- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.141
Başın sağolsun 7 ay kısa bir süre değil insan bağlanıyor onunla konuşuyor ve birden onsuz kalmak çok zor..ilk bebeginmidi genelde ilk gebelikte bir teşhis koymuyorlar yani en azından bana öle denmişti anne karnında tutunamamıştır yada kan pıhtılaşması denmişti. araştırma üni hastanesine gittim testler için kanımı aldılar ama sonuç olarak bana söledikleri gerçekten çok acıdı idi ilk gebeliğin normaldir 2 kaybıb olmadan açıklama yapılmıyor dediler.böle saçmalık görmedim hayatımda..zaten 3 ay geçti hamile kaldım.belki hamile kalmadan kendi dok. gidip hamile kalmak istediğimi anlatıp testler istemem gerekti ama ani olunca kaldı tabiki ama dok. bana önlem amaçlı iğne coraspirin verdi pıhtılaşmadan olabilir dedi.ayrettende başka bir şehirde başka bir dok. prof. yönlendirdi orda bebeğin herşeyini incelendi çok şükür kalbi ..vs bir sorun çıkmadı..şimdi bakalım dr ne derse yapıyoruz inş bu sefer olucak. benimde 6 aylık kızımdı kalbi durmuştu.
bana kalırsa başka bir dr. git orda herşeyi anlat sana yapılan testleri dahi götür devlet hastanesine gitme özele git.tekrar hamile kalmak istediğini ama aynı şeyleri yaaşamak istemediğini söle ama bir 2 ay geçsin öle git bu arada suni sancı ile mi oldu sezaryan ilemi.
ilk bebeğimdi cnm ben ankaradayım takiplerim ataürk araştırma hastanesinde yapılıyordu..doktor 6 ay korunun dedi 6 ay beklicem işte mecbur..çok korkuyorum bi daha yaşamaktan rabbim sana bi daha yasatmasın sağ salim kucagına al inşallh.suni sncı ile doğum yaptım sezeryan deil cnm..çok zor zamnlar geçiriyorum aklımdan bi an olsun çıkmıyor
arkadaşlar günaydın.. bu konuda yeniyim.. daha yazılanların hepsini okumadım.. bebişini kaybedip tekrar bebeği olanlar, bebek bekleyenler varmış allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..
benim geçen hafta 9 haftalık bebişimin kalbi durdu karnımda ve sonrasında kürtaj oldum.. size sormak istediğim bundan sonrası, şimdi ne yapcam ben.. hangi testleri yaptırmam gerek.. bir daha hamile kalmaya korkuyorum birazcık.. zaten doktorum 3 ay bekleyin dedi ama ben bu süre zarfında tedaviye yönelik bir şeyler yapmak istiyorum.. ne yapcam ben şimdi?..
topiği başından beri okudum ve içime umut oldunuz bebeklerini kucaklayanlara ne mutlu Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin .. hamilelerde sağ salim kavuşsunlar bebelerine İNŞAALLAH.. ve benim gibi gönlü yaralılarada Rabbim en kısa zamanda bebek sevinci yaşatsın ..ben aralık 21 de malesef ölü doğum yaptım 22 haftalık olması gerekiyordu bebeğimin kalbi durmuş şimdi pataloji sonuçlarını bekliyoruz 1 1,5 ay sürer diyorlar bakalım ne çıkacak yaş 36 benim korkularım daha çok . umarım kollarıma bebeğimi almak için çok beklemem benim 15 yaşında kızım var onda hiç bir problem yaşamamıştım Rabbim İNŞAALLAH o muhteşem duyguyu anne olmayı yine tattırır İNŞAALLAH
uzun bir aradan sonra ancak girebildim...
nasilsiniz kizlar durumlar ne gecmisi okuyamadim hersey yolundadir insallahhhhh
başın sağolsun geçmiş olsun öncelikle..çok zor biliyoruz ama sabır canım..otopsi yaptıramamanı anlıyorum ama belki bişeler öğrenirdin..böyle durumlarda yukarıda da yazdım genellikle kan pıhtılaşması için aspirin veriyolar gebelikte..kan pıhtılaşması testi yaptırabilirsin araştırma hastanesinde ama 2-3 kayıp var demezsen yapmıyolar canım.. ya da bi tanıdık bulabilirsen iyi olur..allahım yardımcın olsun..inşallah gönlüne göre olur..mrb ben 1 ay önce 7 aylık kızımı kaybettim karnımda öldü kalbi durdu kızımın otopsi yaptr dediler yaptıramadım sebebi ne neden oldu bilmiyorum..sizde yasamıssınız rabbim bi daha yasatmasın...siz ne gibi testler yaptırdınız sebebi ne bunu yasamanızın...bana yol gösterirmisnz ben doktora gittim fakat doktor sadece parca kalmısmı die baktı hamile kalınca görüşürüz test felan yaptrmana gerek yok dedi ben neden oldu çok merak ediyorum bi daha yasamaktan cok korkuyorum siz neler yaptınız ne olur cvb verin
çok çok geçmiş olsun arkadaşım.ilk kayıptan sonra pek test falan yaptırmıyolar..bi de küçük olunca ama sen yine de iyi bi doktorun tavsiyesini al canım..ondan sonra gebelik düşün..bu korkular illa ki olucak ..geçmesi için kendini iyi hissettirecek şeyler yap..iyiye odaklan canım..allah yardımcın olsun..ben 2 bebeğimi kaybettm..20 ve 16 haftalarda..3. kez hamileyim ama hala iyi düşünmeye çalışıorum düşün..kendimiz ve doğacak bebişler için bunu yapmalıyız..arkadaşlar günaydın.. bu konuda yeniyim.. daha yazılanların hepsini okumadım.. bebişini kaybedip tekrar bebeği olanlar, bebek bekleyenler varmış allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..
benim geçen hafta 9 haftalık bebişimin kalbi durdu karnımda ve sonrasında kürtaj oldum.. size sormak istediğim bundan sonrası, şimdi ne yapcam ben.. hangi testleri yaptırmam gerek.. bir daha hamile kalmaya korkuyorum birazcık.. zaten doktorum 3 ay bekleyin dedi ama ben bu süre zarfında tedaviye yönelik bir şeyler yapmak istiyorum.. ne yapcam ben şimdi?..
ilk bebeğimdi cnm ben ankaradayım takiplerim ataürk araştırma hastanesinde yapılıyordu..doktor 6 ay korunun dedi 6 ay beklicem işte mecbur..çok korkuyorum bi daha yaşamaktan rabbim sana bi daha yasatmasın sağ salim kucagına al inşallh.suni sncı ile doğum yaptım sezeryan deil cnm..çok zor zamnlar geçiriyorum aklımdan bi an olsun çıkmıyor
arkadaşlar günaydın.. bu konuda yeniyim.. daha yazılanların hepsini okumadım.. bebişini kaybedip tekrar bebeği olanlar, bebek bekleyenler varmış allah herkese hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah..
aslında beklememk en iyisi dediğiniz gibi hazır alışmışken..en iyisi iyi bi doktor bulup gitmek yabancı bi şehirde ne kadar ii bi doktor bulunacaksa....rabbim isteyen herkese tekrar bebiş nasip etsin sağ salim kucagımıza almayıda tabi..birbirimize dua edelim rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsuncnm bana da doktor bekle 6 ay dedi çok değilmi dedim hazır psikolojim hamileliğe alışmışken ben beklemek istemiyorum dedim 3 aya indirdi çok düşündüm çok araştırdım beklemeye gerek kalmıyo sonucu çıktı ortaya ayrıca eskiler düşük yapıp peşinden hamile kalanlar nasıl oldu en sonunda başka doktora gittim ve anlattım bana sakıncası yok dedi ekstra bi coraspirin verdi bunu kullan dedi bekleme dedi anlıycan şimdi deneme yolundayım ve psikolojim suan destekliyo şimdi olduki 3 ay yada 6 ay bekledim allah korusun yine kaybetsem bu kez ne olacak rabbim hayırlısını versin her zaman bunu söylüyorum bence arstırın bekleme yolunu tercih etmiyorsanız deneyin derim
rabbim herkese tekrar nasip etsin hamile olanlarada sağsalim kucagına almayı nasip etsin inşallh 2 kaybınız varmış sizinki neden neden oluyormuş inş bu defa aynı seyi yaşamazsın inan bunu senin kadar istiyorum...rabbim kimsenin yüreğine evlat ateşini düşürmesin çok kötü çokkkkkçok çok üzüldüm allahım sabrını versin inş..patoloji sonucundan sonra doktorun seni yönlendirecektr sanırım..eğer bi sıkıntı çıkmazsa ki inşallah çıkmaz o zaman gebelikte önlem olarak aspirin veriyolar genelde kan sulandırıcı..inşallah sıkıntı yaşamazsın bi dahaki gebeliğinde ne diyelim herşey allahtan..
iyiyiz çok şükür..sen nasılsın? nasıl gidiyor..bayadr yoksun buralarda..
başın sağolsun geçmiş olsun öncelikle..çok zor biliyoruz ama sabır canım..otopsi yaptıramamanı anlıyorum ama belki bişeler öğrenirdin..böyle durumlarda yukarıda da yazdım genellikle kan pıhtılaşması için aspirin veriyolar gebelikte..kan pıhtılaşması testi yaptırabilirsin araştırma hastanesinde ama 2-3 kayıp var demezsen yapmıyolar canım.. ya da bi tanıdık bulabilirsen iyi olur..allahım yardımcın olsun..inşallah gönlüne göre olur..
çok çok geçmiş olsun arkadaşım.ilk kayıptan sonra pek test falan yaptırmıyolar..bi de küçük olunca ama sen yine de iyi bi doktorun tavsiyesini al canım..ondan sonra gebelik düşün..bu korkular illa ki olucak ..geçmesi için kendini iyi hissettirecek şeyler yap..iyiye odaklan canım..allah yardımcın olsun..ben 2 bebeğimi kaybettm..20 ve 16 haftalarda..3. kez hamileyim ama hala iyi düşünmeye çalışıorum düşün..kendimiz ve doğacak bebişler için bunu yapmalıyız..
haklısın canım inş şu süreci atlatsam çok rahat edicem .dün prof. dr. gittik bebeğin iç organlarını taradı çok şükür bişi çıkmadı çokda rahatladım damarlarındaki kanın akışından idrar torbasının işlevine kadar baktı . bu arada sen nasılsın iş den eve evden işe sanırım..
topiği başından beri okudum ve içime umut oldunuz bebeklerini kucaklayanlara ne mutlu Rabbim hayırlı evlat olmalarını nasip etsin .. hamilelerde sağ salim kavuşsunlar bebelerine İNŞAALLAH.. ve benim gibi gönlü yaralılarada Rabbim en kısa zamanda bebek sevinci yaşatsın ..ben aralık 21 de malesef ölü doğum yaptım 22 haftalık olması gerekiyordu bebeğimin kalbi durmuş şimdi pataloji sonuçlarını bekliyoruz 1 1,5 ay sürer diyorlar bakalım ne çıkacak yaş 36 benim korkularım daha çok . umarım kollarıma bebeğimi almak için çok beklemem benim 15 yaşında kızım var onda hiç bir problem yaşamamıştım Rabbim İNŞAALLAH o muhteşem duyguyu anne olmayı yine tattırır İNŞAALLAH
mrb ben 1 ay önce 7 aylık kızımı kaybettim karnımda öldü kalbi durdu kızımın otopsi yaptr dediler yaptıramadım sebebi ne neden oldu bilmiyorum..sizde yasamıssınız rabbim bi daha yasatmasın...siz ne gibi testler yaptırdınız sebebi ne bunu yasamanızın...bana yol gösterirmisnz ben doktora gittim fakat doktor sadece parca kalmısmı die baktı hamile kalınca görüşürüz test felan yaptrmana gerek yok dedi ben neden oldu çok merak ediyorum bi daha yasamaktan cok korkuyorum siz neler yaptınız ne olur cvb verin
ben meleğimi çokk özledim öyle güzeldiki gördüm ben onu..7 aylık olmasına rağmen büyüktü kızım..isyan etmek deil ama o hastanede benmle sancı çeken ve bebeği ağlayarak doğan çok kişi vardı ellernde bebek çantaları hasta yakınları bekliyordu benseee ya benn sesini duymicamı bile bile kıvrandım acıyla keşke keşkeee kızım ağlayarak doğsaydı yaşasaydıda 10 kat acı çekseydim..herkes bebeğine yeni kıyftler giydirdi ben kefen giydirdim beyazlarla uğurladım topraga verdim yavrumu..benm ciğerim yüreğimde adana toprakları altında kaldı kızımla birlikteo olmasada ben anneyim annelik güzelmiş ama işte o amalar yokmuuu...tek isteğim yeniden anne olmak kızıma kardeş yapmak rabbim bi daha kimseye yaşatma ne olur sizleri öyle iyi anlıyorum kii taa içlerden derinlerden kopan fırtınanın büyüklüğünü dinmek bilmeyen o acıyı rabbim sen sabır ver (((
Basin sagolsun canim. Allah sabir dayanma gucu versin bende 2 ay onse dusuk yaptim 2 aylikti bebegim bende cok agladim hala ultrason resimlerine bakiyorum onu asla unutmayacagim. Senin acin benimkinden daha buyuk 7 ay umut etmissin .. Canim hic bir aci ilik gunki gibi canini yakmaz yavas yavas azalacak acin. ALLAHIM tez zamanda saglikli bebekler nasip etsin bize ben 2. Ayimi doldurdum 3.aydan sonra tekrar deneyecegim . Bu siteyi okudugumda benimle ayni durumda olan benden daha zor durumda olan insanlarda varmis diyorum sende boyle dusun beterin beteri var. Allahin bize bir lutfu cennette bir melek annesi olmak ve cennetteki meleklerimiz ahirette annelerini bulur ve onlari almadan cennete gitmezlermis. Peygamber efendimizde sav bir sohbetinde 1 tane dahi bebegi dusen kadin Allaha siginir ve bu aciya sabrederse cennete girer buyurmus. Tatlim bebeklerimiz en guzel yerdeler bizde dunya uzerinde onlarin ozlemlerine sabredecegiz. Bu arada Bende adanaliyim hemserim ama ankarada yasiyoruz iki senedir.
haklısın hemşerim ve bende ankaradayım içime umut oldunuz ve inş yakın yerdesindir bana benm burda kimsem yok bi yıl olmadı buraya geleli
Ben yenimahallede oturuyorum.sen ne taraftasin tatlim. Birde bundan sonra yeni bebegine odaklan ben oyleyapiyoru folikasitedevam et rahimiiyilestiren yumurtaliklara iyi gelen yiyeceklerle beslen tatlim gerekiyorsa testler yaptir bir rahatsizligin varsa tedavi ol. Benimde ilk gebeligimdi ilk 1 aysurekli agladim hele ilk hafta esim haftada bir kac gun gecede calisiyor yanliz kalinca insanin aklina daha cok geliyor.esimde ben yanliz kalmayayim diye bir cift muhabbet kusualmis simdi onlra cocuklarim diyorum onlari besliyorum kafam dagiliyor bana kuslar cok iyi geldi oneririm tatlim
ben etimesguttayım cnm gidicem doktora zaten de hanfi hastne ii ve test yapar bilmiyorum benmde ilk bebeğimdi ve ne cok seyimiz benziyor seninle.benm bebeğim 26 hafta 5 günlüktü karnmda kalbi durdu..ve bizimde 2 çift kuşumuz var eşim onunla ilgilen zamn geçir diyor banada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?