- Konu Sahibi mutluluk_27
-
- #1.461
cnm bilmiorum ki.ankarada kanın cok koyu sende pıhtılasma olabılır demıstı kan alma bölümündeki görevli zatn 3gün snrada kalbi durmustu..7 8 gün geçti yumurtlamamın.yumurtlamadan 3gün snra kasık agrısı basladı psikljık dedım aldırıs etmedım.ama cok acıkıom.cok gaz var.beni en cok ümitlendıren göğüsteki damarlar ve kasınma.inşallah psikoljık degıldır..gidip kan testı yaptrmak ıstıom oyuzdne
EMAcım vallahi giriyorum ben herkesi yakından takip ediyorum... aklımda ve dualarımdasınız... biz iyiyiz çok şükür :) geçen cumartesi 6+2 idik ve kalp atışlarının grafiğini görebildik sesini duyamadık ama henüz :) şimdilik herşey yolunda sadece hamilelik belirtileri ağırlaştı çok uyuyorum ve yoruluyorum... ama şikayetçi değilim... Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin... hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kollarımıza alıp büyütebilmeyi nasip etsin hpimize... önümüzdeki cumartesi yine randevumuz var... bakalm canlarım ilk bebeğim de 14.haftaya kadar sorunsuzdu Rabbime sığınıyorum hergün iğne vuruluyorum hayırlısı olsun herşeyin... yorgunbulutları bende merak ediyorum özelde de yazdım ona ama yok kaç gündür...mutluluğu da merak ediyorum nerelerde acaba... hepinizi çok seviyorum canlarım benim öptüm çok...
canım yıpranmamaya çalışıyorum ama elimde deil arada esiyorlar işte aklıma geliyorlar bebeklerimin yüzünü göremedim ama o bez parçasının içinde sarılıyken gördüm onları bugünlerde o görüntü sürekli gözümün önüne geliyor belkide ondandır sen nasılsın neden gelmiyorsun eskisi gibi
cnm bizim izin bitti.doktor aradan bı ay gecsın dedı.ozamna buraya döndum malesef.devlet hastanesınde bıtane doktor 6 lı 8li alıo.adam 3tane deglse bısey olmaz dedı.ullturasndan sanıye surmedı baktı gönddrdı.burda özelde yok malesef tek doktor var..oyüzden kaldı cnm.inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.öyleyse git bir doktora ihmal etme yarın ilk iş bu olsun keşke kürtajdan sonra pıhtılaşma testi yapsaydın için rahat ederdi benim eşmde şehir dışına çıkıyor benim bu ayki hamilelik planlarım suya düştü ne yazık ki yinede herşeyin hayırlısı
olsun cnm üzülme.geldğinde baslarsınız calısmalara..herseyn hayırlısı cıddenöyleyse git bir doktora ihmal etme yarın ilk iş bu olsun keşke kürtajdan sonra pıhtılaşma testi yapsaydın için rahat ederdi benim eşmde şehir dışına çıkıyor benim bu ayki hamilelik planlarım suya düştü ne yazık ki yinede herşeyin hayırlısı
kızlar bugun kan testi yaptırdım.1,25 cıktı.doktor adet gecıkmsi yoksa bosuna yaparsın dedı.ben kürtaj oldugum ıcın erken ögrenmek ıstedım.adetıme 7gün var.doktor saolsun yıne de yaptı sonuc bu cıktı.diğer hamıleliğmde 5gün gecmıstuı adetıme deger 4000lerdeydı.şimdi 7gün var adet gunume.sizce yükselir mi.idrarımda cok AZ ENFEKSIYN CIKTI doktr cok mınık sadece 1.5 litre su ıc dedı.ama agrılarım var göğüslerim damartlar artttı.bnm gıbı sonucu böyle olup hamıle oldugunu ögrenen varmı,,
sürekli akıntısı olan varmı 28 gün oldu sağdece azaldı 10 gündür ve rengi beyaz oldu ama kesilmedi
benim 10 gun oldu kurtajdan beri,kanamam 2 gun surdu,sonra 3 gun sonra ucaga bindik yasadigimiz ulkeye gelmek icin ucakta kanaman olur demisti ve oldu da. ama onun disinda surekli bir akintim olmadi.kisiden kisiye gore de degisebilir canim.herkesin bunyesi farkli. belki de biraz usutmussundur,sicak tut ayagini ve belini. surup rahatsiz olursan doktora gorunursun.akintinin rengi beyazsa kotu bir sey degildir herhalde,akintinin rengi onemli.
bende hiç kanama olmadı önceden koyu sarı kahve gibiydi şimdi beyaz birde ağrım var 2 gündür fena şekilde regl mi olcam hamile miyim anlamadım gitti ben yumurtlama olmaz diye düşündüm kürtajdan 15.20 ve 25. günlerde korunmasız ilişkide hamilelik şansı varmış yeni öğrendim valla korkmuyorum desem yalan olur bir yanım istiyor bir yanım şimdi değil diyor
normal gidisatta yumurtlama oluyor kurtajdan sonra,hatta biz bebek istiyoruz,doktor da istiyorsan fiziksel acidan bir manin yok,korunmana gerek yok,ilk reglin de kurtajdan 25-40 gun sonra araliginda gelir,yumurtlaman da ona gore olur demisti. yani korunmasiz iliski ile hamile kalma sansin var kurtajdan sonra. sen psikolojik olarak hazir degilsin daha sanirim : / aslinda hepimizin icinde o korku kaliyor canim,dusunmeyelim diyoruz ama bir yerlerde hep kaliyoryanliz degilsin yani. bir kac gun daha bekle regl gelmesi icin,gelmezse kan veya idrar testi yaparsin. hayirlisi olsun.
tamam canım..haklsıınn.ne bileyim kendimi ilk defa öle hissediom..göğüslerim sanırım beni böyle aldattı.nedense hala umutluyum.sebebini anlamadım gitti.ttmm canım seni üzmek istemediğim için dün yazmadım ama o saydığın belirtilerin aynısı geçen ay bende de vardı adete 1 hafta kala test yapmıstım sonuç 1.36 çıkmıştı adet günü yaptığımda bu değer sıfırlara kadar indi canım moralini bozmak istemiyorum adet gününe kadar kendini kaptırma o gün adet olmazsan yine test yaptır hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum hem daha yaşın çok genç bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah yeterki sen dua et öpüyorum seni
yaprakcım bıde damarlar arttı sende de gecen ay böyle mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?