- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.261
evlenmeden önce hangi iehirdeydin cnimm??bende gazianteptedeyimmm benim memleketim doğunun parisiii gezecek yer çokkk.hiç bi yerde gezmek yasak diye bşey yok o nerden cıktı.ama senin bulundugun yerle beni kıyaslayamazsın bile.merkeze 8 kilometre uzakta tugayın içinde oturuorum etrafta sadece ne var bilion mu 4 tane 5 katlı apartman.senın bulundgn yerdeki gibi kafeler arkadas ortamları yok.anladın mı? hı merkeze gitmioz mu hep gisiorum az önce geldik.ama zaten hiçbiyer yok gidilcek terörist dolu etraf ve askeri kimlikten snra zaten hedefsin bilmem anlatabildin mi
merhaba canlarımm benim de misafirim vardı iki gündür gittiler işlerimi toparladım geldim sizin yanınıza...şu an gönlünüzden neyin muradı geçiyorsa Rabbim hepsini en kısa zamanda nasip etsin..hepinizi çok çok öpüyorum...
Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128 Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin" Ali İmran Suresi – 38
Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler. A'raf Suresi – 189 "Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur." İbrahim Suresi - 40 Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.) Furkan Suresi – 74 "Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der. (Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı) Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89 "Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...
ne güzell bi paylaşım cnm
rica ederim tatlım.belli mi olurr canmım bir anda içten ettiğimiz bir dua gzellkileri beraberinde getirir inşaallah.bu arada ema yok ortalarda gelmedi mi hiç?*
maonyaa da burdaymş.. nasılsn canım
ben izmirliyim..hakkari gercekten dogudan ayrı bıyer mesela vana da gittim ama orası da cıdden dogunun parıssı ama burda hıcbısey yok..heryer yesıl sarı kırmızıevlenmeden önce hangi iehirdeydin cnimm??bende gazianteptedeyimmm benim memleketim doğunun parisiii gezecek yer çokkk.
amin cnm saolasınnnn
ben izmirliyim..hakkari gercekten dogudan ayrı bıyer mesela vana da gittim ama orası da cıdden dogunun parıssı ama burda hıcbısey yok..heryer yesıl sarı kırmızı
kesinlikle cnm eşim burdayken bana da normal biyer geliodu evlendık geldim bura 5 ay oldu resmen ben nere düştüm dedim.isin zor canim.biz sadece tv'de gorduklerimiz ve duyduklarimizdan biliyoruz orayi.allah kolaylik versin.ins en kisa zamanda kurtulursunuz oradan.
merhaba canlarımm benim de misafirim vardı iki gündür gittiler işlerimi toparladım geldim sizin yanınıza...şu an gönlünüzden neyin muradı geçiyorsa Rabbim hepsini en kısa zamanda nasip etsin..hepinizi çok çok öpüyorum...
kesinlikle cnm eşim burdayken bana da normal biyer geliodu evlendık geldim bura 5 ay oldu resmen ben nere düştüm dedim.
cnm allah kolaylık versin ne diyeyimmm.kaç ayınız kaldııııben izmirliyim..hakkari gercekten dogudan ayrı bıyer mesela vana da gittim ama orası da cıdden dogunun parıssı ama burda hıcbısey yok..heryer yesıl sarı kırmızı
Geldim canlarım nasılsınız herşey yolunda inşallah.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah AMİN
hiç bi yerde gezmek yasak diye bşey yok o nerden cıktı.ama senin bulundugun yerle beni kıyaslayamazsın bile.merkeze 8 kilometre uzakta tugayın içinde oturuorum etrafta sadece ne var bilion mu 4 tane 5 katlı apartman.senın bulundgn yerdeki gibi kafeler arkadas ortamları yok.anladın mı? hı merkeze gitmioz mu hep gisiorum az önce geldik.ama zaten hiçbiyer yok gidilcek terörist dolu etraf ve askeri kimlikten snra zaten hedefsin bilmem anlatabildin mi
hiç bi yerde gezmek yasak diye bşey yok o nerden cıktı.ama senin bulundugun yerle beni kıyaslayamazsın bile.merkeze 8 kilometre uzakta tugayın içinde oturuorum etrafta sadece ne var bilion mu 4 tane 5 katlı apartman.senın bulundgn yerdeki gibi kafeler arkadas ortamları yok.anladın mı? hı merkeze gitmioz mu hep gisiorum az önce geldik.ama zaten hiçbiyer yok gidilcek terörist dolu etraf ve askeri kimlikten snra zaten hedefsin bilmem anlatabildin mi
teşekkür ederim adet oldum bugün çok iyiyimmmmm
yrn doktora gidicem randevu alabilirsemmm.
sen naıslsınnnn???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?