karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Dün ultrasonda bir kere daha bakıldı bebeğime ve herhangi bir değişiklik yoktu. Hala kalbi atmıyordu ve hiç gelişmemişti. Bir iki saat sonra da kürtaj için hazırlıkları başlattılar ve bebeğimi aldılar. Pataloji istedim neden gelişmediği ve kalbinin durduğuna dair. 4 ila 6 hafta arasında çıkarmış sonuçlar. Bakalım ne diyecekler, merakla bekliyorum.

tekrar kanamam başladı zaten,peki kontrol pelvik muayene şeklinde mi oluyor ultrasonla baksınlar ya zaten yara oluyor duaların içinde çook teşekkür ederim.

Canim cok gecmis olsun umarim sonuclarda kolay cozulecek bir sey cikar ..Allah daha beterinden saklasin insallah bir daha ayni aciyi yasatmaz insallah.tekrar gecmis olsun.

tekrar kanamam başladı zaten,peki kontrol pelvik muayene şeklinde mi oluyor ultrasonla baksınlar ya zaten yara oluyor duaların içinde çook teşekkür ederim.

Yok usg ile bakarlar korkma.yanlisim yoksa haftan kucuktu..cok ileri haftalarda dogum sonrasi yapilan muayene de rahim agzina dokunmustu yumusak mi nasil falan diye, bir de usg den sonra yeniden kurtaja karar verdi.ama bu dedigim benim ikinci bebegimden sonraki islem o 23 haftalikti. ilk bebegim 8 haftalikti ve sadece usg ile bakildi .hafta kucuk oldugundan yuksek ihtimalle parca falan da kalmiyor zaten.tekrar gecmis olsun.

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin..

5 haftalık bile değildi inşallah ya çok teşekkür ederim, Rabbim bir daha yaşatmasın kimseye.

mrb hanımlar.. ben 9 a önce dekolman plesanta sonucu kızmı kaybettım sezaryen oldum... 6 ay korundum sonra hemen gebe kaldım bu seferde 6 haftalıkken kalp atışı durdu küretaj oldum. 1 buçuk ay oldu kürtaj olalı... bazı testler yaptıracağız yenı gebelik öncesi. sorum şu: grıbım ve öksürük şurubu ile soğuk algınlığı için hap alıyorum şu an.. pazartesı testler yaptırmak istiyoruz benımle ılgılı bır sebep varmı dıye pıhtılaşma vb.. bu aldığım grip ilaçlarının sonucu yanıltma gıbı durumu olabılır mı sızce bılgınız varmı?

İnş arkadaşlar hayırlısı ile sağlıklı uzun ömürlü bir kuçamıza alırız inş. çok yoruldum çokk..

insallah guzel arkadasim. ikinizde saglikli olun bebisin dogup uzun omurlu huzurlu olsun insallah.
seker testi sonucunu alabildin mi?
Ben bu aralar icime kapandim. Doktorun verdigi ilaclari kullaniyorum ama henuz birsey yok. Ama Allah buyuk, yeniden bir bebis verir insallah.

içine kapanmak yok herşey hepmiz için güzel olcak...tabikii bebişin olcak inş. şeker testi yüksek cıktı canım o yüzden pazartesiden gününden beri diet verdi dr. yarın nasipse açlık şeker testi yapılcak inş sonuçlar iyi çıkar .

100gr şeker yüklemesi yapıldı sonuç gene yüksekmiş 4 defa kan aldılar süzgeç gibi oldum artık 2 hafta diet verdi gene sonra gene şeker ölçümü olçak..bebek çok şükür iyi bende durumlar böyle şimdilik

bebegin iyi olmasi cok sevindirici . Umarim birdahaki ölcumlerde şeker seviyende iyi cikar ,kendine diyetine dikkat et canim

selam kızlar kimse gelmez oldu.çok şükür ben ve bebeğim iyiyiz.şekerim ne az ne çok cıktı diete devam 3 hafta sonra tekrar açlık şeker testi yapılcak.sizde durumlar nasıl..

canım inş sağlıklı şekilde doğumun gerçekleşmiştir...Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

slmlar herkese..yeni arkadaşlar var sanırım..geçmişi tam okuyamadım..bebeğini kaybedenlere sabır diliyorum..allahım yaşadıklarınızın mükafatını versin inşallah..çok zor yaşayan bilir sadce..inşallah rabbim yavrularınızın kardeşlerini göndersin tez zamanda

ben şubat tatili nedeniyle giremedim nete..umarım iyidir herkes..çok şükür biz iyiyiz..bugünleri gördüm ya hala inanamıyorum..sanki rüyada gibiyim bazen..uyanıvericem die çok korkuyorum..hala yatak istirahatindeyim..bebeğim iyi olsun da alıştım buna da..sizleri merak ettim durdum hep..inşallah herkesin keyfi yerindedir..

iyi olmana sevindim canım arada uğra merak ediyorum sizleri..

slmm bende uzun süredir giremiyorum . bebegini kaybedenlere Allah sabır versin en kısa zamanda nasip etsin herkese inşş..bnm oğlum 3 aylık oldu. erken dogdu 8 aylıkken.11 gün kuvezde kaldı solunum sorunu oldu atlattık o gunleride şu an iyi çok şükür herkesde olan bebek şikayetleri var bizdede.
yorgunbulutlar sen naptın okuyamadım geçmişi istiraatte dogumamı yanaştın ,* yaptınmı dogumm ?

iyi olmana sevindim canım arada uğra merak ediyorum sizleri..

canım haklısın valla da tatilde giremedim işte..önce de eşim bilgisayarda çok taklıosun zararı olur die rahat bırakmıodu..inan soğumuştum nette..açasım bile gelmedi bi süre..sonra da tatil malum..annem geldi bi ara sonra kayınvalidemler geldi bizdeydi..biz gidemeyince malum onlar geldi mecbur..derken baya zaman geçti işte..sen nasılsın nası gidiyo? şeker yüklemesinde sıkıntı mı çıktı?

cnnm allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşllh..oğlun kocaman olmuş allahım nazarlardan korusun.kötü günler geride kalmış..inşallah hep güzel günler görürsünüz oğlunla..ben şu an 27.haftadayım canım..13. haftada rahim ağzına dikiş atılmıştı..ondan beri yatıyorum..banyo ve wc dışında hiç kalkmıyorum..yani 3 aydır bu vaziyette çok şükür buralara geldik canım..ilk defa yaşıorum bu haftaları..bebeğimi ilk kez hissediorum..o kadar güzel bi duyguymuş ki rabbim her kadına yaşatsın inş..o içimde kıpırdadıkça öle boş boş gülümsüyorum..inşallah darısı 30 lu haftalara olur..şimdilik bi sıkıntımız yok ama doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnelere başlıycak 29. haftada..erken doğarsa die..inşallah bu sfer olucak ya inanıyorum çok..hiç elim gitmezken artık ara ara nette alışveriş sitelerine bile bakmaya başladım..maşallah diim kendime :)inşallah sonunda ben de senn gbi oğlum 3 aylık oldu die yazabilirm..allahım hiç bi kadının kucağını boş bırakmasın inşallah..

şeker biraz yüksek cıktı canım o yüzden diete devam 2 hafta sonra tekrar açlık şekeri bakılcak hayırlısı ile bunuda atlarız inş. Allahın izni ile az zamanımız kaldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…