- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.101
merhaba 36hafta+1gunluktu -16 kasımdaa sezeryanla yaptım doğum . kuzum 11gun kuvezde kaldı .ilk günler solunum cihazına bağlıydı sonra kurtuldu çok şükür. 3 haftalık olduk :) sorunumuz sarılıgı atlatamadık kontrole gidiyoruz sürekli . çok zor yoğunbakımda bebegini görmek öyle makinalara bağlı Allaha çok şükür ki şimdi yanımızda , ikiz meleklerim cennette beni bekliyo . ve şimdi o zor günleri atlattık bebegimiz yanımızdaa çok şükürr. darısı herkesin başınaa inşş . önceden kayıp yaşayanlar ikinci hamilelikleri tedirginlk içinde geçiyo ama nasip kader Allahın dediği olur isyan etmemek lazımm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn...
yaprakçım doğumuna az kaldı inş sende sağlıklı bir şekilde atlatırsın sizlerin doğumu gerçekleştikçe ben çok mutlu oluyorum inş hepmiz bu sefer atlatcaz.
merhaba 36hafta+1gunluktu -16 kasımdaa sezeryanla yaptım doğum . kuzum 11gun kuvezde kaldı .ilk günler solunum cihazına bağlıydı sonra kurtuldu çok şükür. 3 haftalık olduk :) sorunumuz sarılıgı atlatamadık kontrole gidiyoruz sürekli . çok zor yoğunbakımda bebegini görmek öyle makinalara bağlı Allaha çok şükür ki şimdi yanımızda , ikiz meleklerim cennette beni bekliyo . ve şimdi o zor günleri atlattık bebegimiz yanımızdaa çok şükürr. darısı herkesin başınaa inşş . önceden kayıp yaşayanlar ikinci hamilelikleri tedirginlk içinde geçiyo ama nasip kader Allahın dediği olur isyan etmemek lazımm. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınn...
ya ne güzel ya 18 gün kalmış..benim de aylarım geçer de günlerim kalır mı acaba..bazen içimi bş korku sarıyor..yine olmıycak die..sonra toparlanıorum bebeğim için..bebeğime bu kötülüğü yapamam diyorum..böyle negatif şeyler düşünerek onu etkileyemem..anneyim ben d,yorum..allahım bu korkulardan sonra hepimizin yüzünü güldürsn inşallah..sana da sağlıklı sıhhatli bi avazda doğumlar diliyorum canım..inşallah çok uğraştırmaz yaramazın seni :)çok sağol canım evet az kaldı 18 gün nasıl geçecek bilemiyorum insan son ayda daha bir aceleci oluyor ama benim bebeğin doğmaya niyeti yok sancı tutuyor hastaneye gidiyoruz geri yolluyorlar bizi kandırıyor ufaklık bu arada darısı senin ve tüm hamilelerin başına inşallah sende hamileliğinin son günlerini bizimle paylaşırsın zaman çabuk geçiyor bir bakmışsın bebeğin kucağında. artık eskilerden kimse uğramıyor pek umarım herşey yolundadır
doğum yapacak anne adaylarına tavsiyem... bana söyleyen olmadı keşke söylenseydi arkadaşlar yenidoğan bebek uyumak istiyo ama aç uyuyo ozamanda yenidoğan sarılığına kapılıyo memede uyuya kalıyolar yavrucaklar size tavsiyem doğumdan önce muhakkak pompa alın elek. olursa daha rahat sağarsınız ve sağıp kaşıkla verin eğer aç uyumazsa sarılık olmaz hemde sağdıkça sütünüzde bollaşır. ilk aylar süt çok oluyo sağıp sağıp dondurucuya kaldırın evde olmadığınızda anneniz onu verir bebeğe.. keşke bana bunu diyenler olsaydı hem sütüm azalmazdı hemde bebeğim sarılık olmazdı. hepinize mutlu sağlıklı bebişler diliyorum :)
canım çok çok sevindim ya..allahım bu günleri unutturacak nice güzel günler nasip etsin yavrunla sana..tedirginlikle geçen onca aydan sonra yüzünüz hep gülsün inşallah..darısı da bizlere olsun canım..dediğin gbi rabbim kimsenn kucağını boş bırakmasın..
ya ne güzel ya 18 gün kalmış..benim de aylarım geçer de günlerim kalır mı acaba..bazen içimi bş korku sarıyor..yine olmıycak die..sonra toparlanıorum bebeğim için..bebeğime bu kötülüğü yapamam diyorum..böyle negatif şeyler düşünerek onu etkileyemem..anneyim ben d,yorum..allahım bu korkulardan sonra hepimizin yüzünü güldürsn inşallah..sana da sağlıklı sıhhatli bi avazda doğumlar diliyorum canım..inşallah çok uğraştırmaz yaramazın seni :)
meggie ben doğum yapacak anne adayı değilim ama :) tavsiyelerin için teşekkürler yine de..o günleri görürsem hatırlıycam bunları..
kızlar dün akşam üstü kanamam oldu hemen dr. gitti Plasenta rahime yakın olduğu için kanama olmuş.ağır bişi veya kendimi yorucu birşeyde yapmadım.çok şükür ama bebeğim iyi dün hastanede yattıık serum verdiler şuan kanamam yok ama çok korktum inş birdaha yaşanmaz...hastanede yeni doğan bebeklerin sesleri geliyordu inş. bizde o günleri görürürüz..
sende bende diğer hamişlerde inş Rabbim yanımızda olcak ve o günleri görcez..böle olumsuz şeyler düşünüp bebeğini üzme lütfen iyi düşün iyi olsun.
kızlar dün akşam üstü kanamam oldu hemen dr. gitti Plasenta rahime yakın olduğu için kanama olmuş.ağır bişi veya kendimi yorucu birşeyde yapmadım.çok şükür ama bebeğim iyi dün hastanede yattıık serum verdiler şuan kanamam yok ama çok korktum inş birdaha yaşanmaz...hastanede yeni doğan bebeklerin sesleri geliyordu inş. bizde o günleri görürürüz..
yok canım kötü düşünmüyorum zaten hani yakın zamanda doğum yapacak değilim anlamında söyledim onu..yoksa umudum yükseliyo gittikçe..bebeğimi hissediyorum artık hele bi görsen ağzım kulaklarımda..3. hamileliğim ama ilk kez yaşıyorum bu duyguyu..özellikle gece yatınca pıt pıt pıt başlıyo kıpırdanmaya..içimde bi balık var sanki..bu mutluluk bambaşkaymış gerçekten..allahım hepimize sağ salim nasip etsin inşallah..
canım doktor kontrolündesin..bi sıkıntı olsa muhakkak söylerlerdi..plesanta böyle sorunlar çıkarabiliyor ama bebek büyüdükçe düzelir inşallah..yukarı çıkar plesanta..içini ferah tut canım..biliyorum kan görmek insanın aklını başından alıyor ama..bebeklerimiz için minimum üzüntü maximum umut :) görücez inşallah canım allah a güvenelim biz inşallah bi daha sıkıntı yaşamıycaz..dikkat et kendine..dinlen biraz..vee stress yok sakın ha..
Canım sen ve bebeğin inşallah hep iyi olursunuz. Kan görünce insan ister istemez tedirgin olabilir ama Allah korusun.
Sen kendine dikkat et, yorulmadığını düşünebilirsin ama mutlaka sürekli dinlen. İnşallah sen de bebişini sağlıkla kucağına alıp sesini duyarsın canım arkadaşım.
yok canım kötü düşünmüyorum zaten hani yakın zamanda doğum yapacak değilim anlamında söyledim onu..yoksa umudum yükseliyo gittikçe..bebeğimi hissediyorum artık hele bi görsen ağzım kulaklarımda..3. hamileliğim ama ilk kez yaşıyorum bu duyguyu..özellikle gece yatınca pıt pıt pıt başlıyo kıpırdanmaya..içimde bi balık var sanki..bu mutluluk bambaşkaymış gerçekten..allahım hepimize sağ salim nasip etsin inşallah..
canım doktor kontrolündesin..bi sıkıntı olsa muhakkak söylerlerdi..plesanta böyle sorunlar çıkarabiliyor ama bebek büyüdükçe düzelir inşallah..yukarı çıkar plesanta..içini ferah tut canım..biliyorum kan görmek insanın aklını başından alıyor ama..bebeklerimiz için minimum üzüntü maximum umut :) görücez inşallah canım allah a güvenelim biz inşallah bi daha sıkıntı yaşamıycaz..dikkat et kendine..dinlen biraz..vee stress yok sakın ha..
biliyorum canım biliyorum..inşallah dediğin gbi sağ salim görürüz o günleri de tavsiyelerini uygularız :)allahım yüzümüzü güldürsn inşallah..yorgunbulutlar canım her hamile doğum yapacak anne adayıdır ben hepinizi kastettim canım:) ister ilk haftada olsun iater son haftada... inş. hepiniz hamikeliklerinizin sonuna kadar sağlıkla tamamlar bebişlerinizi kucağınıza alırsınız...
canım benm de hissettiğim o zaten.böyle pıt pıt atıyor..ama ben bunu 17. haftadan beri yaşıorum..önce ben uyduruyorum sandım ama yok gitgide hem şiddeti hem de gün içindeki sayısı arttı..yani eminim artk bebişim bu :) hatta bugün kumandayı koydum karnıma.pıt pıt attı.eşim de gördü.3. gebeliğim ama eşimle bu duyguyu ilk kez paylaştık..çok mutlu oldum ya..bence dikkat kesilirsen sen de hissedersin o pıtpıtları..çünkü ben daima yatıyorum ya canım..yani her an sakin bi şekilde dinleyebiliyorum bebeği..bundan erken hissetmiş olabilirm..yani hareket halinde olunca hissetmemek normal..ama doktorun dediği gbi bişiler ye soluna yat..bak görüceksn..ben dediğin gbi yatmaya ve iğneye devam ediyorum..inşallah allahım hayırla tamamlatsın hepimize..senin de bebişin iyi olmasına sevindim..detaylıca görmüşsün ne güzel..artık için ferah olsun..oğluşunu da üzme..harikasın umudunu yüksek tutmak bebeğide mutlu ediyordur.. yahu ben daha hissetmedim gerçi karnımda sanki baloncuk gibi bişi pıt pıt yapıyor odur heralde dr. yemek yedikten sonra sola yat ellerini göbeğinde tut bastırmadan hissetme imkanın olur dedi bakalım inş hissederim..4 ayımız kaldı inş. sorunsuz atlarız.sen iyisin dimi yatıyormusun hep.iğneler devam doğuma kadar zaten.inş Rabbimim izniyle sonumuz mutlu olur inş .
minimum üzüntü maximum umut :) buna bayıldım doğru söz :)
Kızlar bende çift rahim olduğu söylendi ama perdede olabilir diyor mailleştiğim bir doktor. Histeroskopi ile giderilebilir bir sorunmuş. Histeroskopi hakkında bilgisi olan var mı
çok üzüldüm arkadaşım inş kötü bişi yoktur bundan sonraki gebeliğinde sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde bebişini kucana alırısın.ama dediğin gibi araştırma yapmadan hamile kalma..araştırma üni. hastenelerine git mesela..
canım benm de hissettiğim o zaten.böyle pıt pıt atıyor..ama ben bunu 17. haftadan beri yaşıorum..önce ben uyduruyorum sandım ama yok gitgide hem şiddeti hem de gün içindeki sayısı arttı..yani eminim artk bebişim bu :) hatta bugün kumandayı koydum karnıma.pıt pıt attı.eşim de gördü.3. gebeliğim ama eşimle bu duyguyu ilk kez paylaştık..çok mutlu oldum ya..bence dikkat kesilirsen sen de hissedersin o pıtpıtları..çünkü ben daima yatıyorum ya canım..yani her an sakin bi şekilde dinleyebiliyorum bebeği..bundan erken hissetmiş olabilirm..yani hareket halinde olunca hissetmemek normal..ama doktorun dediği gbi bişiler ye soluna yat..bak görüceksn..ben dediğin gbi yatmaya ve iğneye devam ediyorum..inşallah allahım hayırla tamamlatsın hepimize..senin de bebişin iyi olmasına sevindim..detaylıca görmüşsün ne güzel..artık için ferah olsun..oğluşunu da üzme....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?