- Konu Sahibi mutluluk_27
-
yaprk,yorgunbulutlar,aysima,sweetpurple,cebra,elif,sznrndz ve tanışamadığım dertleşemediğim kaderdaşlarım ve destek olan birr,melek,ebeveyn
hepinize hayırlı cumalar ...
burda biz bebeklerimizi sağlıklarını güzelliklerini konuşurken de yine kaderdaş olacağız Raabimin izniyle
ALLAHIM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ BAYRAM GÜNÜ GÖNLÜMÜZÜN BAYRAMI ETSİN İNŞALLAH...
canım valla sen en güzelini yapmışsın ama ben acımdan bişi dicek durumda değildm ve muhtaçsın bi şeklde devlet hastanesnde.özelde olsa belki bişi dersn.ne bilim allahım bi daha yaşatmasn da düşürmesn de o araştrma hastanesine
canım çok çok geçmiş olsun.allahım tekrar nasip eder inş sağlıklı bir hamilelik..çok zor 3 kayıp ama dediğin gbi sınanıyoruz sonçta.önemli olan bu inancı kaybetmemek.o çok üzüntülü zamanlarımda durup düşünmüş, eşime " canım 3 günlük dünya hayatı için sonsuz bir hayatı riske atmaya değer mi, varsn burda üzülelim,allahım orda sevindirsn" demiştm..benm 1 kaybım oldu ama hemen istedm testleri.inşallah benm de pıhtılaşma ve genetik 1,5 aya çıkıcak..doğru söylüosun başına gelmeyen bilmez canım isterse can ciğer yakının olsun..
canım ya demek bu erkekler hep böyle.ben hastaneden çıkınca bitti benm eşimin sıkıntısı da.o kadr zoruma gitmşti ki.benm yavrum gitti.o sanki bademciğim problemliymiş de o alınmış,sonunda bi problemimiz kalmamış gbi davranmaya başlamştı. günlerce hem bebeğime hem eşimin bu tavrına üzüldmmeğer hepsi aynıymış..
valla böyle bişe varsa keşke hiç araştrmaya gitmeyip direkt özelde yaptrsaydık ya..nasıl olcak bu işler allahım.devamlı kafamda sorular..bi de şimdi bunu duydum.yani sonuç temiz çıksa bile bi ohh diyemiycemiyimsenn sonucun ne zamn çıkıcak canım? mutlaka haberleşelm o zamn ya.ben daha dün kan verdm 1,5 aydan bahsediyolar.boş yere beklemiyoz inş bu kadr zamn
valla böyle bişe varsa keşke hiç araştrmaya gitmeyip direkt özelde yaptrsaydık ya..nasıl olcak bu işler allahım.devamlı kafamda sorular..bi de şimdi bunu duydum.yani sonuç temiz çıksa bile bi ohh diyemiycemiyimsenn sonucun ne zamn çıkıcak canım? mutlaka haberleşelm o zamn ya.ben daha dün kan verdm 1,5 aydan bahsediyolar.boş yere beklemiyoz inş bu kadr zamn
yaprk,yorgunbulutlar,aysima,sweetpurple,cebra,elif,sznrndz ve tanışamadığım dertleşemediğim kaderdaşlarım ve destek olan birr,melek,ebeveyn
hepinize hayırlı cumalar ...
burda biz bebeklerimizi sağlıklarını güzelliklerini konuşurken de yine kaderdaş olacağız Raabimin izniyle
ALLAHIM BU MÜBAREK CUMA GÜNÜ BAYRAM GÜNÜ GÖNLÜMÜZÜN BAYRAMI ETSİN İNŞALLAH...
sagolun arkadaşlar herkese çok teşekkürler umarım bu acılara bize ve hiç kimselere yasatmasın benim sorunumun ne oldugunu buldular bende seker varmış oda çoçugun karnımda gelişmesiniengelliyormuş tedavimi olup tekrar hamile kalabilecegimm inşallah aminnn bana ve herkese minik çiçek ve böcekler nasip edsin allahh
cok saol cnm rabbim kimseye yasatmasın inş işte diyorum ya ancak yasayan anlar esler bile yere kadar...cok geçmiş olsun canım evet birbirimizi en iyi biz anlarız eşim bile bebeklerim öldükten 1 hafta sonra normal hayatına başladı allah birdaha yaşatmasın hiç kimseye
canım benim çokk büyük geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.bir dahaki seni mutlueden sağlıkla devam eden hayırlı bir gebelik olur inşallah. söylediğin gibi herkesin bir snavı var bizimki de bu .Rabbim isyan ettirmeden oprlanması nasip etsin.
caok saol cnm ins bu son kaybım olur cok zormus ama isyan etmemeye calısıyorum herseyin hayırlısı demekki hayırlısı buymus ama umudumu kaybetmedim ben bir gün olucak inşş....canım çok çok geçmiş olsun.allahım tekrar nasip eder inş sağlıklı bir hamilelik..çok zor 3 kayıp ama dediğin gbi sınanıyoruz sonçta.önemli olan bu inancı kaybetmemek.o çok üzüntülü zamanlarımda durup düşünmüş, eşime " canım 3 günlük dünya hayatı için sonsuz bir hayatı riske atmaya değer mi, varsn burda üzülelim,allahım orda sevindirsn" demiştm..benm 1 kaybım oldu ama hemen istedm testleri.inşallah benm de pıhtılaşma ve genetik 1,5 aya çıkıcak..doğru söylüosun başına gelmeyen bilmez canım isterse can ciğer yakının olsun..
evet canım yılmak yok isyan etmek yok.allahım görüyor nasılsa bizleri..vardr bi bildiği diyelim.sen şu an korunma sürecindesindir herlde. ne zamn başlaycksn yeniden bebek düşünmeye? benm sürem bitmek üzereydi ama işte bu genetik ve pıhtılaşma testlerini bekliycem.pis doktorum geç çıkacağını söyleseydi şimdiye çoktaan yaptırırdım yaoysa ben 3 ayım dolar dolmaz denemek istiyordm.tabi hayrlısı dedm yne.bunda da vardr bir hayr muhakkak..
ya şu doktorlar 3 ay 6 ay korunun diyorlar ya çok sinir oluyorum eskiden kadınlar hep üstüste doğum yapıyorlardı dayılarımın arasında 1 yaş bile yok bazen eski zamanlarda yaşasaydım diyorum çocukları o kadar seviyorum ki o zamanlarda 15 tane falan doğururdum herhalde. bu 2 gündür yine gelmişler bana durup durup ağlıyorum bebeklerim geliyor aklıma olsalardı gelecek ayın sonunda doğacaklardı birde etrafımda hamile kaynıyor içim parçalanıyor her gördügümde aralık ayına daha çok var ben nasıl sabrederim bilmiyorum dua edin kızlar sonuçlar kötü çıkmasın
amin canım inşallah temiz çıkar benimde bu 2 ay içerinse doğum yapacak akrabalarım ve arkadaşlarım var canım valla ben yakın olanlara çeyrek takacam arkadaşlarada para takarım bebek kıyafeti alamam kimseye zaten yeterince içim parçalanacak benim tahlil sonucu bu hafta çıkıyor kürtaj olduğum zaman plasenta parçası kalmıştı ufak doktorum onu ankara ya yolladı hem bebeklerin kesin ölüm nedeni hemde bende bir hastalık varmı yokmu diye temiz çıkarsa aralıkta başlayacam 4 ayım oluyor o zamana kadar. hakkımızda herşeyin hayırlısıCanım seni o kadr iyi anlıyorum ki.ben de aralıkta doğum yapcaktm normalde.ve aralıkta 2 arkadaşım bir de ablam doğum yapıcak.hepsine tek tek hayrlı olsuna gidicem.içim parçalancak ama elden bişi gelmiyor.hepsine tek tek bebek kıyafeti alıcam.hepsinin doğum hikayelerini dinliycem..allahım bize de nasip eder inşllh.ne zormuş bebeğinin kokusunu duyamadan kaybetmek.bebek kokuları burnumu, ciğerlerimi yakıyor sanki...3 ayı zorla doldurdm.şimdi de testlerin sonuçlarını beklemek zorundayım.kasımın sonuna çıkar inş.senn de inş temiz çıkar herşeyin cnaım.içimizi ferah tutmaktan başka çare yok.
ya şu doktorlar 3 ay 6 ay korunun diyorlar ya çok sinir oluyorum eskiden kadınlar hep üstüste doğum yapıyorlardı dayılarımın arasında 1 yaş bile yok bazen eski zamanlarda yaşasaydım diyorum çocukları o kadar seviyorum ki o zamanlarda 15 tane falan doğururdum herhalde. bu 2 gündür yine gelmişler bana durup durup ağlıyorum bebeklerim geliyor aklıma olsalardı gelecek ayın sonunda doğacaklardı birde etrafımda hamile kaynıyor içim parçalanıyor her gördügümde aralık ayına daha çok var ben nasıl sabrederim bilmiyorum dua edin kızlar sonuçlar kötü çıkmasın
evet su 3 ay 6ay meselsi hep var gercekten eskiden kadınlar üstüstte dogum yapıyorlardı ne vitamin hapı ne ultrason ne obu hiç bişey yokmus sapasaglam doguruyorlarmıs cocuklarını cnm senin galiba ikizmiydi bebeklerin bende ilk ultraona girdigimde ikiz gebelik dediler bi tane daha var dediler baska bi doktora gittim ultrasonu iyi olan bir özle hastaneye tek dedi bebegimin öldügü günde o doktor bu ikiz gebelikmiş dedi off okadar acıki doktorların bir dedigi bir dedigini tutmuyor benimde etrafımda hep hamileler var karsı komsum ikizlerine hamile hep görünce içim parcalanıtyor yapcak birsey yok içimiz parcalanıyor ama ins bizede o güzel günleri yasatır ins rabbim SABIR SABIR yapcak birsey yokkk....
evet su 3 ay 6ay meselsi hep var gercekten eskiden kadınlar üstüstte dogum yapıyorlardı ne vitamin hapı ne ultrason ne obu hiç bişey yokmus sapasaglam doguruyorlarmıs cocuklarını cnm senin galiba ikizmiydi bebeklerin bende ilk ultraona girdigimde ikiz gebelik dediler bi tane daha var dediler baska bi doktora gittim ultrasonu iyi olan bir özle hastaneye tek dedi bebegimin öldügü günde o doktor bu ikiz gebelikmiş dedi off okadar acıki doktorların bir dedigi bir dedigini tutmuyor benimde etrafımda hep hamileler var karsı komsum ikizlerine hamile hep görünce içim parcalanıtyor yapcak birsey yok içimiz parcalanıyor ama ins bizede o güzel günleri yasatır ins rabbim SABIR SABIR yapcak birsey yokkk....
evet canım benim bebeklerim ikizdi benim annem 5 çocuk üstüste doğurmuş mesela kadin maşallah sapasağlam doktor bana 6 ay korun dedi eğer bir sorun çıkmazsa 4 ay tek korunacam 6 ay uzun geliyor bana benim burda bir arkadaş var kırkı biter bitmez hamile kaldı oğlu 4 aylık kanındaki bebeği 2 aylık ve herşey yolunda rahmimiz kendini toplasın diye biz kafamızı dağıtıyoruz valla gün sayıyorum resmen allah evladını kaybetmiş ve evlat isteyen bütün annelere hayırlı sağlıklı evlatlar versin
amin canım inşallah temiz çıkar benimde bu 2 ay içerinse doğum yapacak akrabalarım ve arkadaşlarım var canım valla ben yakın olanlara çeyrek takacam arkadaşlarada para takarım bebek kıyafeti alamam kimseye zaten yeterince içim parçalanacak benim tahlil sonucu bu hafta çıkıyor kürtaj olduğum zaman plasenta parçası kalmıştı ufak doktorum onu ankara ya yolladı hem bebeklerin kesin ölüm nedeni hemde bende bir hastalık varmı yokmu diye temiz çıkarsa aralıkta başlayacam 4 ayım oluyor o zamana kadar. hakkımızda herşeyin hayırlısı
canım sormayı unuttum sen kürtaj oldunmu ve kaç aylıkken kaybettin? canım ya seninkide mi ikizdi? herşeyin hayırlisı ya allah yine verir inşallah ikizimiz olsa yine tabi bu sefer yaşasalar birşey olmasa ne iyi olurdu kısmetleri yokmuş fazla yıpratma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?