karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

Eğer Ankara da olsaydın seninkini de mutlaka yaptırırdık.Ben verdim bakalım bugün testleri 15 gün sonra çıkar dedi. Dr mail adresini ve kendi cep tlf nosunu verdi.Bu ilgisi açıkçası beni çok etkiledi.Diğer dr.um o kadar sıkıntılı anlarıma rağmen ve kendisine zor ulaşmama rağmen vermemişti numarasını.

Çok tatlısın cnm, benimkine sordum şimdi hamişken farklı geldimi diye kendisi farkında bile değil:) tabi o anca keyfine baksın.Rüyanda hayırlara çıksın inşlh diyelim

canım benim hepimizin hakkına hayırlısı olsun inşallah... mutluluk inan ki her gün dua ediyorum canım... umarım tez zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız... 2013 bize şans mutluluk uğur ve melek getirsin inşallah :) hepinizi çok seviyorum...

ben bu hamileliğimi öğrendim öğreneli girmedim. ilk hamileliğimde de çok nadir yapıyoduk endişeden dolayı.

bize sağlık ocağı yasak dmeişti düşük tehlikem ve kanamam olduğu için ama biz bir kez yarım denedikkkçok pişman olmuştummm bebeğe zararı olur die

ttmm mutluluk canlarım biliyorum geçecek bu günler ama bazen duygulanıyor insan işte.Dün kızımın ölüm raporuna baktım bir de ona yazdığım mektubu okuyunca daha kötü oldum Rabbim bir an önce güldürsün hepimizin yüzünü inşallah

günaydın kızlar.
hayatımdan o kadar bunaldım ki kimsenin beni tanımadığı dilini bile bilmediğim bi ülkeye gidip orda yaşamak istiyorummm

Bazen bende eşimi alıp kaçmak istiyorum uzaklara ama çözüm olsa keşke.Herkesten kaçabilirim belki ama kendimden kaçamıyorum ki.Nereye gitsem benle gidecek sorunlar Seni çok iyi anlıyorum canım

kızlar bu yaşadıklarımızdan sonra hissettiklrmz çok normal..ben de bebeğimle ilgili herşeyi atmıştım doğumdan sonra..sonra 1-2 ay sonra bi yerden bi ultrason fotosu geldi elime..üstünde de kistik higroma ? yazıyor..mahvolmuştum..unutmuş gbi yapıyoruz ama unutmyrz..unutmamalıyız da zaten..ben hastaneden çıkarken eşim bana geçmiş olsn die yazıp çiçek almştı moral olsn die..belki başkası olsa o çiçeğe bakmaya bile katlanamaz..ben gözümün önünden ayırmıyorum..o günleri unutmamak için..şükretmek için bu günlerime..allahım dualarımızı geri çevirmesin..acımızı hafifletsin inşlllh...

bir ay önce ankaradaydım .eşimin gatada işi vardı.ordan izmire geçmiştik ama demetevlerde şifa diye biyer vardı hiç ama hiç memnun kalmamıstım...bencede numarasını ve maıl adresını vermesı cok ii ..sana peki korunma süresi ne verdi.yani suan kullandıgın bi ilaç var mı.bana izmirdeki doktorum 3ayı öneririm ama illa isterım dersen en az bi adet dönemi dedi.burdakı doktor 6 ay dedi.içeri tekrar girdiğimde beni hatırlamadı sen niçin gelmiştin demişti.en bastan anlattım bu sefrde 4 5 ay korun dedi bende anlamadım.hangsine uycam.

ben tam kürtajın 30. günü kahve lekelenme oldu.31. gün adetım geldi vee asırı kan bosaldı birden ve pıhtılı bi şekilde gelio buda normalmıs rahım temızlenıomus.korkma böyle bişey gelirse

benim akşama doğru peçeteye sildiğim zaman kahverengi leke geldi hala adetim yok inşallah yarın söker..sağol cevabın için canım eğer fazla gelirse aklıma senin sözlerin gelir endişelenmem..

amin canım bnm.....

cnm benimmm
Bazen bende eşimi alıp kaçmak istiyorum uzaklara ama çözüm olsa keşke.Herkesten kaçabilirim belki ama kendimden kaçamıyorum ki.Nereye gitsem benle gidecek sorunlar Seni çok iyi anlıyorum canım

bende fotolarını görünce çok kötü oluyrm ama kalp durmasındaki çektikleri fotolarıını annem bana vermediiiörmüm dieee.bende 2 tane fotosu var bazen onlara sarılıp ağlıyrmmm...yaşadıklaırmdan ziyade çevremin vurdumduymazlığı ve saçma baskıları açıtıyor içimiiii

bugün çok deprsiftimmm kızlar.
inşş yrn güzel ve mutlu bir sabaha uyanırımm.
hepinize iyi gecelerrrrrr

bugün çok deprsiftimmm kızlar.
inşş yrn güzel ve mutlu bir sabaha uyanırımm.
hepinize iyi gecelerrrrrr

Ruh halimiz bir acayip zaten bir gün iyiysek mutluysak bir gün tam tersi bende kendime şaşıyorum bazen.Rabbim her gününü mutlu huzurlu sağlıklı güzel geçirmeni nasip etsin canım

Ben hiçbir şeyi atamadım bir de özel bir defter almıştım anket şeklinde birkaç sayfa dışında doldurmak nasip olmadı.Rabbim aynı acıları bir daha yaşatmasın inşallah canım.Doktora ne zaman gideceksin canım

Ruh halimiz bir acayip zaten bir gün iyiysek mutluysak bir gün tam tersi bende kendime şaşıyorum bazen.Rabbim her gününü mutlu huzurlu sağlıklı güzel geçirmeni nasip etsin canım

inşş cnmmm..

günaydın kızlar bugün yine kayınvalidemin peşinde biyere gidicezz bir sürü koca karıı inşşş güzel geçerrr.

canım yaa benim oğullarımında ölüm raporu ve ultrason resimleri bende eşim bir ara saklamak istedi izin vermedim arada çıkarıp bakıyorum resimlerini öpüyorum keşke gerçekten onları öpüp koklasaydım kısmet değilmiş herşeyin hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…