- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.181
eşin yok mu canım?dur ben patlatıyım da çağırıyım seni beraber yeriz:):)
aynen canım benim kaldı artık malesef burda hiç bi imkanım yok.adam 6tane kişiyi birden içeri alıo ve kocaman devlet hastnesnıde tek kadın doğumcu var.izinimiz var ocak ayında ama oda 10 gün yollar kötü olduğu için büyük ihtimal evde gibyiz.sen sonuclarını burdan yazarsın.ınşallah herseyin iyidir.
nasilsiniz arkadaslar?benim misafirim bu sabah gitti.sonunda evimde tek basima kalabildim.uzerimden kamyon gecmis gibi adeta.hele ki temizligi dusununce agrilar giriyor basima.
hamilelikle ilgili haberlerime gelince ; belirtilerim herzamanki gibi var ama onlari takmiyorum pek.onun disinda 2 gun once ruyamda kucagima sumuklu bir bebek aldim.tabire gore hamilelige isaretmis sumuk gormek :))) bu beni cok heyecanlandirdi :)) insallah allahim bu sefer yuzumuzu guldurur.
son olarakta yazmasi ayip ama, daha once elle gebelik testi duymustum ve kendim yapamadigim icin esime soruyorum hep farklilik hissediyormu diye.oda rapor veriyor adet oncesi zamanlari :))) esimle beraber oldum bugun ve rahmimde daralma oldugunu soyledi.yani eskiden hep bosmus ama bugun biseyler varmis gibi...ona gore de bu bebegimizin kesesiymismiss :)
komik biliyorum ama umut fakirin ekmegi ne yapalim bacilar.insallah hepimizin umutlari gercek olur en kisa zamanda.AMINNNNNNN
bitanemmm hiç zülme 4 günün geçmesini bekle olursa da olmazsa da hayırlısı olsun yeter ki sonu güzel olan hamileliklrden olsun dualarım seninle bitanem...
canımın içiii mevlananın bu sözünü o kadar severim ki allahım bizlere de meleklerden gönderecek ve biz de o uykusuz huzursuz geceleri meleğimiz için geçire e olur üzülme canım beni kıyamam hiç..
canımm benimm sakin oll şu adetingliverseydi ya da gelmeseydi de bıdığın gelseydi stresin geçerdi her şey güzel olacak canım sadece sabır az kaldı inşallah...
canım benim test yap meraktan kurtull biz de kurtulalım meraktan:):yeni bir bıdığımız var belki her şeyin hayırlısı sonuç ne olursa olsun güzel olsun hiç üzülme olursa hep beraber seviniriz inşallah...
her gün söylüyorum yine söylyim yorgunbulutlar ve meggie sizden dua bekliyoruz canlarım...
kızlar siz hamişken ilişkiye girdinizmi??*
ben bu hamileliğimi öğrendim öğreneli girmedim. ilk hamileliğimde de çok nadir yapıyoduk endişeden dolayı.
günaydın kızlar.
hayatımdan o kadar bunaldım ki kimsenin beni tanımadığı dilini bile bilmediğim bi ülkeye gidip orda yaşamak istiyorummm
bir ay önce ankaradaydım .eşimin gatada işi vardı.ordan izmire geçmiştik ama demetevlerde şifa diye biyer vardı hiç ama hiç memnun kalmamıstım...bencede numarasını ve maıl adresını vermesı cok ii ..sana peki korunma süresi ne verdi.yani suan kullandıgın bi ilaç var mı.bana izmirdeki doktorum 3ayı öneririm ama illa isterım dersen en az bi adet dönemi dedi.burdakı doktor 6 ay dedi.içeri tekrar girdiğimde beni hatırlamadı sen niçin gelmiştin demişti.en bastan anlattım bu sefrde 4 5 ay korun dedi bende anlamadım.hangsine uycam.Eğer Ankara da olsaydın seninkini de mutlaka yaptırırdık.Ben verdim bakalım bugün testleri 15 gün sonra çıkar dedi. Dr mail adresini ve kendi cep tlf nosunu verdi.Bu ilgisi açıkçası beni çok etkiledi.Diğer dr.um o kadar sıkıntılı anlarıma rağmen ve kendisine zor ulaşmama rağmen vermemişti numarasını.
ben tam kürtajın 30. günü kahve lekelenme oldu.31. gün adetım geldi vee asırı kan bosaldı birden ve pıhtılı bi şekilde gelio buda normalmıs rahım temızlenıomus.korkma böyle bişey gelirse
amin canım bnm.....ttmm mutluluk canlarım biliyorum geçecek bu günler ama bazen duygulanıyor insan işte.Dün kızımın ölüm raporuna baktım bir de ona yazdığım mektubu okuyunca daha kötü oldum Rabbim bir an önce güldürsün hepimizin yüzünü inşallah
ttmm mutluluk canlarım biliyorum geçecek bu günler ama bazen duygulanıyor insan işte.Dün kızımın ölüm raporuna baktım bir de ona yazdığım mektubu okuyunca daha kötü oldum Rabbim bir an önce güldürsün hepimizin yüzünü inşallah
Bazen bende eşimi alıp kaçmak istiyorum uzaklara ama çözüm olsa keşke.Herkesten kaçabilirim belki ama kendimden kaçamıyorum ki.Nereye gitsem benle gidecek sorunlarSeni çok iyi anlıyorum canım
kızlar bu yaşadıklarımızdan sonra hissettiklrmz çok normal..ben de bebeğimle ilgili herşeyi atmıştım doğumdan sonra..sonra 1-2 ay sonra bi yerden bi ultrason fotosu geldi elime..üstünde de kistik higroma ? yazıyor..mahvolmuştum..unutmuş gbi yapıyoruz ama unutmyrz..unutmamalıyız da zaten..ben hastaneden çıkarken eşim bana geçmiş olsn die yazıp çiçek almştı moral olsn die..belki başkası olsa o çiçeğe bakmaya bile katlanamaz..ben gözümün önünden ayırmıyorum..o günleri unutmamak için..şükretmek için bu günlerime..allahım dualarımızı geri çevirmesin..acımızı hafifletsin inşlllh...
bugün çok deprsiftimmm kızlar.
inşş yrn güzel ve mutlu bir sabaha uyanırımm.
hepinize iyi gecelerrrrrr
kızlar bu yaşadıklarımızdan sonra hissettiklrmz çok normal..ben de bebeğimle ilgili herşeyi atmıştım doğumdan sonra..sonra 1-2 ay sonra bi yerden bi ultrason fotosu geldi elime..üstünde de kistik higroma ? yazıyor..mahvolmuştum..unutmuş gbi yapıyoruz ama unutmyrz..unutmamalıyız da zaten..ben hastaneden çıkarken eşim bana geçmiş olsn die yazıp çiçek almştı moral olsn die..belki başkası olsa o çiçeğe bakmaya bile katlanamaz..ben gözümün önünden ayırmıyorum..o günleri unutmamak için..şükretmek için bu günlerime..allahım dualarımızı geri çevirmesin..acımızı hafifletsin inşlllh...
Ruh halimiz bir acayip zaten bir gün iyiysek mutluysak bir gün tam tersi bende kendime şaşıyorum bazen.Rabbim her gününü mutlu huzurlu sağlıklı güzel geçirmeni nasip etsin canım
inşş cnmmm..
günaydın kızlar bugün yine kayınvalidemin peşinde biyere gidicezz bir sürü koca karıı inşşş güzel geçerrr.
ttmm mutluluk canlarım biliyorum geçecek bu günler ama bazen duygulanıyor insan işte.Dün kızımın ölüm raporuna baktım bir de ona yazdığım mektubu okuyunca daha kötü oldum Rabbim bir an önce güldürsün hepimizin yüzünü inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?