karnında bebeği ölenler ve sonrasındaki tedavi süreçlerini burda paylaşalım

hangi yolla sahip olduğunuz bebeğinizi ne kadarlıkken ne sebeple kaybettiniz?

• 3 ay ve öncesi doğal yolla pıhtılaşma

OY: 113 54,6%
  • 3-6 ay arası doğal yolla pıhtılaşma

OY: 35 16,9%
  • 6-9 ay arası doğal yolla erken doğum

OY: 26 12,6%
  • 6-9 ay arası doğal yolla trizomi

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi tüp bebek pıhtılaşma

OY: 3 1,4%
  • 3-6 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 8 3,9%
  • 6-9 ay tüp bebek sebepsiz

OY: 7 3,4%
  • 3 ay ve öncesi aşılama pıhtılaşma

OY: 2 1,0%
  • 3-6 ay aşılama sebepsiz

OY: 6 2,9%
  • 6-9 ay aşılama sebepsiz

OY: 4 1,9%

• Ankete Katılan
    207

öyleyse git bir doktora ihmal etme yarın ilk iş bu olsun keşke kürtajdan sonra pıhtılaşma testi yapsaydın için rahat ederdi benim eşmde şehir dışına çıkıyor benim bu ayki hamilelik planlarım suya düştü ne yazık ki yinede herşeyin hayırlısı

Yesin onu teyzeleri :) Kalp sesini de duyarsın hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım.Sen arada gir yaz buraya iyi olduğunu bilelim.Yorgunbulutlar umarım iyidir o da hamilelikten uyuyup buraya yazacak zaman bulamıyordur inş.Ah benim canım mutluluğum regl olduğunu yazmış bir daha yazmadı.Bir an önce kendini toparlayıp dönsün aramıza inş.Sende kendine ve uğurumuza dikkat et canım Rabbime emanetsiniz

Kıyamam sana bende görmedim kızımı içim yanar bazen niye göstermediler diye ama görmediğim daha iyidir belki de.Rabbim cennetinde buluştursun hepimizi yavrularımızla.Eşimin işi nedeniyle uyku düzenim bozuldu gece uyanığım gündüz uyuyorum.Gece gelince malum kimse olmuyor.Tadı da olmuyor zaten siz olmadan.Biraz önce de eşimi şehir dışına uğurladım çok canım sıkkın şimdiden özledim Mevlam eşlerimizin yokluğunu göstermesin AMİN

cnm bizim izin bitti.doktor aradan bı ay gecsın dedı.ozamna buraya döndum malesef.devlet hastanesınde bıtane doktor 6 lı 8li alıo.adam 3tane deglse bısey olmaz dedı.ullturasndan sanıye surmedı baktı gönddrdı.burda özelde yok malesef tek doktor var..oyüzden kaldı cnm.inşallah bu sefer sıkıntı olmaz.

olsun cnm üzülme.geldğinde baslarsınız calısmalara..herseyn hayırlısı cıdden

kızlar bugun kan testi yaptırdım.1,25 cıktı.doktor adet gecıkmsi yoksa bosuna yaparsın dedı.ben kürtaj oldugum ıcın erken ögrenmek ıstedım.adetıme 7gün var.doktor saolsun yıne de yaptı sonuc bu cıktı.diğer hamıleliğmde 5gün gecmıstuı adetıme deger 4000lerdeydı.şimdi 7gün var adet gunume.sizce yükselir mi.idrarımda cok AZ ENFEKSIYN CIKTI doktr cok mınık sadece 1.5 litre su ıc dedı.ama agrılarım var göğüslerim damartlar artttı.bnm gıbı sonucu böyle olup hamıle oldugunu ögrenen varmı,,​

slmm kızlar dün doktorumu aradım dedim benim kafam karışık ben pıhtılaştırma ve genetik testleri yaptırsammı diye o da gerek olsaydı ben zatem aklımızda kalmasın şu testleri yaptır derdim dedi sende tanı belliydi kaybetme sebebin dedi kafanı karıştırma hiç tekrar aynı şeyler olacak falan gibi düşünme dedi testlerden vazgeçtim yani...

cnm sıkkın çok eşimle paylaşamıyoruz eskisi gibi yani kadarr birliktede olmuyoruz istiyorum artık bende doktorun önerdiği süreyi doldurduk bekleme süresini yanii ama eşim erken oldugunu düşünüyor ... facede bi arkadaşı gördüm bebeginin kırkı çıkmış mevlüt yapmış resimlerini koymuşş içim cız etti bnm kuzularım yaşasaydı çoktan kırkı geçmiş olacaktı bende öyle yapacaktım ( nasip olmadıı etrafımda hamile arkadaşlarım var sormaıyorum hiç bişey sohbet edemiyorum bu kunuyla ilgili sağolsunlar onlarda öyle açmıyolar konuyu falan bazıları soruyo yeniden düşünmüyomusunuz falan yokmu bişey ne biliyim yaa ne kadar beklemeliyiz daha bilmiyorum yaş gidiyo bi yandan 29 az sayılmaz sanırımm

canim ben yeni kaybettigim bebisimde reglime 5 gun kala evde idrar testinde cok koyu ikinci cizgiyle anlamistim hamileligimi ve hatta forumlardan birine de koymustum bilgilendirme acisindan.toplam 4 test yapmistim inanmayip daha reglime var diye,hepsinde cok koyu ikinci cizgiler cikmisti.regliden once de anlasilabiliyor yani bende oyle olmustu.

sürekli akıntısı olan varmı 28 gün oldu sağdece azaldı 10 gündür ve rengi beyaz oldu ama kesilmedi

benim 10 gun oldu kurtajdan beri,kanamam 2 gun surdu,sonra 3 gun sonra ucaga bindik yasadigimiz ulkeye gelmek icin ucakta kanaman olur demisti ve oldu da. ama onun disinda surekli bir akintim olmadi.kisiden kisiye gore de degisebilir canim.herkesin bunyesi farkli. belki de biraz usutmussundur,sicak tut ayagini ve belini. surup rahatsiz olursan doktora gorunursun.akintinin rengi beyazsa kotu bir sey degildir herhalde,akintinin rengi onemli.

kızlar nasılsınız? benı sormuşsunuz sanırım öncekı sayfaları okuyamadım..bılsayarda problem vardı bzm ıremedım sıteye..bu farklı bır bılsyar ama bunda da var problem bazı arfler basmıyo farketmısınızdır :) ben ıyıym şükür ama aynen dedğnz ğbı aşırı uyku ve yorğunluk var..onun dışında bı sıkıntı yok şımdılık..doktora ıtmeme daa var ben beklemek ıstedm..vajnal ıstemıyorum çünkü..ılk amılelığımde ılk anda emen düşük telıkesı var denmıştı..şmdı doktor öle bışe demedı raat olmak ıstıorum..telaş yapınca noluyokı kızlar..düşünmüyor değlm aklıma kötü şeyler de elıo ama atıyrum kafamdan emen o düşüncelerı..randevum 18 ınde..ınsalla sağlıkla nasıp olur epımıze..abuk subuk bı yazı oldu ama sız anlarsınız bılıyorum :)

öpüyorum epınızı :) aynı romanlar ğbı oldum ya :) abe öpüyorum epınızı :)

bende hiç kanama olmadı önceden koyu sarı kahve gibiydi şimdi beyaz birde ağrım var 2 gündür fena şekilde regl mi olcam hamile miyim anlamadım gitti ben yumurtlama olmaz diye düşündüm kürtajdan 15.20 ve 25. günlerde korunmasız ilişkide hamilelik şansı varmış yeni öğrendim valla korkmuyorum desem yalan olur bir yanım istiyor bir yanım şimdi değil diyor

normal gidisatta yumurtlama oluyor kurtajdan sonra,hatta biz bebek istiyoruz,doktor da istiyorsan fiziksel acidan bir manin yok,korunmana gerek yok,ilk reglin de kurtajdan 25-40 gun sonra araliginda gelir,yumurtlaman da ona gore olur demisti. yani korunmasiz iliski ile hamile kalma sansin var kurtajdan sonra. sen psikolojik olarak hazir degilsin daha sanirim : / aslinda hepimizin icinde o korku kaliyor canim,dusunmeyelim diyoruz ama bir yerlerde hep kaliyor yanliz degilsin yani. bir kac gun daha bekle regl gelmesi icin,gelmezse kan veya idrar testi yaparsin. hayirlisi olsun.

herkese iyi akşamlar

ema bitanem beni sormuşsun çok teekkür ederim,meggiecim sana da çok çok teşekkürler ...biliyorsunuz bende pcos var kafam karışık ve dalgındı adet olduğumda eski umutsuzluklarıma döndüm bir an da kafam dağıldı.sonra adetin 4. günü doktora gittim ultrason için çağırmıştı bana kolmen verdi iki gündür içiyorum haftaya yumuta takibi sizin anlayacağınız canlarm:):)inşaallah bu sefer hayırlısıyla olacak:):)o psikolojiyle giremedim giripte negatif şeyler yazmak istemedim şimdi iyiyim hamdolsun sizler nasılsınız umarım her şey olundadır öpüyorum allah a emanet olun:):):)

hepimiz için hayırlısı olsun bakalım artık bahtımıza :)

ttmm canım seni üzmek istemediğim için dün yazmadım ama o saydığın belirtilerin aynısı geçen ay bende de vardı adete 1 hafta kala test yapmıstım sonuç 1.36 çıkmıştı adet günü yaptığımda bu değer sıfırlara kadar indi canım moralini bozmak istemiyorum adet gününe kadar kendini kaptırma o gün adet olmazsan yine test yaptır hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum hem daha yaşın çok genç bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah yeterki sen dua et öpüyorum seni

tamam canım..haklsıınn.ne bileyim kendimi ilk defa öle hissediom..göğüslerim sanırım beni böyle aldattı.nedense hala umutluyum.sebebini anlamadım gitti.doktor adetın kaç gün geçti dedim.e ozaman neden geldi dedi.çıkmaz ki dedi.ben ısrar ettım bosuna aldrcn kanı dedı..bnm 17sınde lekelenme olmstu 18inde adet olmstum.yanı sanırım 7 hatta 8 gün gun var.adetlerim 33 günde oluodu kürtajı 17 kasımda olmstum 17 18inde gelınce 30 gun olarak mı hesaplıcam adet uzunlugumu.

hoşgeldin canım umarım iyisindir bencede o testlere gerek yok anladığım kadarıyla eşin bebek fikrine şuan için sıcak bakmıyor bir yandan hak vermiyorda deilim eminim çok korkuyordur sonuçta onların yaşadığıda kolay deil.

senin aklında epey karışık sen ne istiyorsun düşüncen nedir açıkça yazsan sana daha faydalı olabiliriz ama senin yerinde olsam yapardım tabi öncesinde doktora git iyice bir muayene ol doktor uygun görürse o zaman düşünün derim herşey gönlünce olsun

yaprakcım bıde damarlar arttı sende de gecen ay böyle mi oldu

evet canım hatta inanılmaz derecede kaşınıyorlardı karnımda şişti sürekli görenler hamile misin diye soruyorlardı o yüzden sana dün adet gününde test yaptır dedim ben sana kesinlikle hamile deilsin demiyorum sadece 7 gün sabret o gün yap testini inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…