karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
bende ilk adetimi oldum beklemeyi düşünmüyorum ..zaten eşimi göremiyorum.hakkımzda hayırlısı en kısa zamanda saglıklı bebekler nasip etsin.

kürtaj olalı cok mu oldu..yoksa yeni mi.

bugün 39.günüm cnm..
40 güne kadar normal karsılanıo yarın da gelmezse mutlaka doktora git.bende de kahve lekelenme olmstu ama sadece pecetede gruodum ertesı gun pıhtılı bı sekılde bacaklarımdan kan indi çok kötüydü ama normalmıs doktora da gttım tamamen temızlnmıs adet uzunlugun normalde kac gundu.ben tam 30.gunde adet oldum

kızlar inanmıcaksınız belki ama noldu bilionuzmu bnm eşim türk kahvesi hiç içmez bugun cnm istedi dedi bnde yaptım neyse şakasına dur fal bakayım dedi.kapattık ikimizde neyse eşim önce kendi kahvesini açtı inanmıcaksınız belki ama tabakta bildiğiniz bebek resmi.hemde anne karnında hani cenin şeklinde durur yaaa ikimizde aynı anda aaaaaaaaaaa diye bi bagrdık sok olduk yaaa.valla hala saskınım.bakakaldık.ayyy cok heycanlandım

evet doktorumda 40 güne kadar bekle adet olmazsan gel kontrol edelim demişti..ben haftasonunu geçireyim diyorum olmazsam pazartesi sabahtan doktoru ararım gerekirse o gün giderim kontrole..hatırlıyorum senin durumunu çok kanaman olmuştu ama allahtan için temizlendi..benim adet uzunluğum belli değil çünkü pko var bende düzensiz oluyo yani..

uzulme canim sahalar bizim istedigimiz kadar mac yapariz.
ayy çok yaşa sennnn

hadii cnmmm hayırlı haber ver bizeeee fala inanma falsızda kalma

kızlar benden simsiyah bişiler geliooo.prşmbeden beri kahveydi bugün siyaha döndü lekeden çok adetten azzz.
doktorlar hemen bi kanrımdan bakıp bi kaç sn bişey yok deyip hap yazıp yolluolarbıktım artıkkkkk şeyimden uğraşmaktannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…