karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

cnnm
sende ikizlerini kaybetmştn kader arkadaşım benmde 27 haftalıktı kaybettigmde ikizlerim..
Senin adına cok sevindm hayırlısıyla dogum yaparız inşallah..bu haftalara gelmek hayal gibiydi geldk işte..inşallah yavrularımızı kucagımıza alırız..normal mi olcak sezeryanmı belli mi canım..

amınnn..bızde hafta farkı vr gene yuzum gulemedı bu hamılelıkte burnumdn geldii rabbım beterınden korusunda dun 35+4 gunlktk ultrasna gore 33 hfta 2130 gr gelişme egrısı durdu gıbı bu yuzden doguma alacak cumartesıye sanırımm.lutfenn dua edınn.ınanın çok yoruldumm psıkolojm kalmadıı sancı gelırse suyum falan normal yoksa sezeryan olck inşaallah saglıklıdır bebegımm

inşallah sağlıklıdır bebeğin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım. Dualarım seninle...

Arkadslar merhaba bende 3ay once bebegimi kaybettm sezeryanla dogum yap doktrm 6ay sonra korunmayi brakrsn dedi ama siz nasil bir yol aldniz ne kadar beklednz ikinci kez hamile kalmak icin benmle paylasrsnz sevinrmmm cnku kafam cok karsk kimi hemen kal kini braz daha bekle dyo anlamdmko napcmmm bennde siz tecrubelerinizi paylasn ltfenn

inş kısa zamanda hamile kalırsın iyi haberlerini bekliyorum :)

inş bebeğini sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde kucana alırsın.....dualarım seninle

canım bende nisanda bebeğimi kaybettim...ardından 3 ay sonra hamile kaldım ama benim normal doğum idi...sezeryan olunca 6 ay beklemekte fayda var...hem bu sıra içinde almış olduğun kiloları verir folikasit kullanır hamileliği hazırlanırsın..

inş bebeğini sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde kucana alırsın.....dualarım seninle

amınn cnm..benı yrn sbh doguma alacak doktorum gelişmesı çok yavas ve hafta olrk uts ölçümlerı gerıde.bebegı rıske atmamak ıcın yrn sbh sezeruanla alacakk.kuvezde kalabılırr ınsallah saglıklı olurr dualaınnıızaa çok ihtiyacımm var.... Allah yardımcımızz olsnn

Allah yardımcın olsun canım, senin de bebeğinin de

Allah klolaylık versin canım. Dualarla inşallah sağlıkla bebişini kucağına al. iyi düşün iyi olsun...

Tesekkur ederim. Allah hepimize sabir versin.
21 hafta bitmisti Hareketlerini hissediyordum.
Onu o kadar cok ozluyorum ki
çok iyi anlıyorum seni canım ben de aynı şeyleri yaşadım iki bebeğimi de kalp atışları durduğu için kaybettim. unutulmuyor ama elden de bişey gelmiyor.

Merhaba kızlar aranızda rahime dikiş attıran var mı?bana hamileliklerimde önerilmişti ama çeşitli nedenlerden yaptıramadık .rahim ağzı yetmezliği olduğunda doktorlar tavsiye ediyorlar aranızda yaptıran var mı?

canım allah yardımcın olsun inşallah küvezede gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağına bizi haberdar et çok geçmiş olsun

slm kader arkadaşlarım uzun zamandır giremiyorum nasılsınız?

biz çok şükür iyiyiz 34 haftalık olduk doğuma az kaldı biraz ağrılarım var bu bebeğimdede plasenta sorunu yaşadım korku dolu bir hamilelk geçirdim ikizlerimi plasentanın ayrılması sonucu kaybetmiştim çok şükür bu düzeldi allahım o acıları kimseye yaşatmasın

aramıza yeni katılanlar var allah sabır versin

hamişler nasılsınız umarım herşey yolundadır mutluluk seni çok merak ediyorum lütfen görünce yaz

inşallah bir dahaki sefere buraya doğum hikayemi yazarım hepinizin dualarına ihtiyacım var allaha emanet olun

yaprakçım senin adına çok sevindim Rabbim inş başka acılar yaşatmadan bebişini kucana almana nasip eder...tüm hamişleri hatta.

şuan sanırım doğum yaptın inş kuvezde kalmaz hemencik kollarına alırısın..bebeğinle sağlıklı uzun ömürlü anneli babalı büyütmek nasip olur inş.

çok iyi anlıyorum seni canım ben de aynı şeyleri yaşadım iki bebeğimi de kalp atışları durduğu için kaybettim. unutulmuyor ama elden de bişey gelmiyor.

Evet canım, elimden hiçbirşey gelmiyor. Onu geri getiremiyorum Allahım yeni bir bebek nasip ederse diye tüm tahlillerimi yaptırdım. Vitamin, folik asit aspirin alıyorum. Bir yandan da psikiyatristten aldığım ilaçları kullanıyorum. Bir an önce bebeğim olsun istiyorum ama meleğimi düşünmeden bir günüm bile geçmiyor. Bir ayı geçti daha ne kadar böyle devam edicem bilmiyorum. Hergün güçlü olmaya çalışssam da sanki bir kuyunun kenarındayım ve çıkmaya çalıştıkça kuyuya düşüyormuşum gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…