karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
cnm bnde çook özür dilerim.cidden buranın ortamı cok farklı ben bile şasıryrum bazen kendıme.bende burayı savundugunu düşündüm kusura bakmaaa.

meraba kızlar nasılsınız..daha önce bahsetmıstım ovulasyon testi yapıorum diye..yumurta takıbı için.31aralıkta yapamadım yogun gectı dün aklıma geldı yaptım çift çizgiyi gördüm yanı 14.günde yumurtlamam gerceklesıo.eşimde dün nöbetçiydi.neyse bgn tekrar yapayım dedım busefer ıkısı de kopkoyu hatta t cızgısı daha koyuydu.bgn çalsma oldu yumurtlarken fark ettıgım sunlar oldu ıdrarım cok koyuuydu akıntım yogundu.vee sol kasıgım ınanılmaz agrıo ıcınde yol calısması var gıbı.ılk defa bgn yastık koydum bgn sol tarafım batıo.inşallah hayurlı haberlerı vermek bana da nasip olur.bilmiom bu ay ıcım kıpır kıpır.cok heycanlı gectı yrnı yıla güzel grdim.delıler gıbı oynadım..elimi uzun zamandr grmuodum ya nesem sanırım ondan..hayırlısı bakalımm

inşş cnm tutmuştur.bari ağır iş yapma ve gün aşırı maçlara devam etttt

ovulosyon testinde koyu oluncaaa iyi zatennn

Canımmm kendine çok dikkat et o zaman inş bu ay hamile kalırsın :)

Canımcımmm çok bekletme bizi test yaptır nüffennn :) sırayla herkes hayırlı haberleri versin inşallah ve 2013 bizim yılımız olsunnnn

superisi canım çok geçmiş olsun bu günler elbet geçecek ve hepimiz bebişlerimize kavuşacağız inşallah sen kendini sıcak tut dikkat et kendine

Canımmm kendine çok dikkat et o zaman inş bu ay hamile kalırsın :)

inşş cnm tutmuştur.bari ağır iş yapma ve gün aşırı maçlara devam etttt

ovulosyon testinde koyu oluncaaa iyi zatennn
inşallah canım ..umarım hayal kırıklıgı olmazz.hadi bakalım hayırlısı ..ınsallah bu ay herkesten güzel haberler duyarız.umutluyum nedense.belkide psikoljktr.ınsallah hayırlısıyla haberlerımı paylasrm brdan

işte benim can arkadşalarım tmm ve yaprk harikasınız canlrım:):yaprkcımm inşaallahh güzel haberini alıcaz canımmm kendine dikkat et bir daha kan testi yaptır canım emin olursun...

günaydınn kızlarr.hepimize huzur dolu bir gün diliyorummm

sninde günün çokk huzurlu olsun tatlımm bu arada kürtajdan sonra enfeksiyon yaşamadım ben.

hadi bakalım hayırlısı canım benimm güzel haberlerle gel inşaallah ayaklarını sıcak tut:):)

Bitanemmm nerelerdesin özledim seniii

bitanem okuldan geldim biraz öncee ben de özledim seni eskisi gibi karşılaşamıyoruzz merak ediyorum:bu ay beklediğin adetin erken gelmiş herhalde canım her şey nasip önümüzdeki ay inşallah hiç gelmez ve bebişin bıdığımız seninle olur....

canlarımm bana da dua edinn adet olmayayım hamiş olayımmm:):)epinizden özellikle bekliyorum gönlümden sevdiklerim çok çok öpüyorum gerçek sahibe emanet olun...

inşallah hamilesindir mutluluk cnm yaaaa.yaprakdan ve senden güzel haberleri bekliyoruzz.yaprak test yaptır bıdaa.yada eczaneden erken gebelık testı al.ben netten erken gebelık testı aldım ılıskıden 5gun snrayı cıkartıo.ama hemen yapmıcm..ınsallah hamıleyımdrı ve dıger butun arkadaslardan guzel heberlerı duyarz ınsallah

slm canlarım kader arkadaşlarım benim..malesef bende bu gruba katıldım..2 ay önce 27 haftalık ikizlerimi kaybettim..acınızı çok iyi anlıyorum..bizde de hiç bi sorun yoktu..önce 20 haftalıkken oğlumun kalbi durdu.dünya başıma yıkıldı..renkli ultrasona eşimle birlikte gitmiştik..ilk defa görecekti meleklerimizi..o gün bize zehir oldu...hastaneden nsl kendimi dışarı attım bilmiyorumm..boğuldum sanki..doktor farketmedinmi diye sordu..ben nasıl anlimki ikizler bide ilk gebeliğim..sadece içimde büyük bi sıkıntı vardı..bide solumda hareket yoktu sag tarafım atıyodu hep..aklıma getirmiyodum ama başıma geldi işte.oğlum öldükten sonra kontrollere gidiyodum hiç aksatmadan..ama bigün kızım hiç hareket etmedi gittm kalbi atıyo sorun yok ama sonuçta içerde ölü bebek var dediler..canım burnumda öyle bekledim bigün daha..ertesi gün yine hareket yok..korkarak gittim hastaneye zaten olanlar oldu..kızımnda kalbi durmuş..öldüm resmen bittmm...hayat durdu..doğuma aldılar beni fitil verdler..o anlar çok kötüydü..herkes doğumu bekliyo benim bebeklerim ölü..çok kötüydü çokk..bebek sesleri nts den gelen kalp atışlarını duydukça kahroldum...çıkmak istedm doğumhaneden..odaya aldlar sancımı odada çektm..doğumda zor oldu 27 haftalık kızım ters doğdu..oğlum 20 haftalıkken öldüğü iiçin küçülmüştü kesesiyle doğdu..göremedm yavrularımı çok acı..doğumdan sonra niye aglamadılr diye çok agladm..inanmak istemedim ama yoktular işte..Allah hepimize sabır versinn..hayırlısıyla bizde yavrularımızı kucagımıza alıcaz inşallah

canım benim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.. hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin de bir şeyi merak ettim... bebeklerinden biri öldüğünde onu alamazlar mıydı? çünkü anneyi zehirler diye biliyorum bir müddetten sonra? ben ikizlerden biri öldü mü onu rahimden alabiliyolar diye biliyorum acaba yalış mı biliyorum? peki seni zehirlememiş mi? canım benim yaa Allah hepimizi zor bir sınavdan geçirdi birdaha geçirmesin evlat acısı yaşatmasın kimseye inşallah...

kızlar bu arada rüyanızı gördüm çok yakında bi kaç hamile haberi alacağımıza eminim :) hadi hayırlısı... :)

çok geçmiş olsun rabbim bidaha u acıları yaşatmaısn hiç birimizeeee

malesef canım sormadığım gitmedigim doktor kalmadı..20 haftadan büyük olan alınmıyomuş..20 haftadan küçüklerde düşebiliyormuş düşük yaptırıyoşmulr bi şekilde yani....ölü bebegi almaya kalkarsak öbürünü riske atarız dediler..2-3 haftada bi kan veriyodum zehirlemişmi zehirlememişmi dye bakıyolardı..kanım temiz çıkıyodu..kızımda saglıklı görünüyodu.hatta iki yavrumuda kaybettm kanıma baktılr beni zehirleme ihtimali vardı yine temiz çıktı ben anlamadım bi türlü nasıl oluyo..hiç mi bi rahatsızlık olmaz bende..herşym iyiydi..meleklerimin keseleride plesntalarıda ayrıydı..bu şekilde olup dogum yapan çokmuş ama bize kısmet olmadı..aynı kese içinde olsalardı biri ölünce digeride ölürmş bi kaç gün içinde..

Canım böyle şeyler okuyunca söyleyecek biz söz bulamıyorum bütün kelimeler boğazımda düğümleniyor sanki.Rabbim aynı acıları bir daha göstermesin yeniden hamile haberlerini alırız inş ve bu defa hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah

maonyaa bitanem ben çıktıktan sonra yazdın galiba görmedim canım.Doğumdan sonra bende de enfeksiyon oldu.Fitil ve antibiyotikle geçti ama kadınız işte en ufak bir olayda kapıyoruz.

Mutluluk canımıniçi evet kırmızılar erken geldi ama bekliyordum zaten.İnş sen kırmızıları görmezsin bitanem hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin Yüce Mevlam.Miniğimiz inş seninledir canımmmm

Hamilelik takvimi ne çok yakışmış öyleee maşallah Rabbim tamamına erdirsin canım.Nasıl gidiyor iyisin inşallah.Rüyanıda hayırlara çıkarsın Rabbim inş

aynı şekilde bende cnm..arkadaşlrın yaşadıklarını okudukça kötü oluyorum..ben 2 ay oldu doğum yapalı 50. gün adet oldum..doktor 6 ay korunmamı söyledi..yarın kontrole gidicem..6 ay uzun geliyo bana yaa.siz ne kadar korundunuz arkadaşlrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…