldim cayira mevlam kayira durumlarindayim anlayacaginiz :) cok opuyorum hepinizi.icinizi ferah tutun ne olur.yavrularinizi uzmeyin bos yere.
Insallah canım, insallah benim de saglikli bir bebegim olur. Destegin icin cok sagol. Seni de ikinci bebegin icin tebrik ediyorum. Insallah saglikla kucagina alirsin. Yeni bebek bekleyen kimsenin buraya tekrar donup yasanan acilari okuyacagini bize destek olacagini sanmiyordum. Cok tesekkur ederim iyi kalpli arkadasim. Allah yardimcimiz olsun.
canlarım sızı gormek ne guzel.uzun zaman oldu gercekten.allah yavrularinizi sizden hic ayirmasin insallah.saglikli uzun omurler versin.ben arada yazilanlari okuyup dualara amin deyip cikiyorum sadece.13 aydir hamile kalamadim ne yazikki.umudum tukeniyor gun gectikce.doktora gidip dert anlatmak bile fuzuli geliyor artik.saldim cayira mevlam kayira durumlarindayim anlayacaginiz :) cok opuyorum hepinizi.icinizi ferah tutun ne olur.yavrularinizi uzmeyin bos yere.
canım biliyorum insanın içi yanıyor..hüsran, hayal kırıklığı..bu duyguları bizlerden iyi kimse bilemez..kendini yorgun, tükenmiş hissediyordun biliyorum..ama rabbim büyük..daha bugün haberlerde izledim ağlayarak.."41 anneden tek mesaj: UMUDUNUZU KAYBETMEYİN.. " 41 ailenin evlat sahibi olmak için çektiği çileleri anlatan bi kitap yayınlanmış..adı BEN DE ANNE OLMAK İSTİYORUM..o insanlardan biri 20 yıl bekledim kızım için dedi..bir diğeri yaşadığı kayıpları anlattıktan sonra..çektiğim herşeye değdi dedi gözlri dolarak..umudumuz da olmazsa neyimiz kalır geriye..bi ara ben de kaybolmuştum acımın içinde..hele babamı da kaybettikten sonraki aylarımı anlatamam..şimdi bile gözlerime yaşlar birikiyor ama o günlerde tokat gibi yüzüme çarpan bi ayet okudum..
"Allah'ın vereceği ferahlıktan umut kesmeyin. Muhakkak ki; kâfirler (onu inkâr edenler) kavminden başkası, Allah'ın vereceği ferahlıktan umut kesmez."
YÛSUF 87
belki bu yavrumu da kaybedicem ama ümitle dua edip sabır göstermekten başka yol mu var?ben hala inanıyorum yüzümüz gülecek..bugün değilse yarın..ama gülecek canım..buna inan nolur..allah a emanet ol..
merhaba kızlarr moralimiz bozukk ya yoruldum inanın bu koşturmadan her seferinde doktor ne dicek bunu bekmelekten yoruldum başına gelmeyen bilmiyo önceden kaybın olunca o zor zamanları atlatıncaa diken üstünde insan hepp. dün 34+4 günlüktük kontrolumuz vardı erken dogum falan risklerimz vardı yazmıştm önceden. dün haftasına göre kilosu az ve uts ölçümleri geride çıktı çok moralim bozuldu 15 günde 100 gr almış sadece . ve bende kilo almıyorum toplamda 6 kilo aldım. ya iştah yok yiyemiyorum şimdiye kdr doktor çok sıkmadıgı için iyi gidiyodu fena değildi yani bende yemek konusunda planlı değildm bunaltmıyodum kendimi şimdi ama böyle giderse dedi dr yavaş gelişirse normal gelişim eğrsine göre 37 yi bekleyip o zamana kdr bişey olmazsa alırız o zmn dışarda yaşatmaya bakarızz dedii. cmrtesi ilk defa nst ye giriicem. haftada bir kontrol olck artık 2500 ü geçse diyo doktor kilosu. şu an 2100 müşş. dua edinn bana lütfen şu kritik dönemi atlatayımm yoruldum şimdi bide şimin baskısı yemiyosunn çocuk gelişşsin falan akşam eliyle sokacak ağzıma nerdeyseee..
Allah herkesin yardımcısı olsunn rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşş. kendinize dikkat edinn.
kayıpları olanlar başınız sağolsun umut fakirin ekmeği kaderde yazgıda ne varsa o yapacak bişey yok canı veren rabbim alan rabbim sabır diliyorum sizee...
seni o kadar iyi anlıyorum ki arkadaşım inan..ben de hamile kaldım..yine pıhtılaşma iğneler, yine idrar yolları enfeksiyonu, yine antibiyotikler..şimdi bi de rahim ağzına dikiş atılma ihtimali var çok yüksek..deliricek gbi oluyorum bazen..daha yolun başında bu kadr..sonrası allah kerim..sen de çok şeyler yaşadın biliyoruz..ama az daha sabır arkadaşım..inşallah bu 3-4 haftayı da sorunsuz geçirirsin..inşallah doktorunun ve senin dilediğin gbi gerçekleşir herşey..kul sıkışmadıkça hızır yetişmez derler..inşallahbu en sıkıntılı zamamlarında rabbim yüzünü güldürsn de onca şey yaşadım ama değdi..evladım kucağımda die yazarsın buraya..ben hep duacıyım bu sitedeki herkese..inşallah yavrun kilo alıcak annesi..üzme onu da kendini de..eşin de napsın..mecbur doktor öle derse adam da ne yedirceğini şaşırır..ona da kızma..güzel olacak..güzel olacak..bunu tekrar tekrar söyle kendine..ben öle yapıorum içim sıkıldığında..bi de konuşuorum bebeğimle şimdiden..beni bırakıp gitme yanıma kal die die seviorum onu..pozitif olmaya mecburuz canım..allahım yardımcın olsun..iyi haberlerini bekliyorum..
merhaba kızlarr moralimiz bozukk ya yoruldum inanın bu koşturmadan her seferinde doktor ne dicek bunu bekmelekten yoruldum başına gelmeyen bilmiyo önceden kaybın olunca o zor zamanları atlatıncaa diken üstünde insan hepp. dün 34+4 günlüktük kontrolumuz vardı erken dogum falan risklerimz vardı yazmıştm önceden. dün haftasına göre kilosu az ve uts ölçümleri geride çıktı çok moralim bozuldu 15 günde 100 gr almış sadece . ve bende kilo almıyorum toplamda 6 kilo aldım. ya iştah yok yiyemiyorum şimdiye kdr doktor çok sıkmadıgı için iyi gidiyodu fena değildi yani bende yemek konusunda planlı değildm bunaltmıyodum kendimi şimdi ama böyle giderse dedi dr yavaş gelişirse normal gelişim eğrsine göre 37 yi bekleyip o zamana kdr bişey olmazsa alırız o zmn dışarda yaşatmaya bakarızz dedii. cmrtesi ilk defa nst ye giriicem. haftada bir kontrol olck artık 2500 ü geçse diyo doktor kilosu. şu an 2100 müşş. dua edinn bana lütfen şu kritik dönemi atlatayımm yoruldum şimdi bide şimin baskısı yemiyosunn çocuk gelişşsin falan akşam eliyle sokacak ağzıma nerdeyseee..
Allah herkesin yardımcısı olsunn rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşş. kendinize dikkat edinn.
kayıpları olanlar başınız sağolsun umut fakirin ekmeği kaderde yazgıda ne varsa o yapacak bişey yok canı veren rabbim alan rabbim sabır diliyorum sizee...
canım hiç moralini bozma inşallah bebeğin kilo almaya başlıcak tekrar son haftalarda daha çabuk alırlarmış kilo..sen yeterki moralini bozma oda etkilenmesin senden..az kalmış 3-4 hafta daha dayan sonunda sağlıkla kavuşacaksın inşallah..zor zamanlar yaşadık hepimiz ama sonu güzel olacak inşallah..
Canım benim inş. her şey hepmiz için güzel olcak seninde bebeğin olcak inş burdan yazacaksın sevincini hep beraber paylaşcaz..
insallah canim. Cok tesekkur ederim. Doktorum her ne kadar kordon dolanmasi sonucu bebegimi kaybettigimi bilsek de genetik test yaptirmami onerdi. Genetik test yaptirdim ve genlerden birinde pihtilasma sorunu olabilecegi cikti. Ikinci bebegimizi bu problemden koruyabilmek icin bazi ilaclar verdi bunlar aspirin, multivitamin, b12 vitamini, folik asit ve cinko. Allah verirse insallah bebegime hamile kalirsam da kan sulandirici igneden hergun yapmam gerekecekmis. xprensesx arkadasim yazdiklarina gore sanirim sen de kan sulandirici aliyordun. Insallah yeniden bebegim olucak olursa bu surecleri sana sorabilir miyim?
Allah seni ve bebegini korusun insallah saglikla kucagina alirsin, insallah benim de saglikla bebegim olur ve bugunlerimizi guzel anilarla anariz.
canım ben de kan sulandırıcı kullanacağım. henüz hamile değilim, hamile kalana kadar coraspin 100+folik asit+b12 kullanıcam, hamile kalınca da kan sulandırıcı iğne 0,4lük. sen kaçlık kullanıyorsun? dozunu neye göre ayarlıyorlar? pt,ptt, ınr takibi yapılıyor mu?Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inş hayırlısı ile bebeğimi kucama alırım..inş sende zamanı gelince hamile kalır ve bebişini kollarına alırsın..ben evet kan sulandırcı iğne ve coraspirin kullanıyorum..elimden geldiği kadar sana destek olurum..yeterki umudunu kaybetme ..şuan kullanman gereken ilaçlarıda düzenli kullan ihmal etme bende bazılarını hamile kalmadan önce kullanmıştım..coraspirin ve folikasit kullandım bende ve en önemlisi bol bol su içtim ki halende içmeye devam...inş iyi haberlerini doğru zamanda alırız..
canım ben de kan sulandırıcı kullanacağım. henüz hamile değilim, hamile kalana kadar coraspin 100+folik asit+b12 kullanıcam, hamile kalınca da kan sulandırıcı iğne 0,4lük. sen kaçlık kullanıyorsun? dozunu neye göre ayarlıyorlar? pt,ptt, ınr takibi yapılıyor mu?
evet ilk bebeğimi kaybettim ben de 3 ay önce ve ondan sonra genetik testler yaptırdım, pıhtılaşma bozukluğu çıktı. doktorum hamile kalana kadar coraspin, hamile kalınca da clexane 0,4 kullanacağız dedi. progestanı ilk hamileliğimde kullanmıştım, inşallah bir daha kullanmam gerekmez, çünkü hem çok fena yapıyor beni hem de zaten pıhtılaşmaya meyilim var, o daha da arttırıyor pıhtılaşma riskini. Bana hamilelikten sonraki dönem için hormon içerikli doğum kontrol haplarını fln yasakladı doktorum. Benim doktorum da pt, ptt takibinden bahsetmedi ama önemli bişey bu, o yaptırmasa da ben isteyeceğim. çünkü ilacın dozunun az ya da çok geldiğini anlamak için gerekli bu. Neyse, hayırlısıyla bi hamile kalayım da, ondan sonra bakıcaz bu durumlara daDaha önce bebek kaybın oldumu.benim 1 kere oldu bende hamile kalmadan önce 2 ay coraspirin100 folikasit kullandım..hamile kalıncada 0.6 iğne coraspirin b12 ve ismini unuttum ama düşük hapı kullandım progestan felan dı sanırım..iğnegi kiloya göre veriyorlarmış.pt,ptt.vs gibi takibi yapılmıyor canım şans gibi bişi sanırım benim ki daha doğrusu hamile kalmadan önce değerlerime baktırmam lazım dı bebeğimi kaybettikten sonra hemen 3 ay sonra hamile kaldım.o yüzden değerlerimi baktıramadım..
uzun bi aradan sonra merhaba güzel anne ve anne adayları...
Burda baya zor günler gecirdik birbirimize destek olduk..
Zaman acıları hafifletiyor ama asla unutturmuyor..bebeklerimi kaybedeli 1 sene oldu..şuan karnımdaki melegim hafifletti acımı.
Dualarımdasınız canlarım..
Dogumu bekliyorum 38+3 deyim normal dogum olcak kısmetse.agrılarım var.heycan korku karışık..
Hayırlısı olsun hepimiz için şuan duaya cok ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?