karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207
inşallah canım..ben adet belirtsi pek yasamıom.sadece cnm tatlı ıster..damar ve kasınma olmazdı..karnım da bukadar acıkmazdı neyse artık hayırlısı..keşke bekleseydim.hayırlısı neyse o olsun artık.kendımı bıda kaptırmıcam.eşimde kaptırdı cok.netten adete 7 8 gun kala cıknlarda varmıs dıo sevınıo..off off ınsallah yükselir değerlerimm..

inşallah allah ikinizinde yüzünü güldürür ben ikizlerde adetime 1 hafta falan kala yapmıştım pozitif çıkmıştı demek ikiz olunca daha erken belli oluyor inan takmazsak olur o kadar düşünüyoruz ki ondan olmuyor sen hep evdeysen kendine uğraşacak bir iş bul mesela örgü yap ben bu aralar merak sardım şimdi bebek battaniyesi yapıyorum kendime çok basit bir model olduğu için yoksa anlamam öyle şeylerden ama insan iyi stres atıyor yapınca valla

iyi olduğunuza sevindim çok merak ediyorduk seni arada gir haberdar et bizi merakta bırakma doktora gittiğinde bebeşinin resmini iste burda yayınla görelim miniğimizi belkide miniklerimizi allaha emanet olun

canım ya artık pek girmiyorsun özlüyoruz seni inşallah bu defa olur bende mi klomen alsam daha önce kolay hamile kalıyordum ama şimdilerde öyle deil canım sıkma canını bu defa olacak allahın izniyle öptüm seni arayı açma

aa bebek battanıyse mi.ellerıne saglık cnmm.aslındaa ben üni. okuym derslerıme calısıomm ama nedense böyle oldu bu ay..bıde daha 6.ayımıza gün snra gircez.önceki hamileliğmde kazayla olmstu..düşünmüoduk.kalp atıs sesını duyunca cok ümitlendık ondan bu ay heveslendık..meger ıkımzde ıstıomsuz..bugun cok rezıl bı gundu..1.5 2 metre kar var.araclar heryerde duruo.yolar kapalıydı..gittiğime snra pişman oldum.ama asıl amacım pıhtılasma fln varsa ılaca baslarım dıye dusundum..umut işte.evet cnm ikizlerde beta hcg normal bebekten cok yüksek oluomus.sizin ailede ikiz var mı..

evet tv de görüyoruz oraları eziyet gibi allah yardımcınız olsun ailemde ikiz çok var hepside tek yumurta ikizleri benimkilerde tek yumurta ikizleriydiler kısmet deilmiş olmadı allah olanları bağışlasın bak ders çalışıyormuşsun oda iyi oyalanıyorsundur mümkün olduğunca düşünme ben bu hafta fitillerim var iltihap için oları kullanacam sonra korunmayı bırakırım bu arada sen ne okuyorsun?

amin canım.allah en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah.benim sadece teyzelerim ikiz.baskada yok :) ikiz nasıl olur ki.iki tane ayrı heycan..ben uluslararası ilişkiler okyurum cnm suan 2.sınıftayım.2yılım kaldı.cnm ema yazmmıs yaa klomen ne.lojmandakı bı kız da evlenmedn önce kullanms.ılk aydan hamile diolardı yumrtalıkla yardmcı bısey mı

Cnnm hiç bişeye kafanı takma,aldırma.Yaşında da bişi yok.Kendi kendine kurma.Bu bir sınav biliyorsun ve bizde tam puan alıcaz inşlh.

Bu kadar olur ttmmcım yaa bugün klomen aldım içgüdüsel davranarak,adetin 5.gününde kullanmaya başlayın diyor benimde bugün 5.gün,kısmet işte.Klomen yumurtlamaya yardımcı bir ilaç.

Bu kadar olur ttmmcım yaa bugün klomen aldım içgüdüsel davranarak,adetin 5.gününde kullanmaya başlayın diyor benimde bugün 5.gün,kısmet işte.Klomen yumurtlamaya yardımcı bir ilaç.
ee cnm doktor önermeden alınabılıo mu bu..catladıgını nerden anlıcannn bıdeee seyy zatenn herkesın her ay catlamıo mu.yanı bunu tam yıne anlayamadım heheh

ee cnm doktor önermeden alınabılıo mu bu..catladıgını nerden anlıcannn bıdeee seyy zatenn herkesın her ay catlamıo mu.yanı bunu tam yıne anlayamadım heheh

Cnm wala dr önerisiyle değilde eczacı önerisiyle aldım açıkçası herşey bi anda gelişti.Okuldan çıkınca bizim eczacıya uğradım folikasit alayım diye laflafı açtı konu klomene geldi.Kendi hanımıda 6 aylık bebeğini kaybetmiş,anlayacağın zorlu bir süreç sonrası klomen ile hiç adet olmadan (6 ay olmamış bu arada) tekrar hamile kalmış.Bu ilaç heray oluşan yumurtamızı çoğaltıyormuş. Erkekte de sperm çoğaltıyormuş vs. Bende bi anda aldım işte. Birde ovülasyon testi aldım artık hazırım Allahın izniyle:)

Son düzenleme:
Mutluluk canım yazını okuyunca çok mutlu oldum bitanem.Herşey iyi olacak inş Rabbimin izniyle.

Cnnm üzülme ne olur Rabbim yüzümüzü güldürecek inş.

Ttmm Yüce Mevlam hüsrana uğratmasın herşey dilediğin gibi olsun hayırlısıyla canım.

Yaprk bende düşündüm klomeni hayırlısı bakalım canıımıniçi

Yorgunbulutlar yazdıkların çok sempatik olmuş.Arada gir habersiz bırakma bizi canım.Abe bizde seni öpeyruk romanla karadeniz karıştı

Minikedy hadi bakalım son hızla çalışmalara devam canım.İnş en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Maonyaa hala kayıplarda birde ondan haber alsaydık rahatlayacam inş.

16.günde kesilmişti benimki cnm yaw senin neden böyle uzun sürdü acaba?Dr.unla bir daha görüşsen diycem lakin sana gene kötü davranabilir:)

ahahahahahaha bilmiyorum canım ya 3 gündür kasıklarımda ağrı vardı enson dün regl olcam sandım olamadım artık yerlerde tepinecektim geçmedi 1er saat arayla 3 tane ağrı kesici içtim ondansonra geçti bana neoliii anlamadım

canım yaa clomeni doktorun verseydi durumuna bakıp. çünkü ben yumurta takibi için adetim 3.günü gittiğimde doktoruma dedimki clomen fln verecekmisiniz o da dediki o öyle rasgele verilmez önce yumurtlamana bakıcam dedi düzgün yumurtlıyosan vermem çünkü vücudun düzenini bozabiliyomuş. sonuçta biz doğduğumuzda belli sayıda yumurta ile dünyaya geldik her ay 1 tane atıyoruz clomen gibi ilaçlar fazla yumurtlatıp yumurta sayımızı düşürüyolar. eğer düzgün de yumurtlayan biriysen yan etkileri kist gibi şeyler yapabiliyomuş. doktorum o ay yumurta takibi yaptı bana ilişki günleri önerdi. diğer ay belki clomen kullancaktım ama o ay hamile kaldım :) darısı senin ve tüm arkadaşların başına... arkadaşlar nolur bu gibi tesirli ilaçları doktorunuzdan alın sizi takip eden... Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkmasın... sizin iyliğiniz için söylüyorum sakın kızmayın bana...

Çocuk Düşmemesi ıçin karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp
"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını ve evladını bu tehlikelerden saklar.

selam kızlar ya insanın canı sıkılıyor ister istemez bugün elbise giydim şok da sıkı deği laslında ama biraz göbek kaldı bende düz değil karnım yani dairede 2 arkadaş hamilemisin dedi biri önceden başıma gelenleri biliyo merakından mı sordu bilemiyorum biri yeni başladı işe bilmiyo tabi neler yaşayıp geçirdiğimi kızamıyorumda kimseye tabi ama insanlar neden meraklı bu kadar ki bilmem tekrar hamiel değilim dedim o eskiden bilene yanii bi insanda kiloda olabilir çok merak ediyosann başka yakınından biriye de sorabilirsin hani, bu şuna benzio biri evli biel değildir göbek vardır kilo biraz hamilemisn derlerya salak gibi halbukiio kadın aptal şey ben 6 ay olmuş doğum yapmışım normal doğum 6 aylık ikizlerimi kaybetmişim ben6 aylıkken zaten göbek görüntüm 9 aylık gibiydi sinir oluyorum böyle tiplere.....

ne biliyim çok mu alınganım hasas oldumm bilmiyorum ama bebek istiyorum tabi bende korunmayı bırakınca yani eşimle paylaşıpp konulabilirsekk o da isteyince ilk burda paylaşıcam ilk şüphe heyecanımı böyle başka 1 arkadaşım var onla dertleşiyorum o da yanı şehirde değiliz tlfnda bide buraya yazıyorum iştee

Haklısın cnm niye kızalım ki,ümit dünyası bizimki.Nereden bişiler duysak uygulamaya çalışıyoruz işte.Bende okudum etkilerini filan lakin bikere kullanıcam napim.Yada incir kürümü yapsam acaba?

Emacım tez günde hep beraber hamiş kalalımda okuyalım inşlh.

Hiç kimseye bakma cnm söylenilenlere aldırma.Bundan sonra hepimiz olumlama yapıyoruz.Evrene bebişlerimiz için güzel mesajlar yollayıp "artık bu göbişler büyüyecek" diyoruz.

evet evet incir kürünü dene ben onu yaptım. hatta içine havuçta kesip attıp çatlamayı kolaylaştırıyomuş. kaliteli yumurtlama yaptırıyormuş. eşime de keçiboynuzu kürü yaptım 3 ay boyunca kavga döğüş içirdim ona :) herakşam içmicem diyip durdu ama zorla içirdim herakşam olumlu yönlerini anlattım bıkmadan işte soğuk algınlığınnı önlüyo hastalıklardan koruyo spermleri çoğaltıyo say say sayy vallahi ben ondan daha çok bıkmıştım hazırlamaktan içirmeye çalışmaktan ama belli etmedim tabi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…