- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.021
Allah kolay dogum nasiıpp etsnn çok sevındım senın adına az kalmışş rabbım saglıkla kucagınaa almayıı nasıpp etsınn..hepimizz çok acılı gunler duygular yasadık paylaştkk.bnmde 35+4 olduk. eskiden yaşananlar. doktorun tedirginlikleri sıkıntılarla bugüne geldik çok şükür inş hayırlısı ile tamamına erdirmek nasip olur hepimize... Allah yardımcın olsun rabbim kolay dogum nasip etsinn..
cnnm
sende ikizlerini kaybetmştn kader arkadaşım benmde 27 haftalıktı kaybettigmde ikizlerim..
Senin adına cok sevindm hayırlısıyla dogum yaparız inşallah..bu haftalara gelmek hayal gibiydi geldk işte..inşallah yavrularımızı kucagımıza alırız..normal mi olcak sezeryanmı belli mi canım..
inşallah sağlıklıdır bebeğin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Dualarım seninle...amınnn..bızde hafta farkı vr gene yuzum gulemedı bu hamılelıkte burnumdn geldii rabbım beterınden korusunda dun 35+4 gunlktk ultrasna gore 33 hfta 2130 gr gelişme egrısı durdu gıbı bu yuzden doguma alacak cumartesıye sanırımm.lutfenn dua edınn.ınanın çok yoruldumm psıkolojm kalmadıı sancı gelırse suyum falan normal yoksa sezeryan olck inşaallah saglıklıdır bebegımm
evet ilk bebeğimi kaybettim ben de 3 ay önce ve ondan sonra genetik testler yaptırdım, pıhtılaşma bozukluğu çıktı. doktorum hamile kalana kadar coraspin, hamile kalınca da clexane 0,4 kullanacağız dedi. progestanı ilk hamileliğimde kullanmıştım, inşallah bir daha kullanmam gerekmez, çünkü hem çok fena yapıyor beni hem de zaten pıhtılaşmaya meyilim var, o daha da arttırıyor pıhtılaşma riskini. Bana hamilelikten sonraki dönem için hormon içerikli doğum kontrol haplarını fln yasakladı doktorum. Benim doktorum da pt, ptt takibinden bahsetmedi ama önemli bişey bu, o yaptırmasa da ben isteyeceğim. çünkü ilacın dozunun az ya da çok geldiğini anlamak için gerekli bu. Neyse, hayırlısıyla bi hamile kalayım da, ondan sonra bakıcaz bu durumlara da
Ben korunuyordum 3 aydır. Şimdiki doktorum korunmana gerek yok, kendini hazır hissediyorsan hamile kalabilirsin dedi. Hamilelik başladığı andan itibaren de iğnelere başlıcaz dedi. Bakalım, hayırlısı...
amınnn..bızde hafta farkı vr gene yuzum gulemedı bu hamılelıkte burnumdn geldii rabbım beterınden korusunda dun 35+4 gunlktk ultrasna gore 33 hfta 2130 gr gelişme egrısı durdu gıbı bu yuzden doguma alacak cumartesıye sanırımm.lutfenn dua edınn.ınanın çok yoruldumm psıkolojm kalmadıı sancı gelırse suyum falan normal yoksa sezeryan olck inşaallah saglıklıdır bebegımm
Arkadslar merhaba bende 3ay once bebegimi kaybettm sezeryanla dogum yap doktrm 6ay sonra korunmayi brakrsn dedi ama siz nasil bir yol aldniz ne kadar beklednz ikinci kez hamile kalmak icin benmle paylasrsnz sevinrmmm cnku kafam cok karsk kimi hemen kal kini braz daha bekle dyo anlamdmko napcmmm bennde siz tecrubelerinizi paylasn ltfenn
inş bebeğini sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde kucana alırsın.....dualarım seninle
Allah yardımcın olsun canım, senin de bebeğinin deamınn cnm..benı yrn sbh doguma alacak doktorum gelişmesı çok yavas ve hafta olrk uts ölçümlerı gerıde.bebegı rıske atmamak ıcın yrn sbh sezeruanla alacakk.kuvezde kalabılırr ınsallah saglıklı olurr dualaınnıızaa çok ihtiyacımm var.... Allah yardımcımızz olsnn
Allah klolaylık versin canım. Dualarla inşallah sağlıkla bebişini kucağına al. iyi düşün iyi olsun...amınnn..bızde hafta farkı vr gene yuzum gulemedı bu hamılelıkte burnumdn geldii rabbım beterınden korusunda dun 35+4 gunlktk ultrasna gore 33 hfta 2130 gr gelişme egrısı durdu gıbı bu yuzden doguma alacak cumartesıye sanırımm.lutfenn dua edınn.ınanın çok yoruldumm psıkolojm kalmadıı sancı gelırse suyum falan normal yoksa sezeryan olck inşaallah saglıklıdır bebegımm
çok iyi anlıyorum seni canım ben de aynı şeyleri yaşadım iki bebeğimi de kalp atışları durduğu için kaybettim. unutulmuyor ama elden de bişey gelmiyor.Tesekkur ederim. Allah hepimize sabir versin.
21 hafta bitmistiHareketlerini hissediyordum.
Onu o kadar cok ozluyorum ki
amınn cnm..benı yrn sbh doguma alacak doktorum gelişmesı çok yavas ve hafta olrk uts ölçümlerı gerıde.bebegı rıske atmamak ıcın yrn sbh sezeruanla alacakk.kuvezde kalabılırr ınsallah saglıklı olurr dualaınnıızaa çok ihtiyacımm var.... Allah yardımcımızz olsnn
slm kader arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum nasılsınız?
biz çok şükür iyiyiz 34 haftalık olduk doğuma az kaldı biraz ağrılarım var bu bebeğimdede plasenta sorunu yaşadım korku dolu bir hamilelk geçirdim ikizlerimi plasentanın ayrılması sonucu kaybetmiştim çok şükür bu düzeldi allahım o acıları kimseye yaşatmasın
aramıza yeni katılanlar var allah sabır versin
hamişler nasılsınız umarım herşey yolundadır mutluluk seni çok merak ediyorum lütfen görünce yaz
inşallah bir dahaki sefere buraya doğum hikayemi yazarım hepinizin dualarına ihtiyacım var allaha emanet olun
amınn cnm..benı yrn sbh doguma alacak doktorum gelişmesı çok yavas ve hafta olrk uts ölçümlerı gerıde.bebegı rıske atmamak ıcın yrn sbh sezeruanla alacakk.kuvezde kalabılırr ınsallah saglıklı olurr dualaınnıızaa çok ihtiyacımm var.... Allah yardımcımızz olsnn
36 haftamda bebeğimi kaybettim aralık an nelerine yazamadım ama birileriyle paylaşmak istedim
36 haftamda bebeğimi kaybettim aralık an nelerine yazamadım ama birileriyle paylaşmak istedim
çok iyi anlıyorum seni canım ben de aynı şeyleri yaşadım iki bebeğimi de kalp atışları durduğu için kaybettim. unutulmuyor ama elden de bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?