- 12 Nisan 2012
- 789
- 42
- 118
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
kızlar 2.tüp denememde son buldu...embriyolar 1 .kalite dölleniyor..tutuyor pozitifide görüyorum..ilkini 8.haftada..şimdide 5.haftada kaybettim...bu böyle ne kadar daha devam edecek hep böylemi olacak umutlarım tükeniyor...
öncelikle arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
2 ay önce bende kürtaj oldum benim daha küçüktü 9 haftalık ama benim rahatsızlığım geçemdi dr gittim parça var dedi
adet olursan atılır dedi adetim bitti tekrar gittim bakıldı ultrasonla temiz dediler
ama benim ağrılarım geçmedi belimde kasıklarımda ağrılarım devam ediyor
nedenini bilmiyorum bişeyde demedi doktor rahatsızlığın devam edersse gel tekrar dedi ama artık ben
bıktım çok yıprandım sinirlerimde bozuldu kolay değil Allahım kimseye yaşatmasın
kızlar 2.tüp denememde son buldu...embriyolar 1 .kalite dölleniyor..tutuyor pozitifide görüyorum..ilkini 8.haftada..şimdide 5.haftada kaybettim...bu böyle ne kadar daha devam edecek hep böylemi olacak umutlarım tükeniyor...
tüm arkadaşlara Allah sabır versin. ne kadar ileri dönemde olursa, acısı da o kadar fazla oluyordur eminim.
inşallah gelecek bebekler daha sağlıklı bir şekilde bizlerle olur. ben de 3 ay dolmadan kalp durması sonucu kaybettim, erken dönemde olmasına rağmen çok üzüldüm. herşeye çok dikkat ettiğim halde bu olmuşsa vardır bir hayır dedim, bu şekilde kabullendim.
çevremdeki birçok kişi, teselli ettiklerinde kendi kayıplarından bahsetti. ne kadar sık yaşanan bir durum olduğunu fark edince şaşırdım açıkçası. şimdi hepsinin 1-2-3-4 tane çocukları var(Allah bağışlasın).
maalesef bu kayıplar olabiliyor. dr kontrollerini aksatmayalım. biz bedenen - ruhen sağlıklı oldukça, yeni bebeklerin sağlıklı olma ihtimali daha yüksek oluyor.
isteyen herkese Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inş.
'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA
VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..
Rabbim en kısa zamanda hayırlısı bir bebiş nasip etsin inş
çok güzel, harika, bayıldım, yaşadıklarımız boşuna yaşamıyoruz. anlamak, düşünmek lazım. sabretmek, şükretmek lazım...sınavımızı hayırlısıyla geçmek nasip olsun hepimize...
merhaba arkadaşlar 6 aylık bebeğim karnımda öldü.normal yolla suni sancı ile doğum yaptım.bunda ne kadar sonra ne yapacağımı bilemiyorum.önce rabbimin izniyle sonrada tecrübelerle bu yolu beraber yürüyelim istedim.hepinizi bekliyorum.allaha emanet olun...
canım benim kıyamam sana allahım sana sabır versın.bende cumartesı günü kürtaj oldum 8haftalık bebeğimin kalbi durdu .nedeni henüz belli değil senin yazını okuyunca kötü oldum beterın beterı vardır veren de allah alanda vardır bundada hayır.belki engelli doğcaktı allah bunu engelledi allahım sana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı saglıklı bebeklerı kucagına almayı nasip etsin amin..sa canım bende 37 haftalık bebeğimi kaybettim. karnımda öldü doğumuma cok az kalmıştı herşey yolunda giden bi hamileliğim vardı hakkımızda hayırlı olanı buymus seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimin herşeyi hazırdı suan geride sadece eşyaları kaldı çok acı bi durum bunu yasamayan anlamaz.
amin canımm...gercekten bende sadece ben varım sanıodum ama bebeğimin kalbi durunca anladım ki benım gibi cok kişi bu durumu yaşamıs ne yazık ki.herkesin acısı cidden büyük ama bnm bu 3.günüm olmasına ragmen toplandım cok şükür.ben biliyorum ki veren de allah alan da allah.belki seni bunla ödüllenddirdi tuğçe dedim engelli çocuk olcagına sımdı alayım sabır et bekle sana saglıklı cocuk yollucam bu hayırlı değildi sana dedi.ben kürtajdan cıkar cıkmaz aglamayı kestim biliom ki allah cok büyük ve benim gibi kayıp yasayıp isteyen arkadaslara saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin saglıklı ve uzun ömürlü olsunlar..lütfen üzülmeyelim unutmayalım ki veren de allah alan da.tüm arkadaşlara Allah sabır versin. ne kadar ileri dönemde olursa, acısı da o kadar fazla oluyordur eminim.
inşallah gelecek bebekler daha sağlıklı bir şekilde bizlerle olur. ben de 3 ay dolmadan kalp durması sonucu kaybettim, erken dönemde olmasına rağmen çok üzüldüm. herşeye çok dikkat ettiğim halde bu olmuşsa vardır bir hayır dedim, bu şekilde kabullendim.
çevremdeki birçok kişi, teselli ettiklerinde kendi kayıplarından bahsetti. ne kadar sık yaşanan bir durum olduğunu fark edince şaşırdım açıkçası. şimdi hepsinin 1-2-3-4 tane çocukları var(Allah bağışlasın).
maalesef bu kayıplar olabiliyor. dr kontrollerini aksatmayalım. biz bedenen - ruhen sağlıklı oldukça, yeni bebeklerin sağlıklı olma ihtimali daha yüksek oluyor.
canım benim kıyamam sana allahım sana sabır versın.bende cumartesı günü kürtaj oldum 8haftalık bebeğimin kalbi durdu .nedeni henüz belli değil senin yazını okuyunca kötü oldum beterın beterı vardır veren de allah alanda vardır bundada hayır.belki engelli doğcaktı allah bunu engelledi allahım sana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı saglıklı bebeklerı kucagına almayı nasip etsin amin..
amin canım benim.gercekten cok güzel bi dua okyunca benıde rahatlattı içini ferah tut canım.biliom kolay degıl acı heryerde acı amaALLAHım; Önce çevremdekilere ver sonra da bana.. Razıyım bana kalan paydan çoğa da aza da.. Şükürler olsun verdiğine de aldığına da.AMİN
Bu duayı o kadar çooook seviyorum ki.Okuyup okuyup rahatlıyorum Rabbim hepimize yeniden hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş
amin canım benim.gercekten cok güzel bi dua okyunca benıde rahatlattı içini ferah tut canım.biliom kolay degıl acı heryerde acı ama(((
Kolay değil tabii canım ama hep bu dünya için üzülüyoruz ahireti düşünüp sevinmemiz lazım aslında çünkü bu Rabbimin mükafatı melek anneleriyiz biz inş.Eğer kızım ölmeseydi şimdi kollarımda olacaktı ama beni cennetin kapısında bekleyen bir yavrum olmayacaktı belkide.Orda ebedi çocuk sevme zevki tattıracak Rabbim inş.Herşeyde var bi hayır.Dün çok üzgündüm bel fıtığı var diye birazdan doktora gidecem mr çekilecek sağlığımıza dikkat edelim Allahım hayırlısıyla bir daha sağlıklısını nasip etsin inşallahhhh AMİN
geçmiş olsun canım inş iyileşirsin tez zamanda ..gercektende biz melek anneleriyiz böle demen çok hoşuma gitti yavrularımız bizi bekliyo
slm kızlar nasılsınız? ben bugün mezarlığa gittim ama bebeklerimin mezarına bakamadım bile 10 metre vardı arada yanaşamadım içiim yanıyor herkes abartılı buluyor bilseler ne çektiğiimi nefes bile alamıyorum gözyaşlarımı tutmaktan yalandanda olsa gülmekten bıktım nasıl alışacam ben buna bilemiyorum
benm bebeğimde kromozomal anormallik vardı( trizomi18 ).zatn öleceğini söylemişti doktorlar ama ben bekledm ve karnımda öldü dedikleri gbi.sonra tekrarlamaz bişe olmaz yeniden bebek düşünebilirsn 3 ay sonra dediler ama ben rahat edemedim.ve eşimle bana kromozom incelenmesi yapılmasını istedm.doktor da kan pıhtılaşmasını da yaptırın o zamn dedi.yoksa benm aklımda kan pıhtılaşması falan yoktu.ama çıktı işte.bebeğimiz ölmesiyle bi ilgisi yokmuş.çünkü o kromozomlarla ilgili.kromozom analizi sonuçlarımız da çıkmadı daha.inş onda bişe çıkmaz die dua ediorum.şimdi kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum.hamile kalırsam da allahın izniyle iğne vurulcakmışım.ama burda test eksik yapıldığı için iğneyi erken bıraktım bebeğimi kaybettm falan yazılınca yne korkuyorum.hem deli gbi hamile kalmak istiyrm hem de çok ama çok korkuyorum..allahım kimsenn kucağını boş bırakmasın.doktor da emre bey diye biriydi sanırım..oldu biraz ben gideli..senn hakkında da en hayrlsı olsn inşş
öncelikle arkadaşlar hepinize geçmiş olsun
2 ay önce bende kürtaj oldum benim daha küçüktü 9 haftalık ama benim rahatsızlığım geçemdi dr gittim parça var dedi
adet olursan atılır dedi adetim bitti tekrar gittim bakıldı ultrasonla temiz dediler
ama benim ağrılarım geçmedi belimde kasıklarımda ağrılarım devam ediyor
nedenini bilmiyorum bişeyde demedi doktor rahatsızlığın devam edersse gel tekrar dedi ama artık ben
bıktım çok yıprandım sinirlerimde bozuldu kolay değil Allahım kimseye yaşatmasın
slm kızlar nasılsınız? bugün doktora gittim yine çok şükür poliplerim büyümemiş doktor korunmayı bırakabileceğimizi söyledi 3 aydan sonra ilk kez böyle sevindim gelecek ay inşallah başlayacaz artık bana dua edin kızlar yine aynı şeyleri yaşamayayım allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin aminnnnn
haklısın canım çok geçmiş olsun mevlam sağlık versin...Bugün o kadar doluyum ki anlatamam smear sonucunu aldım çok şükür o temiz uzun zamandır belimde kasıklarda ve bacağımda ağrı vardı kadın doğum uzmanına gitmiştim enfeksiyon dedi ama geçmedi ağrılar.Bugünde başka branşta bir doktora gittim bel fıtığı dedi zor doğum olduğu için muhtemelen o da sebep olmuştur dedi Allah beterinden saklasın tabii ama artık bebek düşünebilirsin demişti doktorum lafın kısası önce sağlık sonra sağlıklı hayırlı bebek
tüm arkadaşlara Allah sabır versin. ne kadar ileri dönemde olursa, acısı da o kadar fazla oluyordur eminim.
sa canım bende 37 haftalık bebeğimi kaybettim. karnımda öldü doğumuma cok az kalmıştı herşey yolunda giden bi hamileliğim vardı hakkımızda hayırlı olanı buymus seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimin herşeyi hazırdı suan geride sadece eşyaları kaldı çok acı bi durum bunu yasamayan anlamaz.
canım benim kıyamam sana allahım sana sabır versın.bende cumartesı günü kürtaj oldum 8haftalık bebeğimin kalbi durdu .nedeni henüz belli değil senin yazını okuyunca kötü oldum beterın beterı vardır veren de allah alanda vardır bundada hayır.belki engelli doğcaktı allah bunu engelledi allahım sana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı saglıklı bebeklerı kucagına almayı nasip etsin amin..
amin canımm...gercekten bende sadece ben varım sanıodum ama bebeğimin kalbi durunca anladım ki benım gibi cok kişi bu durumu yaşamıs ne yazık ki.herkesin acısı cidden büyük ama bnm bu 3.günüm olmasına ragmen toplandım cok şükür.ben biliyorum ki veren de allah alan da allah.belki seni bunla ödüllenddirdi tuğçe dedim engelli çocuk olcagına sımdı alayım sabır et bekle sana saglıklı cocuk yollucam bu hayırlı değildi sana dedi.ben kürtajdan cıkar cıkmaz aglamayı kestim biliom ki allah cok büyük ve benim gibi kayıp yasayıp isteyen arkadaslara saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin saglıklı ve uzun ömürlü olsunlar..lütfen üzülmeyelim unutmayalım ki veren de allah alan da.
ALLAH’ım; Önce çevremdekilere ver sonra da bana.. Razıyım bana kalan paydan çoğa da aza da.. Şükürler olsun verdiğine de aldığına da.AMİN
Bu duayı o kadar çooook seviyorum ki.Okuyup okuyup rahatlıyorum Rabbim hepimize yeniden hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş
slm herkese seminerdeyim pek giremiyorum nete .. Allah sağlık sıhatle tekrar nasip etsin hepimize inşş hayırlı zamanda tekrar inşş Allah tamamına erdirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?