- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.381
kızlar çok morali bozuk gbi herkesn ara ara okuyabildim kusura bakmayın..EMA VE MAONYAA dikkatimi çekti..canlarım ya lütfen ruhunuzu ve vücudunuzu yıpratmayın..kesnlkle çok zor hepimz biliyoruz ama allaha sığınmaktan başka yol yok işte yine..ben normalde dua ederken her insan gbi allaha verdikleri için şükrederdim..bebeklerimi kaybettikten sonra "allahım verdiğine de şükür vermediğine de " demeyi öğrendim...hala da böyle dua ederim..vermediğine de şükretmeliyiz çünkü vermediğinde bir hayır olduğu muhakkak..buna gönülden inanalım..
inanın şimdi de allahım hayrlysa devam ettir hayrsızsa devam ettirme hamileliğimi diyorum..ne yapalım herşeyin üstünde bir planlayıcı var kızlar..O'NU BULAN NEYİ KAYBEDER..O'NU KAYBEDEN NEYİ BULUR?
"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"
kızlar çok morali bozuk gbi herkesn ara ara okuyabildim kusura bakmayın..EMA VE MAONYAA dikkatimi çekti..canlarım ya lütfen ruhunuzu ve vücudunuzu yıpratmayın..kesnlkle çok zor hepimz biliyoruz ama allaha sığınmaktan başka yol yok işte yine..ben normalde dua ederken her insan gbi allaha verdikleri için şükrederdim..bebeklerimi kaybettikten sonra "allahım verdiğine de şükür vermediğine de " demeyi öğrendim...hala da böyle dua ederim..vermediğine de şükretmeliyiz çünkü vermediğinde bir hayır olduğu muhakkak..buna gönülden inanalım..
inanın şimdi de allahım hayrlysa devam ettir hayrsızsa devam ettirme hamileliğimi diyorum..ne yapalım herşeyin üstünde bir planlayıcı var kızlar..O'NU BULAN NEYİ KAYBEDER..O'NU KAYBEDEN NEYİ BULUR?
"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"
günaydın canım hayırlı cumalar.amin cnm.bu ay bisürü hamıle duyarız ınsallah.günaydınlar ve hayırlı cumalar..inşallah güzel haberler alırız bundan sonra..
Canım her zaman olmasa da arada can sıkıntısı oluyor haliyle buraya yazıp rahatlıyoruz bizi düşünüp yazdığın için Allah razı olsun.Senin hamileliğine gelince inş hayırlıdır ve hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş canım benim
günaydın kızlar ben doktorun verdiği ilaç sayesinde kırmızıları gördüm inanılmaz sancım vardı gece uyuyamadım ben bu ay korunacam şubatta başlarım doktorun verdiği fitil var enfeksiyon için adetim bitsin kullanayım ilaçlar bittikten sonrada kendime civanperçemli macun aldım onu kullanacam çok faydalıymış kullanan varmı aranızda
sağol canım benim..tabi canım biliyorum bilmez miyim..en sıkıntılı zamanlarda ben de buraya yazıyorum..ama yazılanları görünce üzüldm işte..allahım içimizi ferahlatsın, gönlümüzü genişletsin, ruhumuzu daraltanlardan uzak etsin bizi..bizden başka kimse anlamaz şu yazılanları..allahım sabrımızın mükafatını versn inşallhh..
canım geçmiş olsun diyelim inşallah gelir geçer bu da..ilaçlarını güzelce kullandıktan sonra için de rahat eder hem daha iyi olur..allahım hakkında hayrlsını versn inşallah civanperçemi bende duymştm ama kullanan birini bilmiyorum inan..inş rabbim onu vesile eder de verir gönlündekini..
bende arada öyle oluyorum özelliklede dün çok ağlayasım vardı ikizlerimi cok özledim rahat rahat ağlayamıyorumda ben ağladığimda çocuklarım etkileniyor o yüzden ya banyoda yada lavaboda ağlıyorumCanım her zaman olmasa da arada can sıkıntısı oluyor haliyle buraya yazıp rahatlıyoruz bizi düşünüp yazdığın için Allah razı olsun.Senin hamileliğine gelince inş hayırlıdır ve hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş canım benim
merhaba arkadaşlarım... yaprk ben de banyoda ağlıyorum nedense... dün aklıma 26 mayıs günü geldi o gün yaşadıklarım doktora giderken çikolata yiyerek gidişim bebek hareketli olsun diye dünyamın başıma yıkılışı, oğlumun ilk hareketlerini ultrasonda görüşüm hepsi üstüste geldi ben de bi ağlama patlaması oldu... durumumuz çok zor ilk bebeklerimizi unutamıcağımızı (yeni bebeğimizi beklerken bile) anladım... Allahım sabırlar versin hepimize... şimdi hergün iğne vuruluyorum çare mi bilmiyorum inşallah çaredir. ama Allahım alacak nefes verdiyse doğar herşekilde ona inanıyorum. inşallah alacak nefesleri olur evlatlarımızın... ben gene bi karamsarlaştım bu aralar heralde...
kızlar moralim bozuk yaa dün akşam hiç beklemediğim bir arkadaşımdan hamile olduğu haberini aldım misafirim vardı evde ve ben haberi aldıktan sonra koptum resmen..boğazım düğümlendi ağlamak istiyorum ama milletin yanında hiçbişey yapamadım..onlar gittikten sonra bağıra bağıra ağladım allahım niye hep kötü şeyler beni buluyo benimde bebeğim vardı şimdi 4 aylık olcaktım diye..eşim çok destek oluyo bana üzülüyo ama benim elimde değil..bıktım artık hamile haberi almaktanbende bebeğimi istiyorum çok mu şey istiyorum yoksa
kızlar moralim bozuk yaa dün akşam hiç beklemediğim bir arkadaşımdan hamile olduğu haberini aldım misafirim vardı evde ve ben haberi aldıktan sonra koptum resmen..boğazım düğümlendi ağlamak istiyorum ama milletin yanında hiçbişey yapamadım..onlar gittikten sonra bağıra bağıra ağladım allahım niye hep kötü şeyler beni buluyo benimde bebeğim vardı şimdi 4 aylık olcaktım diye..eşim çok destek oluyo bana üzülüyo ama benim elimde değil..bıktım artık hamile haberi almaktanbende bebeğimi istiyorum çok mu şey istiyorum yoksa
kızlar geçmişe bakamadımm.yeni kalkıyrmmmm yatağımdan başımın ağrısındann bugün ölücem sandımmmmm.gözleirm dışın açıktı resmenhap falanda fayda etmediiiii.
ben de bugün adet oldum oysa hamile olurum sanmıştım söyleyecek tek kelime bile geçmiyor içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?