karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
kızlar çok morali bozuk gbi herkesn ara ara okuyabildim kusura bakmayın..EMA VE MAONYAA dikkatimi çekti..canlarım ya lütfen ruhunuzu ve vücudunuzu yıpratmayın..kesnlkle çok zor hepimz biliyoruz ama allaha sığınmaktan başka yol yok işte yine..ben normalde dua ederken her insan gbi allaha verdikleri için şükrederdim..bebeklerimi kaybettikten sonra "allahım verdiğine de şükür vermediğine de " demeyi öğrendim...hala da böyle dua ederim..vermediğine de şükretmeliyiz çünkü vermediğinde bir hayır olduğu muhakkak..buna gönülden inanalım..

inanın şimdi de allahım hayrlysa devam ettir hayrsızsa devam ettirme hamileliğimi diyorum..ne yapalım herşeyin üstünde bir planlayıcı var kızlar..O'NU BULAN NEYİ KAYBEDER..O'NU KAYBEDEN NEYİ BULUR?

"ALLAH SABREDENLERLE BERABERDİR"

Maşllh ne güzel yazmışsın cnm.Rabbim neylerse güzel eyler.Lutfederse inşlh yuvamız tamamlanır.

Canım her zaman olmasa da arada can sıkıntısı oluyor haliyle buraya yazıp rahatlıyoruz bizi düşünüp yazdığın için Allah razı olsun.Senin hamileliğine gelince inş hayırlıdır ve hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inş canım benim

günaydın kızlar ben doktorun verdiği ilaç sayesinde kırmızıları gördüm inanılmaz sancım vardı gece uyuyamadım ben bu ay korunacam şubatta başlarım doktorun verdiği fitil var enfeksiyon için adetim bitsin kullanayım ilaçlar bittikten sonrada kendime civanperçemli macun aldım onu kullanacam çok faydalıymış kullanan varmı aranızda

sağol canım benim..tabi canım biliyorum bilmez miyim..en sıkıntılı zamanlarda ben de buraya yazıyorum..ama yazılanları görünce üzüldm işte..allahım içimizi ferahlatsın, gönlümüzü genişletsin, ruhumuzu daraltanlardan uzak etsin bizi..bizden başka kimse anlamaz şu yazılanları..allahım sabrımızın mükafatını versn inşallhh..

canım geçmiş olsun diyelim inşallah gelir geçer bu da..ilaçlarını güzelce kullandıktan sonra için de rahat eder hem daha iyi olur..allahım hakkında hayrlsını versn inşallah civanperçemi bende duymştm ama kullanan birini bilmiyorum inan..inş rabbim onu vesile eder de verir gönlündekini..

çok sagol canım ilaçları kullandiktan sonra baslıyacam civanpercemine internette araştırdım çok faydalıymış bu arada gebelik takvimin hayırlı olsun görünce çok duygulandım bir dahaki sefere allah kısmet ederse 21. haftadan sonra gebelik takvimini aktif hale getirecem sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor?

bende arada öyle oluyorum özelliklede dün çok ağlayasım vardı ikizlerimi cok özledim rahat rahat ağlayamıyorumda ben ağladığimda çocuklarım etkileniyor o yüzden ya banyoda yada lavaboda ağlıyorum

merhaba arkadaşlarım... yaprk ben de banyoda ağlıyorum nedense... dün aklıma 26 mayıs günü geldi o gün yaşadıklarım doktora giderken çikolata yiyerek gidişim bebek hareketli olsun diye dünyamın başıma yıkılışı, oğlumun ilk hareketlerini ultrasonda görüşüm hepsi üstüste geldi ben de bi ağlama patlaması oldu... durumumuz çok zor ilk bebeklerimizi unutamıcağımızı (yeni bebeğimizi beklerken bile) anladım... Allahım sabırlar versin hepimize... şimdi hergün iğne vuruluyorum çare mi bilmiyorum inşallah çaredir. ama Allahım alacak nefes verdiyse doğar herşekilde ona inanıyorum. inşallah alacak nefesleri olur evlatlarımızın... ben gene bi karamsarlaştım bu aralar heralde...

inşallah canım bende hamile kalsam yarama merhem olacağını hiç sanmıyorum ilk başlarda hemen olsa bu acıyı unutsam diyordum ama zaman geçtikçe anladım 10 bebeğim dahi olsa unutmayacam sende o kadar karamsarlaşma hamilesin bebeğin etkilenmesin

kızlar geçmişe bakamadımm.yeni kalkıyrmmmm yatağımdan başımın ağrısındann bugün ölücem sandımmmmm.gözleirm dışın açıktı resmen hap falanda fayda etmediiiii.

kızlar moralim bozuk yaa dün akşam hiç beklemediğim bir arkadaşımdan hamile olduğu haberini aldım misafirim vardı evde ve ben haberi aldıktan sonra koptum resmen..boğazım düğümlendi ağlamak istiyorum ama milletin yanında hiçbişey yapamadım..onlar gittikten sonra bağıra bağıra ağladım allahım niye hep kötü şeyler beni buluyo benimde bebeğim vardı şimdi 4 aylık olcaktım diye..eşim çok destek oluyo bana üzülüyo ama benim elimde değil..bıktım artık hamile haberi almaktan bende bebeğimi istiyorum çok mu şey istiyorum yoksa

Tabiki üzülüyoruz,ağlıyoruz lakin bu acıların hepsi geçecek.Bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda tüm acılar uçacak,unutulacak.

Kızlar belimde ağrım başlıyor.Galiba adet oluyorum.Bugün 36.gün zaten vaktidir dimi.Biran önce başlayıp bitsede şu şişkinliğimde azalsa.

ben de bugün adet oldum oysa hamile olurum sanmıştım söyleyecek tek kelime bile geçmiyor içimden

basta ben olmak uzere, cok umut bagladik ocaga.ama size guzel bir haber vereyimmi ocak yeni basladi araligin ve eski yilin kirintilarini atiyoruz icimizden ve yeni yila oylece basliyoruz.olsun ne yapalim hayat boylede guzel diyelim de kendimizi kandiralim :) ayyy sinirlerim cok bozuk ya.allahim duy artik sesimizi,guldur yuzumuzu, bizi eksik, yavrusuz birakma, bizi bununla sinama artik.yeterince cektik hepimiz daha da yasatma yapma allahim yeter.aci bize :.(

canım benim yaa üzme bu kadar kendini inşallah sende herkese hamilelik haberini verirsin unutma her kışın bir baharı var sen sadece allaha dua et

kızlar geçmişe bakamadımm.yeni kalkıyrmmmm yatağımdan başımın ağrısındann bugün ölücem sandımmmmm.gözleirm dışın açıktı resmen hap falanda fayda etmediiiii.

geçmiş olsun neyin var? migren mi acaba o kadar hap alma dinlen biraz

ben de bugün adet oldum oysa hamile olurum sanmıştım söyleyecek tek kelime bile geçmiyor içimden

hadi yaaa çok üzüldüm olur inşallah ya ben artık bitkisel tedavilere başlayacam tabi doktoru aksatmayacam onun verdiği ilaçları kullanacam önce ilaçlar bittikten sonra bitkisel tedavilere başlayacam bir umut artık elimden geleni yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…