- 9 Ekim 2012
- 2.729
- 143
- 373
- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.341
aynı şekilde bende cnm..arkadaşlrın yaşadıklarını okudukça kötü oluyorum..ben 2 ay oldu doğum yapalı 50. gün adet oldum..doktor 6 ay korunmamı söyledi..yarın kontrole gidicem..6 ay uzun geliyo bana yaa.siz ne kadar korundunuz arkadaşlrr
maonyaa bitanem ben çıktıktan sonra yazdın galiba görmedim canım.Doğumdan sonra bende de enfeksiyon oldu.Fitil ve antibiyotikle geçti ama kadınız işte en ufak bir olayda kapıyoruz.
Mutluluk canımıniçi evet kırmızılar erken geldi ama bekliyordum zaten.İnş sen kırmızıları görmezsin bitanem hayırlı haberlerini duymayı nasip etsin Yüce Mevlam.Miniğimiz inş seninledir canımmmm
slm canlarım kader arkadaşlarım benim..malesef bende bu gruba katıldım..2 ay önce 27 haftalık ikizlerimi kaybettim..acınızı çok iyi anlıyorum..bizde de hiç bi sorun yoktu..önce 20 haftalıkken oğlumun kalbi durdu.dünya başıma yıkıldı..renkli ultrasona eşimle birlikte gitmiştik..ilk defa görecekti meleklerimizi..o gün bize zehir oldu...hastaneden nsl kendimi dışarı attım bilmiyorumm..boğuldum sanki..doktor farketmedinmi diye sordu..ben nasıl anlimki ikizler bide ilk gebeliğim..sadece içimde büyük bi sıkıntı vardı..bide solumda hareket yoktu sag tarafım atıyodu hep..aklıma getirmiyodum ama başıma geldi işte.oğlum öldükten sonra kontrollere gidiyodum hiç aksatmadan..ama bigün kızım hiç hareket etmedi gittm kalbi atıyo sorun yok ama sonuçta içerde ölü bebek var dediler..canım burnumda öyle bekledim bigün daha..ertesi gün yine hareket yok..korkarak gittim hastaneye zaten olanlar oldu..kızımnda kalbi durmuş..öldüm resmen bittmm...hayat durdu..doğuma aldılar beni fitil verdler..o anlar çok kötüydü..herkes doğumu bekliyo benim bebeklerim ölü..çok kötüydü çokk..bebek sesleri nts den gelen kalp atışlarını duydukça kahroldum...çıkmak istedm doğumhaneden..odaya aldlar sancımı odada çektm..doğumda zor oldu 27 haftalık kızım ters doğdu..oğlum 20 haftalıkken öldüğü iiçin küçülmüştü kesesiyle doğdu..göremedm yavrularımı çok acı..doğumdan sonra niye aglamadılr diye çok agladm..inanmak istemedim ama yoktular işte..Allah hepimize sabır versinn..hayırlısıyla bizde yavrularımızı kucagımıza alıcaz inşallah
Bana 3 ay demişti doktor ama o 3 aydan sonra başka hastalıklardan dolayı tam anlamıyla çocuk düşünemedik canım.6 ay uzun belki ama biraz toparlanman lazım kolay değil.Benim de doğum çok zordu kızım tersti.Ah bekarken bunları yaşayacağımı söyleseler inanmazdım insanoğlunun başına herşey gelirmiş Rabbim beterinden korusun hepimizi.Dr kontrolünden sonra haber ver yine.Herşey iyi olacak inşallah canım
canım coook ama çok geçmiş olsun.benim 9.hafta daalındı cok zordu ileri haftalar eminim daha zordur allah yardımcımız olsun çook üzüldümm.rabbim en kısa zamanda saglıkla bebişini kucagına almayı nasip etsin.slm canlarım kader arkadaşlarım benim..malesef bende bu gruba katıldım..2 ay önce 27 haftalık ikizlerimi kaybettim..acınızı çok iyi anlıyorum..bizde de hiç bi sorun yoktu..önce 20 haftalıkken oğlumun kalbi durdu.dünya başıma yıkıldı..renkli ultrasona eşimle birlikte gitmiştik..ilk defa görecekti meleklerimizi..o gün bize zehir oldu...hastaneden nsl kendimi dışarı attım bilmiyorumm..boğuldum sanki..doktor farketmedinmi diye sordu..ben nasıl anlimki ikizler bide ilk gebeliğim..sadece içimde büyük bi sıkıntı vardı..bide solumda hareket yoktu sag tarafım atıyodu hep..aklıma getirmiyodum ama başıma geldi işte.oğlum öldükten sonra kontrollere gidiyodum hiç aksatmadan..ama bigün kızım hiç hareket etmedi gittm kalbi atıyo sorun yok ama sonuçta içerde ölü bebek var dediler..canım burnumda öyle bekledim bigün daha..ertesi gün yine hareket yok..korkarak gittim hastaneye zaten olanlar oldu..kızımnda kalbi durmuş..öldüm resmen bittmm...hayat durdu..doğuma aldılar beni fitil verdler..o anlar çok kötüydü..herkes doğumu bekliyo benim bebeklerim ölü..çok kötüydü çokk..bebek sesleri nts den gelen kalp atışlarını duydukça kahroldum...çıkmak istedm doğumhaneden..odaya aldlar sancımı odada çektm..doğumda zor oldu 27 haftalık kızım ters doğdu..oğlum 20 haftalıkken öldüğü iiçin küçülmüştü kesesiyle doğdu..göremedm yavrularımı çok acı..doğumdan sonra niye aglamadılr diye çok agladm..inanmak istemedim ama yoktular işte..Allah hepimize sabır versinn..hayırlısıyla bizde yavrularımızı kucagımıza alıcaz inşallah
inşallah canım yaaa aminnn bakalım hayırlısı hepimiz güzel haberleri burdan paylasırız ınsallahcanım benim çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.. hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin de bir şeyi merak ettim... bebeklerinden biri öldüğünde onu alamazlar mıydı? çünkü anneyi zehirler diye biliyorum bir müddetten sonra? ben ikizlerden biri öldü mü onu rahimden alabiliyolar diye biliyorum acaba yalış mı biliyorum? peki seni zehirlememiş mi? canım benim yaa Allah hepimizi zor bir sınavdan geçirdi birdaha geçirmesin evlat acısı yaşatmasın kimseye inşallah...
aminn cnm bnde sasrdım bu duruma.bnde zehirler diye biliodum
kızlar bu arada rüyanızı gördüm çok yakında bi kaç hamile haberi alacağımıza eminim :) hadi hayırlısı... :)
cnm bnm 9 haftalıktı bana doktor 3 ay korun ddı ama ılla ısterım dersen 1adet dönemi gecsın dedı baska doktorda mutlaka ama mutlaka 6 ay dedı ben bı adetten snra bıraktım korunmyaı.bnce sen bıra daha dınlensen daha ıı olmaz mı tatlımaynı şekilde bende cnm..arkadaşlrın yaşadıklarını okudukça kötü oluyorum..ben 2 ay oldu doğum yapalı 50. gün adet oldum..doktor 6 ay korunmamı söyledi..yarın kontrole gidicem..6 ay uzun geliyo bana yaa.siz ne kadar korundunuz arkadaşlrr
cnm benim bebeğim 4 yıl sonra oldu.zaten çok zor oluyor onun için ben kürtajımın 3.haftasıı korunmayı bıraktımm.zaten olmuyorrr.
selam arkadaşım ço k geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın inşş tekrar sağlıkla nasip olur ...
benimde ikizlerim vardı tek yumurta ikiside erkek 25 haftalıkken kalpleri durdu( aynen değdiğin gibi çok acıydı herkes kapıda beklio ama ben içerde kuzularımı sancı çeke çeke doğrudum sansı çekerken içimden diyodum keşke ölmemiş olsalar doğarken ağlama seslerini duysamm normal doğum yaptım rahimden ilaç vererek ve ilk hamileliğim hayallerim son bulmuş oldu göremedim bakamadım çok acıydı çok hala gözlerim doluyo insanın çok zoruna gidio yakalşık 6 ay oldu kaybedelii doktorumun öneriside 6 aydı zaten bakalım biraz daha geçsin toparlanıyım istiyorum bende çokk tabii daha mezarlarına bile gidemedimm canım o kadar yanıyoki ultrason resimlerine bakıp ağlıyorum bazen Allah düşmanıma bile göstermesin bu acıyı çok zor rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için sabır versin bizlere...
Hamilelik takvimi ne çok yakışmış öyleee maşallahRabbim tamamına erdirsin canım.Nasıl gidiyor iyisin inşallah.Rüyanıda hayırlara çıkarsın Rabbim inş
aynı şekilde bende cnm..arkadaşlrın yaşadıklarını okudukça kötü oluyorum..ben 2 ay oldu doğum yapalı 50. gün adet oldum..doktor 6 ay korunmamı söyledi..yarın kontrole gidicem..6 ay uzun geliyo bana yaa.siz ne kadar korundunuz arkadaşlrr
cnm benim bebeğim 4 yıl sonra oldu.zaten çok zor oluyor onun için ben kürtajımın 3.haftasıı korunmayı bıraktımm.zaten olmuyorrr.
emacımm bende senin gibi yaşadıklarıma inanamıyrm.bekarken çok problemli bi ailem vardı.evlenince herşey düzelir sandım ama dert bitmez sadece değişirmiş 19 yaşından beri hastane köşelerindeyim yaşım 22di tüp bebek merkezleirndeydim arkadaşlarım ünide ben hastane köşelerinde tek başıma çocuk savaşı veriyodum korudorlarda hıçkıra hıçkıra ağlayaraktüp bebekte yumurta toplandıktan sonra anesteziden ayarken yanımda kimse yoktu eşimide dışarı çıkarmışları yanımda benle birlikte 4 hasta daha vardı.hepsi aymışş anneleriyle konuşuolardıı.yanımdaki kadının yaşlı annesi geldi iç çamaşırımı giydirdi .ne kadar nazlımışsın kızım ne kadar ağladın dedii.halbukii ben ağrılarıma değil yaşadıklarıma kimsesizliğime çaresizliğime ağlıodummm şimdi 24 yaşındayımm kimlikte ruhum 70i çoktan devirmişşş
Bende ilk zamanlar mezarına gidemiyordum ama sonunda dayanamayıp gitmiştim canım hele o ultrason resimleri yok mu öpüp duruyorum kağıtları.Rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye.
slm canlarım kader arkadaşlarım benim..malesef bende bu gruba katıldım..2 ay önce 27 haftalık ikizlerimi kaybettim..acınızı çok iyi anlıyorum..bizde de hiç bi sorun yoktu..önce 20 haftalıkken oğlumun kalbi durdu.dünya başıma yıkıldı..renkli ultrasona eşimle birlikte gitmiştik..ilk defa görecekti meleklerimizi..o gün bize zehir oldu...hastaneden nsl kendimi dışarı attım bilmiyorumm..boğuldum sanki..doktor farketmedinmi diye sordu..ben nasıl anlimki ikizler bide ilk gebeliğim..sadece içimde büyük bi sıkıntı vardı..bide solumda hareket yoktu sag tarafım atıyodu hep..aklıma getirmiyodum ama başıma geldi işte.oğlum öldükten sonra kontrollere gidiyodum hiç aksatmadan..ama bigün kızım hiç hareket etmedi gittm kalbi atıyo sorun yok ama sonuçta içerde ölü bebek var dediler..canım burnumda öyle bekledim bigün daha..ertesi gün yine hareket yok..korkarak gittim hastaneye zaten olanlar oldu..kızımnda kalbi durmuş..öldüm resmen bittmm...hayat durdu..doğuma aldılar beni fitil verdler..o anlar çok kötüydü..herkes doğumu bekliyo benim bebeklerim ölü..çok kötüydü çokk..bebek sesleri nts den gelen kalp atışlarını duydukça kahroldum...çıkmak istedm doğumhaneden..odaya aldlar sancımı odada çektm..doğumda zor oldu 27 haftalık kızım ters doğdu..oğlum 20 haftalıkken öldüğü iiçin küçülmüştü kesesiyle doğdu..göremedm yavrularımı çok acı..doğumdan sonra niye aglamadılr diye çok agladm..inanmak istemedim ama yoktular işte..Allah hepimize sabır versinn..hayırlısıyla bizde yavrularımızı kucagımıza alıcaz inşallah
emacımm bende senin gibi yaşadıklarıma inanamıyrm.bekarken çok problemli bi ailem vardı.evlenince herşey düzelir sandım ama dert bitmez sadece değişirmiş 19 yaşından beri hastane köşelerindeyim yaşım 22di tüp bebek merkezleirndeydim arkadaşlarım ünide ben hastane köşelerinde tek başıma çocuk savaşı veriyodum korudorlarda hıçkıra hıçkıra ağlayaraktüp bebekte yumurta toplandıktan sonra anesteziden ayarken yanımda kimse yoktu eşimide dışarı çıkarmışları yanımda benle birlikte 4 hasta daha vardı.hepsi aymışş anneleriyle konuşuolardıı.yanımdaki kadının yaşlı annesi geldi iç çamaşırımı giydirdi .ne kadar nazlımışsın kızım ne kadar ağladın dedii.halbukii ben ağrılarıma değil yaşadıklarıma kimsesizliğime çaresizliğime ağlıodummm şimdi 24 yaşındayımm kimlikte ruhum 70i çoktan devirmişşş
gerçek şu ki kabullenmem lazım durumu biliyorum farkındayım ama gidemediimne biliyim çok istiyorum en azından topraklarına el sürmeyi ama dayanamıcam gibime geliyo kafama takmamaya çalışıyorum çünkü herşeyin başı sağlık ... stres ve üzüntüden olmazsa diye korkuyorum korunmayı bırakınca olmazsaa eşim erken diyo bilmiyorum hem istiyorum ben bir an evvel hem korkuyorum bilmiyorum ...
Ne yalan söyleyeyim bende korkuyorum canım.Çevredekiler çoktan başladı yok mu daha bişey diye.Çevre baskısı zaten strese soktu bizi.Ama herşey güzel olacak Rabbim'in izniyle.Vekilimiz Rabbimiz yeter ki ol desin inşallah.Dayanamam diye düşünüyorsan gitme belki meleklerinin kardeşi olur onunla gidersin ziyaretlerine inş.
evet belkide öyle giderim ne biliym bakalım ...aynen soruyolar sanki biz istemiyorum kolay bişey yaşadık sanki . hem bedenen hem de psilolojik olarak nasıl yıprandık bilmiyolar ben ki normal doğum asla yapmam derdim çok korkardım normal doğum yaptım bide aptal aptal cahilce soranlar nasıl oldu gördünmü almışmıydın kıyafet falan ben taa 20 haftalıkken yapmıştm odalarını falan nisbet yapar gibi saçma sapan ikiz muhabbeti yanımda nasıl gıcık oluyorum Allah herkesin gönlüne göre versinn içimden sabır diyorum sadece... neyse duygusala bağlamayalım morallerimizi yüksek tutalım her şey yeni yılda güzel olacak inşşş müjdeli haberler vericez inş hepimizz..
Adetim bitsin bende korunmayacağım bitanem karar verdim sonunda.Hadi bakalım 2013 ten umutluyum Rabbim kucaklarımızı dolduracak bebişlerle inşallah.Kimse kaybetmesin umudunu bol bol dua edecez birbirimize Rabbim kabul etsin ona açılan ellerimizi AMİN
bazen acılar çok yoğunlaşıryaa ema bekarlığından bahsedincee aklıma birden yaşadıklarım geldi duygu patlaması yaşadımmmcnm ya kafaya takma üzülme bakk ben gördümki bişeyi çok istiyosamm bi sürü şey aklıma gelmeyen başıma geliyo ve engell oluyo istediklerime ben evlenme yolundaki başıma gelenleri anlatsam film gibi insanın başına herşey geliyo biraz akışına bırakmak lazım çok istememek belki rabbim hayırlı zamanda nasip etsin anlıyorum tabi ama seni zaman geçiyo yaş geçiyo bi yandan etrafında arkadaşlarının çocukları var belki, insan cidden çok yıpranıyo ama sabretmek dua etmek hayırlısını dilemek ve bi sorun varsa doktora gidip çaresine bakmak yapacak başka bişey yok( umutt etmekten vazgeçme ama hayırlısını dile
ayy emacımm ne çok ortak özellimiz var bende insan içine çıkamayanlardanımmmmNe yaşadığını kimse anlamaz zaten.Erken yaşta evlat acısı gördük kolay mı ama bunun da üstesinden gelecez Allah'ın izniyle canım.Bende diyorum yaşım 26 ama ruhum ölmüş hiç birşey yapmak gelmiyor içimden.Kendimize zarar veriyoruz farkındayım ama insan içine karışamıyorum bir türlü.Rabbim tedavisiz nasip etsin hepimize inşallah canım
canımmmm içimden bir yer eridi bitti sanki yüreğim titreye titreye okudunm inan ki.rabbim "SABIR" versin en büyük ilaç o çünkü inşaallah asla yaşmasın bu acıyı yüzün hep güler aramıza hoşgeldin bir dahaki haberin mutluluğun olsun...
maonya canımm benim okuyunca çok duygulandım kimsesiz olur musun hiç biz varız yaa üzülme canım benim.Allahım sana güç kuvvet versin inşallah.bu arada emacım da da sende de bende de aynı sorun pcos bu nedenle bende korunmaım hiç dedim ki zaen zor oluyor rabbim versin sağlıklı olsun inşaallahh bakalım nasip...
canlarımmmm morallerimiz yüksek olsun olur mu ..rabbim verecekk dualarımızı bırakmayalım ben gönülden inanıyorumm hadii bakalımm:):):)allah asip ederse o listeyi hep hamile yazmadan şurdan şuraya gitmiyorum :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?