- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.301
evet benim ilk gebeliğimdi.dogum sezeryan oldugu için doktor 6 aydan sonra düşünebilirsin ama 1 sene kadar beklersen daha iyi olur demişti.şimdi normal doğumu denemediğim için pişmanım ama faydası yok tabiki.bende yavaş yavaş düşünmye başladım bebek ama nereden ve nasıl başlayacagım hangı doktora gıdeceğim bilemedim .hakkkımızda hayırlısı olsun .tek dileğim hiçbirimiz aynı acıyı bir kez daha yaşamayalım.
dozunu neye göre değiştirdi inan bilmiyorum ama ben kendisine yaptırdığım pıhtılaşma testini göstermiştm sonuçta..herlde ona dayanarak yapmştr die düşünüorrum..inşallah hakknda hayırlısı olsun allah gönlüne göre versn
yorgun bulutlar verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim,Allah razı olsun.bebeğini inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun...Ben bebeiğimi patolojiye göndermedım ve elimde hiçveri yok.ilk bebeğimdi ve test istesemde ilk olunca yapmıyorlarmış tanıdık falan olmazsa işte napıcamı bilemedim o yüzden hayırlısı diyelim artık,kanda pıhtılaşma olduğu sadece araştırma hastanelerinde mi yapılıyor devlet yada özelde yapılamıyormu bilgin var mı?
canım ben antepteki doktora gittim bugün. hastane çok hoşuma gitmedi beklerken vazgeçip muayene olmadan gelmeyi düşündüm fakat sağolsun doktor ii ilgilendi hatta adanadakinden daha ilgili geldi .ben randevusuz gittim için bekledim ama sen gidersen randevu al mutlaka.
canım çok teşekkür ederim haber verdiğin için.umarım doktorunu bulmuşsundur.ne gibi testler istedi senden.o hastanede mi yapılacak başka yerde mi?
kızlar slm herkese geçmiş olsun bende kürtaj oldum 2 aylıktı kalbi durmuş malesefben kontrole gittim geçen hafta malesef bir tane kistim oluşmuş duphaston verdi bu ilacı kullanan oldu mu?kürtaj sonrası kist oluşan oldumu bende ilk defa oluyo canım sıkıldı da biraz Allahım beterinden korusun smear testim temiz çıktı şükür ki kan tahlillerimi de yaptırıcam ay sonu gibi pıhtılaşma falan var mı dr um yapalım demişti önümüzdeki ay korunmayı bırakacaktım ama kist adetle gitmezse mecburen doğum kontrol hapına başlayacağım
buraya kimse girmiyo mu herkes nerde,bebek isteyen korunmayı bırakan arkadaşlar neler yapıyosunuz
canım slm çok sağol soğan kürünü hangi günler uyguladın sen ? benim kistim 4 cm miş inşallah geçer ya sıkıntı ettim kendime
canım geçen yıl uygulamıştım ben 15 gün falan içtim ama 5-6 gün sonra kontrolde erimişti kistim bazı doktorlar çok abartıyo.benim kitimde 4,5 falandı korkutmuştu beni doktor .ama doğum kontrol hapı bile kullanmadım.ben doktordan gelir gelmez başlamıştım adetin kaçıncı günüydü bilmiyom .sonraki aylarda yaptım.ara ara.inşallah şifasını görürsün
Selam kızlar bugün kon. gittim dr. 2 hafta sonra sezaryan ile doğum dedi..23 nisana denk geliyor..gecen sene 23 nisan bebeğimi kaybetmiştim sanırım belki o gün belki tatil diye olmasa bile o hafta olucak nasipse bir yanım üzgün bir yanım mutlumu olcak acaba ..İnş rabbim sağ salim bebeğimi kucama almamı nasip eder....kasılmalarım var fazla ayakta kalamıyorum bol bol dinleniyorum..hepnizi öpüyorummmm dikkat edin kendinize....
Canım çok güzel bir haber bu. Inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine. İnşallah ikiniz de çok sağlıklı olursunuz. Senin için çok seviniyorum Allah yardımcın olsun canım arkadaşım. Benim henüz verebilecek bir haberim yok ve üzülmeye başladım. Pek kimseyle de konuşamaz oldum. Kısmet diyorum bakalım, hakkımızda hayırlısı.
selam canlarım 17 nisan sabaha karşı suyum geldi ve sezaryan ile doğumu gerçekleştirdik.çok şükür oğlum ve ben çok iyiyim evdeyiz artık...o kadar mutluyum ki Allah isteyen herkese nasip etsin oğlum 1 hafta erken geldi normalde dr. 24 nisan demişti.az kendime geleyim yazarım doğum hikeyemi sizleri seviyorum
canım benim lütfen üzülme ne dedim sana artık bu düşünceyi bırak unmadıgın anda bekle kendini rahat burak stres yapma.çok şükür 17 nisan doğum yaptım oğlumu kucama aldım şükürler olsun.evdeyiz artık şuan uyuyor bunları sana yazarken üzülerek yazıyorum ama senin sevindiğini biliyorum.Rabbim elbet sanada zamanı gelince verecek..ben buna inanıyorum bunu böle biliyorum...öptüm seniiii kocaman az toplanayım yazıcam olanlarııı sende lütfen üzülme dualrım senle...[/QUOTE
hayırlı uğurlu olsun canım .senin adına çok sevindim .rabbim bizede kısmet eder inşallah
canım benim lütfen üzülme ne dedim sana artık bu düşünceyi bırak unmadıgın anda bekle kendini rahat burak stres yapma.çok şükür 17 nisan doğum yaptım oğlumu kucama aldım şükürler olsun.evdeyiz artık şuan uyuyor bunları sana yazarken üzülerek yazıyorum ama senin sevindiğini biliyorum.Rabbim elbet sanada zamanı gelince verecek..ben buna inanıyorum bunu böle biliyorum...öptüm seniiii kocaman az toplanayım yazıcam olanlarııı sende lütfen üzülme dualrım senle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?