karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

olumlu düşün güzel olsun canım hiç strese girme verecek olan mevlamız o kuluna şah damarından daha yakın değil mi gözyaşlarımız bize ulaşmadan O'na ulaşıyordur.inanalım bekleyelim...

Maonyaa canım eşim bana yabani demeye başladı artık :) çok ayıp yaptığım biliyorum.İnsan içine çıkmamaya devam edecem bir süre daha çünkü saçmalıklarını dinleyemeyeceğim bazı insanların.Sonra kendimi yıpratıyorum.Burda sizlerle konuşmak bile beni o kadar rahatlatıyo ki ne gerek var sinirimi zıplatan insanlarla görüşmeye

Arkadaşlarım canlarım "eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz" diye bir topik var moralim bozuksa giriyorum okuyorum o kadar komik olaylar var ki inanın terapi gibi geliyor tavsiye ederim :)

aynen bende cnmmm.hergün evdeyim demekten utanıyrmmm(ama dışarı çıkınca muhakak morelimi dibe vuracak bişey oluyor.sanki insanlarrr beni mutsuz etmek için bana laf sokmak için yarışıyorlar zannediyrmm

aynen bende cnmmm.hergün evdeyim demekten utanıyrmmm(ama dışarı çıkınca muhakak morelimi dibe vuracak bişey oluyor.sanki insanlarrr beni mutsuz etmek için bana laf sokmak için yarışıyorlar zannediyrmm

Sıkma o güzel canını en güzeli hiç birşeyi duymamak.Rabbim görüyor halimizi geçecek bu günler inşallah

Canımcımmm çok bekletme bizi test yaptır nüffennn :) sırayla herkes hayırlı haberleri versin inşallah ve 2013 bizim yılımız olsunnnn

test yaptım canım hamile değilim sağ yumurtalığımda kist çıkmış birde aşırı derecede iltihap var ondan gecikmiş adetim doktor ilaç verdi adet olmam için 2 ay daha korunacam tam toparlanayım öyle düşünürüm artık

yok canım ya hamile değilim kistten dolayı olmadım inşallah sen hamilesindir dua edecem senin için ben 2 ay daha korunmaya devam edecem 6 ay bitsin

canım ya çok geçmiş olsun allah sabır versin çok zor seni teselli edecek bir söz bulamıyorum ne desemde içinin yangını sönmeyecek bende ikizlerimi kaybettim 21haftalık 5 ay oldu daha toparlanamadım ağlamadığım 1 gün bile geçmedi allaha şükür beterin beteri var ama kalbime dinletemiyorum özlüyorum yavrularımı allah bu acıyı unutturacak başka acı vermesin inşallah tez zamanda hamile kalıp yavrunu kucağına alırsın

Olsun üzülme canım hakkında hayırlısı böyleymiş.Sağlığına dikkat et önce dualarım seninle canımmm

Bende ilk zamanlar mezarına gidemiyordum ama sonunda dayanamayıp gitmiştim canım hele o ultrason resimleri yok mu öpüp duruyorum kağıtları.Rabbim bir daha yaşatmasın hiç kimseye.

bende gitmedim mezarlarına bir ara mezarlığa gittim 10 metre vardı oğullarımla aramda gidemedim dayanamazdım çünkü evlatlarımı evde sıcacık beşiklerinin içinde hayal ettim ben offf neyse allah düşmanıma vermesin bu acıyı

Olsun üzülme canım hakkında hayırlısı böyleymiş.Sağlığına dikkat et önce dualarım seninle canımmm

üzülmedim canım aslında bu ay bir terslik vardı biliyordum o yüzden açıkçası istemiyordum yine aynı acıları çekmek istemiyorum çünkü

Rabbim aynı acıları yaşatmasın bir daha hiç birimize canım

amin canım inşallah bu arada hayırlı olsun korunmayı bırakacakmışsın inşallah hemen hamile kalırsın bu defa hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evladın olur ama öncesinde bir doktora uğra iltihap falan varsa ilaç versin hamile kaldığında zorluk çekme

Tam teşekküllü korunma değildi zaten :) sadece önlem alıyorduk.Hayırlısı canım strese girdim şimdiden Allah hepimize yardım etsin.Önerin için Allah razı olsun dr gitmek gelmemişti aklıma canım

günaydın kızlarrr.bugün baş ağrısıyla uyandımmmm.

inşş hepimiz için güzel ve mutlu birgün olurrr

cok yogun oldugum icin uzun zamandir yazamadim ama arada girip baktim yazilariniza..ben cok guzel bir yilbasi gecirdim.butun kurtlarimi doktum.bu yuzdendir ki ertesi sabah adet olmam beni pek uzmedi .bu arada 8 aylik bir bayanla tanistim yilbasinda cok duygulandim cunku bende onun kadar olcaktim simdi.dogum tarihlerimiz bile tutuyordu.adaletli dunya iste kimine hep veriyor kimine de hep ruya gorduruyor.neyse tersimden kalktim bugun galiba uzmeyeyim sizleride.umarim sizin oralarda hersey yolundadir

cnm dr dan geldim rahim toparlanmış herşy yolunda dedi..kendini hazır hissediyosan bi kere daha adet ol korunmayı bırakabilirsin dedi..çünkü bende hemen hamile kalamıyorumm

cnm benim seni çok iyi anlıyorum bende çok gitmek istiyorum mezara ama gidemedim..dün eşim götürüyodu yarı yola kadar gidebildim geri döndüm ben yapamicam diyee..daha o yola dayanamadım agladımm..ben yapamicam gidemicem dedim ve gidemedimm..ama çok istyorummm..kendimi suçlu hissediyorum doğumdan sonrada görmedgim için..çok pişmanım keşke görseydimm

inşallah cnm hepimiz yavrumuzu kucagımıza alırızz hayırlısıylaa..senin yaşadıklarında benziyo bana benmde 2 ay oldu..dedigin gibi rabbim bu acıyı unutturacak başka acı vermesinn

inşallah cnm hepimiz yavrumuzu kucagımıza alırızz hayırlısıylaa..senin yaşadıklarında benziyo bana benmde 2 ay oldu..dedigin gibi rabbim bu acıyı unutturacak başka acı vermesinn

fatmak58 hoşgeldin demek biraz garip oluyor biliyorum ama hoşgeldin..allahım sabrını arttırsın inşallah..sabır ve dua canım..burda biz hep bunu telkin ediyoruz birbirimze..acın daha çok yeni..zaman geçtikçe bitmycek ama hafiflicek inşallah..

"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"

"RABBİNİN HÜKMÜNE SABRET..BALIK SAHİBİ GİBİ OLMA..HANİ O ÖFKEYE BOĞULUP DA NİDA ETMİŞTİ"

ben hep bu ayetleri okuyorum ve yatak odamda aynada yazılı duruyor..devamlı hatırımda tutmak için..rabbim bize nasip etmedi canım ama etmediğinde de vardır bir hayır bunu unutmamak ve dışarıda senn duygularından bihaber gereksiz insanlarla bu süreçte fazla bir arada olmamak sana iyi gelecektir..allahım mükafatını versn inşallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…