karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
bendee senii çoook seviyorum cnm.inşallahh bu son kırmızı olur..yeni yıl hepimize saglık mutluluk huzur ve saglıklı bebek nasip etsin en tez zamanda inş

slm kızlar ben daha kırmızıları görmedim ama biliyorum görecem çünkü sancım var bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşallah 2013 hepimize sağlık mutluluk ve bebek verir

kızlar dün nete giremedimm.haber veremedim.doktora gittim bundan önce 2ayrı doktora gitmeme rağmen lekemin sebebini bilememişlerdi.buda başka bi doktor gebe kaldığım ay gittim doktordu.biraz kızdı bana nie bana gelmedin die.ulturasonla baktı kürtajda enfeksiyon kapmışım 2tane hap 1tane hap şeklinde fitil verdi.15gün sonra tekrar adet olucakmışım ozmn tekrar gel yanıma dediii

selammm canlarr;

ben burda yanlış yazılmış dalgın yazılmış ve istemsiz yazılmış bazı yazılarla karşılaştım.yaprk ve ttmm ikinizi de ayrı ayrı gönülden ne çok sevdiğimi bilirsiniz . şu an hepimzingönlü yaralı ve her söylenen yapılan ruhumuza işliyor yanlış anlayabiliyoruz her şeyden öte gönül kardeşi olduğumuuzu unutayalım.biz birbirimiz için güzel şeyler söylerken kırgınlığa hiç yer vermememliyiz.belki etrafımdaki pek çok kişiyi kırabilirim ama sizi kırmak istemem çünkü dedim ya her şeyden öte sizler benim gönül kardeşimsiniz ve en güzel günlerimi hani yorgunbulutlar ve meggie yapmıştı ya en önce paylaşacaklarımsınız sizinde öyle yapacağınızı biliyorum..boşverin bir gül uzatın birbirinize kırılırsa dal utansın,siz mutlaka kazanan olacaksınız...

Son düzenleme:
selammm canlarımmmmmmmmmmmm

emacımmm nasılsın bitanem??yorgunbulutlarım,meggem,cnnmmm,ttmmm,yaprkımmm,asaletlim,secondlifeimmm,maonyammmm sizlerde ne va ne yokk tatlılarımm benimm:):):)

1 ocak 2013 sıkı durrr çünkü bizz senden çok şey isteyeceğizzz hep dua edeceğizzz mevlam da verecek biliyoruzzzz:):):)

canım arkadaşlarım mutluluk, yorgunbulutlar, ema, yaprk, ttm, srndz, seconlife, asaletim(isimleri yanlış ve eksik yazmış olabilirim bbolur kusuruma bakmayın) hepinize Rabbimden 2013 ün çok ama çok güzel geçmesini sağlık, mutluluk, huzur, para ve en önemlisiiiiii bebeişlerimizi kucağımıza getirmesini dilerim. :))) hayırlı ve sağlıklı doğumlar ve evltlar nasip etsin. Allahım evlat isteyen hiç kimseyi bırakmasın inşallah... aynı acıları bir daha hiç yaşamayalım inşallah... dün gece hepimize dua ettim... hepinizi çok seviyorum ve forumu sıkı sıkıya takip ediyorum... haberlerinizi alıyorum. topiğimizin ilk bebişine iyi bakmaya çalışıyorum :) inşallah herşey yolunda gider hepimiz için... güzel günler bizimle olsun.. çektiğimiz acıların mükafatı evlatlarımız olsun inşallah... gebelik takvimi eklediğimden pek yazmak istemiyorum nolur kusura bakmayın... şuan iptal ettim. ama ben sürekli girip okuyorum takipp ediyorum hepinizi de çok ama çok seviyorum...

Son düzenleme:
canlarim nasilsiniz?ben yeniyilin ilk isiklarinda kirmiziyi gormeme ragmen cok sukur iyiyim.cok guzel bir gece yasadim.umarim sizin kutlamanizda guzel gecmistir.opuyorum hepinizi :103:

kızlar nasılsınızzz.yeni yılaaa nasıl girdiniz.ben müthiş bi gece geçirdim...cok eğlendim ..saatlerce oynadık...cok güzeldi .bütün stresimi attımm :)) mutlulukkk buarada evet haklsıın bi yanlıs anlasılma oldu..yaprakta bende sert cıktık..zaten bu ara ders stresi kimseyi de görmüyrum alınganlıgım üstümde.kusura bakmayın..yazdıklarımızı okyunca hem kendime hem de yapraga kzdım yaprak sende kusuraa bakmaa kızgınlık ve küslük uzamasın.. herkeseee bol sağlıklı mutlu veee bebişli bi yıl olsun en saglıksından.

Mutluluk iyiyim bitanem sen nasılsın?

ttmm stresi birazda olsa üzerinden attığın için çok sevindim canımcım en kötü günün böyle olsun hüzün nedir bilme bundan sonra inş canım

yaprk inş kırmızıları görmezsin ve bebişin seninledir tatlımmm

meggie nasılsın canımmm hamilelik takvimini neden iptal ettin anlamadım ekle bizde görelim görelim ki gözümüz gönlümüz açılsın bitanem senin sevincin bizim sevincimiz bebişide kendinede iyi bak canımmm

maonyaa canımmm çok geçmiş olsun kendini sıcak tutmaya çalış bitanem

slm kızlar ben daha kırmızıları görmedim ama biliyorum görecem çünkü sancım var bu arada hepinizin yeni yılı kutlu olsun inşallah 2013 hepimize sağlık mutluluk ve bebek verir

canım inşallah dileklerin gerçek olur da 2013 te boynumuz bükük kalmayız..senn de yeni yılın kutlu olsun..

canım kızmakta haklı yani doktorun..neyse artk ilaçlarını kullan inşallah da bir an önce at şu enfeksiyonu..nedir biz kadınların çektiği yaa.. mevlam mükafat olarak bebişlerimizi sağ salim gönderir inşallah canım dikkat et kendine..doktorunu da ihmal edip kızdırma bi daha

canım iyilik çok şükür şimdilik bi sıkıntı yok..yarın doktora gidicem bakalım inşallah herşey yolundadırç
..allahım inşallah dualarımızı geri çevirmez de hepimzin yüzü güler..sağlıklı sıhhatli bebişlerimiz olur da 2013 ü ıngaaa sesleriyle geçiririz :)

canım çok sevindim böyle eğlenmene valla oh ne güzel yapmışsın..bu arada evet ya çok üzücü konuşmalar yaşanmış topikte..ben de çok üzüldüm arkadaşlar biz burda kader ortaklığı yapıoz herşeyden önce..birbirimzi yanlış anlayadabilirz tabi bi de ortam sanal olunca böle şeyler doğal ama önemli olan uzatmamak..ttmm sen özrünü belirtmişisn zaten..yaprk da uzatmycaktr bence..böyle sahneler yaşanmasın kızlar nolur bizim morale gülmeye ihtiyacımız var biliyosunuz...

herkese merhaba öncelikle yeni yılınız kutlu olsun bu yılda güzel ve mutlu haberler vermek ümidiyle..yeni yılın son günü kabustu benim için bitmedi..dün öğlene doğru şiddetli kasık ağrısyla doktorumu aradım fakat yurtdışındaki diğer merkezde olduğu için ulaşamadım hemşiresiyle konuştum ve hemen merkeze gelmemi söyledi..ağrıdan yerlerde süründüm resmen kürtaj olalı 41.günümdü..gittim farklı bir doktor elle muayane etti karnıma bastırdı bağırdım canım acıdı ultrsonla baktı muayene etti ve bhcg,tam kan sayımı ve iltahap için test istedi kan verdim socumun çıktı doktorla görüştüm tekrar ve ciddi derecede enfeksiyon var dedi operasyondan sonra olabilirmiş bula bula beni buldu antibiyotik ağrı kesici falan verdi 10 gün sonra kontrol dedi kendi doktorumada mesaj atıp bilgilendirdim onu..dün yoğun bir şekilde adetim gelmeye başladı sonunda ve ağrım hala dünden beri geçmedi..yeni yıla ağrılarla girdim ama bunada şükür diyorum artık..

canım çok çok geçmiş olsun yaa..bu enfeksiyondan çektiğimz nedir bu aralar? inşallah tamamen düzelirsn canım duamızı edelim biz yine ve dediğin gbi yine de şükür diyelim canım..allahım beterinden korusun..

canımm çok büyük geçmiş olsun kurtulmuşsun inşaallah sorun bulununca allah şifa versin canım

canım benim ihmal etme kontrollerini geçmiş olsun çok rabbim şifa versin...

meggie tatlım olur mu öyle şeyy nasıl ki üzüntlerimizi paylaştık mutlululğunu da paylaşıcaz tabi ki yorgunbulutlar canım sende ekle inşaallah en yakın zamanda o takvimi bizde ekleriz...

meggie tatlım olur mu öyle şeyy nasıl ki üzüntlerimizi paylaştık mutlululğunu da paylaşıcaz tabi ki yorgunbulutlar canım sende ekle inşaallah en yakın zamanda o takvimi bizde ekleriz...[/QUOTE]

canım tabi ki paylaşıcaz sevinçlerimizi de..inşallah hepimizn yakın zamanda olur bebiş takvimleri..canım ben emin olamıyorum o yüzden de çok hamile gbi davranıp kendimi kaptrmak istemiyrm ondan..yarın kontrolüm var canım inşallah daha net bişiler olr da benm de içime siner..yoksa içim içimi yiyor benm..mutluluğunu fazla yaşayamıyorum..

iyi dilekleriniz için hepinize tşkler

ttmm canım valla ben o amaçla sormamıştım verdiğin cevabı görünce beynimden vurulmuşa döndüm o sinirle bende o kelimeleri yazdım kırdıysam özür dilerim 3 günlük dünya küslüğün anlamı yok

kızlar ben adet olmadım test yapmaya korkuyorum geçen hafta içinde 4 idrar ve 1 de kan testi yaptım sonuç negatif çıkıyordu ama laborant bana olabilirde 2 gün sonra gel yine kan testi yap demişti çünkü beta hcg normal bir insanınkinden biraz yüksek çıkmıştı bilemiyorum artık herşeyin hayırlısı

canımm çok büyük geçmiş olsun kurtulmuşsun inşaallah sorun bulununca allah şifa versin canım

teşekkür ederim kızlar çok sağolun inşallah sondur bu ağrım hala var ama inşallah geçicek..

topikteki sorun ney anlamadımm kızlarrrr.inşş çözersinizzz.gözlerimm çok ağrıoo onun için geçmişe çok bakmıyrmmmm.bide gözlerimde problem çıkar die doktora gimektende korkuyrm.

geç döllenme olabilir kaç günün geçio bence git tekrar kan verrr.içimden gebe olduğun geçioooooo.bende gebe kaldığım ay şiddetli karın ağrısıyla kaldım haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…