karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

bende dünden beri devamlı pıt pıt bişey atıyo ve kıyafet üstünden baya baya belli oluyo eşime gösterdim çok şaşırdı bi garip oldu yazık :)
inşallah belli olur ablacım gerçi senin de dediğin gibi erkek kız farketmez ama öğrenince daha iyi gibi sanki
ayyyy çok sevindim ablamm Allah analı babalı büyütsün..eli ayağı düz aklı fikri yerinde size ve milletine hayırlı bi evlat olarak sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah'ım..
yooo ben daha olmadım..nerde yaptıracaksın ablacım?

kızlar bebeğiniz tam olarak hareket etmeden tetanoz aşısı yaptırmayın düşüğe yol açıyor ben 22 haftalıkken yaptırdım

selam kızlar yazılarınızı okudum
ben de iki düşük yaptım son düşüğüm 4 gün önce oldu... sebep bilinmiyor her ikisi de küçüktü biri 8 diğeri 4+5 ti... araştırmalara başlayacağız ama nereden başlamalı bilemiyoruz pıhtılaşma testi yapıldı sonuç normal çıkıyor doktor başka bir şey diyemiyorlar.. önerileri olan varsa yazarsanız çok sevinirim Rabbim sağlıkla gebe olanların bebeğini kucaklatmayı nasip etsin... isteyen herkese versin

kızlar bebeğiniz tam olarak hareket etmeden tetanoz aşısı yaptırmayın düşüğe yol açıyor ben 22 haftalıkken yaptırdım

gecen hamileliğimde 25 haftalıktı. 9 nisan yaptırmıştım.23 nisan da bebeğimi kaybetmiştim..ozaman hiç hareketlerini hissetmiyordum.şimdi pıt pıt atışlar oluyor bu bebek hareketlerimi ki acaba..

çok üzüldüm arkadaşım inş kötü bişi yoktur bundan sonraki gebeliğinde sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde bebişini kucana alırısın.ama dediğin gibi araştırma yapmadan hamile kalma..araştırma üni. hastenelerine git mesela..

gecen hamileliğimde 25 haftalıktı. 9 nisan yaptırmıştım.23 nisan da bebeğimi kaybetmiştim..ozaman hiç hareketlerini hissetmiyordum.şimdi pıt pıt atışlar oluyor bu bebek hareketlerimi ki acaba..

hemşire sana hareket edip etmediğini sormadı mı geçen sefer? benim ilk kızımda sordu ben pek hareket etmiyor deyince git 2 hafta sonra gel dedi yoksa bebeğini kaybedersin demişti. o pıt pıt atışlar bebek hareeketi ama aşı için biraz daha bekle bence normalde 20 haftadan önce yapmıyorlar zaten ben bebeğimi tam hissettkten sonra yaptırdım 22 haftalıkken artık tekme atıyordu öyle yaptım aşımı ama sen yinede bir araştır istersen

canım kayıpların için geçmiş olsn..ben varım dikiş yapılan bu topikte başka da kimseyi bilmiom.yok sanırım..kayıpların ne kadrlıktı bilmiorum ama benm 16. haftada suyum geldiği için uygun gördü doktorum..yaklaşık 2 hafta oldu dikiş yapılalı..şu an devamlı yatıştayım sadce wc için kalkıorum..sormak istediğin olrsa cevaplarım seve seve..inşallah sağ salim yavrularımıza kavuşurz hepimz..

canım hayrlı olsun ..plesanta yukarı çıkar inşallah canım arkadaşların dediği gbi bol bol dinlenmelisin sen ve stres yapmamalısın biliyorum zor ama..olumlu düşünmek zorundayız evlatlarımız için..bu arada benm de oğlum olucak allahım nasip ederse canım..inşallah burda yaramazlıklarını da konuşurz :)

canım doğum yapmışsın...gözün aydın..inşallah yavrun o kuvezden de çıkar yürümeye de başlar konuşmaya da..sen içini ferah tut..bugünlere kadr çıkardı rabbim sizi..bundan sonrası da güzl olucak inşallah..kalbini, gönlünü bulandırma hiç..allahım yavrunu sana seni de yavruna bağışlasın..ne güzel kokar şimdi o...rabbim bizlere de nasip etsn bu duyguyu inş..allahım yardımcındır her daim inşallah..

Canım çok sevindim Rabbimmim izniyle inş. oğluşlarımızı kucamıza alırız...İğnelerin nasıl gidiyor seninde morarıyormu?kaç hafta oldunuz..

evet kuzum heryeri araştırdım 20 haftadan sonra diyor herkes en iyisi az daha beklemek...

Canım çok sevindim Rabbimmim izniyle inş. oğluşlarımızı kucamıza alırız...İğnelerin nasıl gidiyor seninde morarıyormu?kaç hafta oldunuz..

inşallh canım inşllh..iğneler fena değil..önce baya morarıodu ama sanırım eşim profesyonelleşti bu konuda artık:)yavaş yavaş enjekte edince fazla morarmıyor canım..hemen sıkıp bırakınca çok morarıyor gerçekten..şu an 15+2 yiz daha..dikişten dolayı kalkmadan yatıorum bi de ben..bu kadr zamn geçer mi die düşünüp duruorum..allahım yardımcımz olsn..senn nası gidiyo?

geçmiş olsun bol bol dinlen..zaman hemen geçiyor aslında ama bizlere geçmiyor korku endişe sayesinde ama inş herşey istediğimiz gibi gerçekleşir..benimde fena değil sabahları iğne akşamları coraspirin kanımızı sulandırıyoruz..bir şekilde..

ayyy çok sevindimmm inş sağlıklı bir şekilde kucana alırsın kızını..

Hayırlı olsun bebişleriniz kızlar. ikişer hafta arayla olmuş ne güzel maşallah. Belki doğduktan sonra sizin sayenizde birlikte büyürler arkadaş bile olurlar.
Benim raporum bitiyor yarın işe başlıyorum. Bomboş gidiyorum bakalım neler diyecekler
Şimdi bir de herkese aynı şeyleri nasıl anlatıcam. Cok zor
Ama yine de ümidim var, inşallah ben de hamilelik takvimiyle yakında yanınızda olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…