karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

evet öyle cnm ya maslesef kimbilir aksama kadar kac hasta görüyorlar bizler gibi iyi doktor bulmak zor bi doktorun dedgi bi doktorun dedgini tutmuyor öle dogal geliyorki onlara yine deniceksiniz yine olasıya deniceksiniz bu kadar basit cümlelelr bir doktordaq demişti bana dua et hamile kalabiliosun kalıyorum ama sonu gelmiyor bunun psikolojisi daha zor eminim daha cok acıları daha cok kayıpları olanlar vardır sizlerin gebelikleri daha büyükmüş sizler için daha zordr rabbimden tek istedigim bizlerinde yüzünü güldürsün hepimze saglık sıhat versin hayırlıı saglıklı sıhatli bebeklr versin inş güzel haberlerimizide paylasırız inşşşş gün gelir...

konunuzu gördüm bende yazmak istedim ilk bebeğimi üç aylıkken kaybettim hastane hastane dolaştım ilk bebekte normal dediler. ikinciyi yaşadım bi kaç tahlil yapıp bişey yok dediler 3üncüde iyi bir doktor buldum ona gittim kan pıhtılaşması dendi ve 4. kimyasal gebelik tam umudum bitmişti çocuğum olmayacağını düşünüyordum kimyasaldan sonra hemen hamile kaldım kanamam oldu ama bebeğim direniyordu aylar geçip gidiyor bebeğim çok sağlıklıydı ama 32. haftadan sonra herşey bozuldu ve 36. haftada karnımda öldü bebeğim kan pıhtılaşmasından iğne yetersiz gelmiş ben doğumu beklerken oğluma herşeyin en iyisini alırken onu sadece kuru toprağa koydum yüzünü bile göremedim 5 ay oldu acım hala dinmedi ne bebek nede hamile görmeye tahammülüm var rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun

Son düzenleme:

canım hepsi gelmiş geçmiş olsun inşallah..allahım senn de yardımcın olsun çok zor şeyler yaşamışsın kolay değil..benm bir kaybım var ama ben bile hamile görmeye dayanamıyorum allah hepimizin yardmcısı olsun inşallah...

kızlar ben bi süre aranızda olamycam.biraz uzak kalmak istiyorum.eşim de kızıyor bana bu internette kafayı yiceksn diye.çok takıyomuşum.belki de haklı.bilemiyorum. biraz uzaklaşmak iyi olabilir.en azından test sonuçlarım çıkana kadr.inşallah sonra yine görüşürüz..öpüyorum hepinzi. allaha emanet olun..

iyi akşamlar arkadaşlar
dün doktora gittim karından ultrasona baktı.rahimde sorun yok bir süre daha lekelenme olabilir ya da adet te görebilirsin dedi 2-3 ay içinde yeniden başlayabilirsin yeni sürecine dedi.sıkıntı olmamasına sevindim hamdolsun. bende pcos var bakalım bundan sonra ne olacak dualarınızı eksik etmeyin...

tmyomr canım çok üzüldüm Allah sana da sabır ve yeni bebişler nasip etsin...

yorgunbulutlar canım dinlenmek iyi gelecekse öyle yap kendini nasıl hissediyorsan onu yap yine görüşürüz inşallah...

aysima_07 caım bende senin söylediğin gibi doktorlara göre her şey ne kadar da kolay diye düşünüyorum.alışmışlar her şeye .normal görüyorlar inşallah Rabbim en iiyi doktorlarla karşılaştırır.

yprak canım sen de forumda herkesin haldaşı olmuşsun ne güzel..yine çokkk ikizlerin olur nşallah sağlıklı sıhhatli...

sweetpurple canım sen de duamdasın...

YA BARI YA HALIK YA MUSAVVİR...(YARATAN,YARATICI,DİLEDİĞİ GİBİ ŞEKİL VEREN)

bol bol okuyalım ve dualarımızı bibirimizden eksik etmeyelim...

Son düzenleme:

Yaşadıkların çok acı ve dayanması zor gerçekten. Ben 3 aylıkken kaybettim ağustosta, zor atlattım, çok ağladım. Sonra iyi ki daha ileri haftalarda kaybetmedim daha çok üzülürdüm diye çok şükrettim. Sen çok zor zamanlar geçirmişsin, Allah yardımcın olsun... Bu ay tekrar denemeye başlayacağım, ama çok korkuyorum, ya bir daha hamile kalamazsam diye ya da kalıpta tekrar kaybedersem diye( Ne bileyim korkunun ecele faydası yok gerçi, ee bide o kalp atışlarını bir kere duymak mutlaka bir kere daha duymak istiyo insan hele de böyle içinde yarım kaldıysa herşey...

İnan çok haklışın ilerleyen haftalarda daha zor oluyor düşüklerime üzülürken daha büyük acı yaşadım hepsi zor ama bebeğin hareketlerini hissedip doğum için hazırlanırken büyük yıkım rabbim tez zamanda hepimizin kucağını doldursun

amin canım ne yapayım burdakilerin halinden ben benim halimdende burdakiler anlar sen ne yapıyorsun kaç gündür yoktun

allah sabır versin canım seninki daha zormuş doğuma o kadar az kala kaybetmişsin yavrunu allah sana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin

amin canım ne yapayım burdakilerin halinden ben benim halimdende burdakiler anlar sen ne yapıyorsun kaç gündür yoktun

bende napıyım okulla ev arasında mekik dokuyorum bir yandan yeni tedavi yöntemleri düşünüyorum bende de pcos var o sebeple Allah yardımcımız olsun.sen de ve sizer de yeni gelişmeler var mı??

bende napıyım okulla ev arasında mekik dokuyorum bir yandan yeni tedavi yöntemleri düşünüyorum bende de pcos var o sebeple Allah yardımcımız olsun.sen de ve sizer de yeni gelişmeler var mı??

ne olsun canım ya daha doktora gidemedim fırsat bulamadım bir türlü çocuklarım hasta biraz onların iyileşmesini bekliyorum arada buralara takılıyorum işte

saol canım inşallah hayırlısıyla dualarımız kabul olur.doğum iznindeyim şuanda annem kafam dağılsın diye memlekete getirdi beni ama kafa bir türlü dağılmıyo hiç aklımdan çıkmıyo Allahım daha kötüsünden korusun üzülmemek lazım onlar cennette ama elimde değil onu çok özlüyorum nete o yüzden çok giremiyorum kızlar girdikçe takip ederim topiği hepinizi öpüyorum

canım seni o kadar iyi anlıyorumki benim oğlumda 37.haftada ayrıldı benden 43 gün oldu bende seninle aynı duyguları yaşıyorum Rabbim inşallah daha güzel hamilelikler ve uzun ömürlü bebekler nasip eder hepimize sabredicez tatlım elimizden başka bişey gelmiyor malesef

sevgili sweetpurple ve tmyomr Rabbim acılarınızı dindirsin inşallah .tabii bizlerinde .bende şimdilerde faydalı besinler için uğraşmaktayım .arı sütü ve karışımlarını takip ediyorum bildiğiniz güvenilir bir site var mı??

yaprkcım bakalım bekleme nereye kadar sürecek Rabbim çok bekletmesin inşallah.bu arada uyguladığımız bir şeyler varsa paylaşalım burada..hepinizi öpüyorum

RABBİM sabır versin bende 14 ağustosta meleğimi uğurladım.kaybettim demek istemiyorum çünkü onlar bizim ahiret için en büyük kazandıkalrımız inşallah.bende yeni doğmuş yada böyle ilk aylarında çocuk görmeye tahmmül edemiyorum yani ağlıyorum mani olamıyorum kendime...ne yapalım canım içimiz acıya acıya hayata devam...

senin meleğinin rahatsızlığı bellimiydi?kromozomlardan kaynaklı demişsin.ne teşhis koydular rahatsızlığın adı varmı?

mehaba canım sen de hoşgeldin aramıza yüzümüz yakın zamanda güler inşallah..Allah acını dindirsin sabrını arttırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…