- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.221
cnnm allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşllh..oğlun kocaman olmuş allahım nazarlardan korusun.kötü günler geride kalmış..inşallah hep güzel günler görürsünüz oğlunla..ben şu an 27.haftadayım canım..13. haftada rahim ağzına dikiş atılmıştı..ondan beri yatıyorum..banyo ve wc dışında hiç kalkmıyorum..yani 3 aydır bu vaziyette çok şükür buralara geldik canım..ilk defa yaşıorum bu haftaları..bebeğimi ilk kez hissediorum..o kadar güzel bi duyguymuş ki rabbim her kadına yaşatsın inş..o içimde kıpırdadıkça öle boş boş gülümsüyorum..inşallah darısı 30 lu haftalara olur..şimdilik bi sıkıntımız yok ama doktor her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğnelere başlıycak 29. haftada..erken doğarsa die..inşallah bu sfer olucak ya inanıyorum çok..hiç elim gitmezken artık ara ara nette alışveriş sitelerine bile bakmaya başladım..maşallah diim kendime :)inşallah sonunda ben de senn gbi oğlum 3 aylık oldu die yazabilirm..allahım hiç bi kadının kucağını boş bırakmasın inşallah..
nerlerdesin kızlar gene gelmez oldunuz yahuuu....
valla ben buralardayım..genelde burda ses seda yok rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapanlar topiğindeyim..benm gbi dikiş atılan arkadaşlar var hep..dikişten sonra doğum yapanlar var..onlarla konuşmak iyi geliyo..buraya da göz atıorum bakıorum kimsecikler yok..sen nerelerdesn neler yapıosun..
haklsıın canım eskisi gibi pek gelen giden yok zaten...çok şükür biz iyiyiz az önce kont. geldim şekerim normal artık abartmandan yiyebilirim diette son :) 30 hafta 2 günlük müşüm bebişimde 1729g haftaya cuma tekrar gidicem iğne başlatcakmış bebişin ciğerlerinin gelişmesi için herhangi bir erken doğum riski olur diye..zaten iğne ile kardeş gibi olduk..bende durumlar böle umarım sende iyisindir.dikkat et kendine
mrb arkadaşlar benimde 2 düşük 1,5- 2 ay arasındaydı 2 kürtaj kalp atışı oluşmadğı için sonrasında hamile kalamadım rahim yapışması olmuş ameliyat oldum 8 ay oldu ama hala bişey yok benim gibi olan varmı aranızda neler yapmalım biri bana yardımcı olsun artık psikolojim alt üst oldu
sevindim canım ama dediğin gbi sen yine de abartma..zaten yediğimiz şekerli şeylerin bebişe pek faydası olduğu söylenemez..bebişine de maşallah canım iyi kilo almış..topaç gbi bebişlerimiz olcak inşallah :) benmkinin de kilosu iyiydi en son..yarın gidicem inşallah..sabırsızlanıorum bebişimi görmek için..inşallah biz de kilo almışızdır..ben de yarın başlıycam sanırım ciğer geliştirici için..bidahakine başlarız demişti doktorumuz..bakalım yarın neler dicek..allahım heeep iyi şeyler duymayı nasip etsin inşallah.ben de aynen iğne olmak alışkanlık yapacak doğumdan sonra da iğne krizine girecem die korkuom :) günlük ve haftalık iki taneydi benm.şimdi bi de bu ciğer için..yavrularımızı sağ salim kucağımızda görelim de bütün bunlara değecek arkadaşım inşşş. sen de dikkat et kendine canım
arkadaşım çok çok geçmiş olsun..sen bu düşükjlerin nedenini araştırmak için bi araştırma hastanesine falan gittin mi? hangi şehirdesin bilmiorum ama 3. hamilelikten önce bi araştırma yapılmasını isteyebilirsin yapılmadıysa..en azından bebeklerini kaybetme sebebin belli olursa 3. de önünü görebilirsn..benm bu şeklde olmadı ama ben de 2 bebeğimi kaybettim..kan pıhtılaşma ve genetik testler yapıldı..şu an 3. gebeliğim..rahim ağzında dikişle 3 aydır yatıorum..öncelikle iyi bir doktor bul arkadaşım..bu çok çok önemli..ondan sonra inşallah sağlıkla sıhhatle hamile kalırsın..sanırım herşeyden önce stres etkiliyor hamileliği başka bi sıkıntı yoksa biraz bu fikirden uzaklaşmak iyi gelebilir..yani yaşını falan bilmiorum ama illa olsun die hareket edilince inadına olmuyor sanki..rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallah..hakkında hayırlısı olsun
çok saol canım ankara araştırma hastanesine gittim bütün testler yapıldı kayda değer birşey çıkmadı canım ordaki doktor hamile kal adetin geçer geçmez gel dedi ama son kürtajdan sonra hamile kalamadım kalamıyorum saglıklı sperm ve ymurtayla belki kalırım diye tüp yaptırdım olmadı rahim yapışması olmuş ameliyat oldum ama 8 aydır yine yok birşey eşimde sperm yapısı bozukluğuda var öncesinde %5 di şimdi %0 çıkıyor canım ne yapcağımı şaşırmış durumdayım
Allah sağlıklı sıhhatli bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş.
anladım canım.birşey çıkmamış olmasına sevindim.doktoruna güveniyorsan sıkıntı olmıycaktır inşallah.en güzel en hayırlı en ummadığın anda bebeğine kavuşursun inşallah..rabbim için zorluk var mı? sıkıntılar hep bizim için.iyi dileklerin için çook teşekkür ederim..ben şu günleri şu haftaları gördüm ama canım neler geldi geçti...2 yılın sonunda gördüm bu günleri çok şükür..vakti zamanıysa inşallah olur bunda..sakın umutsuzluğa düşme..umutsuzluk şeytandandır..rabbim hepimize hayrlı sağlıkla evlatlar nasip etsin..gönlüne göre versin inş..
sevindim canım ama dediğin gbi sen yine de abartma..zaten yediğimiz şekerli şeylerin bebişe pek faydası olduğu söylenemez..bebişine de maşallah canım iyi kilo almış..topaç gbi bebişlerimiz olcak inşallah :) benmkinin de kilosu iyiydi en son..yarın gidicem inşallah..sabırsızlanıorum bebişimi görmek için..inşallah biz de kilo almışızdır..ben de yarın başlıycam sanırım ciğer geliştirici için..bidahakine başlarız demişti doktorumuz..bakalım yarın neler dicek..allahım heeep iyi şeyler duymayı nasip etsin inşallah.ben de aynen iğne olmak alışkanlık yapacak doğumdan sonra da iğne krizine girecem die korkuom :) günlük ve haftalık iki taneydi benm.şimdi bi de bu ciğer için..yavrularımızı sağ salim kucağımızda görelim de bütün bunlara değecek arkadaşım inşşş. sen de dikkat et kendine canım
mrb arkadaşlar benimde 2 düşük 1,5- 2 ay arasındaydı 2 kürtaj kalp atışı oluşmadğı için sonrasında hamile kalamadım rahim yapışması olmuş ameliyat oldum 8 ay oldu ama hala bişey yok benim gibi olan varmı aranızda neler yapmalım biri bana yardımcı olsun artık psikolojim alt üst oldu
Canım geçmiş olsun İnş bundan sonra Allah kucanı boş bırakmaz..moralini bozma herşeyde vardır bir hayır
nerlerdesin kızlar gene gelmez oldunuz yahuuu....
sağol canım teşekkür ederim güzel dileklerin için Allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Canim bir ümit belki bebis haberiyle gelip yazarim diye bekledim ama hala oyle bir haber verebilecek durumda degilim.
Umitsizlige kapilmak istemiyorum, insallah olucak diyorum. Prenatal vitamin ilaclari aliyorum 5 ay oldu bakalim. Allahim ne zaman nasip ederse.
Senin seker duzeyinin normale dondugune de cok sevindim. Sen ve bebisin mutlu mutlu gecirin insallah bundan sonraki zamanlarinizi.
merhaba arkadaşalar
2 hafta önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim buraya genelde hep hamilelikle ilgili şeyler yazdım ama bu kez biraz farklı olacak sanırım çünkü çok doluyum ve kötüyüm birileriyle paylaşmam gerek diye düşündüm haftasonu eşimle tartıştık ve bana hamileyken sana yardımcı olmam ve olduğumdan çok farklı davranmam eğer bebeğe birşey olursa beni suçlama diyeydi dedi. beynimden vurulmuşa döndüm. sonra seni kızdırmak için söyledim dedi ama çok kırıldım . ne yapacağımı bilemiyorum ona tekrar nasıl güvenipte hamile kalıcam ? ya da evliliğimde mutlu olduğumuzu sanıyordum ama yalanmıydı?
çok çok geçmiş olsun..öncelikle şu an çok hassas olduğunu bilmelisin arkadaşım..o kadar hassassın ki böle bişe sölemeseydi de eşinle kavga edebilirdin..ben de bir keresnde resmen sinir krizi geçirmiştim..çünkü benle aynı zamanda hamilee bi arkadaşım vardı..ben bebğimi kaybetmiştim ama o bana hep bebeğiyle ilgili şeyler anlatıodu..karnını elletiyodu düşünebiliyor musun..ben bunlara katlandım arkadaşıma bişe diyemedim ama eşime anlattım..o da bana resmen kıskançsın demeye getirmişti..açık açık demedi ama abartıosun saçmalıosun tarzında konuştu..benm içim yanıodu o nerden bilsin ki..annelik rahimde başlıor ama babalık bebek doğunca..ondan o kadar nefret ettim o an..ama sonra o da anladı ben de..çok çok pişman oldu..aslında hiç bi kötü niyet, yoktu sadce beni anlaması mümkün değildi..eşim dünyalar iyisi bi insandır..yani o ank, duygular o kadar farklı ki canım..bu yüzden kendine biraz zaman ver..eşinle bebek dışında konulara yönelin biraz..gezin tozun..hemen hamile kalmazsn zaten biraz bekleme sürecinde olursn..bu sürede birbirinizi yiyip bitirmeyin..inşallah herşey gönlünce olur..
merhaba arkadaşalar
2 hafta önce 6 haftalık bebeğimi kaybettim buraya genelde hep hamilelikle ilgili şeyler yazdım ama bu kez biraz farklı olacak sanırım çünkü çok doluyum ve kötüyüm birileriyle paylaşmam gerek diye düşündüm haftasonu eşimle tartıştık ve bana hamileyken sana yardımcı olmam ve olduğumdan çok farklı davranmam eğer bebeğe birşey olursa beni suçlama diyeydi dedi. beynimden vurulmuşa döndüm. sonra seni kızdırmak için söyledim dedi ama çok kırıldım . ne yapacağımı bilemiyorum ona tekrar nasıl güvenipte hamile kalıcam ? ya da evliliğimde mutlu olduğumuzu sanıyordum ama yalanmıydı?
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasib etsin inşallah.
Genelde hamilelik döneminde eşinin dediği gibi bebeğe ve annesine bir zarar gelmesin diye insanlar anne adayına normalden daha hassas davranırlar. Eşinin söylediğinde bir tuhaflık yok. Doğru söylemiş.
Sen hassas bir dönemdesin şu anda bunu kişisel almışsın alakası yok canım. Bu durumu eşinin sana değer verip vermemesiyle ilişkilendirme lütfen. Sana değer vermeseydi hamilelik dönemindede ciddiye almazdı inan. Neler duyuyoruz değil mi?
Eşin seni seviyor ve sana değer veriyor. Bu kayıp ikinizinde kaybı, sen nasıl evladını kaybettiysen eşinde kaybetti. Bu dönemi birlikte atlatmalısınız, ama tartışarak yada karşılıklı alınganlıklarla değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?