- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.061
Kuzucum Benimde pıt pıt atıyor ama gözükmüyor zaten çok nadir oluyor.bu arada ben dr. gittim Oğluşum olcak inş..
seninde pazartesi belli olur artık..içimden kız gibi deciyor ama hadi hayırlısı.inş sağlıklı olsunlarda kızmış erkekmiş farketmez gerçi. buarada Tetanoz Aşısı yapıldımı benim çarşanba günü olcak..
kızlar bebeğiniz tam olarak hareket etmeden tetanoz aşısı yaptırmayın düşüğe yol açıyor ben 22 haftalıkken yaptırdım
valla bana kimse hiç bişey söylemedi daha..zamanı gelince söylerler herhalde..
bide nerde yaptırılıyo tetanoz aşısı?
valla bana kimse hiç bişey söylemedi daha..zamanı gelince söylerler herhalde..
bide nerde yaptırılıyo tetanoz aşısı?
kızlar bebeğiniz tam olarak hareket etmeden tetanoz aşısı yaptırmayın düşüğe yol açıyor ben 22 haftalıkken yaptırdım
selam kızlar yazılarınızı okudum
ben de iki düşük yaptım son düşüğüm 4 gün önce oldu... sebep bilinmiyor her ikisi de küçüktü biri 8 diğeri 4+5 ti... araştırmalara başlayacağız ama nereden başlamalı bilemiyoruz pıhtılaşma testi yapıldı sonuç normal çıkıyor doktor başka bir şey diyemiyorlar.. önerileri olan varsa yazarsanız çok sevinirim Rabbim sağlıkla gebe olanların bebeğini kucaklatmayı nasip etsin... isteyen herkese versin
gecen hamileliğimde 25 haftalıktı. 9 nisan yaptırmıştım.23 nisan da bebeğimi kaybetmiştim..ozaman hiç hareketlerini hissetmiyordum.şimdi pıt pıt atışlar oluyor bu bebek hareketlerimi ki acaba..
mumkunse karnınızda bebegınız varken ıgnne yaptırmayın..
Merhaba kızlar aranızda rahime dikiş attıran var mı?bana hamileliklerimde önerilmişti ama çeşitli nedenlerden yaptıramadık .rahim ağzı yetmezliği olduğunda doktorlar tavsiye ediyorlar aranızda yaptıran var mı?
Bebişimin cinsiyeti belli oldu kızlar..ogluşum olcak inş.. yalnız dok. plasantanın rahime yakın olduğunu söledi bebek büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama gene içimde bir sıkıntı var inş kötü bişi olmaz...
kızlar anca yazabildim tşk ederim saolunn. ben evdeyim pzrtesi sbh çıktm hastanedn. ama bebegim kuvezde solunum cihazına baglı bekliyoruz dua ve sabırla lütfen dualarınızı esirgemeyin inşş Allah nasip eder düzelir çok zor helede önceki kaybımdan sonra çok zor bu durum aLLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN..
KAYIP YAŞAYANLARA ALLAH SABIR VERSİN DUNYA IMTIHAN YERİ SINANIYORUZ MALESEF . ALLAH EVLAT ACISIYLA SINAMASIN KİMSEYİ...
hemşire sana hareket edip etmediğini sormadı mı geçen sefer? benim ilk kızımda sordu ben pek hareket etmiyor deyince git 2 hafta sonra gel dedi yoksa bebeğini kaybedersin demişti. o pıt pıt atışlar bebek hareeketi ama aşı için biraz daha bekle bence normalde 20 haftadan önce yapmıyorlar zaten ben bebeğimi tam hissettkten sonra yaptırdım 22 haftalıkken artık tekme atıyordu öyle yaptım aşımı ama sen yinede bir araştır istersen
Canım çok sevindim Rabbimmim izniyle inş. oğluşlarımızı kucamıza alırız...İğnelerin nasıl gidiyor seninde morarıyormu?kaç hafta oldunuz..
sinemcikkk ne oldu gösterdimi annesi ?
inşallh canım inşllh..iğneler fena değil..önce baya morarıodu ama sanırım eşim profesyonelleşti bu konuda artık:)yavaş yavaş enjekte edince fazla morarmıyor canım..hemen sıkıp bırakınca çok morarıyor gerçekten..şu an 15+2 yiz daha..dikişten dolayı kalkmadan yatıorum bi de ben..bu kadr zamn geçer mi die düşünüp duruorum..allahım yardımcımz olsn..senn nası gidiyo?
ablammmmmmmmmmm bizimde kızımız olacak Allah'ın izniyle :)
ayyy çok sevindimmm inş sağlıklı bir şekilde kucana alırsın kızını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?