- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.041
Evet canım, elimden hiçbirşey gelmiyor. Onu geri getiremiyorumAllahım yeni bir bebek nasip ederse diye tüm tahlillerimi yaptırdım. Vitamin, folik asit aspirin alıyorum. Bir yandan da psikiyatristten aldığım ilaçları kullanıyorum. Bir an önce bebeğim olsun istiyorum ama meleğimi düşünmeden bir günüm bile geçmiyor. Bir ayı geçti daha ne kadar böyle devam edicem bilmiyorum. Hergün güçlü olmaya çalışssam da sanki bir kuyunun kenarındayım ve çıkmaya çalıştıkça kuyuya düşüyormuşum gibi.
Evet canım, elimden hiçbirşey gelmiyor. Onu geri getiremiyorumAllahım yeni bir bebek nasip ederse diye tüm tahlillerimi yaptırdım. Vitamin, folik asit aspirin alıyorum. Bir yandan da psikiyatristten aldığım ilaçları kullanıyorum. Bir an önce bebeğim olsun istiyorum ama meleğimi düşünmeden bir günüm bile geçmiyor. Bir ayı geçti daha ne kadar böyle devam edicem bilmiyorum. Hergün güçlü olmaya çalışssam da sanki bir kuyunun kenarındayım ve çıkmaya çalıştıkça kuyuya düşüyormuşum gibi.
uzun bi aradan sonra merhaba güzel anne ve anne adayları...
Burda baya zor günler gecirdik birbirimize destek olduk..
Zaman acıları hafifletiyor ama asla unutturmuyor..bebeklerimi kaybedeli 1 sene oldu..şuan karnımdaki melegim hafifletti acımı.
Dualarımdasınız canlarım..
Dogumu bekliyorum 38+3 deyim normal dogum olcak kısmetse.agrılarım var.heycan korku karışık..
Hayırlısı olsun hepimiz için şuan duaya cok ihtiyacım var..
Bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlar..ogluşum olcak inş.. yalnız dok. plasantanın rahime yakın olduğunu söledi bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama gene içimde bir sıkıntı var inş kötü bişi olmaz...
amınn cnm..benı yrn sbh doguma alacak doktorum gelişmesı çok yavas ve hafta olrk uts ölçümlerı gerıde.bebegı rıske atmamak ıcın yrn sbh sezeruanla alacakk.kuvezde kalabılırr ınsallah saglıklı olurr dualaınnıızaa çok ihtiyacımm var.... Allah yardımcımızz olsnn
gözünaydın cnm oğluşun olcakmış desene sağlıkla kavuş inşallah..plesentası rahime yakın olan çok kişi var doktorun doğru söylemiş zamanla yukarı çıkıyo merak etme..şu zamanlar kendine dikkat et ağır hiçbir iş yapma bol bol dinlen kanama yapmasın allah korusun..bu durumu düşünüpte hem kendini hem oğlunu üzme sakın..
anlıyorum canım aynı şeyi hem de iki kez yaşadım.Allah sabrını da veriyor göreceksin .benim ikinci bebeğimi kaybetmemin üstünden 6 ay geçti ilk zamanlarda çektiğim acı devam etse yaşayamazdım heralde ama Allah güç veriyor hatırlayınca yine için acıyor ama melek onlar cennette bizi karşılayacaklar .sen şimdi kendini toplamaya çalış ve tedavine dikkat et böylece kafan dağılır.benim bebeklerimi kaybetmemin sebebi rahim anomalisi canım senin ki belli oldumu?bende çift rahim var sorun bu dediler...
Sen güçlü ol .kendi sağlığına özen göster.yeniden hamile kalmak istiyorsun bak o yüzden sağlıklı bebekler için sağlıklı vücut lazım. sitrese girdikçe vücudun da toplayamaz kendini güçlü ol Allah inşallah bize de evlat verecek .bu günler geçecek evlatlarımızla uzun sağlıklı hayatlar bizi bekliyor...
Bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlar..ogluşum olcak inş.. yalnız dok. plasantanın rahime yakın olduğunu söledi bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama gene içimde bir sıkıntı var inş kötü bişi olmaz...
canım allah yardımcın olsun inşallah küvezede gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağına bizi haberdar et çok geçmiş olsun
şuan sanırım doğum yaptın inş kuvezde kalmaz hemencik kollarına alırısın..bebeğinle sağlıklı uzun ömürlü anneli babalı büyütmek nasip olur inş.
canım doğumunu yaptın sanırım allahım bebeğinede sanada sağlık versin iyisinizdir inşallah..dualarım ikinizle güzel haberlerinle gel bizlere..
kızlar anca yazabildim tşk ederim saolunn. ben evdeyim pzrtesi sbh çıktm hastanedn. ama bebegim kuvezde solunum cihazına baglı bekliyoruz dua ve sabırla lütfen dualarınızı esirgemeyin inşş Allah nasip eder düzelir çok zor helede önceki kaybımdan sonra çok zor bu durum aLLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN..
KAYIP YAŞAYANLARA ALLAH SABIR VERSİN DUNYA IMTIHAN YERİ SINANIYORUZ MALESEF . ALLAH EVLAT ACISIYLA SINAMASIN KİMSEYİ...
Canım arkadaşım senin için çok seviniyorum. Kız ya da erkek sonuçta bir bebeğin olacağı için senin adına çok seviniyorum. Sen benim en üzüntülü zamanımda yanımda oldun Allah senden razı olsun. Allah bebişini de seni de korusun, onu sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin.
kızlar anca yazabildim tşk ederim saolunn. ben evdeyim pzrtesi sbh çıktm hastanedn. ama bebegim kuvezde solunum cihazına baglı bekliyoruz dua ve sabırla lütfen dualarınızı esirgemeyin inşş Allah nasip eder düzelir çok zor helede önceki kaybımdan sonra çok zor bu durum aLLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN..
KAYIP YAŞAYANLARA ALLAH SABIR VERSİN DUNYA IMTIHAN YERİ SINANIYORUZ MALESEF . ALLAH EVLAT ACISIYLA SINAMASIN KİMSEYİ...
hayırlı olsun canım benimde öyleydi plasentam 28. haftaya kadarda çıkmamıştı hiç iş yapmadım sürekli sola uzandım bol bol su içtim çok şükür düzeldi fazla ayaktada kalma düzelecek inşallah
kızlar ben daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorum yada ben anlamıyorum..gerçi bazen göbek deliğimin alt kısmında hafif bir balon patlaması gibi pıtlıyor acaba diyorum..yada daha erken mi 17 haftadayız.gecen hamileliğimde de hissetmedim hiç bişi.sizler ne zaman hissettiniz ve nasıl?
Ablacim biz şuan 18+5 iz ben bugün karnimin sol tarafinda pit pit bisey attığını kıyafetimin üstünden gördüm pazartesi gidiyorum bu arada cinsiyet için. .sen hangi gün gidecektin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?