karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
günaydın kızlar.
hayatımdan o kadar bunaldım ki kimsenin beni tanımadığı dilini bile bilmediğim bi ülkeye gidip orda yaşamak istiyorummm

aynen canım benim kaldı artık malesef burda hiç bi imkanım yok.adam 6tane kişiyi birden içeri alıo ve kocaman devlet hastnesnıde tek kadın doğumcu var.izinimiz var ocak ayında ama oda 10 gün yollar kötü olduğu için büyük ihtimal evde gibyiz.sen sonuclarını burdan yazarsın.ınşallah herseyin iyidir.

canım korkma benim komsum 9ay boyunca kanaması geldi aksilik su ki sebep bile belli değildi.doktor bakıodu hiç bişey yok diodu kızı dünyaya geldı hemde cok şeker.sende sakın üzülme.allah verdikten sonra herşey bahane.kendini yormaa yat dinlen hep.çoook öptümm seni.s

Söylesem tesiri yok.Sussam gönül razı değil............

Yine uykusuz ve huzursuz bir gece artık gel meleğim
oyyy bebeğim ağlama yaaa kıyamam sana.bak 2013 cok ugurlu gelcek bize.buna inan yani.ii düşün ii olsun.allah bana sana ve topıktekı ve ısteyen herkese saglıklı bebiş göndersin.stres yok

günaydın kızlar.
hayatımdan o kadar bunaldım ki kimsenin beni tanımadığı dilini bile bilmediğim bi ülkeye gidip orda yaşamak istiyorummm
maonyaaaaaaa yaaa neden böyle konusysun bak kendi kendine psikoljını bozuyosun...yapma böyle bebeğim ii düşün ii olsunnnnn sen pozitif görmek istyrum

nasilsiniz arkadaslar?benim misafirim bu sabah gitti.sonunda evimde tek basima kalabildim.uzerimden kamyon gecmis gibi adeta.hele ki temizligi dusununce agrilar giriyor basima.
hamilelikle ilgili haberlerime gelince ; belirtilerim herzamanki gibi var ama onlari takmiyorum pek.onun disinda 2 gun once ruyamda kucagima sumuklu bir bebek aldim.tabire gore hamilelige isaretmis sumuk gormek :))) bu beni cok heyecanlandirdi :)) insallah allahim bu sefer yuzumuzu guldurur.
son olarakta yazmasi ayip ama, daha once elle gebelik testi duymustum ve kendim yapamadigim icin esime soruyorum hep farklilik hissediyormu diye.oda rapor veriyor adet oncesi zamanlari :))) esimle beraber oldum bugun ve rahmimde daralma oldugunu soyledi.yani eskiden hep bosmus ama bugun biseyler varmis gibi...ona gore de bu bebegimizin kesesiymismiss :)
komik biliyorum ama umut fakirin ekmegi ne yapalim bacilar.insallah hepimizin umutlari gercek olur en kisa zamanda.AMINNNNNNN

hadi bakalım hayırlısı :) ama ne dicem eğer gebelik şüphen varsa adetine yakın ilişkiye pek girmeyin rahime tutunma zamanları yaa sarsmayın çocuğu :)))))

kızlar bugün benden kahve akıntılar geldi adet oldum sandım sevindim ama öğlen vaktiydii hala bişiler yok az öncede aynen dağınık akıntı şeklinde leke varrrr.adet oldum die yrn doktordan randevuda almıştımmmm

kızlar merhaba bugün kürtaj sonrası 37.günüm ve biraz önce hafiften kahverengi gibi bişey geldi..bu adetin gelceği anlamına geliyo dimi..sizlerdede kürtaj sonrası ilk adetiniz böyle mi gelmişti?ne zaman söker adetim sizce?

günaydın kızlar.

canım hepimizin böle hissettiği anlar oluyor..ben de çok düşünmüştm keşke tayinimiz çıksa da kimseyi görmesem die..ama insanın içinde bitiyor herşey inanki biyere gitmek çare değil..biz tüm kadınlardan tüm annelerden daha cesuruz daha inançlıyız daha korkusuzuz..herşeye rağmen deniyoruz umut ediyoruz dua ediyoruz..benm hep ettiğim duadır: rabbim kalbime ferahlık ver gönlümü rahatlat vesveselerden uzak tut beni sana sığındım...dua et hep canım..

sağol canım benm..benm de aklıma o geliyo ama işte insanın geçmişinde kötü olaylar olunca ister istemez evham yapıyor..dinlenmek ne mümkün benm öğrencilerim mahvediyor beni doktora sorucam derse eğer rapor alıcam zaten yoksa yorgunluktan değilse de sınıftaki stresten etkilencem..

canım bu vajina girişinde farklılık olayını ben de duymuştum inşallah hayırlara çıkarsın bu belirti sizi..evet insan belirtilere takılmamaya çalışıyor ama yine de olmuyor bilirim :) inşallah olumludur canım..

canım yine git doktora sorarsın işte..ne olabilir bu die..inşallah sağ salim sıkıntısız atlatırsn canım..

bitanemmm hiç zülme 4 günün geçmesini bekle olursa da olmazsa da hayırlısı olsun yeter ki sonu güzel olan hamileliklrden olsun dualarım seninle bitanem...

Söylesem tesiri yok.Sussam gönül razı değil............

Yine uykusuz ve huzursuz bir gece artık gel meleğim

canımın içiii mevlananın bu sözünü o kadar severim ki allahım bizlere de meleklerden gönderecek ve biz de o uykusuz huzursuz geceleri meleğimiz için geçire e olur üzülme canım beni kıyamam hiç..

günaydın kızlar.

canımm benimm sakin oll şu adetingliverseydi ya da gelmeseydi de bıdığın gelseydi stresin geçerdi her şey güzel olacak canım sadece sabır az kaldı inşallah...

canım benim test yap meraktan kurtull biz de kurtulalım meraktan:):yeni bir bıdığımız var belki her şeyin hayırlısı sonuç ne olursa olsun güzel olsun hiç üzülme olursa hep beraber seviniriz inşallah...

her gün söylüyorum yine söylyim yorgunbulutlar ve meggie sizden dua bekliyoruz canlarım...

bendede geldi bugün kahve lekeler ama hala olmaıdmmm adet çatlayacağım

geçmiş olsun zor sıkıntılı bir durum umarım gönlüne göre olur

iyiyim bitanem napıyım yaa birazdan spora kalkıcam ödevleri hazırladım şimdide pc başına dolaşıyorum sen nasılsın canım ??

evde spormu yapıosunn??

bende napımm evde yalnızım cnm sıkılıooo mısır olsa ısır patlatırdımmm cnm bişiler istioooo ama evde bişi yok:))

ben tam kürtajın 30. günü kahve lekelenme oldu.31. gün adetım geldi vee asırı kan bosaldı birden ve pıhtılı bi şekilde gelio buda normalmıs rahım temızlenıomus.korkma böyle bişey gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…