- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.281
teşekkürler .ben özelden mesaj yazamıyorum şu anda . özel bilgilerimi yazamıyorum. teklifin için çok saol eşimle falan konuşayım.haberleşelim yine .ben türkoğlundayım. bilgi paylaşımında bulunursak cok sevinirim.
bende çok sevinirim canım. doktorun bi sebep sölemedimi kaç ay oldu kaybedeli
17 ağustosta kaybettim.yani o gun kontrole gıtmıstım.bebeğimi kaybettiğimi öğrendim.ultrasonda baktılar muhtemelen bıkac gun olmuş bebek öleli dedıler.ama ben hareket ediyoırmus gibi hıssediyordum farkedemedım( hamılelık boyunca hıcbır sorunum olmadı ne bende ne bebekte ama kaybettım kızımı. otopsı yapılamdıgı ıcın öğrenemedık kesın sebebnını. görunurde birsey yoktu bebekte. kordon dolanması degıl dedıler.belkı anıden benım tansiyonum cıkmıs olabılecegını söyledıler.bıkac kez bebeek hareket etmıyor dıye telaşla hastanelere taşındık sorun yok deyıp eve gönderdıler hep.bende ilk bebek ya panık yapıyorum herhalde dedım.belkıde birşey vardı doktorlar anlamadı.bebeği kaybedıncede belkıde bebegın kaslarında soruın vardı dedıler.birde ben olaydaan bı hafta once ızınden döndum uzun yolculuk yaptım.şimdi cok pişmanım gıdıp geldıgıme yoruldumda mı oldu dıyorum.ondan olmaz dedı doktorlar ama. amalar bitmiyor . artık napsam bebegım gerı gelmıyor.bende cok uzuldm ara ara hala sıkıntılar basıyor ama yenı bır bebek ıcın ruhen ıyı olmam gerek dıyerek toparlanmam gerektiğine inanıyorum. ama burda şöyle içime sinen bir doktor olmadı daha. benim aklımı bu konu kurcalıyor.net doktor ıstıyorum yardımcı olabilecek.öyleydı böyleydı dıyen doktor istemiyorum ondan kararsızım biraz.hayırlısı artık canım.
17 ağustosta kaybettim.yani o gun kontrole gıtmıstım.bebeğimi kaybettiğimi öğrendim.ultrasonda baktılar muhtemelen bıkac gun olmuş bebek öleli dedıler.ama ben hareket ediyoırmus gibi hıssediyordum farkedemedım( hamılelık boyunca hıcbır sorunum olmadı ne bende ne bebekte ama kaybettım kızımı. otopsı yapılamdıgı ıcın öğrenemedık kesın sebebnını. görunurde birsey yoktu bebekte. kordon dolanması degıl dedıler.belkı anıden benım tansiyonum cıkmıs olabılecegını söyledıler.bıkac kez bebeek hareket etmıyor dıye telaşla hastanelere taşındık sorun yok deyıp eve gönderdıler hep.bende ilk bebek ya panık yapıyorum herhalde dedım.belkıde birşey vardı doktorlar anlamadı.bebeği kaybedıncede belkıde bebegın kaslarında soruın vardı dedıler.birde ben olaydaan bı hafta once ızınden döndum uzun yolculuk yaptım.şimdi cok pişmanım gıdıp geldıgıme yoruldumda mı oldu dıyorum.ondan olmaz dedı doktorlar ama. amalar bitmiyor . artık napsam bebegım gerı gelmıyor.bende cok uzuldm ara ara hala sıkıntılar basıyor ama yenı bır bebek ıcın ruhen ıyı olmam gerek dıyerek toparlanmam gerektiğine inanıyorum. ama burda şöyle içime sinen bir doktor olmadı daha. benim aklımı bu konu kurcalıyor.net doktor ıstıyorum yardımcı olabilecek.öyleydı böyleydı dıyen doktor istemiyorum ondan kararsızım biraz.hayırlısı artık canım.
bayağ olmuş canım bende aralık 5 te kaybettim. bizdede görünür bi sebep yk.oluşumun kilosu oyu hep önden gidiyodu ama kısmet olmadı. doğru düzgün bi doktor araştırıyom ama bulamadım bi türlü doğrusu doktorlarada güvenemiyorum artık.ama genelde ani ölümlerde sebep pıhtılaşma oluyo mutlaka sebebini araştır canım ihmal etme .rabbim aynı acıyı yaşatmasın bikez daha
Ayni zamanlarda yasamisiz ayni aciyi. Bende de ayni sıkıntı var doktor onemli benin icin zaten bu aciyi yasadigim hastaneye gitmek istemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın canım.Ama dediğini anlayamadım mesajda. aynı sıkıntı var derken neyı kast ettın?
Amin inşallah hiçbirimiz yaşamayalım.senin paylaşımlarının bir kısmını okudum.sen baya burada bilgi sahibi olmuşsun.okudukça farklı bilgiler ediniyor insan.hayırlı doktorlarla karşılaşalım inşallah ki bizi bebek sahibi yapmaya yardımcı olsunlar.Senin acın daha taze.ama kendini kapama insan dahada kötü oluyor.yeni bebek istediğimiz için güçlü olmalıyız ki inşallah hamıle kaldığımızda onlarda bize sıkı sıkı tutunabilsinler. buarada sen burdakı deniz beyden memnun kaldınmı peki?ona neden devam etmedın?
çok ii bi doktor ama sebepsiz ölüm ve bu konuda çok aydınlatıcı değil .gerçi burda 4-5 doktorda aynı ama hala görüşüyorum hatta iki gün önce karşılaştık tahlil sonuçlarımın hetereziğot oldundan bahsetttim tamam araştıralım ne gerekiyosa yaparız dedi katı kuralları olan bi doktor deil.bebeğimi kaybetikten 6 hafta sonra cüneyte gittim tahlillerimi orda yaptırdım,bu konuda gayet bilgili gel di ama doktorlara ii de diyemiyom kötüde . ondan beride sayfa sayfa buranın her satırını okuyorum daha önce üye olmadım için çok üzgünüm kıymetli 5 bebeğimi kaybettim canım o kadar yandıki artık bi ihmal kurbanı daha olmak istemiyom gerçi hepsi kısmette..artık etrafımdakilerle hamile kalıp her seferinde kaybeden ben olmaktan o kadar yoruldum ki insanlardan utanıorum artık sanki ben bebeği yok ediyom
yok canım hiç öyle düşünme.Allahım verdi Allahım aldı elimizden ne gelirki.Bebek sahibi olmak için kendımızı parcalıyoruz,sen ki yıllardır ugrasıorm dıyorsun nasıl kendımız yokedebilirz .Allahın takdir ettiği zamanda inşallah alırız bizde yavrularımızı kucağımıza. evet doktorlar bırıne ıyı gelıor dıgerıne kötu gelıor herkes farklı yorumluyor iişte.Adanadakı ıyıdır mutlaka ama uzak gelıyor orası bana hanı sureklı gıdıp gelmek için.belkı bıkez gıderz ılgılenır ama hamıle kaldıgımızda kontroller nolucak.bende de yol korkusu oluştu(((
başın sağolsun allahım sabrını ve mükafatını versn inşallah..çok zor erçekten ama elden bişe gelmior..ben 20. ve 16. haftalarda farklı sebeplerden iki bebeğimi kaybettim.bana kanda pıhtılaşma ve eşimle bana kromozom analizi testleri yapıldı..ayrıca 2 bebeğimde patolojiye gitmişti..eşimde ve bende genlerle alakalı bi durum olmadığı fakat bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik..şu an 3. gebeliğim günlük kan sulandırıcı iğne oluyorum..doktorumun tavsiyesiyle 13. haftada rahim ağzına dikiş atıldı ve o günden beri wc banyo hariç yatıorum..bu testleri antepte araştırma hastanesinde yaptırdım bi tanıdığın tanıdığının tanıdığı sayesinde canım..yani ççoook uğraştım.çünkü herkese gerek görmüyolar..ya benm gbi araya birilerini bulvcaksın ya da yalan söyleyip 3 düşüğüm var diceksin..bu arada antepte doktor sormuştun sanırm..ben hatem hastanesinde bülent gürhan kahraman a gidiyorum..allahıma şükürler olsun önce rabbimin sonra kendisin,n sayesnde 35. haftayı gördüm..sıkıntım çoktu hala da çok ama ilk kez umudum da çok..tavsiye ederim.iyi bi doktordur fazla konuşmaz ama işini iyi yapar..arkadaşlar merhaba,bende bebeğimi 37+2 de kaybettim.Şimdi yeniden bebek istiyorum ama öncesinde bazı testler yaptırmak istiyorum.siz hangi testleri ne tür hastanelerde yaptırdınız?Özel,devlet yoksa araştırma hastaneleri mi? Bana kendi doktorum hiçbir şey yaptırmana gerek yok dedi ama böyle durumlarda genetik kromozom testleri yapılıyormuş.Bu tarz testler yapan yada bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum.Artık bebek için adım atmak birazda olsa kendimi rahatlatmak istiyorum.Allah hepimize evlat sahibi olmayı yeniden sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah(amin).
canım çok sevndm iyi olmanıza..oğluşuna maşallah adıyla yaşasın..bizlere dua etmeyi unutma..ben erken doğumla karşı karşıya tetikte bekliorum her gün..inşallah biz de kucağımzıda görürüz yavrularımızı..Slm kızlar nasılsinız meggie canim hiç birinizi unutmadım tasindik yeni evde net yok o yüzden giremiyorum bizde 4 aylık olduk oğlum biraz huysuz adı ozan oldu diger arkadaşların dogumuna az kaldı kazasız belasız kavuşursunuz yavruşlarınıza inşallah hepinizi çok öpüyorum allaha emanet olun
o gün hastanede bu acıyı yaşayan sadece benmişim gibi gelmişti. . meleğimin dünya üzerinde rızkı kesilmiş rabbim onu yanına almıştı . şimdi tam 8 ay oldu. etrafındaki herkes seni anlamaya gayret göstersede bu imkansız. ne ben anlatabildim nede etrafımdakilerin anlamasını bekledim. 39 hafta içinde kordon dolanması sebebiyle kaybettim meleğimi. hastanedeki yıkımımı anlatamam ama o gün eşimin yanımda ağzımdan çıkan niye kelimesinin daha ardı gelmeden ağzımı kapatıp sakın bunu neden niye diye sorgulama. birdaha zerresini bulamayız demesi koca hastaneden doktorların ebelerin başımda dönmesi onca aletin teknolojinin olduğu yerde rabbimin hükmünün karşısında herşeyin aciz kalacağını anladım. herkesin imtihanı farkı bu dünyada bizimkide böyle yaşama devam ettiğimiz sürecede devam edecek.Allah imanımızdan ona layık kul olmak nasip etsin bize. şimdi ölümden korkmuyorum. hayata daha farklı bakıyorum yasadığım her ana şükrediyorum. sevdiğimin gözünde hüzün görmemek için acımın yerini kalbimin bir köşesine koydum. ne mutlu ki bana beni benden iyi anlayan eşim var. şimdi ikimizde meleğimizi kalbimizin en güzel yerine koyup hayata devam ediyoruz. Allahtan sağlıklı evlatlar dileyerek. inşallah rabbim evladını hiç görmemiş bu annenin duasını kabul eder. benim gibi olan, evladı olupta hastalıklarla uğrasan herkes için sabır ve şifa diliyorum
başın sağolsun allahım sabrını ve mükafatını versn inşallah..çok zor erçekten ama elden bişe gelmior..ben 20. ve 16. haftalarda farklı sebeplerden iki bebeğimi kaybettim.bana kanda pıhtılaşma ve eşimle bana kromozom analizi testleri yapıldı..ayrıca 2 bebeğimde patolojiye gitmişti..eşimde ve bende genlerle alakalı bi durum olmadığı fakat bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik..şu an 3. gebeliğim günlük kan sulandırıcı iğne oluyorum..doktorumun tavsiyesiyle 13. haftada rahim ağzına dikiş atıldı ve o günden beri wc banyo hariç yatıorum..bu testleri antepte araştırma hastanesinde yaptırdım bi tanıdığın tanıdığının tanıdığı sayesinde canım..yani ççoook uğraştım.çünkü herkese gerek görmüyolar..ya benm gbi araya birilerini bulvcaksın ya da yalan söyleyip 3 düşüğüm var diceksin..bu arada antepte doktor sormuştun sanırm..ben hatem hastanesinde bülent gürhan kahraman a gidiyorum..allahıma şükürler olsun önce rabbimin sonra kendisin,n sayesnde 35. haftayı gördüm..sıkıntım çoktu hala da çok ama ilk kez umudum da çok..tavsiye ederim.iyi bi doktordur fazla konuşmaz ama işini iyi yapar..
canım çok sevndm iyi olmanıza..oğluşuna maşallah adıyla yaşasın..bizlere dua etmeyi unutma..ben erken doğumla karşı karşıya tetikte bekliorum her gün..inşallah biz de kucağımzıda görürüz yavrularımızı..
çok çok üzüldüm başın sağolsun..allahım daha büyük acılar yaşatmasın ne diğyelim başka..ben de senn gbi o hastaneye yenşden gidemem demiştm ve 2. gebeliğimde başka bi doktora gittim..fakat şimdi keşke o hastanedeki güvendiğim doktoruma gitseydim herşeye rağmen diyorum..2.yi de kaybettm çünkü ve doktorun ihmali olduğunu düşnüyorum 2.de..şu an 3. gebeliğim ve o gidemem dediğim hasteneye ve doktora gidiyorum..allahım gönlüne göre versn inşallah..
başın sağolsun allahım sabrını ve mükafatını versn inşallah..çok zor erçekten ama elden bişe gelmior..ben 20. ve 16. haftalarda farklı sebeplerden iki bebeğimi kaybettim.bana kanda pıhtılaşma ve eşimle bana kromozom analizi testleri yapıldı..ayrıca 2 bebeğimde patolojiye gitmişti..eşimde ve bende genlerle alakalı bi durum olmadığı fakat bende pıhtılaşma olduğunu öğrendik..şu an 3. gebeliğim günlük kan sulandırıcı iğne oluyorum..doktorumun tavsiyesiyle 13. haftada rahim ağzına dikiş atıldı ve o günden beri wc banyo hariç yatıorum..bu testleri antepte araştırma hastanesinde yaptırdım bi tanıdığın tanıdığının tanıdığı sayesinde canım..yani ççoook uğraştım.çünkü herkese gerek görmüyolar..ya benm gbi araya birilerini bulvcaksın ya da yalan söyleyip 3 düşüğüm var diceksin..bu arada antepte doktor sormuştun sanırm..ben hatem hastanesinde bülent gürhan kahraman a gidiyorum..allahıma şükürler olsun önce rabbimin sonra kendisin,n sayesnde 35. haftayı gördüm..sıkıntım çoktu hala da çok ama ilk kez umudum da çok..tavsiye ederim.iyi bi doktordur fazla konuşmaz ama işini iyi yapar..
canım çok sevndm iyi olmanıza..oğluşuna maşallah adıyla yaşasın..bizlere dua etmeyi unutma..ben erken doğumla karşı karşıya tetikte bekliorum her gün..inşallah biz de kucağımzıda görürüz yavrularımızı..
çok çok üzüldüm başın sağolsun..allahım daha büyük acılar yaşatmasın ne diğyelim başka..ben de senn gbi o hastaneye yenşden gidemem demiştm ve 2. gebeliğimde başka bi doktora gittim..fakat şimdi keşke o hastanedeki güvendiğim doktoruma gitseydim herşeye rağmen diyorum..2.yi de kaybettm çünkü ve doktorun ihmali olduğunu düşnüyorum 2.de..şu an 3. gebeliğim ve o gidemem dediğim hasteneye ve doktora gidiyorum..allahım gönlüne göre versn inşallah..
çok iyi imkanların olduğu bi şehirdesin bu çok iyi öncelikle..bizim kromozom analizlerimiz normaldi fakat bende kanda pıhtılaşma çıktı..anomaliyle alakası yok dendi gerçi bunun..doktorunun dediği çok doğru..bunu zor olsa da kafandan atman gerek..bi daha olmıycak..buna odaklan canım..sonuç olarak yeniden bebek istiyceksin..kötüye odaklanmanın hiç bi yararı yok canım inan ben de kendimi yiyip bitirmiştm yine yaşar mıyım die..çok şükür şu an 8. aymıza girdik ne ultrasonda ne ikili üçlü testlerimizde bi sıkıntı yok..içini ferah tut..doktoruna güven..inşallah sıkıntı yaşamıycaksın..
yorgun bulutlar verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.bebeğini inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun...Ben bebeiğimi patolojiye göndermedım ve elimde hiçveri yok.ilk bebeğimdi ve test istesemde ilk olunca yapmıyorlarmış tanıdık falan olmazsa işte napıcamı bilemedim o yüzden hayırlısı diyelim artık,kanda pıhtılaşma olduğu sadece araştırma hastanelerinde mi yapılıyor devlet yada özelde yapılamıyormu bilgin var mı?
evet antepteyim canım..coraspini gebelikten önce kullandım bi süre..hamile kaldığımı öğrendiğim anda cleaxen kan sulandırıcı iğneye başladı doktorum önce 0.4 le başladık..sonra sanırım 3. ay bitimindeydi 0.6 lık iğneye geçtik..hala da onu kullanıorum günlük..eşim yapıyo..sağlık merkezine falan gitmek gerekmiyo..şu hazır insülin ğneleri gbi bişe..hatem hastanesinde söyledm evet..cidden baya kalabalık..2 hafta sonraya ancak randevu alabiliyosun ama bu kötü değil iyi bişe..bu doktorun ne kadar tutulduğunu gösterir bence..ki gerçekten iyi bi doktor..eğer antep sıkıntı olmazsa deneyebilirsn canım..canım okudum kadarıyla anteptesin sanırım.coraspirin kullanıyomusun kaçlık iğne kullanıyosun,doktorun doz ayarlaması yaptı mı.bende maraşta yaşıyorum .pıhtılaşma konusunda bilgili doz kontrolü yapcak bir doktor istiyorum .bi tane hatem hastanesinde tavsiy etmişsin bayağ kalabalık mış sanırım.pıhtılaşma konusunda ii mi
rica ederim.iyi dileklerin için sağol..inşallah allahım hepimizin kucağını doldursn hayrlı sağlklı evlatlarla..normal devlet hastanesini bilemiyorum ama özelde yapılıyor..kan alıp yolluyolar..ama baya masraflıydı biz sorduğumuzda..tam hatırladığımı söyleyemicem ama biz karı koca çalıştığımız halde o kadr para vermek istememiştk bunu hatrlıorum.istrsen bi araştır yine de..maddi durumun iyiyse neden olmasın özelde de olur..
evet antepteyim canım..coraspini gebelikten önce kullandım bi süre..hamile kaldığımı öğrendiğim anda cleaxen kan sulandırıcı iğneye başladı doktorum önce 0.4 le başladık..sonra sanırım 3. ay bitimindeydi 0.6 lık iğneye geçtik..hala da onu kullanıorum günlük..eşim yapıyo..sağlık merkezine falan gitmek gerekmiyo..şu hazır insülin ğneleri gbi bişe..hatem hastanesinde söyledm evet..cidden baya kalabalık..2 hafta sonraya ancak randevu alabiliyosun ama bu kötü değil iyi bişe..bu doktorun ne kadar tutulduğunu gösterir bence..ki gerçekten iyi bi doktor..eğer antep sıkıntı olmazsa deneyebilirsn canım..
gidicem canım internetten de araştırdım biraz randevu alabilirsem perşembeye gidicem.doz kontrolü benim için çok önemli .senin dozunu neye göre değiştirdi doktor kilonamı yoksa antı xa ya bakarak mı.iğne kullanmak önemli değil yeterki olsun
dozunu neye göre değiştirdi inan bilmiyorum ama ben kendisine yaptırdığım pıhtılaşma testini göstermiştm sonuçta..herlde ona dayanarak yapmştr die düşünüorrum..inşallah hakknda hayırlısı olsun allah gönlüne göre versn
evet canım ilk gebeliğimdi . doktor 6 ay sonra senin için daha rahat olur dedi . sanırım rahimde kendini ancak toparlıyormuş . vucudun bi şekilde Allah sağlık verdikçe toparlıyorda benim hazır olmam lazım. tabi yinede rabbim nasip ettiği müdettçe . 8 ay oldu istiyoruz inşallah olur. bu ay için oldukça ümidim var. inşallah bu sevinci rabbim bidaha yasatır ve kokusunu duymamı nasip eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?