karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
kızlar 2.tüp denememde son buldu...embriyolar 1 .kalite dölleniyor..tutuyor pozitifide görüyorum..ilkini 8.haftada..şimdide 5.haftada kaybettim...bu böyle ne kadar daha devam edecek hep böylemi olacak umutlarım tükeniyor...

tüm arkadaşlara Allah sabır versin. ne kadar ileri dönemde olursa, acısı da o kadar fazla oluyordur eminim.

inşallah gelecek bebekler daha sağlıklı bir şekilde bizlerle olur. ben de 3 ay dolmadan kalp durması sonucu kaybettim, erken dönemde olmasına rağmen çok üzüldüm. herşeye çok dikkat ettiğim halde bu olmuşsa vardır bir hayır dedim, bu şekilde kabullendim.
çevremdeki birçok kişi, teselli ettiklerinde kendi kayıplarından bahsetti. ne kadar sık yaşanan bir durum olduğunu fark edince şaşırdım açıkçası. şimdi hepsinin 1-2-3-4 tane çocukları var(Allah bağışlasın).
maalesef bu kayıplar olabiliyor. dr kontrollerini aksatmayalım. biz bedenen - ruhen sağlıklı oldukça, yeni bebeklerin sağlıklı olma ihtimali daha yüksek oluyor.

isteyen herkese Allah sağlıklı, hayırlı evlatlar versin inş.

'Üzülme' der Mevlana ve;
"bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun;
tek kanatla uçulmaz zaten.
sopayla kilime vuranın gayesi, kilimi dövmek değil kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle kirini, tozunu alır,
niye kederlenirsin?
taş taşlıktan geçmedikçe,parmaklara yüzük olamaz.
yüzük olmayı dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı gözealmalıdır"
MEVLANA
VE SON OLARAK
Üzülme Der Mevlana.. Ve Devam Eder; Kaybettiğin Herşey Bir Gün Başka Surette Geri Döner..

Rabbim en kısa zamanda hayırlısı bir bebiş nasip etsin inş

çok geçmiş olsun. acaba adet olmana rağmen parça düşmedi mi? gerçi bakılmış ama. ihmal etme. çok yıpratıcı biliyorum o muayene. ama gitmelisin sonuçta zaman geçince tekrar gebelik isteyeceksin. Allah korusun içeride kötü birşeyler olmasın bir de onunla uğraşma. başka bir doktora daha mı gitsen acaba...
ben de bugün kadın doğuma muayeneye gitcem. istemiyorum ama napıyım. ben de 20 eylülde kürtaj oldum. tam 2 ay oldu. bir kontrol oluyum diyorum, kürtajdan sonra bir de yapışıklık falan oluyormuş. bende pıhtılaşma var. genel bir muayene olacam bakalım.

çok geçmiş olsun. umudunu yitirmemeye çalış. Allahtan hayırlısını iste. onun takdiriyle inşallah olacak...

geçmiş olsun. sende de mi pıhtılaşma var.

çok güzel, harika, bayıldım, yaşadıklarımız boşuna yaşamıyoruz. anlamak, düşünmek lazım. sabretmek, şükretmek lazım...sınavımızı hayırlısıyla geçmek nasip olsun hepimize...

Son düzenleme:
çok güzel, harika, bayıldım, yaşadıklarımız boşuna yaşamıyoruz. anlamak, düşünmek lazım. sabretmek, şükretmek lazım...sınavımızı hayırlısıyla geçmek nasip olsun hepimize...

Haklısın canım imtihan dünyasındayız Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Umarım doktordan iyi haberlerle dönersin Rabbim şifa versin AMİN

sa canım bende 37 haftalık bebeğimi kaybettim. karnımda öldü doğumuma cok az kalmıştı herşey yolunda giden bi hamileliğim vardı hakkımızda hayırlı olanı buymus seni çok iyi anlıyorum benim bebeğimin herşeyi hazırdı suan geride sadece eşyaları kaldı çok acı bi durum bunu yasamayan anlamaz.

canım benim kıyamam sana allahım sana sabır versın.bende cumartesı günü kürtaj oldum 8haftalık bebeğimin kalbi durdu .nedeni henüz belli değil senin yazını okuyunca kötü oldum beterın beterı vardır veren de allah alanda vardır bundada hayır.belki engelli doğcaktı allah bunu engelledi allahım sana ve benim gibi isteyen herkese hayırlı saglıklı bebeklerı kucagına almayı nasip etsin amin..

amin canımm...gercekten bende sadece ben varım sanıodum ama bebeğimin kalbi durunca anladım ki benım gibi cok kişi bu durumu yaşamıs ne yazık ki.herkesin acısı cidden büyük ama bnm bu 3.günüm olmasına ragmen toplandım cok şükür.ben biliyorum ki veren de allah alan da allah.belki seni bunla ödüllenddirdi tuğçe dedim engelli çocuk olcagına sımdı alayım sabır et bekle sana saglıklı cocuk yollucam bu hayırlı değildi sana dedi.ben kürtajdan cıkar cıkmaz aglamayı kestim biliom ki allah cok büyük ve benim gibi kayıp yasayıp isteyen arkadaslara saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin saglıklı ve uzun ömürlü olsunlar..lütfen üzülmeyelim unutmayalım ki veren de allah alan da.

canım benim elbette vardır bi hayır 8 haftalıkta olsa içinde hissettin onu üzülme.. ins bida olur bebişlerimizi kucagımıza alırız ama en çokta oğlumun arkadasları teker teker dünyaya geldi bi tek benim oğlum acamadı gözlerini dünyaya onları gördükçe bebeğim aklıma geliyo daha cok üzülüyorum isyan etmek için değil rabbimin kalbime verdiği sevgiden bukadar cok üzülüyorum

ALLAH’ım; Önce çevremdekilere ver sonra da bana.. Razıyım bana kalan paydan çoğa da aza da.. Şükürler olsun verdiğine de aldığına da.AMİN

Bu duayı o kadar çooook seviyorum ki.Okuyup okuyup rahatlıyorum Rabbim hepimize yeniden hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inş

amin canım benim.gercekten cok güzel bi dua okyunca benıde rahatlattı içini ferah tut canım.biliom kolay degıl acı heryerde acı ama (((

amin canım benim.gercekten cok güzel bi dua okyunca benıde rahatlattı içini ferah tut canım.biliom kolay degıl acı heryerde acı ama (((

Kolay değil tabii canım ama hep bu dünya için üzülüyoruz ahireti düşünüp sevinmemiz lazım aslında çünkü bu Rabbimin mükafatı melek anneleriyiz biz inş.Eğer kızım ölmeseydi şimdi kollarımda olacaktı ama beni cennetin kapısında bekleyen bir yavrum olmayacaktı belkide.Orda ebedi çocuk sevme zevki tattıracak Rabbim inş.Herşeyde var bi hayır.Dün çok üzgündüm bel fıtığı var diye birazdan doktora gidecem mr çekilecek sağlığımıza dikkat edelim Allahım hayırlısıyla bir daha sağlıklısını nasip etsin inşallahhhh AMİN

geçmiş olsun canım inş iyileşirsin tez zamanda ..gercektende biz melek anneleriyiz böle demen çok hoşuma gitti yavrularımız bizi bekliyo

geçmiş olsun canım inş iyileşirsin tez zamanda ..gercektende biz melek anneleriyiz böle demen çok hoşuma gitti yavrularımız bizi bekliyo

Allah razı olsun canım benim burda birbirimizi görmeden birbirimize dua ediyoruz Rabbim cennetinde buluşturur belki de bizleri inş hemde meleklerimizle beraber :)Cennetin kapısında bekleyip annemi babamı almadan gitmem diyecekmiş yavrularımız Rabbime ne kadar hamd etsek az

slm herkese seminerdeyim pek giremiyorum nete .. Allah sağlık sıhatle tekrar nasip etsin hepimize inşş hayırlı zamanda tekrar inşş Allah tamamına erdirir...

canımmmmm öyle güzel anlatmışsın ki duygularını ama geçecek bir gün kardeşlerini alıp gideceksin miniklerinin mezarına ..her şey geçecek hiç üzülme Rabbim büyüktür...

canım benim.aynı duygular korkular hevesler.İnşallah hamile oluruz ve yeni hamileleiğimiz sıkıntısız mutlu geçer sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur...

canım çok geçmiş olsun stres endişe üzüntü bunlarda ağrılara sebep olabilir canın sıkma ...

ohh çok şükürr çok sevindim bu polip olayına hadi bakalım hayırlısı tatlım..

haklısın canım çok geçmiş olsun mevlam sağlık versin...

canımmm kıyamam öyle düşünme hiç olacaktır Rabbim büyüktür. Ol deyince oluverir tüm dertler silinir...

haklısın canım .benim de etrafımdaki herkes hamileydi benim dışımda hepsi doğdu sağlıklı sıhhatli ne zor duygudur bilirim iç acıtıyor ama her şeyin hayırlısı...

canımm benim sizler bunları yazdıkça hem kader arkadaşlarım da var diye seviniyorum hem de her defasında aynı acıyı yaşıyor içim burkuluyor Rabbim sabır versin...

bende hep aynı şey için şükrediyorum Rabbim kaldıramaycağımız yükü vermesin bir de engelli olsa mahfolurduk inşallah melek annesiyiz şefaatçimiz cennette minik yavrularımız...

ben de çok sevdim.Aminnnnnnnnnn......ağzına sağlık...

slm herkese seminerdeyim pek giremiyorum nete .. Allah sağlık sıhatle tekrar nasip etsin hepimize inşş hayırlı zamanda tekrar inşş Allah tamamına erdirir...

amin canım senin de inşallah hep güzel haberlerimizi paylaşırız...

kışımı bahara döndürecektin güzel oğlum,içimin en acıyan yanı oldun şimdi oysa,yüreğime bu kış daha çok kar yağacak gönül dağım ayaza çekilmiş olacak..

biliyor musun oğlum bu siteye ilk girdiğim de sana hamile kaldığımı öğrenmiştim ve paylaşmak için gelmiştim.ismimi de mutluluk vermiştim.çünkü sen benim mutluluğumdun beklediğim özlediğim istediğim...istedim Rabbim verdi kulunu incitmek istemedi gönlünün huzurunu bozmak istemedi yıkılmasını için için yanmasını istemedi...tam 6 ay geçirdik birlikte biraz gecikmişti gelişin kıymetliydin o nedenle.oturmam kalkmam yatmam yemem içmem eğilmem kalkmam nasıl da değişivermişti seninle, yok yok hayatta öyle yapamam onu yiyemem bunu giyemem derken her şey seninle sil baştan oluvermişti.ben annendim ama hep senin istediğin gibi yaşamaya devam etmiştim.yararlı şeyler yemiştim ,kalın giysiler giyinmiştim,hiç karnımın üstüne yatmadım biliyor musun,ya seni sıkıştırsaydım ya rahatsız etseydim incinirdin değil mi kuzum seni hiç incitmedim ki ben hep sevdim Rabbimin armağanıydın en güzel dualarla besledim her gün...

sonra bir eylül sabahı veda edeceğini bilemedim...ben seni aylarca içimde dağ gibi hasretimle büyütürken sen benim için Cennette bekleyecekmişsin çok özlediğim yüzünü orda gösterecekmisin bilemedim ki...duydum ki ibraim peygamberimizle sare annemiz büyüteceklermiş seni onlar bakacaklarmış ben onlar gibi bakamazdım değil mi yavrum,ama her şeyden çok severdim kokunu her gün içime çekmek için sabahı beklerdim ağlayacaksın hasta olacaksın diye kirpiğimi kirpiğime değirmezdim ok oluverirdi gözümde.seni yine seviyorum güzel oğlum benim cennette bana sevgiyle özlemle baktığını biliyorum..hani ben olmadan cennete girmek istemeyecekmişsin yaa içimm nasıl dayansın buna ...gönlüm sel olup akıvermez mi kara kışta...

geldim mezarına toprağına el değdiğimde bile sıcacıktı biliyordum senin yüreğinin sıcaklığıydı o benim de gönlümden akıvermişti orda yine birleşmiştik biliyorum...seni her gün yine yeniden ısrarla özlüyorum...Rabbim verdi seni emanet olarak geri alma zamanı kısa sürdü anlayamadım ama verdi yaa yine verecek biliyorum ben ona inandım, her anına her gününe şükrettim ve sabrettim çünkü ben unutmadım

"HAMD ALEMLERİN RABBİ OLAN ALLAHA'(c.c.) DIR" ve "ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…