karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
ya artık fazla uğrayamıyorum bayram temizliği falan gerçi pek bayramlık havamda deilim bugün açtım yine muslukları sabahtandır ağlamaktan başıma ağrılar girdi bugün büyük kızım arkadaşına bizim bebeklerimiz kaybolmuş demiş duyunca bir tuhaf oldum o kadarda belli etmemeye çalışıyorum çocuklara yinede anlamış mutluluk canım yoksun pek uğramıyorsun olderop canım alışacaksın arada böyle bizim gibi açacaksın muslukları yapacak birşey yok çok şükür doğduktan sonra kaybetmedik allah verir inşallah hepimize

selamlar herkese...

malesef bende bir ay öne kaybettim bebeğimi..kalp atışlarını dinlemeye gitmiştim..büyük bir umut ve mutlulukla..ama doktor bir anda yüzü değişti..o anda içimden bişiler koptu..defalarca baktı baktı ses yok..kalbi atmıyordu yavrumun..oradan nasıl çıktım hala bilmiyorum.. daha sonra işte daha o üzüntüyü atamadan kürtaj bir yığın teselli bir sürü soru.... biraz biraz alışmaya başladım..

Rabbim tekrar aynı yaşatmasın..hiç kimseye..düşmanıma bile....

merhaba arkadaşlar.. ben farklı yerlerde de yazmıştım zaten 5 aylık bebeğim öldü 8 ağustos günü maalesef. suni sancı, normal doğum, uyutmadan uyuşturmadan kürtaj. başka bi arkadaşın yazdığı gibi aynen bende araştırma hastanesindeydim hiç gelip açılma var mı diye bakmadılar 10 saat sancı çektim normal müşahade odasında bebeğimi kendim doğurdum diğer hastanın yanında sonra gelin alın bebeği dedim öyle geldiler. ardından 28 gün hiç aralıksız kanamalarım devam etti çok şiddetli oluyordu ama bitti. doğum yaptıran doktor korun falan demedi daha sonra kontrole gittiğim doktor 4 ay korunma tavsiye ediyoruz dedi. ben 2 ay korundum bıraktım korunmayı. zaten önceki gebeliğimde korunmayı bıraktıktan 8 ay sonra olmuştu. bakalım bu defa ne zaman hamile kalabileceğim. hepimizin hakkında hayırlısı. herkese çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım aynı günde yavrularımızı kaybetmişiz benim bebeklerimde 5 aylıktı ikizdiler senin kaybetme nedenin ne? o ne biçim hastaneymiş ya? inşallah bu defa bu kadar beklemezsin hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatların olur

bebeğimi gizli kanama sebebiyle kaybettim kanama dışarı atılmadığı için plasenta rahimden ayrılmıştı. 2.5 ay oğlum bu durumda yaşamaya devam etti. tam herşey düzeldi derken öldü ne yazıkki. özel hastaneye gidiyordum aslında. bebeğim ölmeden 1 hafta önce gittiğimde kanamanın küçüldüğünü artık normal hayatıma dönebileceğimi söylemişti doktor bebeğinde çok iyi olduğunu söylemişti. 1 hafta sonra bebeğim hareket etmeyince doktoru aradım tatile gitmişti. devlete gittim bebeğin öldüğünü söylediler . ilk hamileliğim olduğu için araştırılması gerektiğini bu nedenle araştırma hastanesine gitmem gerektiğini söylediler biz de gittik geriside zaten anlattığım gibi Rabbim düşmanımın başına dahi vermesin çok acı çektim. hem suni sancı verdiler hem bebek ölü diye çok zor doğdu hepsini geçtim o kürtaj beni mahvetti . Ne diyelim bunlarıda yaşayacağımız varmış Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. hepimizin gönlüne göre versin inşallah iyi dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah sende aynı şeyleri bi daha yaşamazsın hayırlı sağlıklı evlatların olur

cynth sen de hoşgeldin canım aramıza...Allah sabrını arttırsın inşallah...

yaprk canım napıyım gelemiyorum her zaman iş güç derken zaman geçip gidiyor..ben de pkos olduğu için doktor tavsiyesiyle metmorfine başladım ve folikasite lohusalığım devam ediyor hala..o bitsin sonra çok beklemek istemiyorum zaten zor şartlarda hamile kalanbilmiştim nasip kısmet artık bundan sonra neler yapacağımız...Rabbim hepimize sağlıklı hayırlısını yeniden nasip eder inşallah...ve normal yolla olanını diğerinde anlatmıştım hikayemi.ben de pkos vardı yumurta uyarıcı adet düzenleyici kullandım her şey yolunda gelişti ama tutmadı sonra aşılama için karar vermiştik o ay yumurtalarım aşırı uyarıldığı için ya iptal edeektik ya da doktorumuzun önerisiyle tüp bebek deneyecektik ve tüp bebeğe karar verdik o tuttu alnız ite sonu böyle bitti 6 aylıkkn karnımda öldü.şimdi yeni bir süreç normal yolla olur da Rabbim uğraştıraz inşaallah dileğimiz bu..ve sizlerin de göleri en yakın zamanda sevnçle güler inşallah...

beni de dualarınızda unutmayın arkadaşlarımm...

canım inşallah bu sefer kolayca hamile kalırsın senin için dua edecem ben aralığı bekleyecem yinede hem kürtajdan sonra adet olmadım daha insallah bir sorun cıkmaz ne bileyim rahmime falan zarar gelmemiştir inşallah geçen hafta bizim bir akraba erken doğum yaptı bebeği 3 gün yaşadı çok içim sızladı bugün kadını görmeye gittim bana öyle bir baktı ki seni çok iyi anlıyorum der gibiydi offff yaaa hüzünlendim yine muslukları açacam galiba neyse canım öpüyorum seni

amin canım çok geçmiş olsun inan 1 günlük dahi olduğunda anne karnında insan üzülüyor hatta o ay hamile kalmayı beklerken adet olanlar bile çok üzülüyor kaldıki biz canımızdan bir parça kopuyor allaha şükürler olsun yinede beterin beteri var allah unutturacak başka acı vermesin tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah

ne kadar ilginç gerçekten aynı olması. ortak bir kaderi paylaşmışız ama acı ne yazık ki inşallah Rabbim bir daha yaşatmaz. benim bebeğimin mezarı dahi yok bebeğimi vermediler. zaten ona da ayrı üzülüyorum orada bebeğime ne yaparlar gömerler mi hiç bilmiyorum.inşallah bundan sonra her şey hepimiz için güzel olur

merhaba arkadaşlar.genetik sonucum çıktı ama ne yazık ki bebek bir sür karnımda ölü kaldığı için cnlı doku oluşturulamamış.ben de pıhtılaşma testlerini vverdim 1 ayda o sürecekmiş.bu esnada bir de tiroidlerime baktırdım bugün sonucu öğrenicem.işini iyi yapar diye bir de profesörün özel muayenesine gittim .para hırsı gözünü bürümüş birinden başkasını görmedim.Rabbim ellerine düşürmesin uğraştırmasın kucağımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşaallah.Allah a emanet olun canlar...

kızlar moralim çok bozuldu bugün bana araştırmada pıhtılaşma testi yapılmıştı o testtte bişey çıkmadı dediler kan sulandırıcı iğneyi kesmemi söylediler 5 ay vurmuştum sonuç biliyosunuz bebeğim 37.haftada öldü.sonra başka bir doktor buldum özel bi hastaneden durumtest duruumu anlattım yapılan testleri gösterdim araştırmada bir değere bakılmamış dedi ve ona bakılması için kayseriye yolladı kanımı ve sonuç ben pıhtılaşmaya meyilli bi yapıya sahipmişim ve bebeğim bu yüzden oksijensiz kalıp nefes alamadığından kalbi durmuş bakılan değeri yazayımda kızlar araştırmada test yaptıranlar bu dağara bakılıyomu çok iyi sorun yapılmıyosa başka yerde yaptırın MTHFR A 1298 C DİYE bir faktör kızlar ben zaten clexane diye bi iğne vuruluyodum eksik testle benim bebeğime sebep oldular nasıl doktor nasıl hastane buralar ya madem hiç test yapmayın ben iğnemi vurulmaya devam edeyim ALLAHIMdan bulsunlar ne diyim bebeğim gitti tekrar hamilelikte iğne vurulcakmışım artık hayırlısını versin RABBİM hepimiz için

canım benim ben de dün pıhtılaşma testlerini verdim kayseride

faktör v
faktör ıı
mthfr bunlara bakılıyormuş.bundan önce bir profesöre gittim derdime derman olsun diye adam kendini ve alacağı parayı anlatmaktan başka bir şey yapmadı.diyorum ya Allah ellirine düşürmesin.sen de lütfen üzülme bu da güzel bir şey bundan sonra hiç değilse için rahat eder.Allah iyilerle karşılaştırsın arkadaşım.canın sıkma ne olrsun...

yazık ne diyebiliirim ki allah öyle doktorların belasını versin yavrularımızın sebebi oldular

yorgun bulutlar bu değerede bakılıyormu sor mutlaka MTHFR A 1298 C ARAŞTIRMADA YAPILMADIYSA BAŞKA Bİ YERDE YAPTIR

yorgun bulutlar artık girmiyor bu siteye eşi kızıyomuş ona buraya girince hoş benimkide kızıyor o yokken giriyorum ne yapayım patlarım yoksa

olur mu öyle canım ya sen yazdıktan sonra gördüm sonucunun çıktığını her şeyin hayırlısı canım ya peki doktor sana ne dedi korunma süresi verdimi

aşkolsun yani alınırım bakın:):)2-3 ay korunman yeterli dedi.İşte bendeki sıkıntı da pkos inşallah kürler polenler derken bitkilerle yola devam edicem Mevlam nasip eder en yakın zamanda tek dileğim bu.tabi ki sizlere de canım..Dediğin gibi he şeyin hayırlısı .sen daha beklicek misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…