karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
bende burda devlet hastanesi var bi doktoru övdüler hemn yakınmda hastane zaten oraya gittim parca varmı kalmışmı die baktı rahime baktı işte sordum test felan yok gerek yok hamile kalınca grsz dedi..beraber baska hastaneyi gitsek acaba sende slm söle kuşlarına benmkilerinde hiç sesi durmuyor sabahları uyutmuyolar..

Canim ben ozel lina hast kurtanoldum parca bile almadilar ilk dusuk diye kan testleri hormon textleri yaptirdim birsey cikmadi. Allah nasip ederse bir daha hamile kalinca en bastan ozele gidecegim devlette sirada beklemek bile zor oluyor hamike hamike. Batikentte bilgi hastanesine gdcgm suan hamile 2 arkadasim oraya gdyor hem uygun hemde ilgililermis

şu testleri yaptırayımda hamile kalayım bi inş o zamn hastenelere bakıcam rabbim nasip etsin inş

sende kendne ii bak inş yakından tanısırız bu arada adım zeynep 24 yasındayım..bende sağlık ocagna gidicem kolay gelsn cnm grsz

Tatlim ben geldim. Bende 28 yasindayim adim ayse ama tatlim forumda bilgilerini verme. 2 yillik evliyim . Sen nekadarlik evlisin evlenerek mi ankaraya geldin.

Tatlim ben geldim. Bende 28 yasindayim adim ayse ama tatlim forumda bilgilerini verme. 2 yillik evliyim . Sen nekadarlik evlisin evlenerek mi ankaraya geldin.
ayse abla hoşgeldin...ben evleneli 1 yıl olmadı evlendim geldim eşimin işi burda o yuzden.evlendm hemn hamile kaldım ama işte kısmet olmadı

Canım benim bende bebekte çok iyi çok şükür bugün kon. vardı bebişimi gördüm daha mutlu oldum popusunu gösterdi hep bize
haftaya şeker testim var hayırlısı ile...arada yaz ben merak ediyom aklım sizde kalıyor..dikkat et kendine ...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz demek isterdim ama pek hoş durumlardan öteri toplanmadık çünkü..
Bebeğini kaybeden arkadaşlar başınız sağolsun Rabbim sabır versin...hayırlısı ile inş zamanı gelince tekrar sağlıklı bir hamilelik gecirminizi diliyorum..
bizlerde ilk buraya geldiğimiz zamanlar bebeklerimizi kaybetmiştik çok şükür şimdi hamileyiz kimi arkadaşlarımız bebeklerimi kucaklarına aldı Allahın izniyle hepimiz bugünleri atlatcaz inş..yeterki ümidinizi kaybetmeyin herşeyde bir hayır vardır demekten başka söz bulamıyorum

Son düzenleme:

benmde tek isteğim bi daha aynı seyleri yaşamamak ve bebeğimi sağ salim sağlıklı kucağıma almak.bugn sağlıkocagına gittim doktor sana pıhtılaşma testi yapılmış doğum yaptıgın hastanede dedi verdkleri kağıtların içinde yapılan test sonuclrı vardı ona baktı..bide senin bebeğin 29 haftalık ve büyükmüş baya baska sorunda vardır dedi.iyice kafam karıştı cnm cok sıkkınnn (((

ayse abla hoşgeldin...ben evleneli 1 yıl olmadı evlendim geldim eşimin işi burda o yuzden.evlendm hemn hamile kaldım ama işte kısmet olmadı

Hayirlisi buymus tatlim insan ilk zamanlar bu cumleyi kuramiyor niye boyle oldu ben hak etmedimmi diyor ama canim kirilan hayallerini yeniden toplayip kendine bakman gerekiyor. Benim annemin ilk bebegi dusmus sonra ben olmusum sonra bir kiz kardesim daha var. Teyzemin kizlari birinciyi dusurmus arkasindan 2 tane cocuk yapmislar. Darisi basimiza insallah ... Bir daha ki gebeligimiz saglikli olacak ve sonuna kadar gidecegiz Allahin izniyle

benm annemde 2 tane düşürmüş en son ben olacakmışım doktor müdahalesiyle olmuşum sonrasında 3 kardeşim daha var inş bizim içinde bu son olur ve bizde kavusuruz bebişlerimize abla çok istiyorum inanki bu yalnz sehirde tek desteğim eşim bide yannda bebeğim olsa tam olucak allhın izniyle inşallh..

Hosbulduk canim Allahim bir daha aci yasatmasin en kisa zamanda saglikli bebekler nasip etsin hepimize

Zeynepcigim benimde dilegim bu bizim aile hep adanada. Bizimde cocugumuz olsun evimiz cocuk sesleriyle dolsun istiyorum Allahim nasip ederese 3 tane dusunuyorum. Canim benim dun devlet hastanesinde gittigim dr bana umit verdi soyle soyledi sen istedigin kadar test yap film cektir herseyin temiz ciksa bu bebegin dogacaginin garantisi var mi ama dogacak bebegi de hic bir sey engellemez dedi. Sen kafani rahat tut folikastini ic hamike kalinca goruselim dedi. Birde zeynepcigim Allaha cok sukur hamile kalabiliyoruz zaten cok ciddi bir problemimiz olsa hamile kalamayiz

çok doğru abla dua ve inanç hıı ben hamilykende dua ettim inandım hiç düşünmedm böyle olacak ama işte rabbim yazmış olacakmış demekki..evet çok şükür ki hamile kaldık ve kalabiliyoruz kendmizi teselli etmek zorundayız..

ben de 32.haftada 5 ocakta kızımı kaybettim,otopsiye göndermedim.kontrole gittim tekrar gebe kalınca görüşürüz dedi,herhangi test yaptırmıyacakmıyım dedim,gerek yok dedi.

canim bende iyim cok sukur... hamilelik dogum falan derken ara vermistim nete...

ben de 32.haftada 5 ocakta kızımı kaybettim,otopsiye göndermedim.kontrole gittim tekrar gebe kalınca görüşürüz dedi,herhangi test yaptırmıyacakmıyım dedim,gerek yok dedi.

mrb cnm seninde durumn benle aynı sanırım ilkmiydi bebeğin benm ilkti 29hafta 5günlüktü kızım..nerde oturuyosun bende test yaptırmadım bugn bile gittim doktra kanta mikroba baktı basından savar gibi.banada baska bi dktr hamile kalınca grsz dedi yani senle aynı durumdayım

herkese merhaba uzun süredir girip yazamadım yeni arkadaşlar gelmiş aramıza keşke iyi haberlerle burda tanışsaydık ama olsun inşallah sizlerde bizler gibi yeniden bu güzel duyguyu tadacaksınız..bende bebeğimi kaybettikten sonra zor zamanlar yaşadım ama çok şükür yeniden hamileyim ve kızıma kavuşmak için gün sayıyorum..hazırlıklarım bitti çok şükür geriye beklemekten başka yapacak bişey yok..dualarınızı eksik etmeyin sağsalim alayım kızımı kucağıma inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…