karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
kızlar nerelerdesiniz ya geliyorum yoksunuz
yorgunbulutlar canım sen hamilesin fazla yorma kendine bir süre misafir kabul etme daha bebeğin çok küçük ilk 3 ay çok önemli dikkatli olman lazım meleğimize iyi bak lütfen
mutluluk 27 çok güzel yazılar paylaşıyorsun canım allah bütün dualarını kabul etsin tez zamanda bir melek yollasın göbüşüne
ema bu sefer ben geldim sen yoksun özletme bu kadar kendini
cnnm iş tempon cok yüksek anlaşılan canım biraz kendinede vakit ayır ocak ayı geliyor ne yapmayı düşünüyorsun
meggie topiğimizin uğur böceği iyidir inşallah
maonyaa görmüşsün kırmızıları hadi geçmiş olsun ben daha görmedim acaba yinemi test yapsam ama korkuyorum herşeyin hayırlısı
ve sayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz öpüyorum allah dualarınızı kabul etsin dualarda birbirimizi unutmayalım

Hmm anlaşılan benim canlarımın (yaprk ve ttmm) sinirleri biraz bozuk ve ortada kocaman bir yanlış anlama var sen sadece merak ettiğin için bir soru sordun ttmm arkadaşımda hani zor günlerden geçiyo ya sorunu yanlış anladı.Oysa ikinizde çok sakin ve uyumlu insanlarsınız ve sizi çok seviyoruz.Bence biraz sakinleşin öyle yazın birbirinize.Zor günlerden geçtik evet ama 2013 hepimiz için uğurlu bir sene olsun ve eşlerimizle yavrularımızla daha nice seneler mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım inş.Ve burdaki dostluğumuzda bir ömür sürüp gitsin.Hem belki cennette buluşturacak Rabbim bizleri.Meleklerimizde yanımızda olacak inşallah. Yaprk ve ttmm bunlar size

Ah kuzum arada bir geliyorlar bana sonra kendimi toparlamaya çalışıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor ki.Ama hepsi geçecek bizimde yüzümüz gülecek inş canım

asaletlim sana hep yazmak için bir hamle yapıyorum sonra yazamıyorum ben hamile olduğuna inandırmışım kendimi galiba okuyunca üzüldüm ama hayırlısı pes etmek yok çalışmalara devam hepimiz hayırlı haberleri verecez inşallah canım

Aminnn bitanem.Ne güzel bir paylaşım olmuş yüreğine sağlık

Yorgunbulutlar bir süre ara ver kıs misafire yorma miniğimizi kızarız sonra sana

Meggie nasılsın canım iyi bakıyo musun topiğimizin uğuruna Allah nazardan korusun sizleri

sen kapa çeneni önce tamam mı.eşimden daha rezili yok.3 ay dağlarda mayın tehlikesiyle dolastıgını sen nerden bilcen ki.bos bos konusuon.6aylık evliliğimde toplasan 2 ay görmedım.bilip bilmeden konsma ..hiçbiyeri küçümsediğim yok sen gelde seni de görelim.burda ki herkes halinden memnun devlet cocuklarına birton para veriyo.yetmıo hersey kaçak ve kimse çalısmıo senın yasadıgın yerde olmayan arabalar 18 yasındakı cocuklarda var.kalkıp bana neyi savunuosun.önce düzgün konusmasını ögren

cnm teşekkür edrim çiçekler için ama sabah sabah sinirlerimi zıplattı arkadas.sadece dedğim ne bılıon mu hıcbırınız yoksunuz gezıonuz tabı oh yazdım arkadas buna tepkı göstermıs..burayla hıcbıyer bır degıl dagda oturuom etrafmda 4 bına var sadece.

yapraaaakkk inşallah hamilesindir senin sinirli agresif yapında umarım değişen hormonlarındandr.bn senin kadar bencil olamıyorum ...yaptıgım bı şaka nereye geldi.daha 10 günlğk evliydim eşim 3aylık göreve gitti.ve ılk lojmandada oturmuodum direk yalnız kaldım evim defalarca taslandı hemde kim bilon mu tas atan.minicik bebek yasındakı cocuklr.kapımı defalarca calıp kactılar.yaşadıgım korkular bana yetti.bnm sadece dedğim laf oh batıdasınız gezıosunuz hiçbiiriniz yoksunuz demekti.konu nere geldi.ben hiç bizaman küçümsemedim burayı ama biton korku ve rezıllık yasadım.arkadaslar sızde ksura bakmayın konunun bu kadar uzadıgı için.

herkese selam sağlıklı, huzurlu, mutlu , başarılı bir yıl geçiririzi inşş 2013 hepimizz için hayırlı olsunnn...

yaprk kendimi biraz daha toparlayıp artık doktorumuda arayıp testleri yaptırıp sonuca göre kafamda bi süre belirlicem akışına bırakıcam hem hemde kontrollü olucam bakalım inşş korunmayı bırakıncA EŞİMLE anlaşıp tabi hamile kalırım bıraktıgımız zaman yazarım zaten şu an kırmızılardaym ( belim ve karnım ağrıo hoş bi günümde değilim ..

Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşş güzel haberler veririz hep beraber burda nasıl üzüntüleirmizi endişeleirmizi paylaştıysakk mutluluklarımızı da paylaşmak tamamına erdirmek nasip olsunnn

kızlar hepinize sağlıklı mutluuuu veeee cok güzel bi yıl geçirmenizi diliyorummm.yeni yıl hepimizin güzel dileklerini gerçekleştirsin inşallahhhhh...hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.bu ay teker teker güzel haberleri burdan paylasmak nasip olsunnnnnn...emaaa mutluluk maonyaa cnnnm yaprak aseletlım yorgun bulutlar veee ismini unuttgum bütün arkadaslarım yeni yılınız kutlu olsunnnn cok güzel haberler duyacagınızzz bı yıl olsun hepinizi öpüyoruuuummm

benim sorduğum soruda ne vardı? ben zannettimki orda komutanlarınız eşleriniz pek gezmenize izin vermiyor o yüzden sordum verdiğin cevaba bak utan kendinden konuşmayı senden öğrenecek değilim haddini bil eşini görememenin acısını bize yükleyemezsin o bunu bilerek bu işe başladı allah orda görev yapan herkesi korusun ayrıca boş boş konuşanda sensin ne yapmaya çalıstığın belli deil artık yazdığın hiçbir şeye cevap vermeyecem ltf sende verme

canım geçmiş olsun allah duanı kabul etsin ben daha kırmızıları göremedim ama bugün yarın olurum büyük ihtimalle arada uğra özletiyorsun kendini 2013 senin için mükemmel bir yıl olur inşallah

evet canım ortada kocaman bir yanlış anlaşilma var ama artık bu konuda tek kelime yazmayacam arkadaş istediğini yazsın

yaprak sende bende yanlıs anladık bnm aklımdan senın böyle dedğin gecmedı kusura bakmaa.burayı savunudugunu düşündüm

Ah kuzum arada bir geliyorlar bana sonra kendimi toparlamaya çalışıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor ki.Ama hepsi geçecek bizimde yüzümüz gülecek inş canım

geçecek inşallah canım ya sende toparlan artık yeter bu kadar hırpalama kendini 2013 hepimize uğur getirecek ben inanıyorum

merhaba arkadaslar nasilsiniz yeni yilda hepinizin dilekleri kabul olsun insallah ...
yaa kizlar biz bebek calismalarina ara veriyoruz bazi sebeplerden dolayi bu karari verdik bu zaman icindee daha iyi toparlanacagima inaniyorum....
bu karari vermek benim icin cok zorduu icimde ne firtinalar kopuyorrr...

İkinizinde (ttmm ve yaprk) saçını başını yolarım şimdi zaten adet oldum yeni yılı kırmızılarla karşıladım beni kızdırmayın tersim fenadır karışmam.Mutluluk görmesin yazdıklarınızı oda yolar sizi şaka bir yana ikinizide çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…