karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
canım yaaa yapma bunu kendine.biliyorum kolay değil ama kendimizi toplamalıyızz.üzülerek kendımızı daha cok yıpratıoz.allaha dua etmekten baska bısey gecmıo ele.bnm kasıklarım hala aynı.baskı var ama belim de agrıo.öncekı hamılegm planlı degıldı ne belırtı olur hıc bılmedgmden ümitlenmek istemıyorum.ama persembe yada cuma kan testı yaptırcm ınsallah sonuc olumlu olur.bu ay cok beklntı yaptım kendıme.cok heycanlı bı aydı bnm için.yeni yıla güzel girdim inşaşllh böylede devam eder.bn bu ay bıraktım korunmayı.ovulasyn testı aldım 13 ve 14.günde çift koyu çizgiyi gördüm ogunlerde calsma oldu..ııkı 3 gun snrada agrılarım basladı..psikoljık olabılır..acıle gıdıp enfeksyn varmı dıye ıdrar verdım cok sukur temız cıktı.hayırlısı artık cnm..takdir allahın.ama bn bu ay denemedım ama bı yöntem duydum ilşkiden snra ayagını kaldırıp eşi backlrdan tutup sallamıs ve hamıle kalmıs bu yöntemle cok kalan varmıs.inşallah hamişzdr gerek kalmazzz..allahım ınsallah yüzümüzü güldürsün

bende duydum o yöntemi inşallah gerek kalmaz hamile çıkarsın benimde fitil var 5 gün kulanacam sonra korunmayı bırakacam inşallah olur biliyorum üzülerek zarar veriyorum kendime ama elimde deil yanlış anlama hafta ilerledikçe insan dahada etkileniyor birde 2 yavrumu birden kaybetmek çok sarstı beni allaha şükür isyan etmiyorum ama üzülüyorum neyse canım ben çıkayım yarın devam ederiz testin sonucunu merakla bekliyorum ayyy inşallah pozitif çıkar öpüyorum seni allaha emanet ol

cnm kesınlıkle katılyrum sana .hertürlüsü zor ama ılerı haftaaaa emınım daha zordur rabbım bıdaaa yaşatmasın inşallah.inşallah cnm pozitifi yazmak bana ve ısteyen butun arkadaslara nasıp etsın dularımdasınız hep.bende seni öpüyorum kendıne ıı bak nolur üzülmeee

kızlar ben uyuyamıyorum yaaa.uykuya zar zor dalarsam da erken den uyanıom.niye böyle oldu bilmiom...kızlzar korunmyaı bırakmadan önce göğüslerimi incelemstım damar yoktu.şimdi hassas ve damarlı olmus.kendimi hamile gibi hissediom inşallah hayal kırıklıgına ugramam.persembe yada cuma inip kan testi yemıaptırcam..karnım cok ac yiom yıne acıkıom.sabaha karsı su bıle ıcemıom karnım tamamen bos oluo.kasık agrım da ara ara batma seklınde grıo ınsallah psikoljık değildir...inşallah hamileyimdir.hepinize dua ediyorum.duanızı eksik etmeyin sizdeeee..hepinizi öpüyorum

insallah hamilesindir ve hayirla saglikla gecer bu surec canim.bat ne zamandi senin?

Ttmm canımmmm inş bebiş seninledir hayırlı ve güzel haberler ver bize keyfimiz yerine gelsin

Yaprk canımmmm iyi olmaya çalışıyorum bitanem.Sende yıpratma kendini olur mu tatlım veren de Rabbim alanda.Yine ol desin yüce Mevlam inşallah.Hamile arkadaşlarımıza çok kızıyorum.Kıs bi girin haber verin ya inş herşey yolundadır.Minişlerimize iyi bakın

Mutluluk canım benim sende gel artık iyi olduğunu bilelim ne olurrrrr

Maonyaa da kayıp ya sen nerelerdesin canımmm

insallah hamilesindir ve hayirla saglikla gecer bu surec canim.bat ne zamandi senin?
cnm adetime 7 gün var.ama yumurtlama zamanımdan 8gün falan geçti.göğüslerimde mavi damarlar çıktı.yoksa diğer belirtilerime sevınmemsıtım psikoljık dıyee..göğüslerim damarlıve acıo cnm.inşallalh bakalım hayırlısı artık

amin canım inşallah öyledir.bua ay zaten kıpır kıpırdı içim.ovulasyon günümden 2 3 gün snra kasık ve bel agrısı yasadım ..psikoljıktr dedım ama bgn baktıgımda heryerının damar oldugunu gördüm.yüzüstü yatan bırı olarak acımaya basladı.inşallah güzel haberlerle gelırım.ve allah hepimize nasip etsin nedense ümitliyim.cokkacıkıyrumm hele geceleri

Aynı belirtileri bende yaşamıştım cnm wala bunlar çok heyecan verici.İnşlh müjde verirsin bize.birden içimde güller açıldı yaw hadi hayırlısı bakalım.o açlık hele en feciiisi halen kilolarımı atamadım:)

Bugün güzel haber+değişiklikler var mı? Okulda pek yorulmuşum bugün başım ağrıyor.Dr.u aradım testlerim çıkmış lakin genetik testi çıkmamış artık hepsi çıkınca beni ararlar o zaman giderim hem muayene olurum.Zaten havada acayip soğuk.

umarım iyi sonuç çıkarda bukez beni üzmezsin zağten bak sizi kafaya taka taka oldum böyle sen minikkelebek valla nevrim döndü şekerim kürtaj olalı 27 gün oldu bugün sabah karın ağrısıyla uyandım aha geliyo dedim ama gelen giden yok ben genelde kürtajın 30. günü regl olurum da bakcaz artık durumlara

canım hiç bilmem bu kadar acıktıgımı..diğer hamileliğmde de oluodu ama sabah acıkıodum bu sefer sürekli acım nerdeyse..ama frenlemem lazım..:)))inşallah canım umutlarım bos cıkmaz.insan göğsünün acımasına bu akadar sevınrı mı sevnıomus valla.psikolık değildir inşallah..ama nedense var gibi hissediom yollar kapalı aksilik..persemce cuma gtcem ınsalah cnm.allah ısteyen herkese nasip etsin inşallah.

slm kizlar nasilsiniz bende iyim sagolun
kizlar hamilelik oncesi folik asti kullanilmasi gerekiyormus ben basladim folik aside...
sizlerde durumlar nasil yeni hamilemiz varmi sayfa gecmisini okumadim daha....

EMAcım vallahi giriyorum ben herkesi yakından takip ediyorum... aklımda ve dualarımdasınız... biz iyiyiz çok şükür :) geçen cumartesi 6+2 idik ve kalp atışlarının grafiğini görebildik sesini duyamadık ama henüz :) şimdilik herşey yolunda sadece hamilelik belirtileri ağırlaştı çok uyuyorum ve yoruluyorum... ama şikayetçi değilim... Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kollarımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin hpimize... önümüzdeki cumartesi yine randevumuz var... bakalm canlarım ilk bebeğim de 14.haftaya kadar sorunsuzdu Rabbime sığınıyorum hergün iğne vuruluyorum hayırlısı olsun herşeyin... yorgunbulutları bende merak ediyorum özelde de yazdım ona ama yok kaç gündür...mutluluğu da merak ediyorum nerelerde acaba... hepinizi çok seviyorum canlarım benim öptüm çok...

canım inşallah hamilesndir bu saydıkların hamilelik belirtisi ama sen yinede adet gününe kadar umutlanma hayal kırıklığıda ayrı bir dert zaten allah gönlüne göre versin bence test yapma adet gününü bekle kesin sonuç alman açısından

canım yıpranmamaya çalışıyorum ama elimde deil arada esiyorlar işte aklıma geliyorlar bebeklerimin yüzünü göremedim ama o bez parçasının içinde sarılıyken gördüm onları bugünlerde o görüntü sürekli gözümün önüne geliyor belkide ondandır sen nasılsın neden gelmiyorsun eskisi gibi

cnm bn kürtajdan snra patoljı dısında sebep arastrlmadı.ne kadar erken ögrenırsem okdar ii olur dıye düşündüm coraspirin yada neye baslancaksa baslnır.adetıme 6 7 gün var.eşim pazartesi göreve baslıcak.o varken götürsün burda yoollar kapalı tabı acılırsa artık.1hafta öncesınde kanda düşükte olsa belli olur mu sence

yerleşmişse belli olur ikizlerde adetten 1 hafta önce kan testi yapmıştım sonuç pozitifti hem sende pıhtılaşma mı var? sen folik asit al şimdiden

yerleşmişse belli olur ikizlerde adetten 1 hafta önce kan testi yapmıştım sonuç pozitifti hem sende pıhtılaşma mı var? sen folik asit al şimdiden
cnm bilmiorum ki.ankarada kanın cok koyu sende pıhtılasma olabılır demıstı kan alma bölümündeki görevli zatn 3gün snrada kalbi durmustu..7 8 gün geçti yumurtlamamın.yumurtlamadan 3gün snra kasık agrısı basladı psikljık dedım aldırıs etmedım.ama cok acıkıom.cok gaz var.beni en cok ümitlendıren göğüsteki damarlar ve kasınma.inşallah psikoljık degıldır..gidip kan testı yaptrmak ıstıom oyuzdne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…