- 14 Mayıs 2014
- 114
- 36
- 18
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.361
Bende senin gbiyim cnm basin saolsun allhm uerini doldursun sukur et beyerin beteri war bana d1 sene olck dogumuma 1 ay ble yokken kaybttm minik feyzamımerhaba melek anneleri. ben de geçen hafta aranıza katıldım. bebeğimi 16 haftalıkken kaybettim. şuan için sebebini bilmiyorum. genetiğe bakılması için parça gönderdik kan verdik. bu hafta doktor kontrolüm var. ne yapacağız nasıl olacak hiç bilmiyorum. üçlü tarama testi için hastaneye gidince kalbinin durduğunu öğrendik. bir hafta olmuş ve ben hiç bir şey hissetmemiştim. içimdeki acıyı bir tek siz anlarsınız. çünkü kimse anlamıyor. bir eşim bir ben... hemen tekrar hamile kalsam da kaldığı yerden devam etse diyorum ama oğluşumun yerini tutmaz ki. zaten korkuyorum tekrar aynı şeyi yaşamaktan. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOT
canım başın sağolsunherseyi hazirdi yavrum onlari giyemeden kefen giydi cok zor anlatmasi. Katlanmasi ama allhm sabrini veriyor bnim de hc bi problem yktu otopsi falan da yaptrmadık.. Kalbi durmus karnimda ..anlamasam bende zehirlencektim...araniza yeni katildim sirf derdmi dokmek knusmak icin ..bir derdi ice atmak en buyuk zehir oluyo hayatta basina gelmeyen bilemiyo anliyamiyo bni birtek siz anlarsinizz.... Allhm cennette kavustursun bizi meleklerimizle....
Canim benim çok üzüldüm.kalbimdeki yangini tekrar alevlendirdi.inan agliyorum simdi.bak güzelim şöyle teselli ol su an madenci eşleri babasiz kalan bebekleri düşün onların acilarini Hisset ve sukkur et.mutlaka duani eksik etme .bizi düşün yasaniyor bak aciyla yasamayi öğrendik hepimiz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya kıyamam. gerçi ben de aynı senin gibi ağlayıp duruyorum. her şeye ağlamaya hazırım yani. öyle tabi zaten onların acısını izledikçe kendi acımı unuttum. dualarım onlarla her daim. şükrediyorum beterinden korusun Allah'ım diyorum. ama kendim için de tekrar korkuyorum. acaba diyorum ne yapmalı şimdi. bir perinatolog mu yoksa kendi doktoruma devam mı önemli değildir mi. kafam hep internet başında bunları aramakla dolu. bakıp bakıp eşime anlatıyorum o da yakında sıkılacak diye korkuyorum. Allah yardımcımız olsun.
Bende senin gbiyim cnm basin saolsun allhm uerini doldursun sukur et beyerin beteri war bana d1 sene olck dogumuma 1 ay ble yokken kaybttm minik feyzamıherseyi hazirdi yavrum onlari giyemeden kefen giydi cok zor anlatmasi. Katlanmasi ama allhm sabrini veriyor bnim de hc bi problem yktu otopsi falan da yaptrmadık.. Kalbi durmus karnimda ..anlamasam bende zehirlencektim...araniza yeni katildim sirf derdmi dokmek knusmak icin ..bir derdi ice atmak en buyuk zehir oluyo hayatta basina gelmeyen bilemiyo anliyamiyo bni birtek siz anlarsinizz.... Allhm cennette kavustursun bizi meleklerimizle....
beterin beteri var evet ama hepsi aynı biliyor musun? senin içinden canın gidiyor. ister bir aylık ister beş aylık ister 8 aylık. insanın içi parçalanıyor içi yanıyor ya tarifsiz. tabiki kucağına almak çok daha farklı ama keşke bir kere koklayabilseydim diyorum. benim ki de kefeni giydi işte melek oldu güzel oğlum atlas'ım.biz de o hafta odasını boyuyorduk erkek olduğunu öğrendik 3 hafta öncesinde. duvar kağıtları falan süslüyorduk. her şeyi hazırlanıyordu. her şeyin hayırlısı. isyan etmiyoruz. dua ediyoruz ve bna bir şey olmadığı için şükrediyoruz. inşallah tekrarını yaşatmaz Allah'ım ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. güneş gibi doğsunlar evimize inşallah.
İsllh hayirlisiyla hepimizin isteği. O rabbm gnlumuze gore versin en kisa zamnda sagliklica alalm kcagmiza isllh ilk bebegnmiydi sninde ???beterin beteri var evet ama hepsi aynı biliyor musun? senin içinden canın gidiyor. ister bir aylık ister beş aylık ister 8 aylık. insanın içi parçalanıyor içi yanıyor ya tarifsiz. tabiki kucağına almak çok daha farklı ama keşke bir kere koklayabilseydim diyorum. benim ki de kefeni giydi işte melek oldu güzel oğlum atlas'ım.biz de o hafta odasını boyuyorduk erkek olduğunu öğrendik 3 hafta öncesinde. duvar kağıtları falan süslüyorduk. her şeyi hazırlanıyordu. her şeyin hayırlısı. isyan etmiyoruz. dua ediyoruz ve bna bir şey olmadığı için şükrediyoruz. inşallah tekrarını yaşatmaz Allah'ım ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. güneş gibi doğsunlar evimize inşallah.
beterin beteri var evet ama hepsi aynı biliyor musun? senin içinden canın gidiyor. ister bir aylık ister beş aylık ister 8 aylık. insanın içi parçalanıyor içi yanıyor ya tarifsiz. tabiki kucağına almak çok daha farklı ama keşke bir kere koklayabilseydim diyorum. benim ki de kefeni giydi işte melek oldu güzel oğlum atlas'ım.biz de o hafta odasını boyuyorduk erkek olduğunu öğrendik 3 hafta öncesinde. duvar kağıtları falan süslüyorduk. her şeyi hazırlanıyordu. her şeyin hayırlısı. isyan etmiyoruz. dua ediyoruz ve bna bir şey olmadığı için şükrediyoruz. inşallah tekrarını yaşatmaz Allah'ım ve sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder. güneş gibi doğsunlar evimize inşallah.
canım doktora gittinmi teşhisin konuldumu?rabbim yardımcın olsun.
İsllh hayirlisiyla hepimizin isteği. O rabbm gnlumuze gore versin en kisa zamnda sagliklica alalm kcagmiza isllh ilk bebegnmiydi sninde ???
amin.. evet ilk bebeğimdi. ilk göz ağrısı farklı oluyor insanın dimi?
canım doktora gittinmi teşhisin konuldumu?rabbim yardımcın olsun.
ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde bebeğim daha bir haftalıkmış :) çok sabırsızım :) o zamandan beri ayda iki kez doktora giderdim en az zaten. hep doktor kontrolundeydim. her şeyimiz çok güzeldi. bir sebep bulamadık. her şey olabilir dedi doktor. doğum anında gelen parçalardan birini genetiğe yolladık. sonrasında çıkan sonuca göre kan pıhtılaşması var mı diye bakacaklar da büyük ihtimal bir anomali vardı dediler kalp rahatsızlığı ya da farklı bir şey bilemiyorum. bakalım ne çıkacak. inşallah beni çok zorlayacak kötü bir şey olmaz. dua ediyoruz işte. hayırlısı...
amin.. evet ilk bebeğimdi. ilk göz ağrısı farklı oluyor insanın dimi?
Olmazmi tabi farkli oluyo tatofi imkansiz bir duygu annelik ucunda olum ble olsa kndini hc dusunmuyo insan hep ona bsy olmasn dio herseyden sakinio bnde hc goremedm bebegmi dgumdan sonra esim Gormemii istemems ama keske gorseydm bi kerecck okadsr merak ediyorm kii.ama ilerde allh nasip ederse bebegmz olursa ozamn biraz hafifler acilarimiz kesinlikle yerini tutmas.o ayri o ayri ama en azindan hafifler iste
Olmazmi tabi farkli oluyo tatofi imkansiz bir duygu annelik ucunda olum ble olsa kndini hc dusunmuyo insan hep ona bsy olmasn dio herseyden sakinio bnde hc goremedm bebegmi dgumdan sonra esim Gormemii istemems ama keske gorseydm bi kerecck okadsr merak ediyorm kii.ama ilerde allh nasip ederse bebegmz olursa ozamn biraz hafifler acilarimiz kesinlikle yerini tutmas.o ayri o ayri ama en azindan hafifler iste
bana da bakmama izin vermediler. annemle eşim almış. sonra evde sklamışlar haberim yok. ertesi gün de götürüp gömmüşler mezarlığa. anlatıyo şimdi bazen sorunca. burun deliklerine parmaklarına kadar tarif ediyor. görmüş kadar oluyorum. görsek belki de bırakmak istemezdik en güzelini yapıyolar. melek olarak hatırlarız onlar biz. kuzular :) şimdi birbirlerini bulmuş oynuyorlardır belkide :) inşallah olur inşallah. o kadr korkuyorum ki bir şey olacak diye tekrar. Allah'ım esirgesin.
seninkinin sebebi neymiş? baktım ama göremedim dikktli okumamış da olabilirim eğer yazmışsan da
seninkinin sebebi neymiş? baktım ama göremedim dikktli okumamış da olabilirim eğer yazmışsan da
Bnimkinin hc bi sebebi yoktu varvarsada biz blmiyoruzz otopsi yaptrmadik.. karnimda kalbi durmus harekelrini hissetmynce gitmistm olmus dediler...
Ama bnim aklima gelen acaba bnde de kan pihtilasmasi falan olabilirmi diye supelendim.. Ama bi trlu firsat blupda arastramadm simdi de reglim gecti 21 gn oldu.. Eger hamileysen ve kanpihtilasmam warsa ikincidede olm ihtmali yuksek allh krusun...
Bnimkinin hc bi sebebi yoktu varvarsada biz blmiyoruzz otopsi yaptrmadik.. karnimda kalbi durmus harekelrini hissetmynce gitmistm olmus dediler...
Ama bnim aklima gelen acaba bnde de kan pihtilasmasi falan olabilirmi diye supelendim.. Ama bi trlu firsat blupda arastramadm simdi de reglim gecti 21 gn oldu.. Eger hamileysen ve kanpihtilasmam warsa ikincidede olm ihtmali yuksek allh krusun...
doktorun yönlendirmedi mi canım seni? gerçi 3 düşük olduktan sonra testleri yaptırıyorlarmış sanırım. sen senden gittikten sonra yanikeşke yaptırsaydın canım yaa. çünkü eğer varsa biz de hamile kalmaya başlamadan 2 ay önceden tedaviye başlıcaz. ama inşallah yoktur yaa.
bana da bakmama izin vermediler. annemle eşim almış. sonra evde sklamışlar haberim yok. ertesi gün de götürüp gömmüşler mezarlığa. anlatıyo şimdi bazen sorunca. burun deliklerine parmaklarına kadar tarif ediyor. görmüş kadar oluyorum. görsek belki de bırakmak istemezdik en güzelini yapıyolar. melek olarak hatırlarız onlar biz. kuzular :) şimdi birbirlerini bulmuş oynuyorlardır belkide :) inşallah olur inşallah. o kadr korkuyorum ki bir şey olacak diye tekrar. Allah'ım esirgesin.
Bnde oyleym ikincidede ayni sey olur diye korkuyorum birde bnim doktor cok sorumsuz cikti arastrmayla ilgli hc bisi yapmadilar ole parca falan filan ne bebegmden kan aldlar ne bni arastrdilar ole ziraddan bi drum mus gbi sezeryamn yapti..bizimde o aciyla hc aklimiza glmedi... Eger hamile olursam pskolojik tedavi gormek istiyorum tek basima atlatamayacagm bi surec cnku .. Sana da oyle tavsiye ederm
Bnde oyleym ikincidede ayni sey olur diye korkuyorum birde bnim doktor cok sorumsuz cikti arastrmayla ilgli hc bisi yapmadilar ole parca falan filan ne bebegmden kan aldlar ne bni arastrdilar ole ziraddan bi drum mus gbi sezeryamn yapti..bizimde o aciyla hc aklimiza glmedi... Eger hamile olursam pskolojik tedavi gormek istiyorum tek basima atlatamayacagm bi surec cnku .. Sana da oyle tavsiye ederm
psikolojik destek düşünmüyorum cnım ben. merak etme aslanlar gibi şu süreci atlattıysak onu da atlatırız herhalde inşallah. sen nerdesin hangi ildesin? kıyamam ya. tek başına değilsin bak bi sürüyüz burda. eşlerimiz var. bize destek olacaklar. kalbini bozma. kendim farklıymışım gibi seni tesselli etmeye çalışıyorum duruma bak :)
doktorun yönlendirmedi mi canım seni? gerçi 3 düşük olduktan sonra testleri yaptırıyorlarmış sanırım. sen senden gittikten sonra yanikeşke yaptırsaydın canım yaa. çünkü eğer varsa biz de hamile kalmaya başlamadan 2 ay önceden tedaviye başlıcaz. ama inşallah yoktur yaa.
Aynen ole doktira sordum en az 3 olmasi gerekiyomus bu ne sacma bi yasa boyle anlamadm gtti bnm 3 cocugm ziyan olck biz perisan olcz snnra bakacklar ne sacma yaaa ama nebilim aslinda tedavi olmadan bebek dusunmuodk ama bu ay supriz oldu..gerci daha bebek oldugu jesn diil test yaprm 4 gun gecmsken bide 1 hafta hcmisken yok cikti belki baska bsydr islhh onemli bsy yoktr bakalm sira aldm cuma gnune anliycz ne olduqnu
psikolojik destek düşünmüyorum cnım ben. merak etme aslanlar gibi şu süreci atlattıysak onu da atlatırız herhalde inşallah. sen nerdesin hangi ildesin? kıyamam ya. tek başına değilsin bak bi sürüyüz burda. eşlerimiz var. bize destek olacaklar. kalbini bozma. kendim farklıymışım gibi seni tesselli etmeye çalışıyorum duruma bak :)
İsllh cnm atlatalm allhn izniyle. Tokattaym bn kaldgm yerde lmsem yok bi esim bi ben kndmi cok yamlz hossediodm o yuzden uye oldum braya iykide olmsm bir tek bn deglmisim meger bnim gbi nir suru yarali anneler warmiss(ne tuhaff dmi hc birbirimizi gormedimiz halde duygularimizi paylasiorz knusuyoruzz.. İnsan bi nebze olsun rahatliyoo cok memmn oldum tanistima:)
Aynen ole doktira sordum en az 3 olmasi gerekiyomus bu ne sacma bi yasa boyle anlamadm gtti bnm 3 cocugm ziyan olck biz perisan olcz snnra bakacklar ne sacma yaaa ama nebilim aslinda tedavi olmadan bebek dusunmuodk ama bu ay supriz oldu..gerci daha bebek oldugu jesn diil test yaprm 4 gun gecmsken bide 1 hafta hcmisken yok cikti belki baska bsydr islhh onemli bsy yoktr bakalm sira aldm cuma gnune anliycz ne olduqnu
benim doktorum direk yönlendirdi. benim haberim yoktu böyle şeylerden de. iyi oldu. inşallah hamileysen sorunsuzca atlatır bebeğini kucağına alırsın, hamile değilsen de hemen git her şeye baktır. en azından sizde kromozomal bişey vr mı ve kan pıhtılaşmasına.
İsllh cnm atlatalm allhn izniyle. Tokattaym bn kaldgm yerde lmsem yok bi esim bi ben kndmi cok yamlz hossediodm o yuzden uye oldum braya iykide olmsm bir tek bn deglmisim meger bnim gbi nir suru yarali anneler warmiss(ne tuhaff dmi hc birbirimizi gormedimiz halde duygularimizi paylasiorz knusuyoruzz.. İnsan bi nebze olsun rahatliyoo cok memmn oldum tanistima:)
öyle evet. ben de yalnızım sanıyordum. ama değilmişim. ben de ankaradayım eşim ve eşimin ailesi burda. ben kendi annemleri istiyorum ama onlar burda değiller. belki de olsalardı bnm için daha iyi olurdu. bir eşim var benim de işte. bu da bizi bunalımı sokuyor biraz. bırakıp annemelrin yanına gideyim biraz dedim. oda olmadı nasıl yalnız bırakayım ki bu durumda bu evde? amann dert bir değil ki. ne diyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?