karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

valla canım aklıma günümün geçtini getirmiyorum negatif görmekten çok korkuyorum bu sabah ilk idrarımla sarı krem kıvamında akıntı geldi

selam canım arkadaşlarımm.yorgunbulutlar ve meggie canlarım dualarınız için çok teşekkürler.yorgunbulutlar canım kalbini ferah tut bu sefer bıdığın seninle kalacak kötü düşünceleri at kafandan strese girme canım benim.yaprakcım bence sendede bşyler olabilir hadi bi güzel aberle gel kuzum.asletlim canım yaa ben çatladım meraktan yap artık şu testi:):

hepniz duamdasınız allah gönlünüze göre versin canlarım öpüyorum...

yapmadım daha testi bekliyorum biraz daha.

:)) beklicem bi gün daha gelmezse ozaman yapacam canım

Bana da saçma gelen bu işte.Varsa böyle bir rahatsızlığım illa 3 kayıp mı beklemeliyim.3 kez canımdan can mı gitsin.Yazık wala resmen oynuyorlar bizimle.Ben buldum bakalım bir dr.Yarın yaptırıcam inşlh.En azından bu konuda bi şansımı deniycem.Bana kürtaj yapan dr.a da söyledim yapalım diye,"yok yapamayız,3 düşüğün olmalı" dedi Oldu sen 3 kez daha kazı beni 3 kez daha al paramı sonra rahat uyu.poffff

canım hemen kötü şeyler getirme aklına yerleşme kanamasıdır oluyo o. hem biliyo musun Allahım ömür verdiyse isterse kovayla kan gelsin senden hiç bişe olmaz. benim en yakın arkadaşım da kuzenimde hamileiliklerinde hep kanamaları oldu hem de ne kanama durdurulamıyodu hastaneye kaldırılıyolardı ama ikisinin de nur topu gibi kızları oldu :) kötü şeyler düşünme bu sefer seninle kalacak Rabbimin izniyle...

yorgunbulutlar sanki seninki erkek gibi doğuyo içime :) benim ki ise bu seferki kız diye geçiyo içimden :) bakalım hayırlısı... hiç önemli değil ne olursa olsun...

kızlar kan testi yaptım sonuç negatif çıktı biraz üzüldüm sonra hayırlısı böyleymiş dedim sizler ne yapıyorsunuz?

asaletlim yap artık şu testi çatladım yaaa

mutluluk 27 canım bebek yokmuş inşallah sende vardır beta hcg testim 1,32 çıktı inşallah senden güzel haber alırız

kızlar allah razı olsun sizden.. iyi ki varsınız..hamile kaldın işte hala vır vır ediyosun diyebilirsnz kızmam ama sizin beni anladığınızı hatta sizden başka kimsenn anlamadığını çok iyi biliyorum..o yüzden içim rahat..inşallah iyi düşünelim iyi olsun..hepimiz içn..

meggie benm de içimden erkek gbi geçiyor hatta eşime de demiştm ama bilemiyorz tabi..allahım sana bana hepimize en hayrlısını versn..rabbimin verdiği hepsinden hayırlıdır elbette..

yaprk canım negatif çıkınca neler hissediliyor hepimiz çok iyi biliyoruz ama dediğin gbi hayrlısı..allahım en güzel zamanda nasip eder inşallah..

yaprakçım üzülme yorgunbulutların dediği gibi negatifin ne olduğunu bi biz biliriz. olacak inşallah olacak... 2013 hepimize mutluluk getirsin inşallah...

canım sen doktora gittin mi? ben cumartesi gicem ama henüz kese görünür mü bilmiyorum. senin son adet tarihin neydi? benim 21 kasım ama geç yumurtaldığım için olması gerekenden 4-5 gün küçüktür heralde değil mi?şimdi bide kese göründü bebek göründü kalp atışı beklemeler... kızlar stres olmamam gerek ama elimde değil... kimseye söylemedim çevremde o bakımdan kimse soru sormadığından dolayı gün içerisinde fazla düşünmüyorum. ama içim içimi yiyiyor...

Son düzenleme:

amin inşallah gerçi adetime daha 4 gün var ama bir arkadaş sonuç hemen alınıyor dedi aslındsa laborant bana ne var ne de yok gibi dedi 4 gün sonra adet olmazsan gel yine yapalım dedi ama ben hissediyorum yok bu ay olmayacak sanki yinede allah bilir

canım erken yapınca insan kötü oluyor..ben busefer inat ettim bekledim inan ki..ama belli olmaz canım madem daha var bekleyelim bakalım mevlam neyler..içini ferah tut canımm

canım erken yapınca insan kötü oluyor..ben busefer inat ettim bekledim inan ki..ama belli olmaz canım madem daha var bekleyelim bakalım mevlam neyler..içini ferah tut canımm

haklısın canım ama bu ay olmadı gibi zaten sürekli korunmayı bıraktığım günden beri sağ kasığım ve belim çok ağrıyor birde bu 2 gündür bacaklarımın arası ağrıyor resmen bir 4 gün geçsin bakalım allah büyük

yaprkcım inşallah herşeye rağmen adet gününde hayrlı haberle gelirsn canım..dua ve sabır..inşallah sonumuz hayır olur..neyse kızlar ben kaçıyorum..hepinize iyi geceler...yarın hepimiz güzel sabahlara uyanalım..herkesin gönlünden geçeni rabbim hayrlsıyla versn bu sabah..umutlarımız artsın bu sabah..üzüntüler bitsin bu sabah...yeni gün hepimize yeni umutlar heyecanlar sevinçler getirsinnn

iyi geceler canım

Yaprk canım hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah en yakın zamanda güzel haberler vereceğine inanıyorum inşallah
Meggie canım güzel dileklerin için Allah razı olsun dualarda unutmayacağınıza eminim çünkü bizi en iyi sizler anlarsınız.Kendine ve topiğimizin ilk uğuruna dikkat et :)
Yorgunbulutlar canım Rabbim aynı acıları bir daha göstermesin inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günleri nasip etsin Mevlam yerleşme lekesidir inşallah dikkat et miniğimize

Söylesem tesiri yok.Sussam gönül razı değil............

Yine uykusuz ve huzursuz bir gece artık gel meleğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…