karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Amin canım inş evet hamiliyim inş bebişimi kollarımı alırım o günleri görürüm görürüz.. sende inş sorunun çözülür ve zamanın gelince hamile olursun.aynen bende senin gibi düşünmekten korkmaktan yaşladın kendimi umuttum herşey bebeğim üzerinde o iyi olsun hareketini hissedeyim hep aklım bunlarda Rabbim inş yüzümüzü güldürür.

o kişi için okadar sor ki Allah sabır versin.benimde ilk gebeliğimde kaybım olduğunda evet doğuma az bir süre kalmamıştı ama öle bir duyguki hamile kaldığın an zaten herşeyim o oluyor heleki bahsettigin kişi için daha sor doğuma 4 gün kala..inan çok üzüdüm inş tez zamanda kendini toplar.
1 hafta bekle hastaneden çıksınlar bi kendilerine gelsinler ondan sonra ararsın..dersin işte aklım hep sende idi çok aramak istedim ama arayamadım..biliyorum nekadar üzülme desemde üzülceksin ama çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır.felan dersin zaten o sırada oda bişiler der derken konu konuyu acar ama kısa ve öz konuş.çünkü sen hamilisin oda bunu biliyor ve ister istemez üzülür.ben öle idim çünkü zaman geçince geçmiş olsun telefonları okadar çok üzmüyor insanı.
Rabbim inş senin gebeliğini sağlıklı uzun ömürlü bir şekilde dünyaya gelmesini sağlar. kendine çok iyi bak ve dikkat et.

Son düzenleme:
yaprk cım sanırım doğum yapmışsındır gerçi 8 gün var daha ama ne zamandır yoksun inş bebişini sağlıklı şelikde kucana almışsındır.

yaprk cım sanırım doğum yapmışsındır gerçi 8 gün var daha ama ne zamandır yoksun inş bebişini sağlıklı şelikde kucana almışsındır.

evet canım 11.12.2013 tarihinde oğlumu kucağıma aldım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına bir ara doğum hikayemide paylaşacam sizinle öpüyorum hepinizi

Xprensesx duacinim bebegin sagsaglim gelsin şimdi kac hafta oldu cinsiyet belli mi? Ben de olayım ameliyatımı yazicam sonra giremiyorum cok nete hem is hem ev cok yogun geçiyor günler. Saglicakla kalın hepiniz

evet canım 11.12.2013 tarihinde oğlumu kucağıma aldım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına bir ara doğum hikayemide paylaşacam sizinle öpüyorum hepinizi

ayyy çokkk şükür Rabbime şuan nasıl bir duygu içindeyim bilemezsin sevinçten resmen göz yaşlarım akıyor.Sağlıklı uzun ömürlü analı babalı büyütmek nasip olur inş.
darısıda inş bizim başımıza .hikayelerini bekliyorum.

Xprensesx duacinim bebegin sagsaglim gelsin şimdi kac hafta oldu cinsiyet belli mi? Ben de olayım ameliyatımı yazicam sonra giremiyorum cok nete hem is hem ev cok yogun geçiyor günler. Saglicakla kalın hepiniz

Amin Kuzum inş ya isteyen herkese Allah nasip etsin...21 hafta olduk oğlum olcak inş...seninde inş amaliyatın başarılı geçer.fırsat buldukça haberdar et bizi kendinide fazla yorma

canım benim kıyamam sana çok saol iyi dileklerin için inşallah bizde senin doğum haberlerini alırız

Amin Kuzum inş ya isteyen herkese Allah nasip etsin...21 hafta olduk oğlum olcak inş...seninde inş amaliyatın başarılı geçer.fırsat buldukça haberdar et bizi kendinide fazla yorma

ameliyatı dün oldum şükür başarılı geçti doktor öyle söyledi bu sabah taburcu edildim eve geldim adet olur gibi ağrım var yani öyle zor bir şey değilmiş yürüyorum kendi işimi kendim yapıyorum.. kısaca iyiyim haber vereyim dedim septum dan korkanlar varsa korkmasın

Geçmiş olsun cnm çok şükür iyi geçmiş.ev işi kacmıyorya az bir dinlen yahu kendine zaman ayır.peki ne zaman hamile kalman için doğru ay mış bişi dedimi dokktor

Aminnn inş......evet sakin bir ortamda olduğumda sanki minik minik baloncuklar patlaıyormuş gibi bişiler oluyor kısa süreli sanırım odur .şeker testinden sonra daha fazla hissedermişiz bakalım inş.

çok sevindim canım..eminim bebeğindir o..çünkü ilk zamanlar ben de bebek midir acaba diyodum..sonra bu pıt pıtlar sııklaştı ve sertleşti..o zaman emin oldum..bebişin hissettiriyo artık kendini canım keyfini çıkar :)

yaprkcım çoook sevindim canım ya..adı ne oldu oğlunun..hayırlı evlat olsun inşallah sizi hiç üzmesin..doğum hikayeni de dört gözle bekliyorum inan..böyle güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var en iyi biz biliriz canım..yavrunla sağlıklı günler diliyorum sana..rabbim yüzünüzü her daim güldürsün inşallah..

geçmiş olsun arkadaşım..herşey bizim için.inşallah bundan sonra da sorunsuz bi hamilelik yaşarsın..allahım bundan sonrası için yüzünü hep güldürsün..

off kızlar çok fena girip oldum üstüne bide baş ağrısı başlıyor günde bir tane ıhlamur içiyorum artık ama baş ağrısına care bulamadım başımı bağlayıp duruyorum ama nafile tavsiyeniz varmı.

topiği başından beri okudum ve içime umut oldunuz bebeklerini kucaklayanlara ne mutlu Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin .. hamilelerde sağ salim kavuşsunlar bebelerine İNŞAALLAH.. ve benim gibi gönlü yaralılarada Rabbim en kısa zamanda bebek sevinci yaşatsın .. ben aralık 21 de malesef ölü doğum yaptım 22 haftalık olması gerekiyordu bebeğimin kalbi durmuş şimdi pataloji sonuçlarını bekliyoruz 1 1,5 ay sürer diyorlar bakalım ne çıkacak yaş 36 benim korkularım daha çok . umarım kollarıma bebeğimi almak için çok beklemem benim 15 yaşında kızım var onda hiç bir problem yaşamamıştım Rabbim İNŞAALLAH o muhteşem duyguyu anne olmayı yine tattırır İNŞAALLAH

Son düzenleme:

Başın saolsun öncelikle bende ilk bebeğimi kaybettiğim zaman burası bana umut olmuştu zaman hemen geçti şimdi yine hamileyim benimde yaşım 33 hiç cocugum yok inş bu bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucama alırım.
inş sende kısa zamanda kucana alırsın ama inş pataloji sonucunda açıklayıcı olur.

Arkadaşlarımmmmm yenı yılınız kutlu olsun hamişler bebeklerini kucana alsın hamile kalmak isteyen arkadaşlar bu yıl hamileyim haberleri versin herşeyyy gönlünüzce olsunnnnnnnn sizleri seviyorummmm

mrb ben 1 ay önce 7 aylık kızımı kaybettim karnımda öldü kalbi durdu kızımın otopsi yaptr dediler yaptıramadım sebebi ne neden oldu bilmiyorum..sizde yasamıssınız rabbim bi daha yasatmasın...siz ne gibi testler yaptırdınız sebebi ne bunu yasamanızın...bana yol gösterirmisnz ben doktora gittim fakat doktor sadece parca kalmısmı die baktı hamile kalınca görüşürüz test felan yaptrmana gerek yok dedi ben neden oldu çok merak ediyorum bi daha yasamaktan cok korkuyorum siz neler yaptınız ne olur cvb verin

lütfen banada o duayı ulaştırırmısın cvp verirsen mail adresimide veririm uzun zamn olmuş yazalı benm çok ihtyacm var ne olur

Başın sağolsun 7 ay kısa bir süre değil insan bağlanıyor onunla konuşuyor ve birden onsuz kalmak çok zor..ilk bebeginmidi genelde ilk gebelikte bir teşhis koymuyorlar yani en azından bana öle denmişti anne karnında tutunamamıştır yada kan pıhtılaşması denmişti. araştırma üni hastanesine gittim testler için kanımı aldılar ama sonuç olarak bana söledikleri gerçekten çok acıdı idi ilk gebeliğin normaldir 2 kaybıb olmadan açıklama yapılmıyor dediler.böle saçmalık görmedim hayatımda..zaten 3 ay geçti hamile kaldım.belki hamile kalmadan kendi dok. gidip hamile kalmak istediğimi anlatıp testler istemem gerekti ama ani olunca kaldı tabiki ama dok. bana önlem amaçlı iğne coraspirin verdi pıhtılaşmadan olabilir dedi.ayrettende başka bir şehirde başka bir dok. prof. yönlendirdi orda bebeğin herşeyini incelendi çok şükür kalbi ..vs bir sorun çıkmadı..şimdi bakalım dr ne derse yapıyoruz inş bu sefer olucak. benimde 6 aylık kızımdı kalbi durmuştu.
bana kalırsa başka bir dr. git orda herşeyi anlat sana yapılan testleri dahi götür devlet hastanesine gitme özele git.tekrar hamile kalmak istediğini ama aynı şeyleri yaaşamak istemediğini söle ama bir 2 ay geçsin öle git bu arada suni sancı ile mi oldu sezaryan ilemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…