karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

amin canım inşallah salı günü doktora gidiyorum bana dua edin kızlar

aynen öyle canım bazen ağladığımda eşim bana kızıyor yeter artık uzattın bile dediği oldu o derece

canım 12 güne gelir sonuç dediler beni arıcaklar o zaman ben sana yazarım canım sen merak etme bende araştırmada yaptırdığımda test 1,5 ayda çıkmıştı bunda tek bişeye bakılıcakya ondan daha erken çıkıyo galiba bende araştırmadaki teste pıhtılaşma çıkmadı seviniyodum pıhtılaşma yok diye 5 ay clexane diye iğne başlamışlardı 1.bebeğimde 8 haftalıkta kalp atışı yok diye kürtaj olmuştum ondan dolayı iğneyi başlamışlardı sonra testi yapıp kestiler ama tek bi değere araştımada bakılmıyomuşya eğer kayseriye giden teste pıhtılaşma sorunu çıkarsa araştırmanın yaptığı eksik test yüzündende meleğimin kalbi durmuş olabilir çünkü o teste pıhtılaşma çıkmadı diye iğneyi kestik kan sulandırıcı bi iğne bu hayırlısı Rabbimden sende sorarsın canım o değere bakılmadıysa yaptırırsın araştırmaya bile güven olmuyo işte

hayırlı cumalar canım inşallah güzel haberlerimizide paylaşırız dediğin gibi canım

sagolun arkadaşlar herkese çok teşekkürler umarım bu acılara bize ve hiç kimselere yasatmasın benim sorunumun ne oldugunu buldular bende seker varmış oda çoçugun karnımda gelişmesiniengelliyormuş tedavimi olup tekrar hamile kalabilecegimm inşallah aminnn bana ve herkese minik çiçek ve böcekler nasip edsin allahh

amin canım inşallah heyşey gönlünce olur

cok geçmiş olsun canım evet birbirimizi en iyi biz anlarız eşim bile bebeklerim öldükten 1 hafta sonra normal hayatına başladı allah birdaha yaşatmasın hiç kimseye
cok saol cnm rabbim kimseye yasatmasın inş işte diyorum ya ancak yasayan anlar esler bile yere kadar...

cok saol canım hepimzie gecmiş olsun güzel dileklerin için saol ins rabbim hepimize saglıklı gebelik saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder...

caok saol cnm ins bu son kaybım olur cok zormus ama isyan etmemeye calısıyorum herseyin hayırlısı demekki hayırlısı buymus ama umudumu kaybetmedim ben bir gün olucak inşş....

evet canım yılmak yok isyan etmek yok.allahım görüyor nasılsa bizleri..vardr bi bildiği diyelim.sen şu an korunma sürecindesindir herlde. ne zamn başlaycksn yeniden bebek düşünmeye? benm sürem bitmek üzereydi ama işte bu genetik ve pıhtılaşma testlerini bekliycem.pis doktorum geç çıkacağını söyleseydi şimdiye çoktaan yaptırırdım ya oysa ben 3 ayım dolar dolmaz denemek istiyordm.tabi hayrlısı dedm yne.bunda da vardr bir hayr muhakkak..

evet cnm korunma sürecindeyim daha 15 gün oldu zaten doktorum 3 ay dedi ama bakalım nasip benimde eksik yapılmayan pıhtılasma tahlilerim varmıs onları yaptırcam gerrci doktoruma göre ben gerekli tedaviyi görmüşüm pıhtılasma olunca igne kullanıyorlarya kan sulandırıcı birdaki gebeligimde dozu yükseltilcekmiş herseyde hayır vardır ya gec olsunda güç olmasın....

Son düzenleme:
ya şu doktorlar 3 ay 6 ay korunun diyorlar ya çok sinir oluyorum eskiden kadınlar hep üstüste doğum yapıyorlardı dayılarımın arasında 1 yaş bile yok bazen eski zamanlarda yaşasaydım diyorum çocukları o kadar seviyorum ki o zamanlarda 15 tane falan doğururdum herhalde. bu 2 gündür yine gelmişler bana durup durup ağlıyorum bebeklerim geliyor aklıma olsalardı gelecek ayın sonunda doğacaklardı birde etrafımda hamile kaynıyor içim parçalanıyor her gördügümde aralık ayına daha çok var ben nasıl sabrederim bilmiyorum dua edin kızlar sonuçlar kötü çıkmasın

Canım seni o kadr iyi anlıyorum ki.ben de aralıkta doğum yapcaktm normalde.ve aralıkta 2 arkadaşım bir de ablam doğum yapıcak.hepsine tek tek hayrlı olsuna gidicem.içim parçalancak ama elden bişi gelmiyor.hepsine tek tek bebek kıyafeti alıcam.hepsinin doğum hikayelerini dinliycem..allahım bize de nasip eder inşllh.ne zormuş bebeğinin kokusunu duyamadan kaybetmek.bebek kokuları burnumu, ciğerlerimi yakıyor sanki...3 ayı zorla doldurdm.şimdi de testlerin sonuçlarını beklemek zorundayım.kasımın sonuna çıkar inş.senn de inş temiz çıkar herşeyin cnaım.içimizi ferah tutmaktan başka çare yok.

amin canım inşallah temiz çıkar benimde bu 2 ay içerinse doğum yapacak akrabalarım ve arkadaşlarım var canım valla ben yakın olanlara çeyrek takacam arkadaşlarada para takarım bebek kıyafeti alamam kimseye zaten yeterince içim parçalanacak benim tahlil sonucu bu hafta çıkıyor kürtaj olduğum zaman plasenta parçası kalmıştı ufak doktorum onu ankara ya yolladı hem bebeklerin kesin ölüm nedeni hemde bende bir hastalık varmı yokmu diye temiz çıkarsa aralıkta başlayacam 4 ayım oluyor o zamana kadar. hakkımızda herşeyin hayırlısı

evet su 3 ay 6ay meselsi hep var gercekten eskiden kadınlar üstüstte dogum yapıyorlardı ne vitamin hapı ne ultrason ne obu hiç bişey yokmus sapasaglam doguruyorlarmıs cocuklarını cnm senin galiba ikizmiydi bebeklerin bende ilk ultraona girdigimde ikiz gebelik dediler bi tane daha var dediler baska bi doktora gittim ultrasonu iyi olan bir özle hastaneye tek dedi bebegimin öldügü günde o doktor bu ikiz gebelikmiş dedi off okadar acıki doktorların bir dedigi bir dedigini tutmuyor benimde etrafımda hep hamileler var karsı komsum ikizlerine hamile hep görünce içim parcalanıtyor yapcak birsey yok içimiz parcalanıyor ama ins bizede o güzel günleri yasatır ins rabbim SABIR SABIR yapcak birsey yokkk....

evet canım benim bebeklerim ikizdi benim annem 5 çocuk üstüste doğurmuş mesela kadin maşallah sapasağlam doktor bana 6 ay korun dedi eğer bir sorun çıkmazsa 4 ay tek korunacam 6 ay uzun geliyor bana benim burda bir arkadaş var kırkı biter bitmez hamile kaldı oğlu 4 aylık kanındaki bebeği 2 aylık ve herşey yolunda rahmimiz kendini toplasın diye biz kafamızı dağıtıyoruz valla gün sayıyorum resmen allah evladını kaybetmiş ve evlat isteyen bütün annelere hayırlı sağlıklı evlatlar versin

canım sormayı unuttum sen kürtaj oldunmu ve kaç aylıkken kaybettin? canım ya seninkide mi ikizdi? herşeyin hayırlisı ya allah yine verir inşallah ikizimiz olsa yine tabi bu sefer yaşasalar birşey olmasa ne iyi olurdu kısmetleri yokmuş fazla yıpratma kendini

Aminnn insş....

canım inşallah sonuçlarmız temiz çıkıcak ya ben inanıyorum.ve sorunsuz bir hamilelik ardından da allahımın izniyle..ben de işte kasım sonu aralık başı gbi başlayabilirm ancak..inşallah sırayla güzel haberlerimzi veririz.birbrini hiç tanımayan ama çok iyi anlayan insanlarız..dertler nasıl bir noktada buluşturuyor insanları. ben burda kmseye anlatamadığım şeyleri siz acılı arkadaşlarıma anlatıyrm sanal da olsa beni anlayan birileri olması beni rahatlatıyor..

canım valla ben de anlamıyorum bu doktorları..ben birinde kanamayla gittim.tansiyonum falan düştü korkudan yürüyemiyodum bile inan hastaneye vardığımda.beni tekerlekli sandalyeyle götürdüler doktorun odasına.adam o kadr rahat ki ya.yüzünde en ufak bir duygu belirtisi yoktu ya. tansiyonumu ölçsek diye bile ben dedim. baktı şöle bi.rahim açılmamış düşük değil dedi yolladı adam.zatn aynı doktor yüzünden bir arkadaşım da ikiz bebeklerini erken doğumla kaybetti. kıza gelip bakmamış bile ya.offf offfff allahım iyilerle karşılaştrsn diye dua ediyorum ben

evet cnm kürtaj oldum parca patolojiye gitti temiz geldi benim kayıplarım erken dönemlerde oluyor hep 2.ayımı dolduruyorum karnımda kalp atısları duruyor ne kanama ne bi agrıı kontrole gidiyorum kalp atısliarı durmus oluyor yıpratmamaya calısıyorum kendimi ama 3 yıllık evliyim her yıl bir bebegim kayıp gitti ellerimden evet kısmetleri yokmus napalım KADER DİYORRUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…