- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #3.381
Arkadaşlar bende 6+6 da kalbi durduğu için bebeğimi kürtajla aldılar.kurtajin 10. Günü hcg değerim 1000 çıktı. Bu ne şimdi.çok şaşkınım.ne kadar zamanda düşer bu degerim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim 25 gün geçti hala 4 haftalık hamile değeri taşıyor bhcg. Normaldir o . Kolay değil. Vücut anneliğe alışıyor, gitmiyor hızlı bir şekilde. Zamanla normale dönecektir. Keşke en baştan başlıyor olsaydık...
arkadaşım birde içerde parça gibi birşey göründü pıhtıda olabilir dedi doktor parçada dedi ne bileyim hangi birine üzüleceğini şaşıyor insan bebeği kaybettiğinemi kürtajında sorun olduğunamı yoksa bu düşük teklemi kalacak yoksa ne kadar tekrarlayacağınamı
canım aynı şey benim de başımda işte. benim biraz kan vardı bir tarfı darmış rahmimin orda kan kalmış dedi. sonra kanamam oldu tekrar, o kan gitmişti. çok az kalmış şimdi altı milim dedi ama çok anlamadım. önemli değil olur dedi sadece :) parça olursa kanama durmaz diyorlar. kokulu olurmuş bir de parçadan dolayı. sormuştum çünkü aynılarını. o korkular bende de var. ya aynı şey olursa... hayırlı ne diyelim.
Canım bugünki hcg değerim 566 çıktı şükür azaldı.demekki parça değil.sevindim.ben simdi soğan kürüne başladım içerde görünen kan yada parça neyse soğan kuru ile atılacağını düşünüyorum rahimdeki miyomu yok ediyosa bu kür parcayida düşürür inşallah 
çok şükür canım gözün aydın. soğan kürünü nasıl yapıyorsun ben de yapayım bari.
Ortaboy soğanı 2 bardak kaynamiş klorsuz suya 4 parçaya bölüp koyuyorum 5dk daha kaynatip altını kapatıyorum iliyinca öğle yemeğinden ve akşam yemeğinden 10 dk önce içiyorum.her seferinde taze yapıyorum.sarı kabuklu beyaz soğan olmalı canım.ibrahim saracoğlunun kürü.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öğlen bir soğan akşam bir soğan yani günde iki soğan. anladım :) çok teşekkür ederim. kaç gün yapacağız bunu? tekrar teşekkür ederimm. hamile kalmayaa da faydası oluyormuş sanırım. hadi hayırlısı olsun
Hame101 nasılsın canım.mesaj atmaya çalıştım ama ulaşmıyor mesajım.yorumlarına baktım da bebek mi bekliyorsun merak ettim.inşallah yanlış anlamamışımdır.seni bu ara bu topiklerde göremedim.bende istiyorum artık.ayın 15 ini bekliyorum inşallah birşeyler olmuşdur umuduyla.
çok zor gebe kalıyorum yaşta 31 olunca bırakmıştım korunmayı çok şükür canım 7 haftalık. ama sevinemiyo bile insan rabbim en kısa zamanda sana da hayırlı uzun ömürlüsünden versin.aslında çok sık giriyorumda bişey yazmıyom okuyorum sadece.
çokkkk sevindim.gönlünü ferah tut inşallah Allahın izniyle bebeğini kucağına alırsın.hayırlısı olsun.mutlu oldum adına.inşallah 9 ay sonra burda bebişinin neler yaptığını yazacaksın eminim.
selam arkadaşlar eskisi kadar nete fazla giremiyorum bazen yemek yeme zamanım bile olmuyor bebek olunca demek böle oluyormuş.ama tatlı bir yorgunluk oluyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin.bizim herşey yolunda bebişimde iyi çok şükür sadece gaz sorunu yaşıyoruz. yorgunbulutlar doğum yaptınmı sesin soluğun çıkmaz oldu merak ediyorum seni..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz dicem ama kimse buraya hoş bir şekilde gelmiyor.acınızı anlıyorum ve inş zamanı gelince tekrar sağlıklı bir şekilde bebek sahibi olursunuz. hepnizi öpüyoruz kocaman..dikkat edin kendinize
merhabalar..hep kendi kendime sözler vermiştim burda kötü şeyleri paylaştığım gbi bir gün iyi şeyler de paylaşıcam die..o günler geldi çok şükür..ben de bugüne kadar yorum yaptığım her topiğe başımdan geçenleri yazıp umut olmak istedim..o yüzden en başından paylaşıcam yaşadıklarımı..ilk gebe kaldığımda lekelenmeler kanamalarla 10. haftaya kadar geldim.sonra bebeğimde ense kalınlığı tespit edildi..sıvı alındı..trizomi 18 olduğu ve yaşamıycağı anlaşıldı..fakat kürtajı istemedim 20.haftaya kadar bekledim..dedikleri oldu karnımda öldü meleğim..sonrası suni sancıyla düşük..korunma..5 ay sonra yeniden hamile kaldım..ikili testimiz falan yapıldı..herşey güzelken 16. haftada bir sabah aniden suyum geldi..sonrası yine suni sancıyla düşük..yine korunma dönemi..6 ay sonra tekrar hamile kaldığımda ilk işim iyi bir doktor bulmaktı..doktorum ikincide suyum geldiği için rahim ağzı yetmezliğinden şüphelendi ve 13.haftada rahim ağzına dikiş atıldı sonra devamlı yatak istirahati..devamlı derken cidden devamlı..sadece tuvalet ve banyo için kalkıodum ayağa..imkansız gbi geliyo önce ama sonra alışıyo insan :) bu dönemin zorluğunu anlatmama bile gerek yok..ilaçlar iğneler..yeri geldi hastanede yattım..vs.nihayet 38.haftaya geldiğimde dikişlerim alındı.ve sezaryenle aldım oğlumu kucağıma..yaşadığım tüm acılara tüm üzüntülere değdi sonunda..bugün oğlum bir aylık ve sünnetini bile oldu :allahım yaşamak isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin..size bunları böyle detaylı yazdım çünkü eminim bir yerlerde benm gbi benm asla bebeğim olmıycak die düşünüp kahrolan bi sürü insan var..size sesleniyorum..umudunuzu asla ama asla kaybetmeyin..bugün ya da yarın o bebek size gelecek..önce kendinizi buna gerçekten inandırın..allahımın yanında zor die bişe yok..günü geldiğinde allahım hepinizin kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun..kimseyi evladıyla sınamasın rabbim..
canım gözün aydın hayırlı olsun bebeğin..allahım sağ salim büyütmeyi nasip etsin..çok şükür ben de aldım oğlumu kucağıma.inşallah bizler umut oluruz burda bize umut olanlar gbi..rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguları..hiçbir kadının kucağı boş kalmasın..ben de pek giremez oldum nete tahmin edersin..senn gbi gazla mücadele ediyorum bir de çatlayan göğüslerimleama olsun meleğime feda olsun..allahım herkese sağlıkla sıhhatle en güzel zamanda nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?