- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.201
boşver canım ya takma git eğlen gel
kızlar siz hiç çamaşır suyuyla gebelik testi diye birşey duydunuz mu? bir kaba idrar yapılıyor ve üzerine çamaşır suyu ekleniyor eğer köpürse hamilesin köpürmezse değilsin ben yaptım köpürdü bir zahmet hamile olmadığından emin bir arkadaşta denese köpürüp köpürmediğni bana yazsa ne iyi olacak
kızlar siz hamişken ilişkiye girdinizmi??*
merhaba arkadaslar nasilsinizz ya ben galiba adet oluyorum bu sabah kalktigimda bulanik kan geldi peceteye geldi daha pede bulamsmadii test yapmamistim hamile degilim bu ayda olmadi artik onumuzdeki maclara bakacaz
kızlar siz hiç çamaşır suyuyla gebelik testi diye birşey duydunuz mu? bir kaba idrar yapılıyor ve üzerine çamaşır suyu ekleniyor eğer köpürse hamilesin köpürmezse değilsin ben yaptım köpürdü bir zahmet hamile olmadığından emin bir arkadaşta denese köpürüp köpürmediğni bana yazsa ne iyi olacak
Çok tatlısın cnm, benimkine sordum şimdi hamişken farklı geldimi diye kendisi farkında bile değil:) tabi o anca keyfine baksın.Rüyanda hayırlara çıksın inşlh diyelim
ttmm mutluluk canlarım biliyorum geçecek bu günler ama bazen duygulanıyor insan işte.Dün kızımın ölüm raporuna baktım bir de ona yazdığım mektubu okuyunca daha kötü oldum Rabbim bir an önce güldürsün hepimizin yüzünü inşallah
hadi bakalım hayırlısı :) ama ne dicem eğer gebelik şüphen varsa adetine yakın ilişkiye pek girmeyin rahime tutunma zamanları yaa sarsmayın çocuğu :)))))
uzulme canim sahalar bizim istedigimiz kadar mac yapariz.
kızlar çamaşır suyundan bahsetmişşınız cidden böyle bişey var mı yaaa.mantıklı değil gibi sanki.ben bu ay ovulasyon testi aldım yanında 2tane erken gebelik testi geldi.ve sogan suyu içiyorum bakalım hayırlısı artık.hersey bahane bence..sadece anlamadıgım su yeni evliyim korunurken hamile kaldım 2 yıl düşünmüodum neyse oldu artık dedil.ve şimdide bende eşimde istiyo.sanırım içimizde öyle bi istek varmıs.ortaya cıktı...kızlar buarada eşimin bölük 1aylık göreve gidiyor.eşim gitmiomus..cok üzülmüştüm.izine ayrılanlar gtmıomus.cocuk çalısmalrına devam
cnm ben onu duymustum ama adetin 2.günü baslanıo diye biliyorum 7 gün yapılıo .hatta ben bu ay onu da denedim ..su an utandım bu ay çok istekliymişim hakkımızda hayırlısı.canim bende gecen ay sogan suyu icmistim rabbim yardimcin olsun bende btc kurune basliyorum bugun adetimin 1. gunu haydi bismisllah
cnm ben onu duymustum ama adetin 2.günü baslanıo diye biliyorum 7 gün yapılıo .hatta ben bu ay onu da denedim ..su an utandım bu ay çok istekliymişim hakkımızda hayırlısı.
2. gün baslanıo cnm 7gün devam edılıo.sabah aksam yenıo.1tatlı kasıgı .ackarınınayaa ben tam olarak hangi gun baslandigini bilmiyordum kendim 1.gunde baslayim diyodumm...
bir ay önce ankaradaydım .eşimin gatada işi vardı.ordan izmire geçmiştik ama demetevlerde şifa diye biyer vardı hiç ama hiç memnun kalmamıstım...bencede numarasını ve maıl adresını vermesı cok ii ..sana peki korunma süresi ne verdi.yani suan kullandıgın bi ilaç var mı.bana izmirdeki doktorum 3ayı öneririm ama illa isterım dersen en az bi adet dönemi dedi.burdakı doktor 6 ay dedi.içeri tekrar girdiğimde beni hatırlamadı sen niçin gelmiştin demişti.en bastan anlattım bu sefrde 4 5 ay korun dedi bende anlamadım.hangsine uycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?