karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

anlıyorum canım aynı şeyi hem de iki kez yaşadım.Allah sabrını da veriyor göreceksin .benim ikinci bebeğimi kaybetmemin üstünden 6 ay geçti ilk zamanlarda çektiğim acı devam etse yaşayamazdım heralde ama Allah güç veriyor hatırlayınca yine için acıyor ama melek onlar cennette bizi karşılayacaklar .sen şimdi kendini toplamaya çalış ve tedavine dikkat et böylece kafan dağılır.benim bebeklerimi kaybetmemin sebebi rahim anomalisi canım senin ki belli oldumu?bende çift rahim var sorun bu dediler...

Sen güçlü ol .kendi sağlığına özen göster.yeniden hamile kalmak istiyorsun bak o yüzden sağlıklı bebekler için sağlıklı vücut lazım. sitrese girdikçe vücudun da toplayamaz kendini güçlü ol Allah inşallah bize de evlat verecek .bu günler geçecek evlatlarımızla uzun sağlıklı hayatlar bizi bekliyor...

Bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlar..ogluşum olcak inş.. yalnız dok. plasantanın rahime yakın olduğunu söledi bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama gene içimde bir sıkıntı var inş kötü bişi olmaz...

cnm hayırlısıyla inşallah kızına sağlıkla kavuşmuşsundur dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum..

gözünaydın cnm oğluşun olcakmış desene sağlıkla kavuş inşallah..plesentası rahime yakın olan çok kişi var doktorun doğru söylemiş zamanla yukarı çıkıyo merak etme..şu zamanlar kendine dikkat et ağır hiçbir iş yapma bol bol dinlen kanama yapmasın allah korusun..bu durumu düşünüpte hem kendini hem oğlunu üzme sakın..

canım doğumunu yaptın sanırım allahım bebeğinede sanada sağlık versin iyisinizdir inşallah..dualarım ikinizle güzel haberlerinle gel bizlere..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim cnm içim rahatladı şimdi inş sonumuz güzel olur..

Canım desteğin için çok teşekkür ederim. Allahım inşallah bize de tez zamanda saglıklı bebişler nasip eder. Ben bebeğimi kordon dolanması sonucu kaybettim

İnşallah bizim de sağlıklı bebeklerimiz olucak onları büyüteceğiz. Belki herkes sana aynı şeyi söylüyordur ama iki rahimli olmak belki de iki ayrı bebeğe aynı anda sahip olmanı sağlayabilir. Allah büyük bir alır iki verir, beş verir demişlerdi bana. Dediğin gibi biz güçlü olalım kendimizi hazırlayalım sonrasında Allaha tevekkül edelim. İçim yanıyor, bebeğimi geri istiyorum ama o gitti artık İnşallah Allah sağlıkla kucaklarımıza bebişlerimizi almayı onları büyütmeyi nasip eder.

Canım arkadaşım senin için çok seviniyorum. Kız ya da erkek sonuçta bir bebeğin olacağı için senin adına çok seviniyorum. Sen benim en üzüntülü zamanımda yanımda oldun Allah senden razı olsun. Allah bebişini de seni de korusun, onu sağlıkla kucağına alıp büyütmek nasip etsin.

hayırlı olsun canım benimde öyleydi plasentam 28. haftaya kadarda çıkmamıştı hiç iş yapmadım sürekli sola uzandım bol bol su içtim çok şükür düzeldi fazla ayaktada kalma düzelecek inşallah

canım allah yardımcın olsun inşallah küvezede gerek kalmadan alırsın yavrunu kucağına bizi haberdar et çok geçmiş olsun

şuan sanırım doğum yaptın inş kuvezde kalmaz hemencik kollarına alırısın..bebeğinle sağlıklı uzun ömürlü anneli babalı büyütmek nasip olur inş.

canım doğumunu yaptın sanırım allahım bebeğinede sanada sağlık versin iyisinizdir inşallah..dualarım ikinizle güzel haberlerinle gel bizlere..

kızlar anca yazabildim tşk ederim saolunn. ben evdeyim pzrtesi sbh çıktm hastanedn. ama bebegim kuvezde solunum cihazına baglı bekliyoruz dua ve sabırla lütfen dualarınızı esirgemeyin inşş Allah nasip eder düzelir çok zor helede önceki kaybımdan sonra çok zor bu durum aLLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN..
KAYIP YAŞAYANLARA ALLAH SABIR VERSİN DUNYA IMTIHAN YERİ SINANIYORUZ MALESEF . ALLAH EVLAT ACISIYLA SINAMASIN KİMSEYİ...

Allah sana ve eşine sabır, bebişine de acil şifalar versin canım.. inşallah çabucak toparlanıp çıkar küvözden ve alırsın kucağına.
Teyzemin torunu da daha 7 ayını doldurmadan doğmuştu, minicikti, solunum cihazına bağlı kaldı küvözde. Ne annesi lohusalığını anlayabildi, ne babası baba olduğunu.. Hergün gidip yoğun bakımda süt verdi yavrusuna. Allahın izniyle büyüdü, iyileşti ve çıkıp evine gitti miniğimiz. Şimdi 1 yaşını bile doldurdu, geçen gün doğum gününü kutladık. Maşallah tombiş mi tombiş oldu hemde inşallah senin bebişin de toparlayıp çıkacak hastaneden, bugünleri unutacaksınız

Canım Nedemek burda üzüntümüzü sevincimizi paylaştık..dilerimki bundan sonra hep sevinincleri paylaşırız...güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim..inş Rabbim zamanı geldiğinde sanada sağlıklı uzun ömürlü bebiş verir..isteyen herkese nasip etsin Allahım..inş bende bu sefer sonunu görürüm sağlıklı bir şekilde..

Canım gözün aydın sonunda bebişin dünyaya gözlerini açtı..inş en kısa zamanda kuvezden çıkar sıcak yuvanıza gelir sağlıklı bir şekilde..

İnş Yaprakcım zaten geçmişten gelen bir korku ile yaşıyoruz hergün birde bu artık hamileliyimi doya doya yaşayamıyorum..olsun ama inş sonumuz güzel olur..sen nasılsın durumun nasıl .

kızlar ben daha bebeğin hareketlerini hissetmiyorum yada ben anlamıyorum..gerçi bazen göbek deliğimin alt kısmında hafif bir balon patlaması gibi pıtlıyor acaba diyorum..yada daha erken mi 17 haftadayız.gecen hamileliğimde de hissetmedim hiç bişi.sizler ne zaman hissettiniz ve nasıl?

Ablacim biz şuan 18+5 iz ben bugün karnimin sol tarafinda pit pit bisey attığını kıyafetimin üstünden gördüm pazartesi gidiyorum bu arada cinsiyet için. .sen hangi gün gidecektin?

Ablacim biz şuan 18+5 iz ben bugün karnimin sol tarafinda pit pit bisey attığını kıyafetimin üstünden gördüm pazartesi gidiyorum bu arada cinsiyet için. .sen hangi gün gidecektin?

Kuzucum Benimde pıt pıt atıyor ama gözükmüyor zaten çok nadir oluyor.bu arada ben dr. gittim Oğluşum olcak inş..
seninde pazartesi belli olur artık..içimden kız gibi deciyor ama hadi hayırlısı.inş sağlıklı olsunlarda kızmış erkekmiş farketmez gerçi. buarada Tetanoz Aşısı yapıldımı benim çarşanba günü olcak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…