karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
kızlar siz hiç çamaşır suyuyla gebelik testi diye birşey duydunuz mu? bir kaba idrar yapılıyor ve üzerine çamaşır suyu ekleniyor eğer köpürse hamilesin köpürmezse değilsin ben yaptım köpürdü bir zahmet hamile olmadığından emin bir arkadaşta denese köpürüp köpürmediğni bana yazsa ne iyi olacak

selam kızlar herkese hayırlı cumalar

öncelikle hiç bebegi olmayan herkese inş yeni yıl uğurlu olur güzel haberleri hep beraber paylaşırız burda..
bende ihmalden doktora gidemedim kendiminkini arıyacaktım testleri yaptırsammı genetik pıhtılaşma diye onu da arıyamadım iş yoğunlugundan zaten 5 buçuk ayı geçti yeni kaybedeli... henüz denemedik biz korunmaya devam ama bilmiyorum bırakınca hemen olurmu olmaz mı .. eşimle de pek konuşamıyoruz bende zamana bırakıcam artık üstüen de gitmicem o istesin yorgun hissediyorum kendimii yeni yıl inşş güzel olur bizim için. 2012 çok çelişkili oldu hamile kalmak kaybetmek eşimle birleştik farklı şehirlerdeydik işte iyi ve kötü durumlar ne biliyim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsinn..

Allah herkesin gönlüne göre versinnn

boşver canım ya takma git eğlen gel

cnm çamaşır suyu değilde ben onu karbonat olarak duymuştum hatta topik bile var.karbonatla gebelik öğrenme yaz çıkarrr.bende lekeleniyrm yine gebe olduğum aydaki gibi ama 2tane test yaptım çıkmadııı.galiba benim yumurtalıklaırm iyce bozuldu.

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
cnnm,
ttmm

kızlar nie konuşmuosunuzzzzzzzzzzzzzz

merhaba arkadaslar nasilsinizz ya ben galiba adet oluyorum bu sabah kalktigimda bulanik kan geldi peceteye geldi daha pede bulamsmadii test yapmamistim hamile degilim bu ayda olmadi artik onumuzdeki maclara bakacaz

hic duymamistim canim ama cisim gelsin hemen deniycem hehehhee.

Çok tatlısın cnm, benimkine sordum şimdi hamişken farklı geldimi diye kendisi farkında bile değil:) tabi o anca keyfine baksın.Rüyanda hayırlara çıksın inşlh diyelim

benimkide basta anlamiyordu ama simdi expert oldu. hahhahahaaa.isin girgiri bu ya hala beklemedeyim.pazartesiye kadar sure verdim kendime olmazsam test yapicam.olursam da olurum ne yapayim yani.kayinvalidemle kac haftadir konusmuyorum bikac hafta daha konusmam olur biter :)

emacim bende ilk bebegimin resimlerine bakardim hep uzulurdum.ve 1 sene boyunca tekrar hamile kalamamistim.allah birdaha yasatmasin .sonra karar aldim butun raporlari resimleri attim.yeni bir bebek istiyorsam bunlar onumde olmamali dedim.resetledim kendimi kisacasi.2 ay sonra hamile kaldim.sonu ayni oldu ne yazikki ama hamile kalamamak da buyuk dertmis onu da yasadim, anladim.

kızlar çamaşır suyundan bahsetmişşınız cidden böyle bişey var mı yaaa.mantıklı değil gibi sanki.ben bu ay ovulasyon testi aldım yanında 2tane erken gebelik testi geldi.ve sogan suyu içiyorum bakalım hayırlısı artık.hersey bahane bence..sadece anlamadıgım su yeni evliyim korunurken hamile kaldım 2 yıl düşünmüodum neyse oldu artık dedil.ve şimdide bende eşimde istiyo.sanırım içimizde öyle bi istek varmıs.ortaya cıktı...kızlar buarada eşimin bölük 1aylık göreve gidiyor.eşim gitmiomus..cok üzülmüştüm.izine ayrılanlar gtmıomus.cocuk çalısmalrına devam

canim bende gecen ay sogan suyu icmistim rabbim yardimcin olsun bende btc kurune basliyorum bugun adetimin 1. gunu haydi bismisllah

canim bende gecen ay sogan suyu icmistim rabbim yardimcin olsun bende btc kurune basliyorum bugun adetimin 1. gunu haydi bismisllah
cnm ben onu duymustum ama adetin 2.günü baslanıo diye biliyorum 7 gün yapılıo .hatta ben bu ay onu da denedim ..su an utandım bu ay çok istekliymişim hakkımızda hayırlısı.

mrblar kader arkadaslarım uzun süredir topigi takip ediyorum hatta ilk acıldıgında falan yazmıstım ama ondan sonra hiç yazmadım yeni gebe kalan arkadasları tebrik ediyorumm rabbim sag saglim kucaklarına almayı nasip etsin inşş benimde korunma sürecim bitti inş bundan sonrası için herseyin hayırlısı olur ve hiçbirimiz tekrar aynı seyleri yasmayız...

Eğer bir daha gelirsen haber ver cnm yardımcı olmaya çalışırım.Afedersin muayene etti ve herşeyin oturmuş sağlıklısın beklemene gerek yok dedi.(kürtaj sonrası 28.gün)Ama henüz adet olmadım deyince sorun diil yumurtan var lakin için rahat etmezse adetini bekle sonra çalışmalara başlayın dedi.Yani tamamen bana bıraktı.Diğer dr.ise 3 ay bekle demişti.Hiç beklemeyi düşünmüyorum açıkçası.Yola devam.

Selam kızlar dün akşama doğru peçeteye hafif kahverengi lekelenmem geldiğini söylemiştim hatırlarsanız.adet oluyorum zannettim ama ne gelen var ne giden.ped koydum bekledim yok.sabah test yaptım negatif çıktı ve bu saat oldu hala yok.sizce neden böyle oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…