- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.361
Hikayeler çok ama çok dramatik(
ilkini kaybettiğimde çok ağladım, sonra böyle dramatik hikayeler okudum dinledim hep( Dedim ki yüce Allahım bunada şükür ( Acınız bizimkinden kat be kat büyük, o yüzden hepinize ayrı ayrı sabır dilerim... 2. yi kaybettiğimde daha olağan daha sakin karşıladım, hatta kürtaja giderken hemşirelerle ve doktorumla geyik bile yaptım, sinirlerim alınmış gibiydi ( Sonra yine ağladım tabi... Ama gün geçtikçe hüznüm ağırlaştı... En yakın arkadaşlarımın hepsi aynı anda hamile kaldı ve ben onlar için sevinemedim bile, hatta hiç birini görmek istemedim bile (
Araştırma sürecine girdik, yine bi bekleme dönemi ve yine endişeler... Bugün test sonuçlarımdan bazısı çıktı ve çıkanlar normal sınırlar içinde, buna sevinsemmi üzülsemmi bilemedim bile, sağlıklıyım diye sevinsemmi yoksa birkez daha işimi şansa bırakarak denemek çok acımasızca değil mi? Gerçi daha genetik testler vs çıkmadı, histeroskopide rahmin kalp şeklinde olduğu görülmüş ve o düzeltilmiş...
Amannn bilmiyorum, ne hissedeceğimi ne düşüneceimi bilmiyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum olmuyor...
Maonyaa canım eşim bana yabani demeye başladı artık :) çok ayıp yaptığım biliyorum.İnsan içine çıkmamaya devam edecem bir süre daha çünkü saçmalıklarını dinleyemeyeceğim bazı insanların.Sonra kendimi yıpratıyorum.Burda sizlerle konuşmak bile beni o kadar rahatlatıyo ki ne gerek var sinirimi zıplatan insanlarla görüşmeye
aynen bende cnmmm.hergün evdeyim demekten utanıyrmmm(ama dışarı çıkınca muhakak morelimi dibe vuracak bişey oluyor.sanki insanlarrr beni mutsuz etmek için bana laf sokmak için yarışıyorlar zannediyrmm
Canımcımmm çok bekletme bizi test yaptır nüffennn :) sırayla herkes hayırlı haberleri versin inşallah ve 2013 bizim yılımız olsunnnn
işte benim can arkadşalarım tmm ve yaprk harikasınız canlrım:):yaprkcımm inşaallahh güzel haberini alıcaz canımmm kendine dikkat et bir daha kan testi yaptır canım emin olursun...
sninde günün çokk huzurlu olsun tatlımm bu arada kürtajdan sonra enfeksiyon yaşamadım ben.
hadi bakalım hayırlısı canım benimm güzel haberlerle gel inşaallah ayaklarını sıcak tut:):)
bitanem okuldan geldim biraz öncee ben de özledim seni eskisi gibi karşılaşamıyoruzz merak ediyorum:bu ay beklediğin adetin erken gelmiş herhalde canım her şey nasip önümüzdeki ay inşallah hiç gelmez ve bebişin bıdığımız seninle olur....
canlarımm bana da dua edinn adet olmayayım hamiş olayımmm:):)epinizden özellikle bekliyorum gönlümden sevdiklerim çok çok öpüyorum gerçek sahibe emanet olun...
slm canlarım kader arkadaşlarım benim..malesef bende bu gruba katıldım..2 ay önce 27 haftalık ikizlerimi kaybettim..acınızı çok iyi anlıyorum..bizde de hiç bi sorun yoktu..önce 20 haftalıkken oğlumun kalbi durdu.dünya başıma yıkıldı..renkli ultrasona eşimle birlikte gitmiştik..ilk defa görecekti meleklerimizi..o gün bize zehir oldu...hastaneden nsl kendimi dışarı attım bilmiyorumm..boğuldum sanki..doktor farketmedinmi diye sordu..ben nasıl anlimki ikizler bide ilk gebeliğim..sadece içimde büyük bi sıkıntı vardı..bide solumda hareket yoktu sag tarafım atıyodu hep..aklıma getirmiyodum ama başıma geldi işte.oğlum öldükten sonra kontrollere gidiyodum hiç aksatmadan..ama bigün kızım hiç hareket etmedi gittm kalbi atıyo sorun yok ama sonuçta içerde ölü bebek var dediler..canım burnumda öyle bekledim bigün daha..ertesi gün yine hareket yok..korkarak gittim hastaneye zaten olanlar oldu..kızımnda kalbi durmuş..öldüm resmen bittmm...hayat durdu..doğuma aldılar beni fitil verdler..o anlar çok kötüydü..herkes doğumu bekliyo benim bebeklerim ölü..çok kötüydü çokk..bebek sesleri nts den gelen kalp atışlarını duydukça kahroldum...çıkmak istedm doğumhaneden..odaya aldlar sancımı odada çektm..doğumda zor oldu 27 haftalık kızım ters doğdu..oğlum 20 haftalıkken öldüğü iiçin küçülmüştü kesesiyle doğdu..göremedm yavrularımı çok acı..doğumdan sonra niye aglamadılr diye çok agladm..inanmak istemedim ama yoktular işte..Allah hepimize sabır versinn..hayırlısıyla bizde yavrularımızı kucagımıza alıcaz inşallah
test yaptım canım hamile değilim sağ yumurtalığımda kist çıkmış birde aşırı derecede iltihap var ondan gecikmiş adetim doktor ilaç verdi adet olmam için 2 ay daha korunacam tam toparlanayım öyle düşünürüm artık
Bende ilk zamanlar mezarına gidemiyordum ama sonunda dayanamayıp gitmiştim canım hele o ultrason resimleri yok mu öpüp duruyorum kağıtları.Rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye.
Olsun üzülme canım hakkında hayırlısı böyleymiş.Sağlığına dikkat et önce dualarım seninle canımmm
üzülmedim canım aslında bu ay bir terslik vardı biliyordum o yüzden açıkçası istemiyordum yine aynı acıları çekmek istemiyorum çünkü
Rabbim aynı acıları yaşatmasın bir daha hiç birimize canım
amin canım inşallah bu arada hayırlı olsun korunmayı bırakacakmışsın inşallah hemen hamile kalırsın bu defa hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evladın olur ama öncesinde bir doktora uğra iltihap falan varsa ilaç versin hamile kaldığında zorluk çekme
Bana 3 ay demişti doktor ama o 3 aydan sonra başka hastalıklardan dolayı tam anlamıyla çocuk düşünemedik canım.6 ay uzun belki ama biraz toparlanman lazım kolay değil.Benim de doğum çok zordu kızım tersti.Ah bekarken bunları yaşayacağımı söyleseler inanmazdım insanoğlunun başına herşey gelirmiş Rabbim beterinden korusun hepimizi.Dr kontrolünden sonra haber ver yine.Herşey iyi olacak inşallah canım
gerçek şu ki kabullenmem lazım durumu biliyorum farkındayım ama gidemediimne biliyim çok istiyorum en azından topraklarına el sürmeyi ama dayanamıcam gibime geliyo kafama takmamaya çalışıyorum çünkü herşeyin başı sağlık ... stres ve üzüntüden olmazsa diye korkuyorum korunmayı bırakınca olmazsaa eşim erken diyo bilmiyorum hem istiyorum ben bir an evvel hem korkuyorum bilmiyorum ...
canım ya çok geçmiş olsun allah sabır versin çok zor seni teselli edecek bir söz bulamıyorum ne desemde içinin yangını sönmeyecek bende ikizlerimi kaybettim 21haftalık 5 ay oldu daha toparlanamadım ağlamadığım 1 gün bile geçmedi allaha şükür beterin beteri var ama kalbime dinletemiyorum özlüyorum yavrularımı allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesin inşallah tez zamanda hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın
inşallah cnm hepimiz yavrumuzu kucagımıza alırızz hayırlısıylaa..senin yaşadıklarında benziyo bana benmde 2 ay oldu..dedigin gibi rabbim bu acıyı unutturacak başka acı vermesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?