- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.401
Tabiki üzülüyoruz,ağlıyoruz lakin bu acıların hepsi geçecek.Bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda tüm acılar uçacak,unutulacak.
ben de bugün adet oldum oysa hamile olurum sanmıştım söyleyecek tek kelime bile geçmiyor içimden
canım benim yaa üzme bu kadar kendini inşallah sende herkese hamilelik haberini verirsin unutma her kışın bir baharı var sen sadece allaha dua et
bu acı hiç geçmicek gibi geliyo bana önümü göremiyorum tam düzelmeye başlıyorum bir engel çıkıyo..inşallah birgün bebeğimi alırım kucağıma ama çok uzak gibi geliyo..
canım söyleyecek bişey bende bulamıyorum inanki..bigün olucak inşallah..
inşallah canım ama sanki o günler hiç gelmicek gibi..ne kadar zormuş gerçekten..kafamı kopartıp atmak istiyorum artık düşünmemek için..allaha dua ediyorum çok ama inşallah bigün kabul eder duamı..
çok geçmiş olsun canımm..migren falan mı var..bgn bende öyleyimkızlar geçmişe bakamadımm.yeni kalkıyrmmmm yatağımdan başımın ağrısındann bugün ölücem sandımmmmm.gözleirm dışın açıktı resmenhap falanda fayda etmediiiii.
canım allah her zaman hayırlısını versin üzülmee beterın beterı vardır herzaman..bugünşerimiz de şükür.hamileleik haberi duyunca ilk bnde mutlu oluom snraaa kendime bakıom söyle.allah en kısa zamanda bebeklerimizi saglıklı bi şekilde göndersın bıda böyle acılar yasatmasın.kızlar moralim bozuk yaa dün akşam hiç beklemediğim bir arkadaşımdan hamile olduğu haberini aldım misafirim vardı evde ve ben haberi aldıktan sonra koptum resmen..boğazım düğümlendi ağlamak istiyorum ama milletin yanında hiçbişey yapamadım..onlar gittikten sonra bağıra bağıra ağladım allahım niye hep kötü şeyler beni buluyo benimde bebeğim vardı şimdi 4 aylık olcaktım diye..eşim çok destek oluyo bana üzülüyo ama benim elimde değil..bıktım artık hamile haberi almaktanbende bebeğimi istiyorum çok mu şey istiyorum yoksa
en içten dileklerimle amin canım..allahım en kısa zamanda yüzümüzü güldürsün sende üzme kendını cnm:26::26::26:basta ben olmak uzere, cok umut bagladik ocaga.ama size guzel bir haber vereyimmi ocak yeni basladi araligin ve eski yilin kirintilarini atiyoruz icimizden ve yeni yila oylece basliyoruz.olsun ne yapalim hayat boylede guzel diyelim de kendimizi kandiralim :) ayyy sinirlerim cok bozuk ya.allahim duy artik sesimizi,guldur yuzumuzu, bizi eksik, yavrusuz birakma, bizi bununla sinama artik.yeterince cektik hepimiz daha da yasatma yapma allahim yeter.aci bize :.(
kızlar dünden beri çok kötüydüm bas agrısı mide bulantısı kasık agrısı hersey vardı.sabah sınav ıcın erken gittik allahtan bugunkü sınavım iiydi .bakalım yarın nasıl gecer.bgn sınav cıkısı acile gittik doktora daha adetıme oldugunu söledım ıdrar testı ıstedi kasıklarımın agrısını söledım akıntı da yogun dedım..ben enfeksıyn oludgunu düşündüm çoook şükür temiz çıktı.doktora ee ozaman neden böyle acaba dedı.üşütmüş olabılırsın dedı..benden böyle sız napıonuz buara pek giren yok herkes mesgul.hepinnizi öpüyorum.
kızlar dünden beri çok kötüydüm bas agrısı mide bulantısı kasık agrısı hersey vardı.sabah sınav ıcın erken gittik allahtan bugunkü sınavım iiydi .bakalım yarın nasıl gecer.bgn sınav cıkısı acile gittik doktora daha adetıme oldugunu söledım ıdrar testı ıstedi kasıklarımın agrısını söledım akıntı da yogun dedım..ben enfeksıyn oludgunu düşündüm çoook şükür temiz çıktı.doktora ee ozaman neden böyle acaba dedı.üşütmüş olabılırsın dedı..benden böyle sız napıonuz buara pek giren yok herkes mesgul.hepinnizi öpüyorum.
geçmiş olsun neyin var? migren mi acaba o kadar hap alma dinlen biraz
inşallah canım ama üşüttüm galıba cok üşüyorum.umarım öyledir.yaklasık 15 gundr korunmuyorum..inşallah tutmusturöncelikle geçmiş olsun eğer korunmayı bıraktıysan yerleşmeden dolayı olabilir ben 3 hamileliğimde de korunmadığım günden sonraki gün şiddetli kasık ve bel ağrısı yaşadım umarım seninkide öyledir herşey gönlünce olsun
Mutluluk canımmmm ne olur üzülmeGün gelecek bizde güzel haberlerimizi vereceğiz Rabbim o güzel yüzünü en yakın zamanda güldürsün inşallah.
Meggie lütfen stres yapma.Geçmişi düşünüp miniğimizi de strese sokmaSen mutlu ol ki bebişinde senin mutlu olduğunu hissedip mutlu olsun tamam mı canım.Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın inşallah.Meleğinde seni cennette bekliyor annesi unutma.
Yorgunbulutlar takvim çokkkk yakışmış canım maşallahherşey yolunda inşallah
Maonyaa geçmiş olsun canım
Ttmm canım kendini sıcak tut inş bu ay bebişin seninle olur canım
Superisi bu kadar yıpratma kendini canımmm inşallah bizde hamile olup yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağız.
Secondlife duana yürekten AMİN diyorum canım inş bizlerinde yüzü gülecek
Minikedy evet canım inş bu acılar birgün bitecek ve yavrularımıza kavuşacağız Allah'ın izniyle
çoook geçmiş olsun cnm allah bida yastamasın cok ii bilrim o duyguyu allah en kısa zamanda saglıklı bebek nasip etsin.Merhaba hanimlar,yilbasi gunu kahverengi lekelerimin gelmesiyle doktora gittik ve 12 haftalik sandigim bebisimin aslinda 3,5 hafta kadar once kalbinin durdugunu ogrendik.bir onceki randevuda (randevudan 2-3 gun sonra kalbi durmus bebisimizin)gumbur gumbur duydugum kalp sesi yerine koca bir hic duyduk. cok uzuldum,yurtdisinda yasiyoruz,Allahtan kanama ucakta ya da burda ailelerimizden uzaktayken baslamadi diye tesellimiz var.dusuk baslamadan hemen kurtaja alindim o gun icinde ve hem Turkiye'deki iki doktorum hem de dun gorundugum burdaki Amerikali doktor ilk reglimle beraber hemen hamile kalabilecegimi soylediler.su anda antibiyotik aliyorum ve 2 gune bitiyor.yeni bir bebis ilac gibi gelecek esimle bana,oyle hissediyoruz,insallah saglikli bir bebis olur da ayni seyleri yasamayiz diye dualar edip duruyorum. doktorlar hamilelik sirasinda kullandigim folik asitli multivitamine devam etmemi soylediler, bir de bu siteden okumustum gene, corek otlu bal cok faydali diye, ona basladim. Bu sefer hamile kalabilirsem ilk 3 ay kimseye soylemeyecegiziki ailenin de ilk torunuydu,tum aile,tum arkadaslar o kadar sevincliydik ki... Bu yeni yilda Allah hepimize gonlumuze gore versin.
bende öyle tahmin ettim cnm kasıklarıma biri bastırıomus gibi çünkücanım geçmiş olsun çok dikkat et kendine üşütmüşsün büyük ihtimalle..ayaklarını sıcak tutmaya çalış..
Kızlar belimde ağrım başlıyor.Galiba adet oluyorum.Bugün 36.gün zaten vaktidir dimi.Biran önce başlayıp bitsede şu şişkinliğimde azalsa.
Merhaba hanimlar,yilbasi gunu kahverengi lekelerimin gelmesiyle doktora gittik ve 12 haftalik sandigim bebisimin aslinda 3,5 hafta kadar once kalbinin durdugunu ogrendik.bir onceki randevuda (randevudan 2-3 gun sonra kalbi durmus bebisimizin)gumbur gumbur duydugum kalp sesi yerine koca bir hic duyduk. cok uzuldum,yurtdisinda yasiyoruz,Allahtan kanama ucakta ya da burda ailelerimizden uzaktayken baslamadi diye tesellimiz var.dusuk baslamadan hemen kurtaja alindim o gun icinde ve hem Turkiye'deki iki doktorum hem de dun gorundugum burdaki Amerikali doktor ilk reglimle beraber hemen hamile kalabilecegimi soylediler.su anda antibiyotik aliyorum ve 2 gune bitiyor.yeni bir bebis ilac gibi gelecek esimle bana,oyle hissediyoruz,insallah saglikli bir bebis olur da ayni seyleri yasamayiz diye dualar edip duruyorum. doktorlar hamilelik sirasinda kullandigim folik asitli multivitamine devam etmemi soylediler, bir de bu siteden okumustum gene, corek otlu bal cok faydali diye, ona basladim. Bu sefer hamile kalabilirsem ilk 3 ay kimseye soylemeyecegiziki ailenin de ilk torunuydu,tum aile,tum arkadaslar o kadar sevincliydik ki... Bu yeni yilda Allah hepimize gonlumuze gore versin.
canım bende geldimnasıl oldun iyi misin bende bekliyorum 26 gün oldu bugün hala bişey gelmedi benim bu kürtaj çok zor geçti birdaha bebek olmıycak diye korkuyorum kafayı bozdum 20 gündür tartışmadığım kimse ağlamadığım bir gün yok bunalıma girdim sanırım
Seni merak ediyordum.İyiyim bitanem atlattım çok şükür dünde adet oldum 37.gündü.Bitince maçlara devam:)) Senin adetin için henüz erken 30-40 gün arası deniyor. Hiç gerilme tatlım etrafınıda germe.Canını sıkma,ağlama gözlerine yazık etme.Biraz ilgi alanını dağıt istersen.Herşey geçecek cnm göbişlerimizin nasıl büyüdüğünden bahsedip gülüşücez:)
kociş geldi biraz iyiyim bugün gönderdim hamile kaldığım ay kendimi nasıl kasmadıysam bu ayda kasmıycam 10.gün kontrole gittim doktor herşey normal dedi iyiymişim yanlızşöyle bişey oldu biz bu ay yumurtlama olmaz diye düşünüyorduk meğer kürtajdan 15 20 25. günlerde yumoş oluyomuş 20. gün ayıptır söylemesi ahahahaah adam 63 günün acısını çıkarıp gitti
Asicim çok tatlısın muahagahahaaa işte böyle hep gül ve güldür.Başka türlü nasıl geçirebiliriz bu zor zamanları.Çok iyi yapmışsınız.ohh sefanız olsun:)) Bende 27.günümdeyken arkadaş tavsiyesiyle farklı bir dr.a gittim yumurtamın olduğunu ve çalışmalara başlayabileceğimizi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?