- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.161
bende burda devlet hastanesi var bi doktoru övdüler hemn yakınmda hastane zaten oraya gittim parca varmı kalmışmı die baktı rahime baktı işte sordum test felan yok gerek yok hamile kalınca grsz dedi..beraber baska hastaneyi gitsek acaba sende slm söle kuşlarına benmkilerinde hiç sesi durmuyor sabahları uyutmuyolar..Ben bu hafta zubeyde hanim hastanesine gittim ilk dusuk diye her hangi bir incelemeye gerek duymadi utrason sonucuma gore bir sikinti yok bir daha hamike kalinca gel dedi . Tatlim benim kuslari seninkilere selami var cik cik otuyorlar simdi marulda verdim keyifleri yerinde
bende burda devlet hastanesi var bi doktoru övdüler hemn yakınmda hastane zaten oraya gittim parca varmı kalmışmı die baktı rahime baktı işte sordum test felan yok gerek yok hamile kalınca grsz dedi..beraber baska hastaneyi gitsek acaba sende slm söle kuşlarına benmkilerinde hiç sesi durmuyor sabahları uyutmuyolar..
Canim ben ozel lina hast kurtanoldum parca bile almadilar ilk dusuk diye kan testleri hormon textleri yaptirdim birsey cikmadi. Allah nasip ederse bir daha hamile kalinca en bastan ozele gidecegim devlette sirada beklemek bile zor oluyor hamike hamike. Batikentte bilgi hastanesine gdcgm suan hamile 2 arkadasim oraya gdyor hem uygun hemde ilgililermis
şu testleri yaptırayımda hamile kalayım bi inş o zamn hastenelere bakıcam rabbim nasip etsin inş
Insallah tatlim canim ben simdi yemek hazirlamaya gidiyorum kib hemserim yanliz degilsin))
sende kendne ii bak inş yakından tanısırız bu arada adım zeynep 24 yasındayım..bende sağlık ocagna gidicem kolay gelsn cnm grsz
ayse abla hoşgeldin...ben evleneli 1 yıl olmadı evlendim geldim eşimin işi burda o yuzden.evlendm hemn hamile kaldım ama işte kısmet olmadıTatlim ben geldim. Bende 28 yasindayim adim ayse ama tatlim forumda bilgilerini verme. 2 yillik evliyim . Sen nekadarlik evlisin evlenerek mi ankaraya geldin.
Canim cok yogun bir is temposu vardi birturlu yazamadim. Yogun olmasi ne kadar iyi onu da bilemiyorum. Oturup aglamami engelliyor ama bebis calismalarina girerken de stresli olmak istemiyorum. Sen nasilsin canim arkadasim? Bebisinin ve senin durumun insallah cok iyidir ikiniz icin de dua ediyorum. Bir gun ben de mujdeli haberle gelirim umarim. Dedigini dusunucem ve cok istemek yerine olursa olur olmazsa olmaz dicem bakalim. Cok isterken bunu dusunmek biraz zor ama hayirlisi tabii.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz demek isterdim ama pek hoş durumlardan öteri toplanmadık çünkü..
Bebeğini kaybeden arkadaşlar başınız sağolsun Rabbim sabır versin...hayırlısı ile inş zamanı gelince tekrar sağlıklı bir hamilelik gecirminizi diliyorum..
bizlerde ilk buraya geldiğimiz zamanlar bebeklerimizi kaybetmiştik çok şükür şimdi hamileyiz kimi arkadaşlarımız bebeklerimi kucaklarına aldı Allahın izniyle hepimiz bugünleri atlatcaz inş..yeterki ümidinizi kaybetmeyin herşeyde bir hayır vardır demekten başka söz bulamıyorum
ayse abla hoşgeldin...ben evleneli 1 yıl olmadı evlendim geldim eşimin işi burda o yuzden.evlendm hemn hamile kaldım ama işte kısmet olmadı
Hayirlisi buymus tatlim insan ilk zamanlar bu cumleyi kuramiyor niye boyle oldu ben hak etmedimmi diyor ama canim kirilan hayallerini yeniden toplayip kendine bakman gerekiyor. Benim annemin ilk bebegi dusmus sonra ben olmusum sonra bir kiz kardesim daha var. Teyzemin kizlari birinciyi dusurmus arkasindan 2 tane cocuk yapmislar. Darisi basimiza insallah ... Bir daha ki gebeligimiz saglikli olacak ve sonuna kadar gidecegiz Allahin izniyle
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz demek isterdim ama pek hoş durumlardan öteri toplanmadık çünkü..
Bebeğini kaybeden arkadaşlar başınız sağolsun Rabbim sabır versin...hayırlısı ile inş zamanı gelince tekrar sağlıklı bir hamilelik gecirminizi diliyorum..
bizlerde ilk buraya geldiğimiz zamanlar bebeklerimizi kaybetmiştik çok şükür şimdi hamileyiz kimi arkadaşlarımız bebeklerimi kucaklarına aldı Allahın izniyle hepimiz bugünleri atlatcaz inş..yeterki ümidinizi kaybetmeyin herşeyde bir hayır vardır demekten başka söz bulamıyorum
benm annemde 2 tane düşürmüş en son ben olacakmışım doktor müdahalesiyle olmuşum sonrasında 3 kardeşim daha var inş bizim içinde bu son olur ve bizde kavusuruz bebişlerimize abla çok istiyorum inanki bu yalnz sehirde tek desteğim eşim bide yannda bebeğim olsa tam olucak allhın izniyle inşallh..
Zeynepcigim benimde dilegim bu bizim aile hep adanada. Bizimde cocugumuz olsun evimiz cocuk sesleriyle dolsun istiyorum Allahim nasip ederese 3 tane dusunuyorum. Canim benim dun devlet hastanesinde gittigim dr bana umit verdi soyle soyledi sen istedigin kadar test yap film cektir herseyin temiz ciksa bu bebegin dogacaginin garantisi var mi ama dogacak bebegi de hic bir sey engellemez dedi. Sen kafani rahat tut folikastini ic hamike kalinca goruselim dedi. Birde zeynepcigim Allaha cok sukur hamile kalabiliyoruz zaten cok ciddi bir problemimiz olsa hamile kalamayiz
Cok uzuldum Allah sabir versin cok aci. Sen de melek annesi olmussun canim. Onlar bizim sonsuz bebislerimiz. Cok ozleticekler kendilerini ama bir gun kavusacagiz onlara hic birakmamacasina.
Insallah Allahim bu dunyada da fazla bekletmeden saglikli bebislere kavusmamizi nasip eder. Testler konusunda ise soyleyebilecegim pihtilasma testi (trombofili paneli olarak) en cok yapilani ama doktoruna sorup baska testler de yaptirabilirsin.
canim bende iyim cok sukur... hamilelik dogum falan derken ara vermistim nete...çok çok üzüldüm allahım sabrını versin inş..patoloji sonucundan sonra doktorun seni yönlendirecektr sanırım..eğer bi sıkıntı çıkmazsa ki inşallah çıkmaz o zaman gebelikte önlem olarak aspirin veriyolar genelde kan sulandırıcı..inşallah sıkıntı yaşamazsın bi dahaki gebeliğinde ne diyelim herşey allahtan..
iyiyiz çok şükür..sen nasılsın? nasıl gidiyor..bayadr yoksun buralarda..
başın sağolsun geçmiş olsun öncelikle..çok zor biliyoruz ama sabır canım..otopsi yaptıramamanı anlıyorum ama belki bişeler öğrenirdin..böyle durumlarda yukarıda da yazdım genellikle kan pıhtılaşması için aspirin veriyolar gebelikte..kan pıhtılaşması testi yaptırabilirsin araştırma hastanesinde ama 2-3 kayıp var demezsen yapmıyolar canım.. ya da bi tanıdık bulabilirsen iyi olur..allahım yardımcın olsun..inşallah gönlüne göre olur..
çok çok geçmiş olsun arkadaşım.ilk kayıptan sonra pek test falan yaptırmıyolar..bi de küçük olunca ama sen yine de iyi bi doktorun tavsiyesini al canım..ondan sonra gebelik düşün..bu korkular illa ki olucak ..geçmesi için kendini iyi hissettirecek şeyler yap..iyiye odaklan canım..allah yardımcın olsun..ben 2 bebeğimi kaybettm..20 ve 16 haftalarda..3. kez hamileyim ama hala iyi düşünmeye çalışıorum düşün..kendimiz ve doğacak bebişler için bunu yapmalıyız..
ben de 32.haftada 5 ocakta kızımı kaybettim,otopsiye göndermedim.kontrole gittim tekrar gebe kalınca görüşürüz dedi,herhangi test yaptırmıyacakmıyım dedim,gerek yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?