karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

benmkind eherzaman bi dolgunluk hissi var.ağda yaparkende hep görüyrm oramda et parçası var tam ağızda.bi tuaflık olsa doktorlar söylerdi ama dimi vajinal muyaneyi çok oldum hiç değilse tüp bebekte söylerlerdi:26::26:yine aklıma takılıo

bide adet olmaya yakın gebe değilsen rahimde doluluk hissi alta doğru bi baskı olurmuş .onu duymuştum

valla cesaretlisin ben hayatta deneyemem ama ilginçmiş

:)))) böyle bi topik var canım elle gebelık testi istersen bakbi benim kafam çok karıştı akıntım var krem sarı tonda

:)))) böyle bi topik var canım elle gebelık testi istersen bakbi benim kafam çok karıştı akıntım var krem sarı tonda

ben şuan o durumdayım yaaaa demek hamile değilim

akıntıda gebelik belirtisi zaten.

cnm nasip kısmet ben gebe kaldığım ay hiç bir belirtim yoktu adet oldum sandım hatta kanamam bile oldu doktora adet sökücü almaya gittim

cnm nasip kısmet ben gebe kaldığım ay hiç bir belirtim yoktu adet oldum sandım hatta kanamam bile oldu doktora adet sökücü almaya gittim

hayırlısı artık canım test yapmak içi erken diye düşünüyorum bazılarının idrara gebelik hormonu geç düşüyo bekleyip görecez.

canım valla bendede akıntı var bel ağrısı ve sağ kasığımda ağrı var birde göbeğim sanki 3 aylık hamilelerinki gibi şişmiş göğüslerim arada kaşınıyorda ama bence hamile deilim umudumda yok bu aydan zaten

Hiç belli olmaz canımmm bende de ilk hamileliğimde öyle olmuştu hiç umudum yoktu hatta 10 gün geçmişti adetim ama test yapmak içimden gelmiyordu yoktur diye.Eşimin küsmesiyle yapmıştım testi ve pozitifi görünce şok olmuştum.Umudunu kaybetme canım elbet bizlerinde yüzü gülecek Allah'ın izniyle inşallah

Asaletlim günün geçti hadi yap artık merak ettik idrarda çıkmayacağını düşünüyosan kan testi yaptır canım yaaa üçüncü bebişimizde uğur getirsin bizlere

Yorgunbulutlar meggie bize çok dua edin olur mu canlarım

canım burası devlet hastanesı.yani hakkari olunca tıp fakültesi ne gezer.bıtane kadın doğumcu var sadece oda herkesi 6sarlı alıyor içeri .yani zaten kadınlar içinde ne diceğin aklına bile gelmiyor.herkes birbirine bakıo.çoğu türkçe bilmiyor.bende onları tuaf bi şekilde izlerken sıram gelmiş oluyo bizim askeri hastane var ama bi yakını öldü diye gitmiş doktor o gidiş bidahada gelmedi.zaten gelicek yer değil.

amin inşallah zaten dün gece burdan cıktıktan sonra neredeyse bayılıyordum eşimin ödü koptu tansiyonum düştü kan testi yapalım dedi istemedim zaten batıma 4 gün kaldışuan öyle belim ve sağ kasığım ağrıyor ki anlatamam bu ay hep bu ağrılarla geçti sen nasılsın emacım sendende güzel haberler bekliyorum

asaletlim nasıl dayanıyorsun ben olsaydım hemen testi yapmıştım bile

canlarım inanın hergün dua ediyorum forumda tanıştığım arkadaşlarıma (adlarınızı da sayıyorum ayrıca ) hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Yarabbim diyorum isteyen herkese nasip eyle diyorum... ama arkadaşlar olacağına inanıyorum 1 kere hamile kaldık yine kalırız hiç kalamamış olsak neyse ama hepimiz kalıcaz ve ozaman yine aynı topikte görüşüyor olucaz... Rabbimin izniyle inşallah :)

ara haberler ....nasilsiniz?oncelikle hamile olan arkadaslarima cok sevindim.allah bizede gostersin ayni sevinci ve hepimizin cocuk hasretini biran once bitirsin ins. sonra gorusmek uzere :)

kızlarrr hepiniz iyisiniz inşallah..asaletlim testi yapmadın mı daha? mutluluk, yaprk, cnmm, meggie, ema, ttmm,maonyaa, secondlife, minikedy ismini unuttuklarım hepinizi çok öpüyorum dua ediyorum..ben 2 gündür çok yoğundum..bugün biraz kahverengi lekelenmem olmuş..içim içimi yicek haftaya doktora gidip kese görene kadar kızlar..kaybettiğim bebeğimde de çok lekelenmem olmştu ister istemez kötü şeyler geliyor aklıma ama hemen toparlanıp dua ediyorum..allahım olmycaksa da ben yıpranmadan olsun diyorum ne diim..allahım hayrlısını versn..hayırsızsa da o bizden daha iyisini bilir muhakkak...

rabbim bidaha o acıları hiç birimize yaşatmasın cnm.

bitanem cok teşekkür ederim.inşallah bi problem yoktur..dualarımız seninle...sana cok dua etçem.inşallh önemli bişey degıldr sakın korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…