- Konu Sahibi mutluluk_27
-
merhaba arkadaşlar.genetik sonucum çıktı ama ne yazık ki bebek bir sür karnımda ölü kaldığı için cnlı doku oluşturulamamış.ben de pıhtılaşma testlerini vverdim 1 ayda o sürecekmiş.bu esnada bir de tiroidlerime baktırdım bugün sonucu öğrenicem.işini iyi yapar diye bir de profesörün özel muayenesine gittim .para hırsı gözünü bürümüş birinden başkasını görmedim.Rabbim ellerine düşürmesin uğraştırmasın kucağımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşaallah.Allah a emanet olun canlar...
aşkolsun yani alınırım bakın:):)2-3 ay korunman yeterli dedi.İşte bendeki sıkıntı da pkos inşallah kürler polenler derken bitkilerle yola devam edicem Mevlam nasip eder en yakın zamanda tek dileğim bu.tabi ki sizlere de canım..Dediğin gibi he şeyin hayırlısı .sen daha beklicek misin??
aralıkta inşallah bir problem çıkmazsa başlarım artık bayramdan sonra giderim artık folik asit kullanmam gerekecek nasıl dayanırım aralığa kadar bilemiyorum inşallah seninde olur o zamanlarda beraber hamiş kalırız ne güzel olur allah verir inşallah hayırlısını ve sağlıklısını
amin inşallah canım zaten şimdiki doktorlarda vicdan kalmamış fakir insanlar ölsün o zaman bu ne doktorlara para yetiştremiyoruz 15 günde 1 gdiyorum sadece muayene ücretii 150 tl alıyor her gidişimde tahlil ilaç parası 400 500 buluyor
ayy inşallah canım ne güzel olur mutluluğumuzu da yazarız yakın zamanda tek dileğim bu.tabi sonu sağlık ve hayır olduğu sürece...
biliyor musun canım.dün prof. gittikten sonra tiroid tahlili vermem gerekiyordu apar topar devlet hastanesinde halledeyim dedim.yine ne varsa canımdevlet hastanlerinde var.söylediğin gibi prof.benden girer girmez 180 tl aldı ve tek yaptığı bu.başka bir işe yaramadı.Allah vicdanlılarla karşılaştırsın inşaallah.
aralıkta inşallah bir problem çıkmazsa başlarım artık bayramdan sonra giderim artık folik asit kullanmam gerekecek nasıl dayanırım aralığa kadar bilemiyorum inşallah seninde olur o zamanlarda beraber hamiş kalırız ne güzel olur allah verir inşallah hayırlısını ve sağlıklısını
amin canım ya pkos tedavisi var ama sen şimdiden başlasan 2 ay falan doğum kontrol hapı falan kullan adetin düzene girsin doktorlar sana ne diyor bazı kistler bebekleri boğuyor diye duydum belki bebeğini o yüzdende kaybetmiş olabilrsin doktora sordun mu hiç?
gittiğim doktorlar ben de pkos olduğunu biliyorlardı ama hiç biri bu yorumda bulunmadı.onunla ilgisi yok dediler.bilmiyorum artık oluruna bıraktım .Rabbime sığınıyorum şifa ondan vesile kulan bir debitkisel önerileri denicem bakalım.ama yine de tekrar sorarım bu kist olayını canım.
saol canım Allah razı olsun denicem bakalım ben de duydum soğan kürünü.inşallah şifa olur.seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı derttekilere ağlıyorum,bebeği olanları görünce içim eziliyor hamileleri görünce gözlerim doluyor.yaşam zor diyorum daha kötü durumdakileri görüp hamdediyorum.Rabbim büyüktür.çaresiz dert vermesin inşaallah.öpüyorum canım Allah'a emanet ol...
canım benim ben de dün pıhtılaşma testlerini verdim kayseride
faktör v
faktör ıı
mthfr bunlara bakılıyormuş.bundan önce bir profesöre gittim derdime derman olsun diye adam kendini ve alacağı parayı anlatmaktan başka bir şey yapmadı.diyorum ya Allah ellirine düşürmesin.sen de lütfen üzülme bu da güzel bir şey bundan sonra hiç değilse için rahat eder.Allah iyilerle karşılaştırsın arkadaşım.canın sıkma ne olrsun...
mutluluk 27 sen nerde oturuyosun tahliller kayseride yapıldı
öncelikle hepinize geçmiş olsun arkadaşlar bende 29 temmuzda 6 aylık bebeğimi erken doğumda kaybettim sabah uyandığımda kanamam vardı ve hemen eşimi uyandırdım hastaneye gittik ultrasonda bakan doktor "erken doğum tehliken var"dedi ben bebeğin durumunu sordum bebeğin iyi olduğunu söyleyerek ve birkaç tane ilaç yazarak beni eve gönderdi eve geldiğimde sancı ve kanamam arttı başka bir hastaneye gitmek zorunda kaldık o hastaneye gidince kalp atışını dinlediler ama kalbi atmıyordu kızımın sonra doğumun çoktan başladığını ve bebeğin ayaklarının geldiğini ve ölü olduğunu söyledi doktor normal doğumla aldılar bebeğimi ve o kadar çok görmek istedim ki yavrumu anlatamam ama göstermedileryaşadığımız herşey yüce Rabbimin takdiri isyan etmedim çok şükür ama bebeğimin hareketlerini o kadar özledim ki onunla konuşurdum hergün kaybettikten sonra da konuştuğum günler oldu onunla yokluğunu unutarak Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah AMİN
Merhaba canım. Hoşgeldin. Öncelikle basın sağolsun. Rabbim bir daha yasatmasın inşallah. Böyle hikayeler okuyunca çok etkileniyorum. Yarin bayram bu kadar zor olacağını bilmezdim bugün hep ağladım. Ama biliyorum allah bizi de güldürecek. Çünkü o gerçekleştirmeyecegi şeyin duasını ettirmezmis öbür bayramlar güzel geçecek inşaallah allaha emanet ol canım
merhaba bende bebeğimi kaybettim 31 temmuzda 28 haftalıktı. Geçen bayram da çok zor geçmişti yarında zor geçecek gurbetteyim yanlızım. Tekrar hamile kalmak istiyorum...allah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?