karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Kuzum benim üzülmek yok biliyorum sor olcak ama bunu yapmak sorundasın.iş yerindekiler elbet merak tan soracak sebeb neymiş...vs boşver salla hepsini gözlerin dolacak sordukları zaman için sızlıcak ama herkese derdini anlatmak isticeksin ama yapma hayırlı değilmiş de gec 7 ay önce bende hepsini yaşadım ama zaman hemen geçti acısını unutmuş değilim ama kendim için ailem için güçlü olmak zorundayım..önce kendi psikolojin sonra inan unmadıgın anda hamile kalcaksın inş. şunu unutma bişiyi ne kadar çok istersen olmuyor ama vazgeçince oluyor bunu dene ve kimseye bişi anlatmak açıklamak zorunda değilsin sen güçlü birisin sen bir melek annesisin. en kısa zaman senide görücez ben buna inanıyorum...ümüdleri kaybetmemen dileği ile

Bu arada kızlar aşı olmucam riskli gebelik olduğu için aşı yapılmıcak. sağlık ocağına da bebişimin kalb atışını dinledik.çok şükür herşey yolunda şimdilik..inş hepmizin böledir.

Son düzenleme:

Canım benim, aynen söylediğin gibi oldu. Çok zordu. Sorular sordular ben de dediğin gibi duygulandım hatta ağladım ama hep içimden ben bir melek annesiyim dedim. Güçlü olmalıyım. Böyle akşamı yaptık, ilk günüm geçti bakalım. Senin sözlerini hep hatırlıycam ve güçlü olucam inşallah. Yalnız yeni bebişimin olmasını çok istiyorum onu nasıl düşünmekten vazgeçerim henüz bilemiyorum. İnsan herşey bir an önce olsun istiyor. Vazgeçince olucaksa yine de vazgeçmeye çalışırım. Canım arkadaşım çok teşekkür ederim. Ben de inşallah sizi yakalarsam belki bizim bebişlerimiz de arkadaş olurlar.

Bende ilk zamanlar ne zaman bebek olur tekrar hamile kalabilcem mi zaman gecermi diye hergün mahfettim kendimi..ama Allah sana öle bir sabır vermişki şu ana kadar geldiğine göre inan hamile olduğunu ögrenicen gün bile hemen gelicek sana.sen yeterki unutma zamanı gelince herşey olucak illa olsun deme olursada olur olmazada olmaz de gec.inan en güzel haber ile o zaman geliceksin buna inanıyorum...zaten arkadaş olcaklar inş teyzesi.

Canım tetanoz aşısının ne gibi etkisi varmış riskli gebeliklerde? Ona göre bilelim de yaptırmayalım biz de Hatta elimde şuanda bi tetanoz aşısı var, hamile kalmadan önce yapayım ben onu kendime:26:

canım ben 7 ay önce düşük yaptım o sıradaki hamileliğimde aşı olmuştum.sağlık ocağındaki hemşirede zaten riskli gebelik olduğunu o yüzden gerek olmadığını söledi.zaten eskisi gibide herkes yaptırmıyormuş.ama sen gene sağlık ocağına git sor herkesin ki farklı olabilir.

yorgunbulutlar canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah... oğluşunu güle güle seve seve öpe öpe büyütürsün inşallah... cennet kokusunu doyasıya çekersin tüm acılarını üzüntülerini dindirirsin inş canım... senin yazını görünce iyi olduğunu okuyunca çok sevindim ee eski arkadaşız tabi. biz iyiyz oğluşum 4.ayına girecek yakında hee yeni gün farklı tepkiler veriyor keşifler yapıyor birşeyler öğreniyor fakat memeyi bıraktı sağıp sağıp veriyorum bu beni çok üzüyor kesinlikle meme istemiyor neyse sağlıklı olsunlarda...
cnmm bebişin doğdu Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin eve çıkardınız mı nasıl şimdi?

hımm, yakın zamanda olduysan gerek yok tabi canım haklısın. ben de toplam 5 kez fln tetanoz aşısı olmuştum, belki de tam bağışıklık kazanmışımdır ve doktor gerek görmez. Bağışıklık sağlandığında 10 yıl koruyuculuğu devam ediyor çünkü... Ben bi doktorumla konuşayım bu konuyu, teşekkür ederim cevabın için. İnşallah bu ay ben de hamile kalırım..

canım anladığım kadarıyla zor günlerden geçiyorsun..rabbim yardımcın olsun inşallah.insanlar hep konuşur canım..ya söylemek istediğin ne varsa söyliceksin ya da boşverip geçiceksin..kendini nasıl daha iyi daha rahat hissediyosan öyle yap..seni anlamayan insanlarla birlikte olma..senn psikolojin iyi olsun ki bebişin de seni üzmeden gelsin inşallah.rabbim yüzümüzü güldrsn ne diyelim..

sağol canım inşallah dediğin gbi bu sefer büyütmek nasip olur ne diyelim bekleyip görücez..allah nasip ettiyse olur inşallah..oğluşun büyümüş baya canım ne güzel..inşallah yürüdüğünü konuştuğunu da görürsün.güzel günler görün inşallah..sağlıklı olsun da dedğin gbi gerisi boş..günler geçer de ben de o günleri görürüm inşallah..bazen diyorum bi uyusam..uyandığımda 9. ayda olsam :) yatarak çok ağır geçiyor günler..rabbim yardımcımız olsun inşallah..

rica ederim canım.. inş yakın zamanda güzel haberler verirsin.

herkes iyimi kızlar inş kimsede sorun yoktur..

selam canim,
ben iyi olmaya calisiyorum, ise gidip geliyorum. guclu olmaya calisiyorum.
umarim sen ve bebisin cok iyisinizdir. saglikli, huzurlu, mutlu olun insallah.
size yetisecegim gunu iple cekiyorum, insallah benim mucizem de yakin zamanda gelir.

merhaba 36hafta+1gunluktu -16 kasımdaa sezeryanla yaptım doğum . kuzum 11gun kuvezde kaldı .ilk günler solunum cihazına bağlıydı sonra kurtuldu çok şükür. 3 haftalık olduk :) sorunumuz sarılıgı atlatamadık kontrole gidiyoruz sürekli . çok zor yoğunbakımda bebegini görmek öyle makinalara bağlı Allaha çok şükür ki şimdi yanımızda , ikiz meleklerim cennette beni bekliyo . ve şimdi o zor günleri atlattık bebegimiz yanımızdaa çok şükürr. darısı herkesin başınaa inşş . önceden kayıp yaşayanlar ikinci hamilelikleri tedirginlk içinde geçiyo ama nasip kader Allahın dediği olur isyan etmemek lazımm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn...

Sen zaten güçlü birisin ben buna inanıyorum o yüzden herşeyin üstesinden geliçeksin hayırlısı ile.
ben çok iyiyim inş bebeğimde iyidir malum bir defa başımıza gelince 2. hamilelik hep korku içinde geçiyor. salı günü kon. var detaylı ult. bakıcaz inş herşey yolundadır demekten başka çarem yok bu süreçte.
elbette sende sağlıklı bir gebelik gecirceksin inş bize yetişirsin. sen içini ferah tut dediğimi unutma isteyince olmuyor herşeyi yoluna bırak. unmadıgın anda olcak.

Aminnn inş bizde alırız sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi.senin adına çok sevindim çok şükür bizden biri en azından bebeğini kucana aldı.inş bundan sonraki süreçte ailenle bebeğinle sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde hayata devam edersin..kendine ve bebeğine çok iyi bakk...

yaprakçım doğumuna az kaldı inş sende sağlıklı bir şekilde atlatırsın sizlerin doğumu gerçekleştikçe ben çok mutlu oluyorum inş hepmiz bu sefer atlatcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…