- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.141
amin inşallah zaten dün gece burdan cıktıktan sonra neredeyse bayılıyordum eşimin ödü koptu tansiyonum düştü kan testi yapalım dedi istemedim zaten batıma 4 gün kaldışuan öyle belim ve sağ kasığım ağrıyor ki anlatamam bu ay hep bu ağrılarla geçti sen nasılsın emacım sendende güzel haberler bekliyorum
asaletlim nasıl dayanıyorsun ben olsaydım hemen testi yapmıştım bile
kızlarrr hepiniz iyisiniz inşallah..asaletlim testi yapmadın mı daha? mutluluk, yaprk, cnmm, meggie, ema, ttmm,maonyaa, secondlife, minikedy ismini unuttuklarım hepinizi çok öpüyorum dua ediyorum..ben 2 gündür çok yoğundum..bugün biraz kahverengi lekelenmem olmuş..içim içimi yicek haftaya doktora gidip kese görene kadar kızlar..kaybettiğim bebeğimde de çok lekelenmem olmştu ister istemez kötü şeyler geliyor aklıma ama hemen toparlanıp dua ediyorum..allahım olmycaksa da ben yıpranmadan olsun diyorum ne diim..allahım hayrlısını versn..hayırsızsa da o bizden daha iyisini bilir muhakkak...
selam canım arkadaşlarımm.yorgunbulutlar ve meggie canlarım dualarınız için çok teşekkürler.yorgunbulutlar canım kalbini ferah tut bu sefer bıdığın seninle kalacak kötü düşünceleri at kafandan strese girme canım benim.yaprakcım bence sendede bşyler olabilir hadi bi güzel aberle gel kuzum.asletlim canım yaa ben çatladım meraktan yap artık şu testi:):
hepniz duamdasınız allah gönlünüze göre versin canlarım öpüyorum...
canım ben burda yaptıramadım devlet hastnesı olduğu içn.en az 3tane olması gerekiomus allah korusun illa 3tane olmadan bakmıolarmıs ne saçma sistem.bu devletın işini bi türlü anlayamadım .şimdi hamile kalırsam ya kan pıhtılasması varsa.bu doktor bana hiç bişey vermedi.sanıyede girmem ve cıkmam bır oldu..napsam ki :44::44::44:
kızlarrr hepiniz iyisiniz inşallah..asaletlim testi yapmadın mı daha? mutluluk, yaprk, cnmm, meggie, ema, ttmm,maonyaa, secondlife, minikedy ismini unuttuklarım hepinizi çok öpüyorum dua ediyorum..ben 2 gündür çok yoğundum..bugün biraz kahverengi lekelenmem olmuş..içim içimi yicek haftaya doktora gidip kese görene kadar kızlar..kaybettiğim bebeğimde de çok lekelenmem olmştu ister istemez kötü şeyler geliyor aklıma ama hemen toparlanıp dua ediyorum..allahım olmycaksa da ben yıpranmadan olsun diyorum ne diim..allahım hayrlısını versn..hayırsızsa da o bizden daha iyisini bilir muhakkak...
kızlar kan testi yaptım sonuç negatif çıktı biraz üzüldüm sonra hayırlısı böyleymiş dedim sizler ne yapıyorsunuz?
asaletlim yap artık şu testi çatladım yaaa
mutluluk 27 canım bebek yokmuş inşallah sende vardır beta hcg testim 1,32 çıktı inşallah senden güzel haber alırız
kızlar allah razı olsun sizden.. iyi ki varsınız..hamile kaldın işte hala vır vır ediyosun diyebilirsnz kızmam ama sizin beni anladığınızı hatta sizden başka kimsenn anlamadığını çok iyi biliyorum..o yüzden içim rahat..inşallah iyi düşünelim iyi olsun..hepimiz içn..
meggie benm de içimden erkek gbi geçiyor hatta eşime de demiştm ama bilemiyorz tabi..allahım sana bana hepimize en hayrlısını versn..rabbimin verdiği hepsinden hayırlıdır elbette..
yaprk canım negatif çıkınca neler hissediliyor hepimiz çok iyi biliyoruz ama dediğin gbi hayrlısı..allahım en güzel zamanda nasip eder inşallah..
kızlar allah razı olsun sizden.. iyi ki varsınız..hamile kaldın işte hala vır vır ediyosun diyebilirsnz kızmam ama sizin beni anladığınızı hatta sizden başka kimsenn anlamadığını çok iyi biliyorum..o yüzden içim rahat..inşallah iyi düşünelim iyi olsun..hepimiz içn..
meggie benm de içimden erkek gbi geçiyor hatta eşime de demiştm ama bilemiyorz tabi..allahım sana bana hepimize en hayrlısını versn..rabbimin verdiği hepsinden hayırlıdır elbette..
yaprk canım negatif çıkınca neler hissediliyor hepimiz çok iyi biliyoruz ama dediğin gbi hayrlısı..allahım en güzel zamanda nasip eder inşallah..
aa yaprk burdaymış..canım nasılsın?
yaprakçım üzülme yorgunbulutların dediği gibi negatifin ne olduğunu bi biz biliriz. olacak inşallah olacak... 2013 hepimize mutluluk getirsin inşallah...
amin inşallah gerçi adetime daha 4 gün var ama bir arkadaş sonuç hemen alınıyor dedi aslındsa laborant bana ne var ne de yok gibi dedi 4 gün sonra adet olmazsan gel yine yapalım dedi ama ben hissediyorum yok bu ay olmayacak sanki yinede allah bilir
canım erken yapınca insan kötü oluyor..ben busefer inat ettim bekledim inan ki..ama belli olmaz canım madem daha var bekleyelim bakalım mevlam neyler..içini ferah tut canımm
yaprkcım inşallah herşeye rağmen adet gününde hayrlı haberle gelirsn canım..dua ve sabır..inşallah sonumuz hayır olur..neyse kızlar ben kaçıyorum..hepinize iyi geceler...yarın hepimiz güzel sabahlara uyanalım..herkesin gönlünden geçeni rabbim hayrlsıyla versn bu sabah..umutlarımız artsın bu sabah..üzüntüler bitsin bu sabah...yeni gün hepimize yeni umutlar heyecanlar sevinçler getirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?