- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.281
sen ne saçmalıyorsun ben kıyaslama mı yaptım ne zannediyorsun kendini senin yaşadığın yerin nasıl olduğunu nerden bileyim ben bir soru sorduk bir dövmediğin kaldı sanki ben yolladım seni kim yolladıysa git ona patla. ayrıca yaşadığı yeri senin kadar küçümseyeni ilk kez görüyorum orda senin gibi binlerce yaşayan var hemde senden daha kötü durumda
kızlar nerelerdesiniz ya geliyorum yoksunuz
yorgunbulutlar canım sen hamilesin fazla yorma kendine bir süre misafir kabul etme daha bebeğin çok küçük ilk 3 ay çok önemli dikkatli olman lazım meleğimize iyi bak lütfen
mutluluk 27 çok güzel yazılar paylaşıyorsun canım allah bütün dualarını kabul etsin tez zamanda bir melek yollasın göbüşüne
ema bu sefer ben geldim sen yoksun özletme bu kadar kendini
cnnm iş tempon cok yüksek anlaşılan canım biraz kendinede vakit ayır ocak ayı geliyor ne yapmayı düşünüyorsun
meggie topiğimizin uğur böceği iyidir inşallah
maonyaa görmüşsün kırmızıları hadi geçmiş olsun ben daha görmedim acaba yinemi test yapsam ama korkuyorum herşeyin hayırlısı
ve sayamadığım diğer arkadaşlar hepiniz öpüyorum allah dualarınızı kabul etsin dualarda birbirimizi unutmayalım
Ey Rabbimiz! İkimizi de sana teslim olanlardan kıl; soyumuzdan da sana boyun eğen (müslüman) bir ümmet meydana getir; bize ibadet yer (ve usûl)lerini göster, (kusurlarımızı affedip) tövbemizi kabul buyur. Çünkü sen, tövbeleri çokça kabul eden ve çok merhamet edensin."
Bakara Suresi – 128 Orada Zekeriyya, Rabbine (şöyle) dua etti: "Ya Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin" Ali İmran Suresi – 38
Sizi bir tek nefisten (Âdem'den) yaratan, (gönlü) onunla huzur bulsun diye eşini de O'(nun özünden/cinsi)nden var eden O'dur. (Âdem) eşi (Havva) ile birleşince o hafif bir yük yüklendi (hamile kaldı), bir müddet bununla geçti. (Gebeliği) ağırlaşınca ikisi de, Rab'leri olan Allah'a: "Eğer bize düzgün/kusursuz bir çocuk verirsen andolsun ki, mutlaka şükredenlerden olacağız" diye dua ettiler.A'raf Suresi – 189 "Ey Rabbim! Beni ve neslimden (gelenleri) de namazı gereği gibi kılanlardan eyle. Ey Rabbimiz! Duamı kabul buyur." İbrahim Suresi - 40 Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz! Bize eşlerimizden ve nesillerimizden gözler(imizin) nuru (olacak iyi insanlar) lütfet ve bizi (fenalıktan) sakınanlara rehber yap" derler. (Bu dua temiz toplum olmanın dünya ve ahirette huzur bulmanın bir anahtarıdır.) Furkan Suresi – 74 "Ya Rabbi! Gerek bana, gerek anne ve babama verdiğin nîmete şükretmemi, razı olacağın iyi iş yapmamı bana ilham et (ve beni muvaffak kıl). Neslimi de benim için ıslah et (onları iyi insanlar yap). Şüphesiz ben, tövbe edip sana yöneldim ve hakîkat ben, (sana) teslim olanlardanım" der. (Ahkaf Suresi – 15.ayetin bir kısmı) Zekeriyya'yı da (hatırla!) Hani o Rabbine: "Rabbim! Beni tek başıma (evlatsız) bırakma, gerçi (vermesen de) sen, varislerin en hayırlısısın" diye niyaz etmişti. Enbiya Suresi – 89 "Ey Rabbim! Bana iyilerden (salih evlat) lütfet!" diye dua etti. Saffat Suresi – 100 Allah c.c. isteyen herkese evlad nasib etsin inşAllah...
teşekkür ederim adet oldum bugün çok iyiyimmmmm
yrn doktora gidicem randevu alabilirsemmm.
sen naıslsınnnn???
allah nasip ederse inşallah 2014ün temmuz ayındabununda bir sonu vardir be canim.gececektir bugunlerde. ne zaman bitiyor dogu goreviniz :/
sen kapa çeneni önce tamam mı.eşimden daha rezili yok.3 ay dağlarda mayın tehlikesiyle dolastıgını sen nerden bilcen ki.bos bos konusuon.6aylık evliliğimde toplasan 2 ay görmedım.bilip bilmeden konsma ..hiçbiyeri küçümsediğim yok sen gelde seni de görelim.burda ki herkes halinden memnun devlet cocuklarına birton para veriyo.yetmıo hersey kaçak ve kimse çalısmıo senın yasadıgın yerde olmayan arabalar 18 yasındakı cocuklarda var.kalkıp bana neyi savunuosun.önce düzgün konusmasını ögrensen ne saçmalıyorsun ben kıyaslama mı yaptım ne zannediyorsun kendini senin yaşadığın yerin nasıl olduğunu nerden bileyim ben bir soru sorduk bir dövmediğin kaldı sanki ben yolladım seni kim yolladıysa git ona patla. ayrıca yaşadığı yeri senin kadar küçümseyeni ilk kez görüyorum orda senin gibi binlerce yaşayan var hemde senden daha kötü durumda
cnm teşekkür edrim çiçekler için ama sabah sabah sinirlerimi zıplattı arkadas.sadece dedğim ne bılıon mu hıcbırınız yoksunuz gezıonuz tabı oh yazdım arkadas buna tepkı göstermıs..burayla hıcbıyer bır degıl dagda oturuom etrafmda 4 bına var sadece.Hmm anlaşılan benim canlarımın (yaprk ve ttmm) sinirleri biraz bozuk ve ortada kocaman bir yanlış anlama var sen sadece merak ettiğin için bir soru sordun ttmm arkadaşımda hani zor günlerden geçiyo ya sorunu yanlış anladı.Oysa ikinizde çok sakin ve uyumlu insanlarsınız ve sizi çok seviyoruz.Bence biraz sakinleşin öyle yazın birbirinize.Zor günlerden geçtik evet ama 2013 hepimiz için uğurlu bir sene olsun ve eşlerimizle yavrularımızla daha nice seneler mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım inş.Ve burdaki dostluğumuzda bir ömür sürüp gitsin.Hem belki cennette buluşturacak Rabbim bizleri.Meleklerimizde yanımızda olacak inşallah. Yaprk ve ttmm bunlar size
sen kapa çeneni önce tamam mı.eşimden daha rezili yok.3 ay dağlarda mayın tehlikesiyle dolastıgını sen nerden bilcen ki.bos bos konusuon.6aylık evliliğimde toplasan 2 ay görmedım.bilip bilmeden konsma ..hiçbiyeri küçümsediğim yok sen gelde seni de görelim.burda ki herkes halinden memnun devlet cocuklarına birton para veriyo.yetmıo hersey kaçak ve kimse çalısmıo senın yasadıgın yerde olmayan arabalar 18 yasındakı cocuklarda var.kalkıp bana neyi savunuosun.önce düzgün konusmasını ögren
herkese selam sağlıklı, huzurlu, mutlu , başarılı bir yıl geçiririzi inşş 2013 hepimizz için hayırlı olsunnn...
yaprk kendimi biraz daha toparlayıp artık doktorumuda arayıp testleri yaptırıp sonuca göre kafamda bi süre belirlicem akışına bırakıcam hem hemde kontrollü olucam bakalım inşş korunmayı bırakıncA EŞİMLE anlaşıp tabi hamile kalırım bıraktıgımız zaman yazarım zaten şu an kırmızılardaym( belim ve karnım ağrıo hoş bi günümde değilim ..
Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eder inşş güzel haberler veririz hep beraber burda nasıl üzüntüleirmizi endişeleirmizi paylaştıysakk mutluluklarımızı da paylaşmak tamamına erdirmek nasip olsunnn
Hmm anlaşılan benim canlarımın (yaprk ve ttmm) sinirleri biraz bozuk ve ortada kocaman bir yanlış anlama var sen sadece merak ettiğin için bir soru sordun ttmm arkadaşımda hani zor günlerden geçiyo ya sorunu yanlış anladı.Oysa ikinizde çok sakin ve uyumlu insanlarsınız ve sizi çok seviyoruz.Bence biraz sakinleşin öyle yazın birbirinize.Zor günlerden geçtik evet ama 2013 hepimiz için uğurlu bir sene olsun ve eşlerimizle yavrularımızla daha nice seneler mutlu huzurlu sağlıklı yaşayalım inş.Ve burdaki dostluğumuzda bir ömür sürüp gitsin.Hem belki cennette buluşturacak Rabbim bizleri.Meleklerimizde yanımızda olacak inşallah. Yaprk ve ttmm bunlar size
Ah kuzum arada bir geliyorlar bana sonra kendimi toparlamaya çalışıyorum bir günüm bir günümü tutmuyor ki.Ama hepsi geçecek bizimde yüzümüz gülecek inş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?