karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Canim benim hiç korkma. Sen güçlüsün melek annesisin Allah inşallah sana ve doğacak bebişine yardım edecek, inşallah çok güzel olucak herşey. Sen de bebişin de inşallah çok sağlıklı olucaksınız. Hazırlık yapmak istememeni çok iyi anlıyorum. Bebişin sağlıkla bir doğsun dünyanın en mutlu annesi olarak istedigin gibi alışveriş yaparsın. Sadece mutlu olmaya bak. Gerçekten stres herseyi etkiliyor.
Canım arkadasim dualarin icin de cok sagol. Insallah bebiş haberim olursa yazarim. İnşallah stressiz ve mutlu günlerimiz çoook güzel günlerimiz olur.

arkadaşlar merhaba,bende bebeğimi 37+2 de kaybettim.Şimdi yeniden bebek istiyorum ama öncesinde bazı testler yaptırmak istiyorum.siz hangi testleri ne tür hastanelerde yaptırdınız?Özel,devlet yoksa araştırma hastaneleri mi? Bana kendi doktorum hiçbir şey yaptırmana gerek yok dedi ama böyle durumlarda genetik kromozom testleri yapılıyormuş.Bu tarz testler yapan yada bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum.Artık bebek için adım atmak birazda olsa kendimi rahatlatmak istiyorum.Allah hepimize evlat sahibi olmayı yeniden sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah(amin).

İnş canım arkadaşım...Rabbim isteyen herkese versin...ah bi sağlıklı bir şekilde kucama alayım sanırım o gün benden mutlusu olmaz galiba..inş seninde sevinçlerini paylaşcaz burda..bu gün kon. var çok şükür bebek 2800 olmuş suyumuz felanda iyi başı aşadamış.bakalım artık hayırlısı ile ne zaman doğum olcak..bu araladar hiç iş yapmıyorum hep yatıyorum dinleniyorum uyuyorum..iğnelerim devam ediyorum cuma günü coraspirini kesiyorum haftada bir kont. gidiyorum artık nst giriyorum..bizde durumlar böle hayırlsı demekten başkada çaremiz yok....inş o mutlu günleri hep beraber yaşarız.Aminnnnnnnnnnnnn

Çok geçmiş olsun arkadaşım..doğumunada az zaman kalmış Herşeyde bir hayır vardır demekten başka çaremiz yok bu hayatta...Rabbim inş sana bize evlat isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder...tekrar hamile kalmadan önce araştır gereken testleri yaptır ki tekrar aynı acıyı yaşama..bu tarz tesleride özelde yaptır derim ben devlet hastanesi araştırma hastenesi..vs gittim ama ilk gebelik olduğu için araştırmadılar en az 2 kaybım olması gerekirmiş...özele gitmedim bu testler için zaten 4 ay sonrada hamile kaldım..dr. önlem amaçlı kan sulandırcı iğne verdi çok şükür şimdilik iyi gidiyor inş sonuna kadar böle gider..tekrar geçmiş olsun peşini bırakma derim araştır..

Canım inşallah allahım bu bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.Sen çabuk hamıle kalmışsın normal doğum yapmıstın sanıırm.Sen bebeğini ne kadarlıkken kaybettin? benim gittiğim doktorda testlere falan gerek yok dedı ama benım içim rahat etmiyor.Birde sezeryan ıle doğum yaptıgım için işi şansa bırakmak istemıyorum.Ama bız görev nedenıyle kahramanmraşta yasıyoruz.Burda arastırma hastanesınde yapmıyorlar test falan.özellerde de yok bıldıgım kadarıyla ölyle genetik testler falan.doktorunda bana tek söledıgı hamılelıgı düşünmye baslayınca folık asıt ve kan sulandırıcı hap kullan dedı.insanın o kadar çok kafası karışıyorkı. o yüzden şimdi nerde ne yapacağımı neyi araştıracağımıda bilmiyorum.Allahım senınkını kucağına almayı nasıp etsın tanımıyorm seni ama adına cok mutlu oldum aynı acıları bır daha yasamamak umuduyla.

Slm kızlar nasılsinız meggie canim hiç birinizi unutmadım tasindik yeni evde net yok o yüzden giremiyorum bizde 4 aylık olduk oğlum biraz huysuz adı ozan oldu diger arkadaşların dogumuna az kaldı kazasız belasız kavuşursunuz yavruşlarınıza inşallah hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun

başınn sağ olsun canım.bende 4 düşüğün ardından bebeğimi 35. haftada kaybettim.bende maraşta yaşıyorum testler burdaki üniverste hastanesinde yapılmıyo ben balcalıda yaptırdım 1 ayda çıkıyo bazısı hala çıkmadı.doktor ismi verebilirim o yönlendirdi ücretsiz yaptırdım üniverstede özelde fiyatlar yüksekmiş.maraştaki hiç bi doktor bu tedavinin geçerliliğine inanmıyo ve kanıtlanmış olmadını düşünüyo

canım seninde başın sağolsun,inşallah sağlıklı bir bebk kucağına almayı nasip etsin Allahım.Ben maraşa yeni geldiğim için pek yer bilmiyorum.Balcalı neresi?burda yayınlanması sakıncalımı bilmem ama hangi doktora gittin?dediğin gibi burda ıkı doktora gıttım ıkısıde teste gerek yok dedı.birde testler genelde bıkac kayıp yada düşükten sonra yapılıor dedıler doğrumu bir fikrin varmı ?ne testleri yapıldı sana ?bilgi verebilirsen memnun olurum.

o gün hastanede bu acıyı yaşayan sadece benmişim gibi gelmişti. . meleğimin dünya üzerinde rızkı kesilmiş rabbim onu yanına almıştı . şimdi tam 8 ay oldu. etrafındaki herkes seni anlamaya gayret göstersede bu imkansız. ne ben anlatabildim nede etrafımdakilerin anlamasını bekledim. 39 hafta içinde kordon dolanması sebebiyle kaybettim meleğimi. hastanedeki yıkımımı anlatamam ama o gün eşimin yanımda ağzımdan çıkan niye kelimesinin daha ardı gelmeden ağzımı kapatıp sakın bunu neden niye diye sorgulama. birdaha zerresini bulamayız demesi koca hastaneden doktorların ebelerin başımda dönmesi onca aletin teknolojinin olduğu yerde rabbimin hükmünün karşısında herşeyin aciz kalacağını anladım. herkesin imtihanı farkı bu dünyada bizimkide böyle yaşama devam ettiğimiz sürecede devam edecek.Allah imanımızdan ona layık kul olmak nasip etsin bize. şimdi ölümden korkmuyorum. hayata daha farklı bakıyorum yasadığım her ana şükrediyorum. sevdiğimin gözünde hüzün görmemek için acımın yerini kalbimin bir köşesine koydum. ne mutlu ki bana beni benden iyi anlayan eşim var. şimdi ikimizde meleğimizi kalbimizin en güzel yerine koyup hayata devam ediyoruz. Allahtan sağlıklı evlatlar dileyerek. inşallah rabbim evladını hiç görmemiş bu annenin duasını kabul eder. benim gibi olan, evladı olupta hastalıklarla uğrasan herkes için sabır ve şifa diliyorum

Aminn canım inş . evet hemen kaldım 25 haftalıktı normal doğum ile oldu...peki sana dok. ne zaman hamile kalabilirsin dedi?..kan sulandırıcı yani coraspirin kullanıcaksın bende kullandım hamile kalmadan önce bugüne kadarda kullanmakta idim bu gün artık kesiyorum coraspirini..inş emeğimizin karşılığını alırız. inan hiç fikrim yok ama genede özele sormak lazım ilk gebeliğin dimi seninde?

özledik senii fırsat bulduğunda doğum hikayeni bekliyoruz bizimde az kaldı İnş bizde kucamıza alırız.sezaryandı dimi senin varmı agrı sızın normal hayata döndünmü Allaha emanet olun...

canım benim Allah razı olsun ne muradın varsa versin güzel dileklerin için çok teşekkür ederim....çok üzüldüm 39 hafta ne demek tam kucanı almak için sabırsızlanırken herşeyde vardır bir hayır dediğin gibi her halimize şükürler olsun...inan dicek başka bir söz bulamıyorum tükendim...ilk gebeliğin midi..ve dok. ne zaman bida hamile kalabilirsin dedi?

evet canım ilk gebeliğimdi . doktor 6 ay sonra senin için daha rahat olur dedi . sanırım rahimde kendini ancak toparlıyormuş . vucudun bi şekilde Allah sağlık verdikçe toparlıyorda benim hazır olmam lazım. tabi yinede rabbim nasip ettiği müdettçe . 8 ay oldu istiyoruz inşallah olur. bu ay için oldukça ümidim var. inşallah bu sevinci rabbim bidaha yasatır ve kokusunu duymamı nasip eder.

evet benim ilk gebeliğimdi.dogum sezeryan oldugu için doktor 6 aydan sonra düşünebilirsin ama 1 sene kadar beklersen daha iyi olur demişti.şimdi normal doğumu denemediğim için pişmanım ama faydası yok tabiki.bende yavaş yavaş düşünmye başladım bebek ama nereden ve nasıl başlayacagım hangı doktora gıdeceğim bilemedim .hakkkımızda hayırlısı olsun .tek dileğim hiçbirimiz aynı acıyı bir kez daha yaşamayalım.

Sizdede oyle oluyormu bilmiyorum ama sanirim o hastaneye bidaha gidemicem ben .doktorumdan memnundum hatta onun israriyla normal dogum yaptim .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

mesajını aldım çok teşekkür ederim ben sana mesaj yazmaya çalıstım ama ulaşmıyor mesajım,verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.ben hılal hanımı duymustum ama denız beyi duymadım o hangı hastanede çalısıyor. birde gaziantepte tavsiye edebileceğin ıyı doktor varmı ve ordakı hastanelerde bu testler yapılıyormu?buarada bende öğretmenim siz merkezdemi yaşıyorsunuz?gerçekten çok saoolll..

evet canım bende merkezdeyim denizbey özelde riskli gebelikler uzmanı cumartesi pazarının orda muayenesi var.antepte tahlil yapılıyo ama doktor ismi bilmiyorum .buranın üniverstesinde sadece kromozom ve pıhtılaşmnın bi kısmına bakılıyo asıl önemli olanı için ya antep ya adana canım bilmiyorum canım sen bulursan benide bilgilendir canım. iletişim halinde olalım. sen hangi doktora gidiyodun ,

ben buraya temmmuz ayında siirtten geldim kımseyıde tanımayınca ferah hanım vardı (duymuşsundr olayları cıktı gazetelerde) ona gıttım.zaten ona bıkac kez muayene olabıldm bebegımı kaybettım. sonrea bırkez hakan beye gıttım özelı var trabzon caddesınde bırde alpaslan beye gıttım ıkısıde aynı seylerı söyledıler.bişey yapılması konusunda tavsiyede bulunmadılar. bana şimdiye kadar tavsıye edılen doktor alpaslan bey oldu.ama tercih etmelımıyım karar veremiyorum.antepte profösör varmı onu arastırmaya çalısıyorum.Bna burdakı arastırma hastanesınde hiçbir test yapılmıyor dedıler ama en azından bırkacı yapılıyormus baksana.sen artık bebk düşünmye başlamnışsın sanırm paylaşımını okudm Allah gönlune göre versin inşaallah hayırlısıyla hamılelık ve gusel bır bebek yavru naip etsin inşallah.(amin)eger bilgiye ulasrsm sana da burda yazarm cnm. sende benı bilgilendirirsen mutlu olurum.bilmediğin bı şehirde yanında da kımsen olmayınca derdıne derman aramak zor ve yorucu oluyor malesef

çok ii anlıyorum canım seni. ben 4 yıldır uğraşıyorum burdaki doktorlarla bi hastalığın adını bulamadılar canım.anca şimdi bulundu çok geç kaldım ama yaşanacak varmış.ferah hanımı hiç duymamıştım yeni duydum.görüşmek istersen görüşebiliriz özelden isim ve tlfnumu yazayım canım.sende tahlillerini ihmal etme .eğer cüneyt beye gidersem yakında senide götürebilirim canım haberleşiriz bakalım.

teşekkürler .ben özelden mesaj yazamıyorum şu anda . özel bilgilerimi yazamıyorum. teklifin için çok saol eşimle falan konuşayım.haberleşelim yine .ben türkoğlundayım. bilgi paylaşımında bulunursak cok sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…