- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.221
bende ilk adetimi oldum beklemeyi düşünmüyorum ..zaten eşimi göremiyorum.hakkımzda hayırlısı en kısa zamanda saglıklı bebekler nasip etsin.Eğer bir daha gelirsen haber ver cnm yardımcı olmaya çalışırım.Afedersin muayene etti ve herşeyin oturmuş sağlıklısın beklemene gerek yok dedi.(kürtaj sonrası 28.gün)Ama henüz adet olmadım deyince sorun diil yumurtan var lakin için rahat etmezse adetini bekle sonra çalışmalara başlayın dedi.Yani tamamen bana bıraktı.Diğer dr.ise 3 ay bekle demişti.Hiç beklemeyi düşünmüyorum açıkçası.Yola devam.
cnm yazdıgını snradan gördüm kusura bakmaaaa :)))Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
cnnm,
ttmm
kızlar nie konuşmuosunuzzzzzzzzzzzzzz
kürtaj olalı cok mu oldu..yoksa yeni mi.Selam kızlar dün akşama doğru peçeteye hafif kahverengi lekelenmem geldiğini söylemiştim hatırlarsanız.adet oluyorum zannettim ama ne gelen var ne giden.ped koydum bekledim yok.sabah test yaptım negatif çıktı ve bu saat oldu hala yok.sizce neden böyle oldu?
kürtaj olalı cok mu oldu..yoksa yeni mi.
40 güne kadar normal karsılanıo yarın da gelmezse mutlaka doktora git.bende de kahve lekelenme olmstu ama sadece pecetede gruodum ertesı gun pıhtılı bı sekılde bacaklarımdan kan indi çok kötüydü ama normalmıs doktora da gttım tamamen temızlnmıs adet uzunlugun normalde kac gundu.ben tam 30.gunde adet oldumbugün 39.günüm cnm..
bugun nerelerdesiniz şekerler.merak ettim sizi.
iyiyim cnmm bende öyle bakınıodum pc acık eşimle tv izliom arada bakıom sn napıonşimdi geldim canım sayfaları okyordum emacım yok ama henüz napıyosun nasılsın?*
bende napıyım haftasonu tatili dışardaydık eşimle yeni geldik zaman dolduruyoruz inşaallah rabbim gönlümüzdekini verride zamanımızı öyle doldururz sen çalışıyo muydun canım??iyiyim cnmm bende öyle bakınıodum pc acık eşimle tv izliom arada bakıom sn napıon
40 güne kadar normal karsılanıo yarın da gelmezse mutlaka doktora git.bende de kahve lekelenme olmstu ama sadece pecetede gruodum ertesı gun pıhtılı bı sekılde bacaklarımdan kan indi çok kötüydü ama normalmıs doktora da gttım tamamen temızlnmıs adet uzunlugun normalde kac gundu.ben tam 30.gunde adet oldum
yok cnm malesef okul devam aöfden.zaten malum hakkaride oturuyrum.evdeyim anlıcağınbende napıyım haftasonu tatili dışardaydık eşimle yeni geldik zaman dolduruyoruz inşaallah rabbim gönlümüzdekini verride zamanımızı öyle doldururz sen çalışıyo muydun canım??
uzulme canim sahalar bizim istedigimiz kadar mac yapariz.
kızlar inanmıcaksınız belki ama noldu bilionuzmu bnm eşim türk kahvesi hiç içmez bugun cnm istedi dedi bnde yaptım neyse şakasına dur fal bakayım dedi.kapattık ikimizde neyse eşim önce kendi kahvesini açtı inanmıcaksınız belki ama tabakta bildiğiniz bebek resmi.hemde anne karnında hani cenin şeklinde durur yaaa ikimizde aynı anda aaaaaaaaaaa diye bi bagrdık sok olduk yaaa.valla hala saskınım.bakakaldık.ayyy cok heycanlandım
cnm belki psikolojık ama bu ara içim kıpır kıpır yaaaa bi heycan bi heycan :)ayy çok yaşa sennnn
hadii cnmmm hayırlı haber ver bizeeee fala inanma falsızda kalma
bugun kimsecıkler yok benden baskaaaa..ohhh tabi batıdasınız hepiniz gezionuz demibendeee hep ev hep ev :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?