karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Aminnn canım benimmm halen inanamıyorum sanki hamileyim daha doğum yapmadım gibi bebeğime bakınca inanıyorum gerçekten güzel duygu nete bile girme zamanım olmuyor her fırsatta uyumaya çalışıyorum...seni kocaman öpüyoruz teyzesi...hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun Rabbim sanada nasip etsin..

Yorgunbulutlar canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin dualarim seninle xprensesx maşallah oglunu kucagına almışsın allah uzun ömürler versin küçük paşamıza

Slm kızlar hepinize umut olmak için yazıyorum 2012 8 agustos o lanet günde 21 haftalık ikizlerimi kaybettim hiç dinmeyecek bir agrıydı kalbime saplanan dayanamıyordum megersem ne zor bir acıymış evladını kaybetmek neyse onun ardından deliler gibi hamile kalabilme çabam başladı tabi hergünüm aglayarak geçiyordu 8 ay boyunca hamile kalamadım tabi aklım halen ikizlerimde en son hz. Yusuf un dizisini izlemistim orda babası ondan vazgeçince tekrar ona kavuşmustu o aklıma geldi ve bende dedimki allah ım artık aglamayacam ikizlerimden vazgeçtim onlar sana emanet tesadufmü bilmiyorum o ay hamile kaldım çok sükür oglum yanimda simdi 5 aylik oldu allah izin verirse yarın size dogumumuda anlatacam hepinizi öpüyorum a.e.o

Canım ya ne guzel duygudur kimbilir. Sen kendine de mucizene de cok iyi bak bosver neti :)
biz bıraktığın gibiyiz herhangi bir gelişme yok, bu ay 3 gün gecikme oldu inanamadım o 3 gün öyle mutlu oldum ki sonra adet oldum ve bu ay da bebis olmadı. Sanırım bu sefer vücudum da bana oyun oynamaya başladı. Stresten midir nedir.

senin adına çok sevindim canım .sizden güzel haberler duymak bizi çok mutlu ediyo.rabbim bizede nasip eder inşallah bende 35.haftalık bebeğimi kalp durmasından kaybettim.5 ay oldu.bende hamile kalmak istiyom rabbim tez vakitlerde bizde nasip eder inşallah bu günler geçmek bilmiyo

Ben de 24 haftalik bebeğimi kaybettim.3 ay bitti.ama ben de bittim.allahim ne zormus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yorgunbulutlar canım allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin dualarim seninle xprensesx maşallah oglunu kucagına almışsın allah uzun ömürler versin küçük paşamıza

Amin canım benim şükürler olsun çok güzel bir duygu Allah hepimizin evladına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin....senin bebişinde maşşallah 5 ay olmuş bile bizimde 20 gün oldu bugün...

Ben sana ne dedim ama stres yok relax olmalısın kendini rahat bırak oluruna dualarımdasın hep inş olcak

Turner yani eksik kromozom.tesadüfi olan bir rahatsizlik.ama yeniden denemeye korkuyorum.çünkü yasim 41.başka cocugumda var.ama tekrar olursa acisi dinecekmiş gibi geliyor

Amin canım benim şükürler olsun çok güzel bir duygu Allah hepimizin evladına sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin....senin bebişinde maşşallah 5 ay olmuş bile bizimde 20 gün oldu bugün...

Canim evladini güle güle buyut.

canım hem geçmiş olsun hemde başın sağ olsun,bebeğinde kromozom bozukluğu olduğu ne zaman anlaşıldı? ikili üçlü testlerde mi,kaybedince patolojiye mi göndermiştiniz?Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah tez zamanlarda.(amin)

İikili uçlu yapilmadi amniodada cikti patoloji de cikti.doktorun sakin normal deneme yine olur vs dedi.sen ancak genetik taramali tüp bebek yaptir dedi.ben de tüp bebek merkezlerini aradim gelin yapalim dedi.başka bir merkez sizin yasinizdakine uygun değil dedi.sizin normal cocuklariniz var.normal deneyin dedi.en son prof mesleğinde uzman dra gittim bana kizin bence senin de normal bebegin olabilir.dedi kanda kromozom testi pihtilasma testi sperm analizi ve hormon testleri istedi.sonuçlara gore normal olarak tekrar deneyebilecegimizi söyleyecek.ama ben ve Esim yinede korkmuyoruz.

teşekkür ederim canım cevapladığın için,Allahım hayırlısını sağlıklısını versin.

teşekkür ederim canım cevapladığın için,Allahım hayırlısını sağlıklısını versin.

Sizde benim acilarimi yasayan biri olarak soylermisiniz. yasamak istemiyorum.yemek yemek gülmek gezmek istemiyorum.gece olunca uyurum unuturum diyorum ama kabuslarla bebek ruyalari ile ugrasiyorum.sizde benim gibi misiniz.acinizi nasil hafiflettiniz.siz ocak ayinda kaybettiniz herhalde ben de şubatta.acimi hiçbirşey dindirmiyor

Canım senın yaşama tutunmak için çok daha guzel bır sebebın var başka çocugun varmış,ona sarıl ,benım ılk bebegımdı baska cocugumda yok,37+2 de agustos ayında kaybettım bebegımı bende sebebı yoktu ve ben hıc bırsey bılmıyorum su anda.yenıden ıstıyorm ama sezeryan nedenıyle beklemek zorundaydık,şimdi düşünmye başlıoruz yarın doktora gıdıp danısacam neler yapmam lazım dıye.senı cok ıyı anlıyorum .ınsan hıcbırsey yapmak ıstemıyor,tad almıyor,kımseyle bişey paylaşmak ıstemıyor,sankı eşide dahıl kımse bızı anlamıyor gıbı gelıyordu banada.Ama oturdum düşündum ben yenı bebek istıyorum bu yuzden de fızıken ve ruhende ıyı olmam gerekıyordu.kendımı toparladım şimdi daha ıyı hısedıyorum. bebegımı unutmadım tabıkıde mezarına sık sık gdıyorum dua edıyorm bol bol,ama saglıklı bır bebek içinde kenndımızı iyi hısetmelıyız arkadaşım,başka yolu yok,kendını kapama çocugunla cık dolas kendını toparlayınca en ıyı doktorlarında yardımıyla inşallah bebeklerimizi kucagımıza alırız,umut etmek şu anda benım ılacım,inşallah hayırlısyla..

Canim sağol.allah dileyen herkese saglikli ve hayirli evlatlar versin:)

mrb arkadaşlar,artık bebek düşündügüm için doktora gittim bugün ama normal tahliller dışında hiç birşey yapmadı ve yapılmasına gerek yok dedı, folık asit verdi
hamile kaldıgında daha dıkkatlı olunur ve detaylı ıncelemelr yapılır dedı. daha öncekı doktorum bebek düşünunce kan sulandırıcı hap kulanacaksın dedı bu doktorum gerek yok dedı. napıcamı bılemedım,3 farklı doktora gitim hiiçbiri genetik,pıhtılaşma,kromozom testi gibi testler yaptırmıyor.fikri olanlar yardımcı olabilir mi? kafam cok karıstı.Allahım inşallah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize.(amin)

Canim ben de gecen hafta gittim biliyorsun ki benim tesadüfi olan bir kromozom hastaligindsn gebelik sonla Misti.tekrar istiyorum diyince bir de yasimdan dolayı eşime bana kromozom testi trombofili pihtilasma testi eşinden sperm testi adetin 3.günü yapilacak olan birsuru hormon testi.bebe aspirinin ve folik asit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…